Visszajelzés Cukorkaroham - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 5.3.24.
  1. 1

292 szavazat
    45.2%
  2. 2

40 szavazat
    6.2%
  3. 3

49 szavazat
    7.6%
  4. 4

27 szavazat
    4.2%
  5. 5

60 szavazat
    9.3%
  6. 6

22 szavazat
    3.4%
  7. 7

24 szavazat
    3.7%
  8. 8

37 szavazat
    5.7%
  9. 9

24 szavazat
    3.7%
  10. 10

71 szavazat
    11.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Event kész, 4 kör amarántot nulláztam nagy földön a felröpik miatt. Szigetes felröpi rengeteg van pluszban. Valahogy nem jól számoltak most a "mesterek". Érmék beváltva, pár xl-es szerszám maradt bent, az nem is kell.
    Sok sikert mindenkinek, aki még küzd az eventtel.

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

köszönöm szépen. Mos már megy egy kör fa, megszórva katával

Éva0315, -kaktuszable-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Küldtem pár maját a kicsikről, azért figyelj a hatóidejére, mert csak 6 órán át hat.

4. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Szia GA-BI_O_Farm! Kérlek áruld el, hogyan lehet Maját másik farmra küldeni? Köszi

-kaktuszable-, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bemész a Pajtába, az Éléskamra polcon megkeresed a Maja maszkot, mint amikor felhasználnád és kijelölve az Ajándékdobozra kattintasz, s ott tudod kiválasztani kinek küldenéd.
    upload_2024-2-26_13-10-8.png
    Ha nem Szomszédnak küldenéd, akkor előbb fel kell venned a Játékost a Barátlistádra, ehhez kell neki egy levelet küldened Galambpostával, s utána a Kimenő leveleknél tudod felvenni a Barátlistádra.
    Sok sikert!

FRANCIS122000, PZoli64, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  6. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Köszönöm, igy már világos!

genka53, -kaktuszable-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Elején írtam, hogy a 20ó- s fák 1:1- ben adták. Több farmon is néztem, de nem eventeztem. :)

8. pecanegra1976

Megvolt a Baha teljes fa aratása, 280felröpi, 2 területről. Ha még 2x aratok, akkor még 560 lehet, amivel összesen 1110 lehet ( most van 550 ). Így elég lesz a 2x8 db cukorkára.
    A növény elég, egy kicsit belealudtam és 9800db-al több lett mint kellene. Annyi baj legyen :)
    A szirup az más tészta. Kellene 1300db, de a legkevesebbet akarok nullázni, így szerda délutánig kivárok! Komfort lehet hogy most nem jön be, keveset ad ( talán ). Lehet ide is kirakom a mamutok mellé a többi fát is...

jhaaaa, míg írogattam és méláztam melyik lenne jobb, ültettem 2 terület 2x2 répát. 4et adott, 8 perc alatt. Tehát ha ráérnék napi 10 órát répát ültetni, akkor lehetne 300db-om. Semmire se mennék vele, és senki se próbálja ki, csak leírtam, hogy így is (nem) lehet csinálni :)

Sajnos nem tudok képet lindókelni, mert tegnap kevertem a tenyészeten békát és bedobott egy szivárványos békát. Biztos ennek okán adott az a (ro**dt ) láda egy Multitaszking zseni(+) valamit. majd megnézem, hogy ez miért nem jó nekem

Tehát terv van, megyek, megélezem a kapát, kaszát

genka53, Tavirózsa, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Feletted írta apja, hogy a 20 órás fák 1/1-ben adták.
    A komfort felröpi gyűjtéshez nem jó, hacsak nem nullázol. Ugyan úgy nem jók a mamutok sem.
    Inkább ültess hosszabb gazt, azokhoz is mindhez van ezüst rekeszes érésidő csökkentő és nem árt ha van nemesített érésidő
    csökkentő.
    A multitaszting 60 % Tp növelő valahányszor, de ha a menűben megnézed kiírja pontosan.

10. pecanegra1976

Na erről beszélek én is! TANULNI - TANULNI - TANULNI...jha, és lenyomni az eventet...

