Visszajelzés Cukorkaroham - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 5.3.24.
  1. 1

292 szavazat
    45.2%
  2. 2

40 szavazat
    6.2%
  3. 3

49 szavazat
    7.6%
  4. 4

27 szavazat
    4.2%
  5. 5

60 szavazat
    9.3%
  6. 6

22 szavazat
    3.4%
  7. 7

24 szavazat
    3.7%
  8. 8

37 szavazat
    5.7%
  9. 9

24 szavazat
    3.7%
  10. 10

71 szavazat
    11.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Szerintem macska.....meg lepődtem én is,de valahogy a szobros formák sokkal jobban tetszettek, mint ez a mostani. Valahogy nem az igazi most a grafika sem. A cukorkák jók benne.

genka53, mamszi5107, -gyöngy-581 és 9 más kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Igaz, ami igaz, volt már szebb grafikájú event is , de nekem ez is tetszett ( a macskát leszámítva :D ) bár én az előző ilyen szobrosra nem igazán emlékszem, pedig sztem játszottam már ezt az eventet mióta visszajöttem.
    Egynek jó volt és reméljük lesz még ennél jobb is! :)

genka53, Luca_511, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

Nem mintha sokat számítana, de én is belevágtam az eventbe. Jutok ameddig jutok alapon. Nem éppen a nyeremények miatt, hanem a játék miatt. Az egy kicsit negatívum számomra, hogy az elmúlt 3-4 event teljesüléséhez elment vagy 12ezer szupim, visszatölteni nem tudom a sűrű program miatt. Amivel még nincs is baj, mert legalább nem unalmas a játék. Viszont 2 területen közel 35ezer növény??!! És akinek nincs szupija, vagy ennyi ideje?? És elvből nem költök a játékra, mert egy online ingyen játszható játék!
    Tehát jutok ameddig jutok!

genka53, paculi05, Tavirózsa és 11 más kedveli ezt.
  4. Blökix

Blökix Fórum hercege

Event növény pipa,baha felröpi pipa,farmos felröpi fele lassan megvan.

genka53, paculi05, vihence és 9 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha van időd időben aratni és a szigeten a röpiket begyűjteni, akkor nem lehetetlen akár RACS-al + vízzel eljutni a felhőig. Hajrá, nincs lazsa, ragadj kaszát, kapát és hamar összejön.;) Ha naponta 5x tudsz aratni el tudsz jutni a felhőig.
    A nyertes mindent visz dekor már a pajtámba. Jelenleg sokkal több a bahás röpim, mint az event növényem. Szerintem jól haladok az event teljesítésében. Sok sikert, szép 7végét kívánok mindenkinek!

genka53, paculi05, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem kell feltétlenül ennyi szupertrágya, ha komfortba ültetsz. Szerencsés, ha százalékos bónuszt tudsz használni a gyémánt és/vagy aranyrekeszbe. Ha a keréken tudsz pörgetni teljes bevételi bónuszt, akkor nem feltétlenül kell a kamrából használnod.
    Ezzel a módszerrel csak 88 szupertrágya fogy körönként. Ha emeled a hozamot a 100/200 százalékos bónuszokkal, akkor relatív gyorsan le lehet termelni ezt a mennyiségű növényt.
    Sokkal pontosabban levezeti ezt BombadilToma és bár minden eventcsevegő elején megtalálható az írása, most belinkelem, hogy ne kelljen keresni;)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1019632
    Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 24.2.24
    Dolphin, genka53, -BombadilToma- és 10 más kedveli ezt.
  7. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok, miért nem tudom a második oszlopot beadni? Mindenem megvan hozzá , az első beadást ki is pipálta de egy piros x et tett hozzá, akkor most mi van? Lécci nézzétek meg és segítsetek a folytatáshoz. ID: 22211372

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jól értettem?
    Az első oszlopba már adtál be, a másodikat csak kiválasztottad?
    Amíg nem adsz be valahová, addig a piros X-szel visszavonhatod a választásodat.
    (Kiegészítés: és persze, ugyanazt az oszlopot sem választhatod, még egyszer.)

