Visszajelzés Cukorkaroham - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Cukorkaroham

Az event kezdete várhatóan: 2024. február 22. (csütörtök) 14:00 óra 16:00 óra*
    Az event vége várhatóan: 2024. február 28. (szerda) 22:00 óra 23:59 óra*

* a Központ 2024.02.22-én 12:09 perckor e-mailben módosította az event kezdeti és záró időpontját, a módosítást 12:20-kor intéztem /Dolphin

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, pajtából beszállítós
    Eventnövény: Mézvirág
    Az eventhez tartozó felröppenők: Gyümölcsszirup, Cukorkapapír
    Malomtermék: Mézes cukorka

Különleges kellékek: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 45. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes

Az event a Főfarmon, Szédült szántón, Erdei tisztáson, Bahama Ültetvényen, Esőerdőn és a Zuhatagok szigetén zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon, Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.[/B]

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.2.24
    Bathilda, -kaktuszable-, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Bathilda, -kaktuszable-, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  3. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Marhasok növény kell, biztos, hogy ezt 2 területen kell letermelni?
    Én így tuti nem állok neki, pláne ezért a felhőért8)

cucuska1, -nagyani-, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  4. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok. Én is úgy érzem, hogy ez, a közel 40 ezres darabszámú eventnövény két farmon nagyon sok!! Szerintem sem éri meg ezért a felhőért. Én dolgozom, nem tudok ilyen sok növényt letermelni. Aki csinálja, annak jó játékot kívánok!

Mazsola71, .barbi1., alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Hűha ez most vicc?!
    Kérnék szépen valakit homályosítson fel, miért is kéne ezt az eventet megcsinálni, ami lefoglalja az összes Farmos és Bahás
    területet. Közel 3 napos vacak felhő, event vacak nyereményekkel.
    Most kapásból lövök rá egy 1-est:cry:
    Azért marhára kíváncsi lennék rá, ki az a 6 játékos eddig, aki 10 pontosra értékelte ezt az eventet.8)
    Értem én, hogy a kisebb farmokat akarják ösztönözni, felhúzni, viszont Ők meg nemigen tudják a hozzávalókat letermelni, vagy csak nagyobb veszteség árán.

Utoljára szerkesztett: 21.2.24
    maca1964, sosoump, bigbrandy és 30 más kedveli ezt.
  6. .dina1.

.dina1. Törekvő

Ezt az eventet, most én kihagyom:cry::cry::cry:

mamszi5107, Alize, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Többször át olvastam a nyereményeket, mondván, hogy biztos el néztem. Egy vacak felhő, 2 bónuszláda, és egy piccoló a boltból. Nem találtam semmi értelmeset. A boltban is ugyan azok a semmiségek vannak, mint a beadásnál. Régebben soha nem érdekelt, hogy meg érős az event, vagy nem, de egy jó ideje nézem. Nevetségesek a jutalmak, még egy titok fa, vagy ól sincs benne, amit esetleg a kis farmosok ki vennének. Nagyon drága, és semmit érő az egész. Sajnálom, mert szeretem ezt az eventet, ha mégis neki állnék, az maga a játék szépsége , a grafika, mert az mindig kiemelkedő. Ráfizetéses, az biztos, és az, hogy a felhő el fér a többi között, az nálam semmi motivációt nem jelent. Ha nem változik semmi előnyére, amiben biztos vagyok, nálam is csak 1-est ér az event.

cucuska1, sosoump, mamszi5107 és 26 más kedveli ezt.
  8. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem mondom, van humorérzéke a készítőknek! :D
    Majd' három naponta aratható felhő egyik jutalma 1 db csillag! Azt sem tudom, hogy a többi 30 ezret hová verhetem el...? :(
    Nem is a gaz mennyiségével van a baj, mert rövid érésű, simán le lehet termelni azt a 35 ezer növényt, de ezek a nyeremények... Katasztrófa! Semmi ösztönző nyereményt nem tettek az eventbe, mert valljuk meg, azért kapálgatni mondjuk két napot, hogy a piccoloból legyen egy Havermackóm vagy egy Tündér termálforrásom, simán a "nemmegérős" kategóriába tartozik! :sleepy: Nem is értékeltem, mert értékelhetetlen...
    Legalább nem kell bontanom egyetlen területet sem, nyugodtan tölthetem a pajtámat! :D

