Visszajelzés Cukorkaroham - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Feb 21, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Mar 5, 2024.
  1. 1

292 vote(s)
    45.2%
  2. 2

40 vote(s)
    6.2%
  3. 3

49 vote(s)
    7.6%
  4. 4

27 vote(s)
    4.2%
  5. 5

60 vote(s)
    9.3%
  6. 6

22 vote(s)
    3.4%
  7. 7

24 vote(s)
    3.7%
  8. 8

37 vote(s)
    5.7%
  9. 9

24 vote(s)
    3.7%
  10. 10

71 vote(s)
    11.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Szavaidat olvasva meggyőztem magam, hogy mint mindig, most is igazad van, :inlove: úgyhogy nem vacillálok tovább, hanem mégis nekidőlök az eventnek.
    A farmon és a szédültön majd a reggeli aratás után rendezem át a terepet növénytermesztésre, és majd ha az összes eventnövény meglesz, (kerékpörgetés, polcról bónusz, szupertrágya, segítségével), akkor szükség szerint nullázok.
    Az esőerdő és a zuhatagos döntő részben most is fásított, azt nem bántom később se, a Baha ültetvényen meg a mantákhoz szoktam növényeket termeszteni, most ott event váróba elvetem a saguarot, indulás után meg zöldségezek a röpiért.
    Sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove:

2. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Mikor elolvasok egy event kiírást sose szoktam megnézni a szintek teljesítéséért kapható nyereményeket. Letekerek a felhőig és megnézem mit ad, ha megszerzem. De igazából mindegy is, mert tudom, h valamire biztosan jó lesz! :) Megnézem mely területeken fog zajlani az event és miből, honnan jönnek a felröpik. Megvárom még jönnek a segítők :inlove:a számolásaikkal és az alapján szétnézek, h vajon hogyan fogom tudni megoldani az eventet. Én még "kicsi vagyok", nekem minden kis csepp, amit évekig kapok majd, nagy segítség. Az itt megszerezhető dekorok számomra nagy értékűek, azokhoz képest, amikkel jelenleg rendelkezem, csillagból is jól jönne még pár ezer, így biztosan belevágok ebbe az eventbe is. :)
    Jó eventet kívánok mindenkinek! :)

Last edited: Feb 21, 2024
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat.

Tartok tőle, hogy a játék készítője csak egy oszlop hozzávalóival számolt, mert az még csak-csak reális.
    A kis farmok első ránézésre még a felhőt is csak nehezen tudják elérni, a vége pedig szinte lehetetlen.

A növény alapból 4:30, vízzel 3:36, vízzel és trágyával 3:15
    A kis farmokon ha minden területet bontunk a felröpik miatt,
    akkor nem lesz trágyánk. A reálís érésidő így 3:36
    Napi 4-5 aratással számolhatunk.

A növényt két területen termeszhetjük. Ez összesen 404 db 1x1. Egy kör hozama csak csatnival 1.212 db növény.

A felhőig:
    28.744 / 1.212 = 23,72 --> 24 aratás szükséges a felszaporításon felül.
    Ez napi 4 aratással éppen belefér a bő 6 napba.

A végéig:
    34.494 / 1.212 = 28,46 --> 29 aratás szükséges a felszaporításon felül.
    Ehhez már naponta 5 aratás kell(ene) a felszaporításon felül, vagy be kell vetni némi pluszt.

A fenti számok mutatják, hogy nem egyszerű ennyi növényt termelni egy kis farmon.
    De gyanúsan még húzósabb lesz összeszedni a szükséges felröpiket.
    A Baháról, ami híres (hírhedt) a kevés felröpiről kell 1.876 db.
    A Farmról a felhőig 3.360 db, a végéig 4.010 db kell.
    Kérdés az eventnövény hogy adja majd a felröpit.

A gyorsítás érdekében az Erdei tisztáson kívül minden területet bontok.
    A Bahán Ixorával, a Farmon Amaránttal várom a kezdést.
    A Bahán az Ixora után Maja maszkkal, A bölcsesség esszenciájával és Gyógykenőccsel gyorsított zöldségeket ültetek.

A Farmon letermelem az összes növényt holnap. Használok egy Jack-et, a Gyémánt rekeszbe beteszek egy 200%-os
    teljes bevételi bónuszt, használok Kacsa Katát, pörgetek és gyorsítom a szupertrágyát (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, 1 felhő)
    A célom, hogy legalább 15 db növény legyen egy kör hozama 1 db 1x1-nek. Az érésidő 39 perc lesz körönként.

6 körre lesz szükségem. (Az egyik területen 4, a másikon 3 hely "foglalt" nálam, ezért 397 db 1x1-em van.)
    5 x 397 x 15+ 1 x 397 x 13 = 34.936 db (az utolsó kör azért 13, mert nem kap Kacsa Katát és nincs visszavetés.)

A felhő nagy késéssel is aratható 3 naponként 64:00.

