Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szili48

szili48 Törekvő

[QUnem vagy bOTE="-W-595-, post: 669007, member: 12590"]Sziasztok!
    60 denit ettem meg, de hogy a hiányzó 65 -t hogy fogom az rejtély még.:sleepy:[/QUOTE]

nem vagy vele egyedül

2. Fru88

Fru88 Junior szaki

Hurrá,megint bejött a a 3 órás munkás így éjszakára!! xDxD

3. RoLaNDoSZoViCS

RoLaNDoSZoViCS Utánpótlás-írogató

Tessék Izzó penészke most adott 58-at....

Össze-vissza dobálja....

Talán a harmadik kitehető is meglesz a felhősor nagyon messze van...

Last edited by moderator: Mar 19, 2017
  4. atyka88

atyka88 Fórummogul

na sikerult megetetni 75 denevert
    remelem meg lesz a felhom is

5. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

103 denevér etetésnél tartok, tegnap egész nap szupitrágyával nyomtam a penészkét.:oops:
    Gyakran kell a gép előtt lenni hogy legyen felröpi és ez elég fárasztó, kicsit uncsi lett ez az event.:sleepy:
    Azért ha kapnék 1 axi ólat más lenne a véleményem!;)

Kitartást a felhőig és jó ajikat a deniktől Mindenkinek!:)

6. pálci.10

pálci.10 Fórum-zöldfülű

Gratulálok kedves BP, egész földes eventes gaz = 10 felröppenő pajtában, vagyis egy darab etetésre elég, köszönöm, ez annyit jelent, hogy alsó szinten számolva is legalább 90 ültetés kellene, hogy az eventet be tudjam fejezni, amúgy egész idő alatt ez volt az átlag.

_Cygnus_, stellácska26 and bindi5454 like this.
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ez a felröpi mennyiség amit ad az nevetséges. Csak a pénzröl szól megint mint az utóbbi időben minden event.

8. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ma reggel az alkonyi árnyvirágból 24 felröppenő jött.
    Mindenkinek sikeres felröpi gyűjtögetést!

9. buksi.2

buksi.2 Fórum-zöldfülű

Katasztrófális a felröppenő, ma reggel 12 db, de ültetésenként átlagban ennyi volt hiába ültettem akár 8 órásat.

10. csibe.3

csibe.3 Fórum-zöldfülű

Eventes növény felröppenője 8 db a pajtában, röhej.

11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Körübelül nálam is ilyen arányban jönnek, nekem is lesz kész az event, 43 állat lett megetetve. Pedig szinte folyamatosan megy az aratás. Kár érte, mert jó lett volna afelhősor

12. pal73

pal73 Junior szaki

ez egy tragikomedia 8)10 drb szosz8)ejha sziaszia;)kihagyom;)

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    85 db deni megetetve. Már csak 40 db tápnak hiányzik a 240 db vérparadicsomszósza. Még 55 óra és kezdek reménykednik, hogy meg lesz a paszuly.

14. zanzivál

zanzivál Junior szaki

sziasztok. Nekem már csak 25 db. denevért kell megetetnem.

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kérnék egy moderátori segítséget!

Este kiraktam a polipfáimat, már le is arattam 8-at, az 32 db polipcsáp, de jóval többnek kellene lenni.
    Viszont már felkutattam a pajtát, még az egyebeknél és mindenütt megnéztem, de sehol nem találom.
    Hogy ne legyek off, 98 kebabnál tartok, meglesz az a felhő :)

Gazda: GA-BI-O-FarmID: 1508500

16. MisissGrész

MisissGrész Utánpótlás-írogató

Ma reggel a meg etetett denik száma 104 db. Elég nehézkesre sikerült ez az event is.De amióta megduplázták a felröppenők számát a pajtában, elérhetőnek tűnik, hogy kész legyen időben! :D

17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia szomikám, szép jó reggelt. Nekem még 20 db. denevért kell itt megetetnem. Remélem holnapra kész leszek.

18. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Jó reggelt,

80 etetésnél tartok, ma délelőtt szupertrágyázok, és számításaim szerint pont készen leszek event végére.;) Mindenkinek sok felröpit!:p

19. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    A tegnapi napon gyéren röpködő felröppenők még duplázva is igen gyérek voltak! 111 etetésnél tartok,elpocskoltam 1000 szupitrágyát, de hurrá,6 visszajött!:D

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csevegőkben alap esetben nincs moderátori segítségadás, csak moderáció történik a topicocban. Amennyiben olyan kérdésed adódik, ami mindenképp moderátori választ igényel, akkor help topicba célszerű feltenni kérdésedet.

Polipcsápból jelenleg 1292 db van a pajtádban. Sajnos a rémtermékek közül valamiért kikerült a polipcsáp (jeleztük már), így csak a "minden" kategória alatt található meg a pajtában.

Thread Status:
Not open for further replies.