cucuska1, -nagyani-, katimami51 és 34 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nálam se nyert !!
    Kétszer is átnéztem, hogy nem bújt e el valahol olyan nyeremény, amit nem láttam elsőre, de nem !
    Talán még bele is vágtam volna, ha csak farmot érint, de hogy 2 ezer felröpiért szenvedjek a Bahán, na nem !
    Szerintem lecserélték a régi gárdát a központban pár hónapja, mert azóta csak ilyen semmi-nyereményes eventeket kapunk a nyakunkba.

cucuska1, zöldike62, mamszi5107 és 18 más kedveli ezt.
  10. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Amikor olvastam, hogy az event nehézségi fokozata: közepes akkor azt gondoltam, hogy a termelendő mennyiség barátságosabb lesz és az ajándékok közt is akad azért valami olyan ami miatt majd érdemes lesz melózni.

Tévedtem...

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki semmit nem lát ebben az eventben, max. szívatást.
    Majd azért szóljon rám valaki, amikor a földterületeket rendesen lehet aratni, nem kész idegbaj várni, míg a rendszer gondolkodik,
    aztán vagy sikerül learatni, vagy játszadozzunk a ki-be lépéssel. Bezzeg erről egy kanyi szót nem lehet hallani, hogy
    javítanák vagy ránkbizzák, hogy küszködjünk vele.
    A fejükhöz kaphatnának a játékmesterek időnként, mart itt egy dolgot lehet értékelni a grafikát.
    Na azért meg nem fogok eventezni, majd keresek magamnak valami mást.

cucuska1, -Enéh-, maca1964 és 32 más kedveli ezt.
  12. levi5

levi5 Törzsjátékos

Ezt eventnek lehet nevezni ??? xD 3 naponta egy csillag ??? Április 1 még elég távol van. xD Siralmas ..Kár, hogy nem lehet 1-es alatt értékelni >:(

cucuska1, a1a4, mamszi5107 és 16 más kedveli ezt.
  13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Megint kezdi a Bp. ! :mad:
    Ha valaki esetleg szeretné is játszani az újabb eventet, annak rögtön az elején elrontják a kedvét azzal, hogy a Bahán nem várják meg, hogy befejeződjön az előző event. Ma este 10-ig még aktív a Karneválkirálynő event, de délután már illik ültetni hosszúérésűt, hogy másnapra az újabbb eventre legyen felröpi. Ugye ha a Baha 3 földterületét kihagyom, az azért meglátszik .
    Miért nem lehet egy napot a két event között kihagyni és mindenki a maga tempójában befejezi, és rá tud készülni a köv. eventre.
    Borzasztó. Mi játékosok , én úgy érzem, hogy egyre jobban csak ráfaragunk ezekre a játékokra. :eek:

14. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz: Nyeremény nulla, így tuti kihagyom ezt a lehetőséget... mostanában mintha nem kellene nagyon magamat győzködni arról, hogy ne csináljak meg egy-egy eventet, kár, pedig szeretek játszani. A kardomba biztos nem dőlök, de erősen fontolgatom a Farmerama felfüggesztését- legalábbis addig, amíg nem lesz számomra elfogadtható, stresszmentes a játék.

asszony48, zöldike62, mamszi5107 és 15 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

A csevegőben többen hoztak matekot, köszönet érte! 35000 gaz, 4010+1876 röpi. Két területen lehet termelni. Nálam ez több ezer szupi, és kacsakata. 150 party, ami nem ad bónuszt, régóta nem ad, így ennél többet nem szánok rá. Jack , ha van, sajnos, az előző évben egyszer kaptam a ládából. Plusz, amit még a raktárból kell be pakolni. Ár -érték arány fény évekre van egymástól. Azért jó lenne, ha a játék készítők át gondolnák az eventeket, mert ezek nem fognak senkit ösztönözni a játékra. A matekkal együtt el dőlt, hogy nem csinálom, mert csak a szépsége, kissé drága befektetés.

sosoump, mamszi5107, macasnagyi43 és 19 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!