Goran, -kaktuszable-, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nemesítésekkel hogyan haladtál? Farmon javasolnám a rózsát, /életelixír, 4 %-al, az Élet forrása 6 %-kal csökkenti az érésidőt, a szigeten Bordáskel zöldségre ható alkimista termék, maja maszk/
    Ha szükséged van valamire egy tollasbagoly és megoldjuk.:)

Sali~*.*.*, Kuzdern, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

A hagyma van kinemesítve, ezzel nullázok. A rózsát is csináltam, meg kéne néznem, hogy hogyan állok vele...
    Oksi, írok

13. Sali~*.*

A rózsát nem szuperezve gondoltam! Pl. Koránérő termés, Vízimádat. A termékekkel, víz+trágya. Az utóbbi csillagászati áron vásárolható a piacon. 1x1-be ültetve, szépen adja a röpit, naponta többször aratható! A szigeten nézz körül zöldség ügyben. Ha nincs bordáskel akkor egymagvú tök biztosan van. Ez is naponta többször aratható. Nálam a fák nem, de a növények beváltak röpiszerzéshez.
    A másik, amire szeretném a figyelmed felhívni, hogy nem árt átnézni a kiválasztás előtt a feladatokat, kért mennyiségeket. Rendelkezel-e velük? Pl Cápafog, agyagedény, fülmelegítő és társai? Mert ha nem, akkor csak aranybanánért tudod a szentélyben kiváltani a hozzáférési jogot. Csak okosan!:)

14. zotya280303

zotya280303 Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam a nagy farmomon a krókusz van nemesítve azzal tudok nullázni ha akarok. A kicsiken még csak a szegfű van az sem teljesen, de naponta kétszer tudom aratni. A szigetes szokott nehezebben összegyűlni, de most az már a sisakbabbal rég megvan. Ott ugye folyamatosan csak felreppenőt kellett termelni gazt nem. A nagyon minden megvan ami kell, de a kicsiken egyelőre nem váltom ki a rákot, meg semmi mást, mert hiába van több száz átlagosan 4-5 száz banánom nem pazarolok, mert lehet jön egyszer majd egy olyan event ami tetszik és ahhoz más kell majd. Ha most elpazarolom akkor bánni fogom ez meglátásom szerint nem ér ennyit. Kiveszem amit tudok és ennyi. Növényem a kicsiken is 20 ezer felet van, de most már hosszút ültetek, hogy haladjak. Sokszor volt, hogy hiába volt meg a növényem felreppenő hiány miatt nem tudtam befejezni. Ezt a hibát többször nem követem el. Szép estét.

15. Sali~*.*

Szia!
    Igen, nem lehet elégszer mondani, hogy event kiírás után érdemes átnézni a pajtát, hogy a letermelendőkön túl rendelkezem-e hozzávalókkal. Nem árt, ha a szabadidőm függvényében készítek egy "menet rendet". A takarékosság a játékban is hasznos, felesleges extra dolgokat bevetnem, ha nem tudom elérni a célom.

FRANCIS122000, Goran, vihence és 9 más kedveli ezt.
  16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! A hajdina egy az egyben adta a röpit, a gyékény meg nem! Még a végén megleszek:)

17. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nekem a nemesített szegfű is egy az egyben adta és a málna is. Már vasárnap kész lettem az eventtel mivel éjszakánként szegfűt ültettem és nappal növény növelővel az event növényem is meglett. Néhány barkácsokon kívül mindent megvettem. Sok felröppenőt annak aki még játszik. A szigeti felröppenővel nem volt gond.

18. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok!

Ma kész lettem az eventtel. Nem nulláztam, mivel nem tudok, és termelés növelőt sem használtam, csak a Répás-almás csatnit, szuper trágyát és KK-t is csak a kezdeti felszaporításra. Kosarat sem vettem. Még páncél Pannim sincsen. Az élő legenda a tölgynél csak 24/30 szintű, tehát befejezetlen. Az event befejezése után még így is maradt gyümölcs szörpöm 434 db. 140-es szinten vagyok, mivel nagy kihagyás után csak kb 1 éve kezdtem újra játszani.

Utoljára szerkesztett: 27.2.24
    FRANCIS122000, Mimszi, aida2330 és 9 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A felhő megszerezve...holnap éjfélig, a vége is meglesz :)

20. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.
    Jelentem én is készen vagyok. A bahán keserű gyömbérrel (mert nagyon kell a tápokhoz) a farmon nemesített macskagyökérrel gyűjtöttem a felröpiket. A rengeteg event növényhez bónuszt használtam, mert nem akartam napokig 3 óránként futni aratni a való világban is vannak tenni valók.
    A befektetések és amit kaptunk érte alapján az értékelésem 1.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.