Visszajelzés Cukorkoponyák ösvénye csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 1.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balu

balu Haladó

köszönöm ! csak lehet újra kellett volna indítanom a játékot mert sehol nem találtam

2. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Az mitől lehet, hogy a bahamán lévőhöz nem adja meg az 5db-ot, hogy tudjak keverni? Mindent beadtam a kulcsot is megkaptam de a malomban nem jelenik meg az 5 db. :(

szellorozsa kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia nekem is volt így a főfarmon hogy nem jelent meg kulcs badás után sem...kiléptem majd be és utánna meg lett.

4. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

SZIasztok én kész vagyok márcsak szedegettem :)))

Fuhur kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Jól bebuktam a nasitanyát és a beváltható kódot is. Nem néztem végig az üzeneteket, figyelmeztetni meg semmi nem figyelmeztetett, így lemaradtam. Ma vettem észre mindekttőt, hát így jártam.
    Bezzeg a vásárlásról folyton ugrálnak az ablakok :(

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnálom:( Maga az alap dekor gondolom megvan... innen a fejlesztéseket ki tudod venni...
    A megvehető csomagokról maradtál le?:eek:o_O

libuskafarm kedveli ezt.
  7. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Az oké de már szombat este óta nem kaptam meg. Azóta már párszor beléptem :( Ez az event is elment a lecsóba :(

szellorozsa kedveli ezt.
  8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérek keresd fel a segítségkérő topicok valamelyikét.
    Ott írd meg a problémádat a szükséges farmos adatok (farmnév + ID szám) megadásával együtt.

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

igen
    Sebaj, 5tel kevesebb lesz :), a FA meg megmaradt másra :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Találj neki jobb helyet:inlove:

libuskafarm kedveli ezt.
  11. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Hat a növenyekkel en is vegeztem,de a befejezeshez meg több mint 1000 felröppenö hianyzik,Csak azt nem tudom,hogy lesz ez meg 2 nap alatt.

12. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Szia! Mind a 3 területet ültesd be hosszú érésűvel és meg lesz.Ma reggelre 10-12 órás növényből 200 db körül kaptam felröpit!!

13. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Hoztam két képet a "Cukorkoponyák ösvénye" event emlékére.
    Egy farmosat [​IMG] ..... és egy teliholdasat .
    A denevéres egy régi kép "újragondolása", melyet egy nagyon kedves chatmoderátornak készítettem. Ezredesnek:inlove:. (imádtuk)​

Hahacska, Anna051955, anci0915 és 20 más kedveli ezt.
  14. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Nagyon sajnálom nem tudom befejezni, 200 felröpi hiányzik. Esélytelen minden féle bónuszok nélkül.

palcsi360 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    este 10-ig próbálj még növényeket termelni a 3 területen. 200 felröpi még összejöhet. Bahán hosszabb zöldséget ültess, egyél meg hozzá Maja maszkot vetés előtt, azzal tudod gyorsítani az érést. Sok sikert, ne add fel :)

Sylja, GA-BI-O-Farm és Mazsola71 kedveli ezt.
  16. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Köszönöm, megpróbálom.

GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!
    Ellenőrizze Mindenki, aki dolgozott az eventben, hogy kiváltotta-e az ösvények találkozásánál a dekorokat a felröpikért cserébe (I., II., III. mezők narancssárga "tojással" jelölve), illetve a pálya közepén a felhőt (nyilakkal és sárga téglalappal jelölt mező).
    upload_2023-11-8_16-29-31.png
    Akinek van még a 10 óránként aratható mezőkből begyűjthető Csillagos érméje, azokat is arassa le, s mindenki fossza ki a lehetőségeihez mérten a Cukorkoponya boltot még időben. :)
    Sok sikert az utolsó órákhoz, felröpiben gazdag aratásokat azoknak, akik még nem végeztek, de még eventeznek ;)

aida2330, -gyöngy-581, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  18. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Nem jött össze 11 darab hiányzott felröpi.

19. Dolphin

Kedves Játékosok!

A "Cukorkoponyák ösvénye" event véget ért, így a csevegő is zárja kapuit.

Köszönet az egymásnak nyújtott segítségért, számolásokért!

Reméljük az ösvények bejárásával sokan célba értetek, s a Cukorkoponya boltot is kifosztottátok! :)

Találkozunk a következő event csevegőjében, eredményes gazdálkodást Mindenkinek!

A Farmerama Csapata

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.