Ha nem jól értettelek, akkor kérlek, hozd át a kérdésedet valamelyik Segítségkérő topikba.
    Az eventcsevegő nem erre tervezett hely, főleg, ha a probléma betekintést igényelhet.
    Régi játékosként, kérlek, ügyelj erre.
    Köszönjük. :)

Dolphin, genka53, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  9. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

11 oszlop kész...:music: Lassan megy:(
    Felreppenőre vadászom a szigeten.... 8)

genka53, Éva0315 és marcsi152 kedveli ezt.
  10. pecanegra1976

Köszönöm a linket. Átbugázom, és döntök, hogy váltsak e komfortra. a keréken ellöttem vagy 50-50 pörgetést, és had ne mondjam mennyi katakatát meg csp-t adott :(

A linken melyik %-os bónusz jöhet szóba?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.24
    genka53, aida2330 és Éva0315 kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event befejezve, bolt kirabolva! xD
    Jó munkát gazdatársak! :)

genka53, holdbarát, paculi05 és 8 más kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ami itt %-os bónusz, az mind: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-908262

A magam részéről én mindig csak pörgetek szerencsekeréken, mert nem szeretem a rekeszeket elfoglalni a karácsonyi süti és fehér ártatlanság elől.
    Szórok még a növényekre Kacsa Kata szupertrágyát (propeller) és szupertrágyát.

Akinek megvannak a szupertrágya érésidejét csökkentő bónuszok (felhők, stb.), az kiválthat velük rekeszeket és kamrapolcos %-os bónuszokat is használhat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-952956

Persze ezek nélkül is, csak akkor hosszabb ideig érik a növény és értelemszerűen kevesebb aratás fér a bónusz idejébe. Ha meg valaki pörgetett bónuszt és a felhőket, egyebeket is használ, akkor meg jelentősen rövidül az érési idő és több az aratási lehetőség.)

Teljes Bónuszlexikon: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Dolphin, PZoli64, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  13. pecanegra1976

Nagyon szépen köszönöm a linketek

genka53, Sali~*.*, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. terrdora

terrdora Fórum ismerője

"kamra polcról is lehet előhúzni bónuszt" Ez mi is jelent?

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Pajta, éléskamra, termésbónuszok, amiket leginkább ládákból nyitogatunk (200%, 100%). Nem összetévesztendő a TP bónusszal!

Amúgy nem tudom ki találta ki ezt az irdatlan mennyiségű farmos felröppenőt, de emlegetve van a közeli hozzátartozója rendesen!>:( A szigetes már megvan, pedig mindig azzal szokott gond lenni, a farmoshoz még 2060 hiányzik. Az ötös feladatpárnál tartok és ez akasztott meg, pedig az csak 2x245 a következőnél 2x 360 kell>:(

Utoljára szerkesztett: 24.2.24
    mamszi5107, genka53, borderland57 és 10 más kedveli ezt.
  16. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Nézd, én nem tudom te hol élsz, de alap felhasználó, ha havonta 1 db ilyen bónuszt kap, összeteheti a kezét, a kerekkerék régóta üres az ilyen ajándékoktól. Naponta van vagy 60-70 pörgetésem és semmi. Ilyet hogy van a kamrában, ugyan mit válasszak, azt a moderátorok kapják, AMIT NEM SAJNÁLOK TŐLÜK!!, de hogy utána 1-2 ember avval dicsekszik, hogy 1 nap alatt kész az event, szóval örüljön hogy kap, de gondoljon arra hogy a kacsa tápot meg szupertápot más pénzért veszi és nincs hetente 2000 Db a fiókban.

Éva0315 és farmeres53 kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Alap felhasználó létemre, lassan 14 éves játékos múltammal a hátam mögött van talán összesen 10-10 db 100 és 200%-os általános bónuszom, ami állatra és növényre is hat. Nem dúskálok bennük én sem. Ezt próbálom beosztani és nem elherdálni olyan eventekre, amik könnyebbek. Most betettem egy 200-as és 1 db 100-as bónuszt a rengeteg növény miatt, keréken PP-t nem pörgettem, mert azt gyűjtöm az állatok nullázásához való pörgetésre. KK trágyáim általában 8-10ezer között vannak, ezekkel szintén spórolok, mert soha nem veszem, hanem a mamutok termelik. Szupertápot szintén a ládákból, pörgetésekből, gazdaköri feladatokból gyűjtök, 3500 alá azzal sem megyek. Nálam ezek a határok pár éve. Beosztással élek a játékban is, akár a való életben:)

