Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

31 szavazat
    62.0%
  2. 2

3 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    2.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    2.0%
  9. 9

1 szavazat
    2.0%
  10. 10

13 szavazat
    26.0%
  1. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Szia Kukori,

a 8 órásból kb. 25 ezer növény mindkét feladatsorhoz elég vagy csak az egyikhez?

sutimami57 és kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, elég. Ahogy haladsz az elhasznált energiával, úgy fogja kipipálni a feladatokat.

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nos, hamar átfutottam az ismertetőt, annyi maradt meg bennem, hogy nekem a két felhő és az Itemek kellenek. ennyi. Remélem pikk- pakk végzek. :D
    Láttam új főnyeremény lesz keréken, szóval a bónusz felejtős. Így csak pakkban bízhatom. :D

Luca_511, bubafejgingo, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Egy kis esti mozizáshoz, tartalom következzék. 8)

Nem a legizgalmasabb videó, de bemutatja az event működését. :)

Fontos: 10:45-től már a "második hét" szerint történik a videóban minden, többek közt ezért jelenik meg a boltban a TNT.

Sok sikert kívánunk Mindenkinek!

Luca_511, iboly54, Luminary és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia. Köszönjük. :) Tetszett, hogy ilyen hamar ilyen sok csillagos érméd lett. :D Nem lesz ez bonyolult, csak így első olvasatra. Felülről kell kezdeni a bontást ha lehet, hogy a felső szint szabad legyen. Utána az alatta levő szintet és a széleket. A hátizsákot rögtön fejleszteni 6-ra.

Luca_511, bubafejgingo, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  6. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Aztaaaa...... -.--.--.--.-

sutimami57 kedveli ezt.
  7. Ableotory

Ahogyan leírtad, úgy nem fogsz tudni haladni, mert legtöbb esetben lesz 2 motívum (de nem mindig), ami közbe zárja, vagy épp lefedi. Dinamikusan kell haladni az adott táblán, az egésznek a felépítését figyelembe kell venni, mint ahogy az online Mahjong játékokban is.
    A hátizsák fejlesztése mindenképp elsőkénti prioritásba tartozik. :)

PZoli64, Luca_511, bubafejgingo és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Rengeteget mahjongoztam, ismerem a játékot. :)Gondolom itt is ugyanazok a táblák lesznek. A felső részt kell minél hamarabb felszabadítani, hogy az alatta levőhöz hozzájussunk. Így bővülnek a csempék. Ha elakadok, akkor majd használok lapátot. ;)

bubafejgingo, sutimami57, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Nálam sem a Mahjonggal lesz a probléma, szeretek ezt játszani, na de az a rengeteg növényxD, amit csak úgy pikk-pakk váltogatok befelé mindenféléreo_O
    A végén már jojózott a szemem, hogy mi mindenre kell azt a drága növényt termelnemxD

bubafejgingo, sutimami57, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Majd figyelek, nehogy engem kergess meg vele. :D

bubafejgingo, sutimami57 és kukori80 kedveli ezt.
  11. kukori80

Lehet, hogy lapátra kerülsz. :D

12. Ableotory

Őszintén szólva, nem figyeltem, hogy a táblák (játékban "terület") előre beállítottak-e avagy nem. Ezt majd érdemes lesz kitapasztalni, mert amennyiben ugyan azok, mindenkinél, akkor érdemes akár képekkel készülni majd és lehet akár előre is megoldásokat hozni, azok számára, akik elakadtak.

Személy szerint, hiányolom a villanykörte ikont (ami az ilyen és hasonló játékokban megszokott), ami kiemelné a táblán a soron következő 2 megegyező szimbólumú motívumot, hasznos segítség lenne.

bubafejgingo, PalMa, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

uff ... jobban örültem volna valami tökös dekornak ilyen néven...:p

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Kakaska! Köszönöm szépen! Még ma este utánuk nézek..... Még egy kérdésem lenne...minél inkább kezdem érteni az eventet, annál inkább van, amiket nem tudok. Szóval, mi jelenti a szinteket? Ha 25 szint van, miből tevődik össze? Talán a kirakós a szint, vagy mi a csuda? Még mindig kisbarika vagyok.

Swartsch kedveli ezt.
  15. kukori80

Köszi, hogy szóltál, majd figyeljük, hátha tényleg azonosak.
    Szeretném megkérdezni, hogyha kilépünk a fele játékból, akkor vissza fogjuk kapni a megkezdett játékot?

bubafejgingo, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  16. Ableotory

A hátizsákban és a táblán is minden marad ugyan úgy, ahogyan hagytuk a kilépés előtt.

17. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

A videóban nem tudtad leszedni az összes csempét.
    Ezt ugye csak TNT-velo (2.rész) lehet, ami ugye eventnövénybe kerül, ha teljesen üresen akarom hagyni a pályát.
    Gondolom ezt nem véletlenül alkotta meg ilyenre a központ:cry:

bubafejgingo, sutimami57 és Swartsch kedveli ezt.
  18. Ableotory

Azért nem tudtam leszedni néhány motívumot, mert használtam többször is a lapátot.
    Azoknak a motívumoknak a pár darabját a lapáttal "kitöröltem" a tábláról, ezért nincs párjuk.

sutimami57, PalMa, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Igaz! Erre nem figyeltem, hogy azt is használtad a bemutatáshoz.

20. kukori80

Sütike ne bonyolítsd az életedet, én sem teszem. Azt kell eldönteni, hogy melyik növényt fogod ültetni. Éjszakára mindenképp a 8 órást javaslom, de ha már szaporítod a 8 órást, mellette kirakhatod a 4- és 2 órásakat is. Nappal azt ültesd ami az idődbe belefér. Ha a 2 felhő a célod és a a kitehetők, akkor csak az elhasznált energiával foglalkozzál.

bubafejgingo, sutimami57, PalMa és 3 más kedveli ezt.