Visszajelzés Cukorkaroham - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 5.3.24.
  1. 1

292 szavazat
    45.2%
  2. 2

40 szavazat
    6.2%
  3. 3

49 szavazat
    7.6%
  4. 4

27 szavazat
    4.2%
  5. 5

60 szavazat
    9.3%
  6. 6

22 szavazat
    3.4%
  7. 7

24 szavazat
    3.7%
  8. 8

37 szavazat
    5.7%
  9. 9

24 szavazat
    3.7%
  10. 10

71 szavazat
    11.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Felhő tulajdonságainak a módosítása megtörtént. Egy Frissítést / KI-BE lépést követően Nálatok is már a módosított tulajdonságok lesznek láthatóak a paszulyon.

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, **jeje**, vihence és 7 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hamar le jelentkezek. Tudom, nem kell, de én ezt így tartom tisztességesnek, hogy be valljam, én is el kezdtem most az eventet. Kedves Toma, teljesen egyet értek Veled, mint ahogy mindig, nagyra értékelem a hozzászólásaidat!

Ez a hangya..... változás nem sokat lendített az event megítélésén, én most is pontosan azt az értékelést adnám, amit tegnap. Így a lelkiismeretem teljesen rendben van. Miért gondoltam meg magam mégis? A 3 láda több, mint egy, kicsit előbb arathatóak, és reggel be néztem az event felületre, hogy lássam, mennyi röpim lett felkészülés nélkül, és láttam, hogy a grafika megint csúcs lett. Legalább a szépségének lehet örülni. Ahogy az elején mondtam, ezt az eventet szeretem.....
    A keréken pörgettem 100-at, de semmi bónuszt nem adott, 1 állatosat, aratás után.......nem lesz olcsó event most sem, de ha már el kezdtem, végig csinálom! Sok sikert Mindenkinek!

**jeje**, vihence, -gyöngy-581 és 13 más kedveli ezt.
  3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    Csatlakozom és ugyan ez a véleményem!!!
    A pp pöritől kapott 2x100% os segített a döntésem megváltoztatásában!
    Én is csinálom, ......de a kis farmokon nincs esélye a röpi horribilis mennyiségének!!!
    Jó játékot mindenkinek!!!

**jeje**, vihence, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  4. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Szia!

Apró változás... de a felhőnél azért hasznos volt;)
    A kamra polcról is lehet előhúzni bónuszt;) s így pick pack meg lesz a növény... a felreppenőn meg dolgozunk;)
    Az eventek egyre inkább azt vetítik előre, hogy koncentráljunk egy farmra.... :music:

5. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a szintszorzós dekorok (mint pl. a mostani "Cukorkatorony" nevű) küldhetőek szoktak-e lenni csere eventkor? Ez az infó mindig kiesik a fejemből...

**jeje** kedveli ezt.
  6. Dorottya-Manó

Van szintszorzós küldhető dekor... de hogy ez az lesz e? azt nem tudni előre...:oops:
    Én azt gondolom, hogy küldhető lesz... de a tévedés jogát fenn tartom;)

**jeje**, Éva0315 és zagimichna kedveli ezt.
  7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Az én véleményem is ez, ha nem értékelünk csak az event végén, letolják a torkunkon úgy, ahogy megkaptuk. Így van némi esély arra, hogy figyelembe veszik a nyürrögésünket, és ha sokat nem is, de esetleg változtatnak rajta. Persze nagy dolgok nem itt történnek :)

szida57, **jeje**, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  8. Dorottya-Manó

Szia!
    Lehet... :music:
    Viszont az event lényegi szempontból nem változott.... Pár apró nyeremény jobb lett;)
    A felhő szerintem senkinél nem lesz a figyelt felhők között:wuerg: Persze jobb a több láda:p

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Én az event értékelésre gondoltam, ami ugye majd összesítés után kerül visszajelzésre. Az ismertető közzé tétele utáni vélemények viszont már az event indulása előtt visszajelzésre kerülhetnek.;)
    Az érmék lassabban gyűlnek mint a növények. Bár a cukortorony már a birtokomban van.

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Igazad van, mint mindig!
    Amúgy számomra elég meglepő módon kicsit jobban jönnek a röpik a bahán!

11. Dorottya-Manó

Az első dekor könnyen megszerezhető... picit csökkenteni fogja a hasonló dekorok értékét... :music:
    Ez is lehet, hogy ez is cél volt;)
    A fórumos vélemény nyilvánítás sajnos nem reprezentatív- nagyon kis szavat mennyiséget számlál... De beszédes;)

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én ahogy beléptem a topikba, már toltam is a tízest. :D
    Szia!

Ezt már 40 éve is csinálták az üzletekben.
    Amúgy szerintem nincs sok változás, mindenki csinálja az eventet. :D

Utoljára szerkesztett: 23.2.24
  13. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

Az eventismertetőben az van leírva hogy szoborépítésekor kapunk csillagos érmét. Én már építettem de nulla a csillagos érme. Nálatok minden rendben, megkaptátok?

holdbarát és juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Az első beadásnál nem kapunk csillagos érmét, csak 5 csillagot. A 2. beadástól kapunk. Az ismertetőben is benne van.

juliannakoczkas, **jeje**, vihence és 8 más kedveli ezt.
  15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a választ.
    Bár én a szöveges ismertetőben nem találtam róla leírást, de lehet elkerülte a figyelmemet.

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szívesen.:) Frissítsd az ismertetőt, mert javítva lett. A táblázatokban látni, hogy mit fogunk kapni.
    Sok sikert.

genka53, juliannakoczkas, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Dolphin, genka53, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  18. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

juliannakoczkas, **jeje** és aida2330 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Eddig minden csevegőben örömmel írtam meg, hogy végeztem. Most inkább csak megkönnyebbülést érzek, öröm nélkül.
    Az eventet magát nem szeretném minősíteni, de a grafikája tetszett, aranyosak voltak a nyársak a cukorkákkal.
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek aki eventezik.

PZoli64, genka53, jutka190226 és 14 más kedveli ezt.
  20. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Gratulálok! :inlove:
    Nekem is nagyon tetszik a grafikája, bár bevallom az a valami kis állatka ( nem tudom kivenni mi lenne ) az első belépésemkor a szívbajt hozta rám :D Előszőr észre sem vettem, h ott van, majd pislogott egyet és...kész voltam. :D

Utoljára szerkesztett: 23.2.24
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.