Kapunk:
    1db csillagot,
    1db TP/TTP betakarítási bónusz S-t (ez nekem nagyon tetszik)
    [​IMG]TP/TTP betakarítási bónusz STöbb TP/BTP100%24:00Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor ezüst rekeszt foglal el.
    - A nyári játékok felhősor adja.
    1db Romantika láda II-t (amit ad abból soha nem elég)
    Romantikaláda II [​IMG] 5 szupertrágya, 2 Kacsa Kata szupertrágyája, 2 szupertáp, 2 Kacsa Karta turbótrágyája, 2 Luxus bájital, 2 farmpengő- Anyák napi csomag ajánlat,
    - Ölelés házhozszállítás(+)
    dekor
    (2021. Anyák napi ajánlatból)
    - Mennyei sütik felhősor 1.
    - Édes piñata felhősor
    Valentin nap 2021 event idején volt elérhető;
    Pali étterme 26.-30. szintre fejlesztett verzióiból 2021.május
    -Viking Saga XII. event;
    -Nászutas
    sziget
    event;
    Éjjeli frászos pizsamaparti event egyik nyereménye;
    - és más eventekből
    - Vízimádó macs dekor
    - Léggömbgyár dekor 17-18. fejlesztése
    A dekorok jók lehetnének, ha nem 26:00 lenne az érésidejük.
    (Vagy a BP-től végre kapnának érésidő csökkentőt a később kezdők.)
    Két naponta aratva már nem annyira jó a 300TP x farmszint.

Sok sikert, jó játékot.

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Igazad van abba, hogy maga az az egyszem dekor megérős az egész eventben, már ha az ember tudja hová tenni
    és érdekli a soha el nem érhető 300 szint.
    Nekem olyan érzetem van, hogy mindenáron ki akarják belőlünk szedni a pajta azon tartalmát, ami mondjuk hozamnövelésre
    való. Hónapok óta 1-1 eventkor 150-200 vagy még több PP pörgetek el, hogy legalább 1 árva 100%-os terménybónuszom legyen.
    A piccoló ládák tartalmát sem minősítem mostanában. Így nálam ez az event nagyon is felejtős kategória.

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Köszi a számolást. Sokmindent lehetett volna adni, ami ezeknél megérősebb.
    Viszont meglepett, hogy az Ses tp, btpnek annyira örülsz. Nekem 220 van a raktárban, és a 200%osból is van több mint 500, képtelenség elkölteni annyi van már, sőt a ládák is dugig vannak, mert nem foglalkozom a kinyitással, ha nem szükséges, szóval onnan is jönne még. Pedig naponta használom őket.
    Szóval adhattak volna értékesebbet is.
    Hiába adják tÍz, százezer, millió számra a tp-ket, a haladást nem igazán segíti. Olyan messze a 300, hogy nem is érdemes hajszolni, lehet egy élet is kevés lenne hozzá :) 240es szinten vagyok, de biztos, hogy évek kellenek hozzá, ha megérem vagy megéri a játék.

6. bacsi_1977

bacsi_1977 Járnitanuló

Kiszámoltam neked kíváncsiságból. Ha a nap minden másodpercében aratnál egymillió TP-t (az több, mint 86 milliárd TP naponta), akkor nagyjából csak csekély 380 évre lenne szükséged, hogy elérd a 300-as szintet :)

7. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Alapból igen, jó a matek, de ehhez pontosan 64 óránként le is kellene aratni...
    Vagyis annyiban módosítanám, hogy jóval több mint 6666 nap, vagy 18 év :)
    Mindenesetre köszönöm ezt a számítást, mosolyt csalt az arcomra!

8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ilyen sokra nem gondoltam :D de köszi :)
    Számomra akkor roggyant meg a lelkesedés a játék iránt, amikor jöttek az új szintek. Átgondolatlan, célnélküli maszlag lett a pontvadászat. Naponta 1x szedek le minden csak pontot adó kütyüt, a sok csúszás miatt nálam felesleges is lenne többször.

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az egyetlen ok amiért belevágok, mert üres lett a gazdaköri feladatok, és a semmiért nem ülök a farm előtt xD
    A felhő nem csábító számomra sem:eek: ami kicsit megmozgat az a piccolo, a cukorkatorony dekor, és a nyertes mindent visz dekor igaz ez már 26 órás:wuerg:ha más nem kidobom a szotyidombra, azt valahogy mindig elfelejtem aratnixDröviden ennyi, a többi meg majd alakul mint púpos gyerek a prés alatt:D

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központtól az alábbi információt kaptuk:

A Játékosoktól érkezett és a Moderátorok által továbbított visszajelzések alapján módosítunk az eventen,
    melyről mielőbb részletes tájékoztatást küldünk.

Ahhoz, hogy a módosításokat a játékba is be tudjuk vezetni, az event kezdeti és vége időpontját az alábbiak szerint módosítjuk:

Az event kezdete várhatóan: 2024. február 22. (csütörtök) 16:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. február 28. (szerda) 23:59 óra

Kérjük a fentiek figyelembevételével tervezzétek az aratásokat!

