Visszajelzés Cukorkoponyák ösvénye csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Nov 1, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Látod, már a gondolatodba is bele látok, GABI! ;)

Swartsch and GA-BI-O-Farm like this.
  2. Komta

Komta Utánpótlás-írogató

Szia Gabi!
    Gratulálok!
    Szintén végeztem én is! Sok sikert mindenkinek!

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jah, látom, látom xD Mondjuk nem tudom láttad e azt a gondolatomat, amit event kezdés előtt és indulás után volt,
    mert az elég sötét és piszkos volt. xDxD:wuerg:
    Nem akartam leírni, de nagyon benne van a bögyömbe, a közel 300 PP, ami ment a levesbe, összesen
    kaptam 2 db +1 termés bónuszt. Így kénytelen voltam lenyomni az eventet 19:30-ig.;)
    Megjegyzem néha már azt se tudom merre jártam, de már sinen vagyok, azt hiszem.:)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

megjött az ültetni való:music: már szaporodik a 2. növény... a 3. holnapra marad:music: így nem lesz veszteség az event miatt8)

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem látom az írást, de átérzem. 450- et pörgettem, plusz 90 körül volt a szabad. Abból jött egy +1 termény ólakra. :D Kár, hogy nem tudok nullázni ólakkal, a festékek beszáradtak. :D Végére értem én is, beszürkült a kosár, ősi szertár felhőre vár. ;)

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

genka53 and GA-BI-O-Farm like this.
  7. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Gratulálok! :inlove:
    Engem is gondolkodóba ejtettek a dekorok. A 2 terményesre magamat ismerve tuti nem fogok figyelni, h összhangan legyen a felhővel, így csak lutri marad, h épp akkor szedem-e le őket.
    A dekorok viszont a farmon -csak 1db közülük- több tp-t ad naponta, mint a felhőn az összes 2 naponta. Szóval nálam tuti marad üresen a felhő! :)

8. Dolphin

Szia,
    a ki/be lépéstől nem telik gyorsabban az 5 óra. :)
    "A rendszer 5 óránként pótlást ad, ha a felhasználás során elfogyna ez a kellék."

9. Dolphin

Szia,
    ha problémát tapasztalsz a játékban, akkor Farm név és Farm ID megadásával gyere kérlek Segítségkérő topikba. Az eventcsevegő nem alkalmas hibák jelzésére, itt ritkább a Moderátori jelenlét
    Felröppenőkre még nem most van szükséged, ahhoz végig kell járnod az ösvényeket, addig vélhetően lesz Neked is.

böbe764, vihence and GA-BI-O-Farm like this.
  10. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, kérvényezzük a név módosítását.

11. -Holdfeny-.

igen tudom...:music: csak azt nem tudtam eddig, hogy nem eventindulástól számít az 5 óra:wuerg: megjött a mag... ez a lényeg:inlove:
    bár most sem tudom, hogy számol a rendszer... :oops: találgatásom eredménye... a felhasználástól számítja az 5 órát8)

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Sőtt, ha a bahád még nem 800 szinten van, ott meg valami 80 ezer körüli a TP.
    Mondjuk nem lehet 1 területre rakni mind, az Ősi átok -kerge, Rémisztő vacsora-teliholdas, Nehéz tánc-világitótorony
    és a szotyidombra is rakható. Én csak a farmos területeket szervezem át kicsikét a bahán nem aktuálisok.

13. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

A 2 farmos ment a kergére múzeumba, darabja 1,1 millát ad jelenleg, a bahás most épp több mint másfél millát. :)

14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Sikerült a végére érnem.

Vettem egy Nagy cukorkoponya kosarat. Lett összesen 275 Cukorkoponyám.
    A gyémánt rekeszbe betettem egy 200%-os Teljes bevételi bónuszt, indítottam 2 Jacket.

A Teliholdast váltottam ki először. Lekevertem 90 db magot. Elültettem 2x2-es és 2x1-es földekbe.
    Megszórtam zöld cseppel és Kacsa Katával. Az első kör ekkor még 1:44 volt.
    Mikorra beért betettem az arany rekeszekbe a Fehér ártatlanságot, a Karácsonyi sütit és learattam A fáraó gyógynövényei felhősort.
    Pörgettem 99 Nolmál és kb 50 Party pörit. Ebből sikerült egy 200%. Ezek után már nem volt szükség Kacsa Katára.
    Két-két körönként bőven meglettek a növények.

Amíg a Teliholdason ért az event növány, addig a Főfarmon nullperceztem Amaránttal a felröpikhez.

Már az elején sántított nekem ez a felhő a rávaló 3 db szint x 100-as szorzójú dekorral.
    Most Gabi írása után megnéztem, hogy darabja nálam naponta közel 3-3 millió TP-t ad, ami a Farmon összesen 6.000.000 TP
    A Bahás pedig naponta ad 9.600.000 TTP-t
    A felhő ezzel szemben kétnaponta ad 669.600 TP-t és 2.160.000 TTP-t :wuerg::cry::wuerg:

Jó lenne ha a BP átalakítaná a felhőt Nem tamatikus felhősorrá.

Most már "csak" az órát kell lesnem tíz óránként az órás helyek aratásához.
    Az legalább szerencsés, hogy nem 12 órások.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek sok sikert, jó játékot.

Last edited: Nov 2, 2023
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Egy órán belül végzek az eventtel. A farm és a liget már visszapakolva várja a holnapi aratás, a bahán érik még az e-gaz egy kör hiányom van belőle, de az már semmi sem, sajnos lejárt a felhő gyorsító ideje így, kicsit lassabban lesz kész :)[​IMG]

Nagyon szép ez az eventes felület, jól esik ránézni :)
    A boltból kivettem a fejlesztéseket és a igásló narancsot is, a többit majd szép lassan vásárolgatom le, ahogy az órák engedik.
    Mindenkinek hasonló sikeres befejezést kívánok. Szép álmokat és jó éjszakát mellé :)

16. -Holdfeny-.

sok jó dekor ül felhőkön és a menübe mert nem tudom hova kitenni őket:oops: így a felhőről potyog valamennyi8)

17. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép álmokat akik már alszanak. :)

Én is kész lettem ma a nullázási lehetőségnek (és két 100% pörinek valamint 2 Jac-nek) köszönhetően. Amire futotta már el is szórtam az érméimet. Én is sajnálom, hogy így el kell kótyavetyélni a jó mutatóval rendelkező dekorokat még akkor is ha sokakkal együtt engem sem zavar a zöld csík ami már ezután csak nagy ritkán ugrik. Persze ha meg nem felhőre kéne rakni úgyis csak napi 7-9000 Tp-t adna és akkor teljesen mindegy. Sajnálom, de nálam abszolute semmit nem jelent ez a felhő figyelés, soha nem fogom alkalmazni amit adtak vele pluszban.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A feladat teljesítve! Könnyű kis event volt. Felhők, pörgetések, kamrapolcról bevételi, egy Jack élete. Szupertrágya, kkata trágyája.

A felhőt már beüzemeltem, úgy döntöttem ott vannak a legjobb helyen a dekorok.
    A végzetteknek gratulálok, az eventezőknek sok sikert, az aludni térőknek jó éjszakát kívánok!:)

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok! Én még most kezdtem hozzá,nem figyeltem,hogy új event van.Tegnap vendégeim voltak:unokám és a családja.A másfélhónapos dédunokám is meglátogatott.Tündéri kislány Emma.

20. palota63

palota63 Járnitanuló

Szia!Van sok event növényem a farmos területre ás a 3-as mezőröl nem enged tovább!

Swartsch likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.