Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszi.

Margó and szellorozsa like this.
  2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én kakkukott tettem abból úgyis kevés volt és 2-en a penészke 24-et adott minden rúna kiválltva

3. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Igen. Evet növénykénél 3 óra 51 percre, erre jöhet a víz. Szerintem megéri. Többet elfogyasztva pp-sütivel felturbózva, marad idő a gazda körikre is.

4. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Sziasztok, a felröpik nálam is siralmasan jönnek :oops: lehet az event gaz,rövid,hosszú,bármi. Egy olyan kérdésem lenne,hogy a bokrétát is meg tudom pinkizni ha van már egy aktív csatnim bepinkizve? Előre is köszönöm a választ :)

5. bindi5454

Ha a bokréta nincs, akkor igen.

6. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm :)

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Pontosítsunk:
    Ami még nincs megpinkizve, és beraktad, arra hat az új pinki. A már pinkis hosszát nem növeli. Akár egyesével is megteheted, de ha tudod, hogy miket használsz, érdemes egyszerre - spórolás a pinkivel. NEM csak indításkor hat!
    Más:
    Valsz. a fejlesztők kevéssé gondoltak arra, hogy most csak 1 területről jön a felröpi és aki nem tud géphez ragadni, annak siralmas lesz. 1 aratásból nekem is 20-24 közt ad, a 8 órásra is. Valamikor aludni is kell... Aztán melózni is...

8. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Neked is köszönöm a gyors választ :) Igen, tudom,hogy a pinkis dologra már nem hat újból. Csatnit 1 nappal előbb bekapcsoltam,kis pajtatöltögetés miatt és mivel az event ismertetőben az volt írva hogy semmilyen érés gyorsító nem hat az event gazra,azt nem tettem mellé. Így most utólag töltöttem be a bokrétákat is.
    Igen, az a fránya alvás és munka :wuerg: szerencsére telefonon is tudom játszani melóhelyen, majd leltár közben szántok,vetek :p

9. bindi5454

Pontosan.

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Egesz terulet event novenyre 10 felropi, nem sok :( fullos minden , remelem egy kicsit javitanak rajta , nekem kell a felho ;)

11. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Eddig 13 denit tudtam megetetni! A röpik aránya siralmas! 4 bogáról aratásából egyet sem adott!
    Panni hiányában mivel lehet ezt turbózni? ötlet nálam okosabbaktól?!?
    Köszönöm

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..johh hogy olvastam a démoni bokrétát nem is jutott eszembe..itt mindig olvasok valami hasznosat..köszönöm:)

13. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nemcsak a felröppenők száma siralmas, de van itt valami, amit nem értek. A másik farmomon a Bölcs tölgy csúcsa 100%-ig kész, nehezen, de összeszedtem a hozzávalókat. Ezen a farmon nincs kész, még nagyon sok állatot kellene beadni. De! Itt több felröppenőt ad, mint a másikon! Ugyan olyan arányban van ültetve az eventnövény. Ki érti ezt? Valaki?

14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon gondolkozom, hogy csináljam-e az eventet, vagy inkább termesszem ezerrel a növényeimet, és fejezzek be egy csomó feladatot a gazdaköriben...
    Nem igazán látom, hogy megérné csinálni, mert nincs semmi kiemelkedő ajándék. Ráadásul, ahogy én szoktam kapni, az már a vicc kategória. Szupertrágyára és turbó trágyára pont nincs szükségem. Ha kapnék is titkosat, abból úgysem fejlődne ki olyan, ami kéne hogy kifejlődjön :D Szóval, egyenlőre még csinálom, de erősen gondolkozom, hogy abbahagyom.

Aki csinálja, annak sok sikert kívánok, és sok felreppenőt hozzon az "éjszaka"! :)

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Megvan az első felhőrevaló kitehető, a láda, eddig az értékesebbek közül kaptam a deniktől 2 db "Kobalt" talányos tiki ólat és 3 db "Bornholm"(honnan a világűrből szedik ezeket a neveket)talányos tiki fát, de kaptam még Csp-t és BTP-FTP-t is és 2 db démoni bokrétát is.
    Jó kis event ez, ebbe az irányba kellene haladni a BP-nek:)

16. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Lassan 98-as leszek,és 11-14 a röpi,ha 5x aratok és éjszakára alkony virágot rakok,ami reggel és tegnap kezdéskor 17 db. adott,akkor kicsit gáz van.

17. vekony1

vekony1 Haladó

103-on vagyok itt sem jön a röpi,bármit vetek.

_Cygnus_, Gio and §Böbe13§ like this.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A felhősor nagyon jó. A sok szupertrágyát meg bevetheted a gazdakörikre is. Szupertrágyára mindig szükség van. Az sem baj ha többezer hányódik. Bármikor jól jöhet. A kis ajikkal ne foglalkozz. Az nem lényeges. A felhősor illetve a kitehetők nagyon ütősek.
    Szupertrágyával a 8 órásat 1x2 vagy 1x1 területen, de kipróbálhatod a 2x2őt is.

19. Fifike170

Fifike170 Aktív író

játszunk nem

20. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Mindeki maga dönti el

_Cygnus_, Gio and Cyra65 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.