Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi Lehó, hogy a taktika mellé ''engem'' is említettél!...Sajnos a felröpi nálam is nagyon gyér!xD:cry:

Baby72, §Böbe13§, Melan és 5 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Azért írtam kedvenceket, hogy ne kelljen hatvankétszer leírnom.xDxDxDxD

Baby72, §Böbe13§, Melan és 7 más kedveli ezt.
  3. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Igen, gondoltam és tudom! Én a hatvanharmadik vagyok!xDxDxDxDxD

Baby72, §Böbe13§, Melan és 6 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! 63 etetésen vagyok túl. Fele idő alatt az event felénél tartok. Valahogy szervert kellene cserélni. :D Mostanában sokkal kevesebbet vásárolok. Talán kaptam egy mínuszt a fiókomba. :D

Baby72, §Böbe13§, Melan és 11 más kedveli ezt.
  5. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Az első pofon megérkezett! Aratás,felröppenő egy darab se jött!Ez egy kicsit mellbe vágó!

§Böbe13§, Gio, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na igen. Ha az elejétől úgy jöttek volna a felrepik mint most, akkor nem kellett volna sz.trágyázni sem, bár olvasom hogy nem mindenkinél jön jól.
    A dobozt majd meg kell reparálni mert elsőre egy urnacsokrot adott amikor én barkácsot vártam. xD

§Böbe13§, Melan, stellácska26 és 14 más kedveli ezt.
  7. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Mit arattál? Én délelőtt a 30 perces ( vizzel stb 17 perc) korallgombát szaporítottam a gazdakörihez, még abból is 1-4 darab jött aratásonként ....

§Böbe13§, Melan, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  8. szili48

szili48 Törekvő

sajnos én sem vettem észre a nagy duplázást, semmivel sem jön több felröpi tegnap dél óta

vica1961, vje0315 és bindi5454 kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Betette az összes barkácsot az urnacsokorba.xD

§Böbe13§, taga1, kedvenc62 és 8 más kedveli ezt.
  10. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Nem több jön.... annak ami jön a duplája kerül a pajtádba :)

Melan, kedvenc62, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. -klara831-

-klara831- Fórum-zöldfülű

Úgy látszik vissza állt az event kezdeti szintrjére a felröppenő, most egy egész földes event növényre kaptam összesen 7 db felröpit, mielőtt még bárki is azt mondaná nézzem meg a pajtába, megnéztem, 1 db tápot ki is kevertem belőle, azt hiszem részemről event ennyi, az utóbbi időben képtelenség egy eventet is pénz nélkül befejezni annak aki nem ér rá egész nap a gép előtt ücsörögni. Köszönöm BP.

Már akinek, most írtam, hogy nekem a pajtában is csak 7 db volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.17
    kampo, vje0315 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Igazad van, nálam az event növény aratása 9 db felröppenőt adott, duplázva 18 db lett. A duplázás előtt is aratásonként 3 etetést tudtam csinálni. Nem tudom mi történt. Először ma délelőtt 20-at (40) adott, most pedig ugyanarra, ugyanaz a terület 9 db (18) az eredmény. Lehet, hogy korai volt az öröm?

kedvenc62, vje0315, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Eddig kerestem a szemüvegemet de azzal se látok barkácsot. :)

14. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Megtömtem az 59. denit, azt hiszem bele kell húznom:oops:. Az eventgaz kész, már csak a vérparadicsomszószt kell összekapálnom.:D
    Szerintem azért nem röppennek azok a szószos üvegek, mert a denik vámpírok és a veteményes alján várakoznak, amint megérzik a vér szagát már be is szopálták a szószt, nekünk meg nem jut. :D:D:D
    Vagy egyszerűen csak utálják a zseléfülkebabot és mielőtt felröppenne eltüntetik a hozzávalót.xD
    Na de ha hólyagosra töri is a kapa a kezemet akkor is megkeresem a röpcsiket! :)

Sok-sok szószos befőttes üveget kívánok a még velem küzdő gazdatársaimnak.
    Aki már kész, gratulálok!

Baby72, Melan, stellácska26 és 9 más kedveli ezt.
  15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Azt még megértem, hogy a vámpírparadicsomra nem adott, de, hogy a rémtökre sem...:D
    Szóval a 0-nak a duplája is 0.

Melan, Kukori.és.Kotkoda, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  16. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Boszikát!! Csak azért mert tegnap 14-16 darab jött aratásonként! Így jártam,ez van

Baby72, kukori80, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én úgy látom nagyon tp, btp és csp most a favorit, egyszer kaptam barkácsot, de mostanság volt.

18. fáni.104

fáni.104 Fórum-zöldfülű

Eventes gaz, ismételten csak 12 db -t adott pajtásan, nemhogy a felhő, de még a harmadik kütyü sem lesz meg, ennyit erről az eventről.

19. gazdakör10

gazdakör10 Fórum-zöldfülű

Nekem nem jönnek a denevérek amiket etetnem kellene. Kiléptünk meg beléptünk és mégsem. A másik farmunkon ott repkednek ,itt miért nem jöttek élő?

stellácska26 kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Halihó szomszédasszony!!
    Nem tudom ki milyen taktikával etetget, én az elején 2 megettem tp lett , na ki is kapcsoltam a kis pipát, hogy még késztetésem se legyen tovább folytatni.Tegnap este volt már időm nyugisan etegetni, addigra összejöt 57 db kebab. Miután állandó munkásaim vannak nem kellett féljek, hogy aratás után kapom a munkásokat,mert úgy is hozzáadódik a meglévőhöz az ideje.Szerintem ha többet etetünk el egyszerre, értékesebb dolgokat ad a nagy számok törvénye alapján. 5 farmon csinálom és ezután is így fogok tenni. Kaptam ugyan tp, csp, de jött banán titokizék, szupitáp, szupikaki és miegymás. A kicsikémen kiraktam az ólat axi lett belőle:p
    Minden aratás után letekerem a malommal a meglévő felröpiket, de a pipát akkor kapcsolom be újra, ha legalább 50 kebab összejön:)

Baby72, Melan, taga1 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.