Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

51 szavazat
    60.7%
  2. 2

5 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    1.2%
  4. 4

1 szavazat
    1.2%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    1.2%
  9. 9

2 szavazat
    2.4%
  10. 10

23 szavazat
    27.4%
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Van ez az utolsó feladat a barlangban:

Ez mit takar?
    5 pár vagy 10 pár és lehet benne jutalmat adó csempe vagy sem?
    Több próbálkozás után is ez a feladat még nem lett teljesítve.

2. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)

Matrizáztam én is nálam kész:) gyors voltam ;)

Felszaparítottam mind hármat , mostmár én is csak a 8 órást termelem , nagyon jól sikerült a pörgetés csak 1 Jackot aktiváltam / 19 db jön egy kis földről /
    Most kezdek játszani:)

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Öt párosítás után le kell menni a következő területre a mászókötél segítségével. Azaz 5 db párosításból meg is kell találnod a táblán a lejutást biztosító darabkát is.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam nem volt gond a matricánál most, kivételesen. A 2. pályát se tudtam kirakni, 1 db muki maradt árván és ott is marad egyedül. :DA piccoloig elértem, innentől csak a következő részhez termelem a kávét.

Sali~*.*, nolina1965, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Köszi!
    Így már nem is volt nehéz.
    Már csak smaragdok barlangja feladatok maradtak.

Összejött a gazdaköri feladatok teljesítése is, nem sokáig voltak a teljesítendők között.

Utoljára szerkesztett: 30.10.25, 17:02
    GA-BI-O-Farm, cili53, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  6. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nálam nagyon lassan tölt a játék! Lehet a net.emmel van gond!?

agi770 kedveli ezt.
  7. agi770

agi770 Törzsjátékos

Nem net probléma, többen vagyunk így. Már jelezték a hibát a központ felé.

8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok.
    Én nem rég értem haza, most szaporítok, aztán részemről ennyi. Haldoklik nálam a játék, éppen eléggé őszülök, nem gyorsítom az idegeskedéssel. A matrica sem megy. Majd holnap reggel nekiugrok. Ha a kerék nem ad jól, akkor bedobok egy 300 %-ost meg egy növényest, talán néhány Jack.
    Egy kérdés: ha százalékos bónusz van bent akkor is 1x1-en termeljek? Mivel a röpi most nem játszik.

sutimami57, cili53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El kezdtem én is a játékot. Azt kell mondanom, hogy tetszik. Rövid idő alatt el tapsikoltam 20000 gazt, a 8 órásból.
    Azért csak ennyit, mert nem volt több.Most lett 10 ezer.....

Ez a kávés dolog nem tetszik. Iszonyat sok energia kell minden hova. Az sem tetszik, hogy a feladatos ablakoknál nincs csík oldalt, és nem tudom meg nézni, mi van lejjebb. Görgetem az egérrel, de az elviselhetetlen, Ennél még a csiga is gyors futó. Van erre valami megoldás? Tudom, a tetején ki van írva, hol tartok éppen.

Azt írtátok, hogyha végzünk a kötelezővel, utána még lehet játszani, a játék kedvéért. De már semmit nem kapunk, csak azt,amit a hátizsákból ki veszünk. Na azért nem gazolok. Nekem eddig csak tp-k, csp, pár táp volt, amit adott. Egy-két kelléket. Na ezért nem folytatom. A másik ablakhoz is kell ugyan ennyi növény, mint az elsőhöz? Gondolom...

10. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Miért használtál el ilyen sok 8 órás növényt ?
    Az első részben nem sok megérős ajándék van.
    Elég lett volna, ha csak a fő haladási sort teljesíted, ahhoz meg kb. 13 ezer 8 órás elég.
    A 2. részben lesz a fogaskerék nyeremény, amiből a boltban lehet kivenni dolgokat. Innentől oda gyújtsd a növényeket.