A módosításokról a későbbieken küldjük az információt.

Megértéseteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

11. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Gratulálok;)
    Én csak a felhő miatt állok neki;) Mert ha felhő akkor az elfér a többi között... s a vantól nem kell félni:inlove:
    Kíváncsian várom a változásokat!

Most azt terveztem kirakom a rengeteg titokfát a szigetre... hátha jót tesz a felreppenőnek... de várok a változások ismertetéséig;)

Alapból nem szeretem a változást, de ez az időben bejelentett az tetszik;) Köszönjük! Remélem pozitív lesz a változás;)

12. genka53

Sziasztok!
    Köszönjük a modiknak, hogy jelezték az elégedetlenségünket a BP felé, és a tájékoztatást az event-feltételek jobbításáról, hiszen emiatt késik az event kezdése.
    Éreztem, hogy csúszik a start, mert amikor nemrég hazaértem, és megnyitottam a farmot, a Hirdetőtáblán még semmi nyoma nem volt az eventnek.
    Inkább javítsanak az event-feltételeken, mintsem a gárda nagy része kihagyja.

Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

13. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Azon gondolkozom, mi lenne a tökéletes javítás?
    Változzon a felhő adománya? érésideje?
    Változzon a növény igény? Változzon a felreppenő érkezési helye? mennyisége?
    Vagy ez mind egyszerre?:music:

Nem tudom mi lenne a tökéletes megoldás...;)
    Bármi jön megoldjuk;) Mert játszani jó:inlove:

Éva0315 and genka53 like this.
  14. genka53

Szia!
    Én a felhő tulajdonságainak a javítását tartanám célszerűnek, és egyszerűbbnek, ami a legkevesebb játék béli program módosítást igényelne, és a felhő ráadásul "örök darab".
    Az eventkellékek valóban húzósak, de ha valaki csak a felhőt akarja (tudja) megszerezni, akkor eleve már jelentősen kevesebb növényt és röpit kell előállítania. Az eventfüggők (mint vagyok én is, meg még jópáran) meg így is-úgy is végig viszik. :)

15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    A gaz mennyissége maradt a régi, az oszlopokban változtattak a nyereményeken és a felhő sem változott.
    Maradok az első döntésemnél és kihagyom.

16. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információk alapján a módosítások az event ismertetőben átvezetésre kerültek
    (nem feltétlenül azok a dolgok kerültek módosításra, amiket mi jeleztünk)

- változott a megszerezhető Csillagos érmék száma (2-4 szinten csökkent, 6-8-as szinten emelkedett) - összesen 2630 Csillagos érme lesz megszerezhető az event teljesítésével
    - emelkedett néhány egyéb megszerezhető nyeremények darabszáma a szinteken
    - a 7. és 8. szinten változott a beadandó mennyiség
    - az Eventboltban megváltozik a két Főjutalomként kiváltható dekor ára

A változásokat piros színnel vezettem be az ismertetőbe.

Sikeres eventet kívánunk Mindenkinek, aki belefog,
    a Farmerama csapata

17. Welsibárdok

Welsibárdok Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem sok eventet hagytam ki,de ezt most kihagyom.Nem értem miért kell lefoglalni az összes területet,mert ugye az ólak nem adnak felröppenőt.Lassan állatot termelni lehetetlenség lesz.
    A tenyésztős eventet sem tudták 100-150 szint alattiak csinálni,de ezt sem.A kis játékosoknak csak elveszik a kedvét,de lassan a nagyobbaknak is :(

18. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Sziasztok!
    Kiváltottam a aratógépet..idó betervezve..learatok 2 területet..látom nincs felreppenő..Tré az egész,,kezdetektól játszom, de lassan befejezem

Evita-55 and Laxiaa like this.
  19. Dolphin

Szia,
    12:20-tól elérhető az információ itt a Fórumon (több helyen), hogy eltolta a Központ a kezdést.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkaroham.24595/#post-1374974
    Persze, tudom, nem mindenki olvassa a fórumot.
    Viszont minden event ismertetőbe beírjuk, hogy Event kezdéskor a Belépést követően győzödjetek meg arról, hogy a Hírek felületén, Event órában ott van-e az esemény már.
    Sajnálom, hogy így jártál, de ha ezeket a pár másodperces lépéseket kihagyod, ne másokat okolj, kérlek!
    Megértésedet köszönöm!

20. bimmbumm

bimmbumm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom ez az event megint hányas színtűeknek készült...de nem 100 alattiaknak az biztos.Honnan lenne ennyi menyét,vagy akár egér? Mikor örül egy kisebb játékos,ha talál a gazdaköribe valami olyan feladatot amit tud csinálni,ahonnét csillagot tud szerezni.Viszont mivel az állatokra nem ad felröppenőt,így szinte soha nincsenek kint,vagy csak pár darab...

holdbarát likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.