kigyo51, mamszi5107, PZoli64 és 19 más kedveli ezt.
  18. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Szép készlet;) Én nem gyűjtögetek... :music:megkockáztatom... 3500 pörgetésem még soha sem volt egyben a számlálón:oops:
    Előhúztam egy 200% bevételi bónuszt... + egy 100% növényes bónuszt... a kerék is jól muzsikált;)
    A növény már nagyjából kész... felreppenőre várok... most csak ráérősen....;)

genka53 kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Nem PP-em van 3500, hanem szupertáppal nem megyek az alá, legyen bármilyen kecsegtető is a tenyésztés. Most ötezren felül van, de hiába van akciós tenyésztés nem ugranak az állatok nagyot szinte soha nálam, ezért nem pazarlom azt sem. PP-em 2100 volt a hét elején, abból pörgettem el 300-at és csak 2db 100%-osat, +1 6órásat adott a kerék a 300 pörgetésből. Ezért azt sem pazarlom, nem jók a nyerési arányaim. Gyűjtögetem a nullázáshoz azt is. Kedden nulláztam az állatokkal, elég volt egy darabig, nagyon fárasztó volt.
    Növények még kellenek, de holnap meglesznek, aztán meglátom mit tehetek a farmos felreppenők érdekében.

mamszi5107, marcsi152, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nézd! Én olyanoknak nem magyarázkodom, akik nem is akarják megérteni azt, amit mondok, azon túl, hogy amit leírtál, annak egy része számomra érthetetlen is! Kezdetektől játszom, nem csak én, rajtam kívül jó sokan vannak itt olyanok, akiknek sokkal több "megtakarítás" lapul a raktárukban, mert nem ma kezdtük, nem kevés eventtel a hátunk mögött, nem kevés felhővel, dekorokkal, amik adnak azért ezt-azt. És ez a valóság, nem pedig a mesevilág, ahogyan te nevezed. Költeni a munkásokra, (bár múltkor adtam össze a kuponjaimat, szerintem másfél évre elegendőek lennének!) szezonra szoktam. Bár néha elcsábulok 1-1 titokól/fa vásárlásnál, de ritkán, mert a szezonnyeremények között előbb-utóbb úgyis ott lesz az ól, vagy fa, és ott is van Piccolo! Néha nem is 1, hanem 2! Apropó:
    Piccolo: Nyitottam már belőlük rengeteg olyat is, aminek nem nagyon örültem, de megtűrtem a világítótoronynál amíg le nem jártak. Tudatosan teszem a világítótoronyhoz, hogy véletlenül se arassam le aratóval ami belőle fejlődik, csak kézzel. Ennek köszönhetően van 9 élő virágfestésem és 10 gyepek ura dekorom, amikkel párszor még nullázhatok az állatokkal. Évente kb 2x, mert a táphoz valókat is meg kell termelnem és bekevernem. Igen ezekkel is spórolok! Tudatosan! Nem aratom le csak azért mert jó TP-t adnak, hanem hasznuk is legyen.
    Eventek ismertetője alapján már lehet tudni, hogy a növény sok, vagy elmegy a mennyiséget tekintve az érésidő és a terület függvényében. A felreppenő a lutri, az sem rajtunk múlik, hanem hogyan számolnak, vagy egyáltalán számolják-e a programozók, hogy összegyűljön normál játékmenettel. Mert van amikor túl sok, van amikor nagyon kevés, ezért kell nullázni növénnyel, ha nem akar az ember kosarat, vagy felreppenőt venni. Nekik nyilván az a nyerő, ha vásárolunk. Én nem szoktam azt sem!
    Ja és nullázni növényekkel is lehet, nem csak állatokkal! Igaz ahhoz szupertrágya kell, és az, hogy bizonyos növényeid ki legyenek nemesítve hozzá, nem PP.
    Nem kérek a kommentemre több választ, pláne nem "mesevilágosat", mert már így is túl sokat magyarázkodtam és túl messzire mentünk a csevegő mondanivalójától.
    Nemesített lent ültettem felreppenők miatt, majd látom elég lesz-e, vagy be kell vetnem az amarántot.

kigyo51, Dolphin, mamszi5107 és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.