Baby72, -ágianyu33- és sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Szia! Nem tudom, mit csináltam, csak raktam csempéket,és folyton kérte az energiát... Nem is tudom meg nézni a két részen, ahogy írtam, hogy mi van még hátra, mert nem lehet le húzni az ablakot. Biztosan én bénáztam el valamit. A feladatoknál az egyik sorban 10/20 van kiírva, a másiknál 13/34. Itt gondolom, a 17-ig kellene, de fogalmam sincs, mit kell csinálni. Próbáltam a hátizsáknál is, de ott sem egy a görgetés.

12. kukori80

Szia Sütike. Bemész az eredményekhez, vagy a hátizsákhoz, rákattintasz valahova és húzod folyamatosan felfele az egeret. Akkor látod az összeset.

13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Görgetés helyett vonszolni is lehet. Fogd meg a listát alul az egérrel, és húzd felfelé.

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Átváltó asszisztenseket keresek. xD

Jó buli lesz átváltani .... és még hol a vége.... :D

A bolt nem bírja már feldolgozni .... xD

15. kukori80

Szia, atttyaééég, most másztam fel a földről. :D Gratulálok.
    Átváltónak jelentkezek, de csak piccoloért. :D

Sali~*.*, sutimami57, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem mondom, hogy nem gondolkozok azon a 10 milliós mennyiségen... xD
    Hiányolom az "akaszd ki az enövény számlálót" című küldetést. ;)xD

Lesz egy 12 órás vonat utazásom jövő héten (késéssel lehet lesz az 16 is), a legnagyobb nyugalomban fogom lejátszani ezt a sok növényt. 8)

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

200/1950 az eredményem. A 8 órással dolgozom. Idő rengeteg van még hátra, ma amúgy is eseménydús nap volt. Hátizsák fullon.
    Minden növényt felszaporítottam. Közben az új fához is kellett még vízköpőt termelni. Minden / is / kiváltva.
    Matricákat is benyaltam az albumba, oszt jó éjt!;):p:D

sutimami57, zsani_apja és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

Unalom előzésére jó lesz ez a játék a zötyögős vonaton, de ha nem találod el a párokat, akkor még ültethetsz. :D

sutimami57 és Wolf[Black] kedveli ezt.
  19. sutimami57

Halihóóóó....Azonnal abba is hagytam, már csak termelek. Tiltakozom erőteljesen, de sajnos, be kell vallanom, hogy fogy az eszem.... Most saját káromon tanultam meg, mekkora ökör vagyok. :D Köszönöm a jó tanácsot!

Kedveseim, sziasztok! Kakaska, és Sylja, nagyon köszönöm a segítségeteket! Kínomban röhögtem magamon, és azt mondtam, hogy te jószagú málnabokor, meg baccuskulcs, meg ilyeneket... szóval, nem hiszem el, hogy ennyire le ment az agyam a mai napon. Bőven volt rá okom, de így is meg lepett. Meg fogtam, és már vonszoltam is azt a fránya ablakot. Hogy én erre nem jöttem rá, szégyen. Néha eszembe jutnak a farmos barátaim, mikor event kezdéskor hívtak telefonon, és hamar mindent el mondtam, amit kérdeztek. Sajnos, már egyikük sem játszik, de a barátság meg maradt.Nálam is voltak mély pontok, és talán már én is be zártam volna a tanyát, ha Ti nem lennétek! Sok vidám, kellemes élmény van bennem a fórumból. Szép emlékek! Sajnos, már kevesen maradtunk a régiek közül, de remélem, Ti, a legerősebb támogató gazdák, még maradtok sokáig. Akkor én is maradok......
    Kellemes, szép estét, jó éjszakát Mindenkinek.

Sali~*.*, Crispello és jófarmerlány kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, mivel a horrorban nincs komfort, ezért sztem érdemesebb 1x1-en.

Arra gondoltatok, hogy a 10 nap alatt a gesztenye felhősor még 1x megérik és lehet újra aktiválni, tehát a 2. részt is le lehet gyorsan zavarni azzal (persze, akinek van) ill. az egyéb gyorsító felhők is beérnek közben...

sutimami57, SnéDóri és jófarmerlány kedveli ezt.