Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event leírásában szerepel, lehet tovább etetni a denevéreket.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/denevéres-éj.14887/#post-666529

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszönöm mindkettőtöknek a választ!

Gio, HéricsBáró and §Böbe13§ like this.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért annyira nem! Csak amíg az eventóra ketyeg. Tovább semmiképpen.

4. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

OOHHh mester! Mi a titkod?!?!
    xD

5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Haladok én is lassacskán, én 30 denit etettem meg, az ajik egész jók. Így már van 2 kitehetőm.:)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Nem haladok, nem haladok. Hogy lesz ebből kakastánc? :)
    A 8 órás növényre 20 felrepit adott, ez eddig a legtöbb amit egy aratásra kaptam. Az előbb eventgazra 8-t mert adni. :(

7. béka

béka Haladó

Szia! Nálam is akadt probléma, mégpedig: telepítsd .....ezt, lép be a F.b-kon! Talán 4-szer kapcsoltam ki-be a gépet mire egy összement kép jött be amivel én nem tudok semmit sem kezdeni. Nem, semmi mást nem akarok, tönkre ment az eddigi kényelmi beállításom,úgy összement a főoldal, hogy alig látom és írogatnom kell minden egyes belépésnél. Próbáltam a nagyítást, de csak fél képernyőn jön be. Menjenek a csudába. Pont eventkor jön rájuk. Ma még megpróbáltam deszkát venni, jól feldühítettek, nagyon sajnálom a FA-mat. Ez az event egy nagy székhez ragasztós güzü a teljes bizonytalanságért, a dolgozóknak meg szerintem nem az Ő eventük, csak vegyél, vegyél, vegyél és még tovább is csak vegyél. Szóval nagyon köszönöm a rengeteg bosszúságot, a pokolba az egésszel.

8. Belange333

Belange333 Junior szaki

Sajnos ez az event valós pénz nélkül nem teljesíthető!Mostanában ez van!
    Igaz,nagyon szeretem ezt a játékot,néha költök is rá,de ez már sok!!!!Nem jut rá!
    Ok lehet játszani,de miért iparkodok,dolgozok a felhőért,mert pénz nélkül szinte lehetetlen!
    Jó munkát kívánok nektek,hátha sikerül!-.--.--.-:(:(:(

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

40 etetésnél járok. Hosszúra kaptam már 30at is. Csak nyugodtan, vetésforgó, stb. Vasárnapra el is felejted.

10. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Minden érésidő-csökkentőm van, használtam is tegnap, de szupertrágyát csak legvégső esetben áldozok rá, tyúkólat meg hiába tennék le akár két területnyit, ha csak kétszer tudom egy nap aratni, de azért köszönöm a jószándékú tanácsot.

11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A fórumot olvasgatva , ez inkább kimeríti a "vicckategória " fogalmát . Nem hogy folytatni, teljesíteni se nagyon lehet, annyian panaszkodnak a kevés felröpi miatt. / én is / Nem túl régen írta Tamás, hogy felröppenő "nyomokban előfordulhat ", az egy másik event volt, a denisen is hasonló a helyzet .:cry::cry::cry:

Last edited: Mar 16, 2017
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Eddig 13 denevér megetetve :inlove:Csapda meg már az enyém :pAsszem aratásonként kb 20 körül van a felröpim :cry::inlove:

13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a mai etetés eredménye:10000 Csp, bokréta,5000 Csp,10000Tp, XXL barkács,2 Kata, 5000Tp,5000Tp:p
    így már keményen 21 etetésen túl vagyok:D:D:D8)

14. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Egy kissé le vagyok maradva, csak most sikerült elraknom egy teljes kör eventnövényt. Három tápot már kevertem, de még nem etetek, majd a hét végén, akkor jobban ki tudom hasznélni a munkásokat. Ha kapok:)( A kis optimistaxD)
    Még egy kis infó, az eventnövény démoni bokrétával, vizzel, trágyával 3:10 alatt érik be.
    Nyolc órás növény 2x2 mezőn, széleken 1x1 18 felröppenőt adott.
    Sok sikert Mindenkinek:)

15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A felröppenők az ismert praktikák ellenére nálam alig jönnek, eddig 18 denevért etettem, egyszer adott 1 aranybanánt is.
    Mindenkinek sok felröpit és sok szerencsét az ajándékokhoz.

16. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

tuti hogy kardomba dőlők, megint nem kaptam axi-t

17. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    25 denit megetettem már.
    Nagyon hálások voltak: 1 órás munkások, 2 x kobalt titokól, 1 AB és sok Csp, Btp. és 2 démóni bokor.:)
    A felhőt nagyon szeretném megszerezni.:cry:

18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! 24 etetésen vagyok túl. 3 még keverés alatt a malomban. Nagyon lassan halad. :D Egyfolytában csodálkozom Leho hogy csinálja? Csodálom a technikáját. Ezt az eventnövényt is 2x1-es földben szaporítja?

19. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

hát ismét felröpi hiány,mint mostanában.Eddig mindig rengeted felröpim maradt de mostanában épphogy elég nem is nagyon marad.

20. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Ha egyszer végzek ezzel az eventtel, biztos, hogy nem etetem tovább a denevéreket, mert szinte csak TP-t és CSP-t ad. Úgy látszik - és nem csak ennél az eventnél -, hogy rossz szerveren vagyok, melyet nem egészen értek, mert mi köze a szervernek hozzá, ha egyforma program van az összesen? Valaki elmagyarázhatná!

Thread Status:
Not open for further replies.