Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én 25-nél tartok:p Akkor én lettem a mester mestere?xD

2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most arattam megint 12 felropi nagyon keves, most izzo peneszt ultettem , kivancsi vagyok arra mennyit fog adni, 22 denevert etettem meg eddig , nem tudom ebbol, hogy lesz meg a 125 ??? Remelem legalabb a felhom sikeredik ;)

Last edited: Mar 16, 2017
  3. Szama

Szama Fórum veteránja

Eddig összesen 105 db felröpim van. Ez most így tényleg komoly?! Estére a leghosszabb érésű megy, napközben még nyomatom az event gazt. Ha így adja a röpit, akkor esélytelen lesz ezt elvinni a felhősorig. Muszáj mindig kiszúrni a játékosokkal manapság az eventeknél?

4. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Jöttem, olvastam...nem panaszkodok :p másnál sem jobb a felállás úgy látom :( Nem tudom a felhőre hogy teszek szert, mert a röpiket elnyeli valami fekete lyuk :oops: Azért örülök picit...hangyányit...alig valamit...1 kitehetőre már szert tettem :) Reménykedek, hogy Húsvétra csak összeszedem a 2.-ra valót ;) Toll abba a zselés fülükbe, hogy sajnálják tőlünk a röpit !!!! -.-

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Amíg nincs meg a felhő nem rakok ki ólakat, még az kellene hogy levonjon 2 felrepit. xD
    Professzor Uram én már most elfelejteném. xD 2 növény között ültetek vámpírparadicsomot hogy félrevezessem a gépet de oda se neki. :)

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Kár lenne érted ! Inkább maradj életben , az axit meg küld át hozzám, én teveszérián vagyok , az utolsó 5 ólam teve lett , rózsa , piros , narancs felváltva, ma már csak síma teve.:cry:

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kakaskám!
    Tudtommal nem vagy liba, kérlek. A vámpírparadicsomra azt hiszi, hogy szószt csinálsz belőle. Így nem ad, nehogy sok legyen belőle, és megártson. Tegyél sütőtököt. Meg koponyafát, az annyira száraz, hogy azt hiszi szószozni kell. A legjobb, ha 2x1en beizzítod a penészkét egy kis szupertrágyával.

8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Egész nap csak event növényt termelek a 18 órás aratásnál 36 db-ot kaptam. Azt hittem rosszul látok, háromszor is megcsodáltam mielőtt elinditottam a malmot. Kitartást, biztos Te is el fogod kapni azt a pillanatot mikor nem győzöd kapkodni a röpiket. Ha ez a tendencia maradna nem is lenne gond a felhővel.

9. olga6270

olga6270 Junior szaki

szia! nem a mi gepunkkel van gond, az nem lehet, hogy most romlik el a gepunk szinte egyidoben.

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

erre én is kíváncsi lennék! Amúgy elég érdekes, hogy ugyanazon szerveren vagyis nálam ugyanazon a mezőn, ugyanannyi kis területen, ugyanaz ültetve, ugyanazokkal turbózva, ugyanannyi idő alatt 15vagy16vagy18 db felröpit ad! Miért nem ugyanannyit??

11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Csak. :) Nekem 11-18 közt szór. Mikor mihez van kedve, :music:

12. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok, 33 etetésen vagyok túl, meg van a két kitehetőm.. a paszulyban reménykedek. Van még 3750 event növényem, azt hiszem amig a röpik utol nem érik a zseléfülgomát addig átállok a penészkére.

13. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    event növény rahedlival:Dfelrepenő szinte semmi:sleepy:éjszakára átállok valami nagyobb érés időre hátha az ad röpit:p

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha beérik a növény kipróbálom, aztán majd jövök zokogni az eredménnyel. xD
    Szia. Én 36-t csak cipőben láttam. xD Ritka rosszul adja nekem is.

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

30 deni megetetve, 2. kitehető bezsebelve:).
    154 db 1x1-en ültetgetek, ma még csak sírkövet, horrorgazt, izzó gombát, vámpírparadicsomot és rémtököt ültettem.
    A horrorgazra adott 6 felröpit, a horrorgaz és izzó gomba kombóra előtte 10 db-ot.
    Kiérdemeltem este 6-kor egy 6 órás munkást, így éjfélig még ültetgetek rövideket, éjszakára meg megy az árnyvirág, reggel az is jól adta. Egyelőre marad 1x1-en a föld mert 40 óra van még a csatniból. Zseléfülgomba van még több mint 800 db.
    ;)
    Jó munkát mindenkinek és kitartás!

16. kpetra

kpetra Haladó

Hát ez siralmas! Event kezdete óta nyomom 1x1-en répás-almás csatnival az eventgazt,
    van még kint 4 szentjános ól, meg 5 polip xl, meg 5 almafa.
    Eddig kemény 130 db felröpi összesen.
    Hát nem tudom hogy a felhő össze jön-e ..........

17. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok! Elég érdekesen adja a felröppenőket, most az utolsóra 19-et kaptam, így összesen 22 denevérre van kajám. Kicsit már várok az etetéssel, ha több lesz akkor állok neki :) Addig várom a csodát, most még sikeresen elültettem egy kör event gazt, így sajna lesz egy hajnali 1 órási aratásom:( utána pedig jön a hosszú érésű, hátha arra jobban adja.
    Valami tipp, hogy a rém növények közül mit érdemes ültetni? Köszi előre is

18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szerintem a fák és állatok nem adnak, nem láttam egyszer sem jönni róluk,ezért be is szedtem őket. Most éjszakára a 8 órásokat nyomom és nappal az eventgaz vagy valami, mert kell a gazdaköribe is nekem.

19. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok
    Eddig 162 db felröpin van (denevért még nem etettem). Ez a mennyiség 30 óra alatt jött össze. Hátra van még 113 óra. Ha ugyanilyen arányban jönnek továbbra is, akkor - ha jól számolok - 610 db jön még hozzá, azaz összesen 772 db lesz. Akkor meg lesz a felhősorom!!! Túl optimista vagyok?

20. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Én láttam jönni. Egyetlen XL Boszorkányalmát arattam, és adott, úgyhogy ez szerencsére nem igaz... :)

Thread Status:
Not open for further replies.