Bőven van idő pl. a 19 órás érés idejű sisakbab beérésére akár event kezdésre, hiszen a cukorkapapír Bahás röpi majd csak a 6. szint elérésekor kell. Itt nem számít egy kis késés, mivel nem azzal kell kezdeni az eventet. A lényeg, hogy mire az event növénnyel a 6. szintre érünk, meglegyen a 804 db röpi a 12 db mézescukorkához, valamint a 7. szintre az 1072 db cukorkapapír a 16 db malomtermékhez.
    A sisakbab érésideje a tölgyes fellendülés rúnát is beleszámítva csak
    - vízzel, Gyógykenőcs és Bölcsesség esszenciája termékekkel 13:41 óra;
    - plusz Maja maszkkal (-20% érésidő) 10:38 óra;
    - ha még sima trágyát is dobsz rá, akkor 9:35 óra.
    Sok sikert! :inlove:
    -----------------------------------------------------------------------
    Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem panaszkodókhoz! 8)
    Full eventhez:
    34 494 db mézvirág -> eventnövény a fő-farmról és szédült szántóról;
    28 db mézes cukorka ->malomtermék;
    4 010 db gyümölcsszörp -> farmos röpi
    1 876 db cukorka csomagolóanyag -> Bahás röpi.
    Plusz
    ez + az a pajtából.
    Véleményem szerint a beadandók letermelése fejlettebb farmot igényelnek, a nyeremények meg "iskolás nyelven" alsó tagozatosak.
    Barkács cuccokból már egy egész bolthálózatot tudnék nyitni. ;)
    A felhőről nem is beszélve. TP bónuszokkal már tele a padlás is. :p
    Nekünk, "öregeknek" nem okoz gondot két területen megtermelni ennyi eventnövényt, de a "fiatalabb" játékosoknak nagy küzdelem. (Nem mindenkinek adatik a vastagabb buksza, na meg nem a farmozás az elsődleges. Igaz ifjabb időnkben azért mi is költöttünk valamennyit a farmra, ha jobban akartunk haladni, de akkor sem volt mindegy, hogy mit kapott érte az ember.
    Hát még az asszony!)
    Helló, még nincs április 1.! ;):cry:

Kukackukac2, maca1964, sosoump és 26 más kedveli ezt.
  17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Végre egy hét pihenő.
    Van 50300 csillagom, azt sem tudom mire elkölteni, ehhez kapnék 3 naponta még egyet :cry:
    A másik két megnyerhető jön felhőről.
    Ezt tisztességesen benézték, ennyi gazzal ennyi nyereményt.
    Kezd a farm teljesen elromlani.

Kukackukac2, asszony48, -nagyani- és 30 más kedveli ezt.
  18. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Úgy gondolom, nem tudok már mit hozzátenni, le van írva minden az előttem levő hozzászólásokban!
    Egy dolgot írnék meg, amit 1 hsz-ben olvastam eddig és egy ideje már kikívánkozik belőlem: ha már semennyi időt sem kapunk az eventek között, mert ez működik sajnos, akkor legalább az eventeket úgy tervezzék meg, hogy ne azokon a területeken legyen, vagy ne legyen köze hozzá semmilyen formában, mint az előző event. Nem lehet hosszú érésűt ültetni és azzal várni, mert nem érik be másnapra a kezdésre, vagy idő előtt abba kellene hagyni az előzőt, hogy a következőre készülhessünk!
    Ez így nem jó, ezen változtatni kell sürgősen!

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam sem a növény és a felröpi okoz gondot egy-egy eventnél, de ha már ilyen számokkal játszó eventet talál/tálal ki nekünk a BP, ahol a farmot és a Bahát is bontani kell, akkor azért nem ilyen "nyereményt" kellene adnia.

cucuska1, .barbi1., macasnagyi43 és 17 más kedveli ezt.
  20. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

Szia! Még ha rendesen működne a játék! De NEM! folyton frissiteni kell így is fél óra mire géppel learatom a területeket! Mindig írja várj!!Már unom a várakozást! Jól játszható játékra várok! Különben is 1 normál játékosnak ennyi ennyi gazt letermelni!!!?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.