Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

51 szavazat
    60.7%
  2. 2

5 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    1.2%
  4. 4

1 szavazat
    1.2%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    1.2%
  9. 9

2 szavazat
    2.4%
  10. 10

23 szavazat
    27.4%
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!

93.000 növény, 13 percenként. A másfél millához 6.500 szupertrágya kell. Fél óra múlva visszajön a mamutfákról (a duplája):

Na nem mint ha annyira megcsappana a készlet ennyitől:
    [​IMG] [​IMG]

Sokkal több lesz mint másfél milla, kb. fél 10-ig fent vagyok, addig rá tudok nézni 13 percenként.

PZoli64, SnéDóri, JUCUS és 9 más kedveli ezt.
  2. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    A dekorokat már nem is figyeltem, mert nincs hová pakolni őket. Színig van minden dekorhely, talán a felhőre tudok majd pakolni. Gyűjtöm a felhőket, bár rájöttem, hogy másokhoz képest sehol se vagyok az 510 felhőmmel. Mindenesetre nagyon tetszik a felhő grafikája. :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért ezek jó dekorok... nézz körül, hátha van gyengébb ezeknél kint nálad...

4. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szép, tetszetős pillanatképekxD

Nálam ilyenek az ólak nullázásánál vannak.
    Terveztem mára, de a tegnapi belépési nehézség után lemondtam róla.
    Igazad van! Ki kell használni - ki kell szedni, amit ad ez az event.;)

Arrah, Baby72, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem a jutalmak érdekelnek.
    Szeretem ezt a játékot - nem csak a farmon.
    Mivel nem "limitálnak" és bármeddig lehet szórakozni, akkor hát miért ne? El leszek ezzel a játékkal. Néha benézek, 5-10 percre, játszogatok, aztán megyek tovább.
    Természetesen 10 pontoztam.
    Meg kell dicsérjem a központot. Profi játék lett. És még jutalmat is kapok az időmért... milyen hasznos már. :D Meglepő fordulat. :D

Boccio71, inanna11 és farmerSS kedveli ezt.
  6. cirmike72

cirmike72 Fórum-zöldfülű

Szia, elolvastam, de nem igazán értem, hogy tudok energiához jutni? Köszönöm a segítségét!

7. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, lehet buta kérdés, de a hozz létre 5 egyezést azt jelenti szedjek le 5 párt? vagy egymás mellett kell lenni 5 egyformának? és addig szedegetem le amig ez a feltétel nem teljesül? játszottam ilyen játékot, de ez a kifejezés itt nekem nem violágos. Az egyezés: egyformák ok, de hogy hozom létre? boccsi :)

8. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Eventnövényt váltasz át csillagos érmére, csillagos érméért veszel kávét. Kávéval pedig feltöltöd az energia-szintet.

Ne foglalkozz vele, hogy hogy hozod létre. Amikor leveszel 5 azonost, érkezik a felugró az ajándékról. Amikor 10 azonost, egyezőt, párt érsz el, veszel le, megint jön a felugró.

GA-BI-O-Farm, cili53, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  9. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm! igy ok.

Ne foglalkozz vele, hogy hogy hozod létre. Amikor leveszel 5 azonost, érkezik a felugró az ajándékról. Amikor 10 azonost, egyezőt, párt érsz el, veszel le, megint jön a felugró.[/QUOTE]

farmerSS kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

A felhő összejött, bár nem szoktam mahjongozni.
    Fogalmam sincs, meddig kell csinálni az eventet, egy darabig még kapálok.
    Sok növényt mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, feki13, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  11. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

hol lehet meg szerezni a MACSDÚZÁT,ÉS A SZELLEMSÍPOT.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.

12. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

GA-BI-O-Farm, cili53 és Baby72 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gratulálok;) Úgy tűnik a végtelenségig lehet játszani.... ez pont neked való;)
    én csak a felhőkre és a dekorokra megyek... ha meglesznek a játékot felfüggesztem;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Köszi!
    Nem akarok a végtelenségig játszani, csak nem tudom, hogy mikor érdemes megállni, készülve a 2. körre.

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, gratulálok. Haladok én is, fejlesztettem a zsákot és segítség nélkül megcsináltam egy pályát. Nem lehetett kirakni, mert nem voltak meg a párok. Bent maradt 6 db páratlan. Még gondolkodok, hogy a lapáttal leveszem a 6 db-t.
    Az ajándékokból kaptam 1 lapátot és egy kötelet. Itt tartok.

Mogyi, GA-BI-O-Farm, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

én a felhőnél meg fogok állni... max az utána következő piccoló és ott végleg vége;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Még nem álltam neki a játéknak, mert elmentem matricáznixD, de megőszülök, mire letudok rakni pár darabot belőlük.
    Azt hiszem, hagyom holnapra xD
    A 8 órásból már 20 ezer felett vagyok, nemsokára elkezdem én is a kötelező részt, aztán majd 1 hét múlva meglátom, hogy visszatérek e hozzá, vagy maradok a 2. résznél végig.

GA-BI-O-Farm, Baby72, Lenczy és 4 más kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! Az eventhez elég ha csak 8 órásat termelek?

farmerSS kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Azt Neked kell eldöntened, hogy melyik eventnövényt választod.

Mivel 195 kávé kell az első illetve majd a 2. részhez is, nekem a 3 felhő mellett ezt éri meg ültetni (ebből kell a legkevesebb) (sztrágya és társai spórolás).

De ettől függetlenül felszaporítottam a 2 ill. 4 órást is, mivel 2 héten át lehet ültetni, így látva majd a napjaimat, hogy mikor érek rá jobban, vagy kevésbé, akkor azt az eventnövényt fogom ültetni, de holnaptól már csak vízzel és sima trágyával.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Lenczy kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm, akkor csak 8 órást termelek, ez belefér a muníciómba!

farmerSS kedveli ezt.