Visszajelzés Cukorkaroham! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 19.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.3.25.
  1. 1

36 szavazat
    18.1%
  2. 2

13 szavazat
    6.5%
  3. 3

10 szavazat
    5.0%
  4. 4

4 szavazat
    2.0%
  5. 5

15 szavazat
    7.5%
  6. 6

5 szavazat
    2.5%
  7. 7

9 szavazat
    4.5%
  8. 8

19 szavazat
    9.5%
  9. 9

11 szavazat
    5.5%
  10. 10

77 szavazat
    38.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Kedves @icaanyus!
    Szerintem eleinte senki sem okosabb ennél a játékkal kapcsolatban. Rengeteget kell tapasztalni, kutakodni, olvasni, kérdezni. Azért tettem a válaszomba a rengeteg linket, ahol sok-sok kérdésedre, pont azokra is, amiket itt feltettél (Páncél Panni, nullpercezés), választ kaphatsz. Olvastad?
    Dolphin válasza előtt megtalálod (https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkaroham-event-csevegő.26023/page-3#post-1438060).

Dolphin, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Jó reggelt!

Csak a felhőig terveztem, mert a többi nem megérős a számomra, ezt vasárnap kora délutánig teljesítettem is!
    Amaránttal vártam, utána eventnövény a szükséges mennyiségig, azóta 20+ órásak ültetve és jelenleg 623 cukorpapírom van!!!
    Nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy ezt normál tempóban, extrák nélkül be lehessen fejezni holnap estére (mármint, ha szeretném), ennyire rosszul még sosem adott szinte valamilyen felröppenőt!

Kitartás annak, aki még csinálja, akármeddig is szeretne eljutni :)
    Szép napot mindenkinek!

PZoli64, Puli-tanya, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Csinálom, csinálgatom. Asszem a futottak még kategóriába tartozom. A 8ból kész van 5 feladat, most jönnek a malmos dolgok. Számolgattam, hogy kéne még 6450 növény ( 6 aratás ) meg még vagy 370 cukorpapír. A szirup meg lesz. Se kosarat nem vettem, se szupertrágyát nem használtam, és bevallom, a hétvégén elég lazán adtam elő a dolgot a földemen :) Ha meg lesz az összes gaz, megnézem, hogy kell e nullázni valamennyit. Nem kótyavetyélném el a zöld cseppet, míg nem vagyok kész az amaránt (nemes)projekttel :)
    Megnéztem, az event besorolása közepes/nehéz. :) még ki kéne egészíteni, hogy a felröpik gyűjtése: gyér/nem jellemző :)

PZoli64, feki13, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kiegésziteném: felröpik gyűjtése reménytelen.

bokorugró133, feki13 és kutyaszálló kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    A cukorpapír nagyon nehezen jött: több amaránt teljes ültetésnél adott 70-75 darabot plusz 10 panni mellettxDxDxD
    Ez nagyon gáz,mert általában egy az egyben ad minden felröppenőt8)
    Emiatt nem is nulláztam,mert a befektetett szupercsöpi nem térült volna mego_O
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Ui: slussz poén felment a cukrom 6-ra:cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 25.2.25
  6. gyöngyusz1986

gyöngyusz1986 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    25689 event növényt termesztettem, 706 gyümölcsszirupom van, csak 405 cukorkapapír , ez csak az 5ös szintig elég. :cry:
    Hogyan tudnék papírt cukorpapírt szerezni vásárlás nélkül! Segítsetek ! Köszönöm

varga1234 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    írj a Szomszédaidnak, hogy küldjenek, illetve ebben a topikban tudsz kérni Játékostársaktól:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Ez mellett pedig ültess / arass szorgalmasan az event hátralévő részében olyan növényt, aminek beérésekor tudsz aratni, ne álljon a földben sokáig a beérett növény. Nézd meg melyik nemesített növényed érési idejét tudod a legmegfelelőbben csökkenteni.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem ez az érték még a normál kategóriában van... Nem kell kezelni :) Főleg miután már vissza is állt azzal, hogy végeztél az eventtel.

Nekem is elment az eszem, mert nekiálltam a kisfarmomon is az eventnek, ott is végeztem vele. Nem vásároltam, nem költöttem rá semmit sem. A felröppenőkkel én is megkínlódtam, de fullos lett az event a picin is.

Sok sikert kívánok mindenkinek aki még kergeti a felröpiket !

9. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Rózsával való 0-percezés? Be tudnál avatni? ;) Ugyanis nekem világba nem ad annyi felröppenőt, hogy elég legyen-.-

10. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

#7 A linkre kattintva megtudhatsz a növényekkel való nulla percezésről mindent

Sali~*.*, Mariska720719 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nem írta jóvá a cukorkapapirt - dühítő!
    Többször előfordult. Jó éjszakát kívánok!

12. Dolphin

Szia,
    amennyiben hibát tapasztalsz, azt nem az event csevegőben kell jelezni, hanem a Segítségkérő topikokban.
    Amennyiben hozol az egyik topikba Farm nevet és Farm ID-t is, s megadod, hogy mikori aratásokat ellenőrizzük Cukorpapír felreppenő kapcsán, Neked is megnézzük, ahogy már másnak is tettük. Sőt, teszt aratást is tudunk végezni, ha jelzed mikor ért be a növényed, s hol arassunk.
    A Cukorpapír eventkellék kisebb arányban érkezik, mint a Gyümölcsszirup az eddigi tapasztalatok alapján.
    Várlak a másik topikban az adatokkal.
    Megértésedet köszönöm!

13. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Bosszantó ez az évente. Ennyire nyílvánvalóan arra mentek, hogy kosarat vegyen az ember. Behúzott kézifékkel vezetni.

14. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Én csak hosszút ültettem így meglett

15. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Pár kör 0 perces hagymával kész lett minden. Az azért baromi vicces, hogy 64 papír és 604 szirup lett a végén a felröpikből a maradék.
    Legközelebb kérhetném egy kicsit igazságosabban elosztani?! Az Űrgólyhókból az ágyú kezelője jutott eszembe ( szép kancsal ), aki lőtt Vespa hercegnő űrhajójára :):):)

Swartsch, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Cukorkaroham event ma este 22 órakor véget ér.

Aki még nem végzett az eventtel, figyeljen rá, hogy ne hagyja utolsó pillanatra az eltervezett beadásokat.
    Nézzétek meg, hogy minden oszlopot befejeztetek, amit elterveztetek.

Aki még szavazna az eventre / módosítaná a korábbi szavazatát, az event csevegő zárásáig meg tudja tenni. Köszönjük!

Aki még arat, azoknak eventnövényben és felröppenőben gazdag aratásokat!
    Sok sikert Mindenkinek!

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  18. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sajnos hiába van meg a növényem, hiányzik a felröppenő!!!

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A "Cukorkaroham" event végére értünk, így a csevegő is bezárja kapuit.

Gratulálunk Mindenkinek a teljesített feladatokhoz!

upload_2025-2-26_22-42-28.png

Találkozunk a következő event csevegőjében,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, Dolphin, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.