Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Már csak 23 etetés és kész vagyok, csak 8 órásokat ültetek, ill 2-3 órásokat a köztes időkben.... Igaz éjjel felriadtam nehogy éhen haljanak és akkor is arattam :p egy biztos ha nem tekerték volna feljebb a felreppenő mennyiségét sehol sem lennék a végére, köszi :D

2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

64 a 125-ből uncsi, játékról leszoktató event:sleepy::(:mad:

3. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Én már minden növényt kiprobáltam, de csak 15-20 felröpi összesen egy aratásnál, most tartok a felénél, ugyan én éjszaka nem játszom, hát azt látom, hogy nem lesz meg a felhősor, de már nem is érdekel. két nap alatt nem lehet 60 denevér megetetni, hacsak fel nem emelik még jobban a felröpik számát. Mindenkinek sok-sok felröpit, ami sajnos nem rajtunk mulik.

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Tegnap nem tudtam a fórumra jönni, mert az unokaöcsémre kellett babysitterkednem. Most alszik még van egy kis nyugi úgy, hogy besunnyogtam amíg lehet. Szóval a ma reggeli penészke 34 db felröpit adott. Nem rossz, bár lehetne kicsit több is, de ez van. Gyorsan be is dobtam a malomba, így a ma reggelivel együtt 98 etetésen vagyok túl. Látom a fényt az alagút végén xD Most ültetek össze-vissza mindent, olyasmiket ami a gazdakörbe kell. Főleg 4-6 órásokat. Ez most jó nekem mert öcsi estig itt lesz úgy, hogy rövid növényekre nem lesz időm. Este majd meghúzom a mérleget :music: Addig is mindenkinek eredményes denevérvadászatot kívánok :D

5. gkittus

gkittus Törzsjátékos

szia, 1000 az nagyon sok, 1x1-en szórtad? Mennyi jött egy- egy aratásnál? Én 4x4-en sztrágyázom, ha van időm, mivel így kb. 1 óra alatt van kész, lenyomok belőle naponta 4-5 kört (kb. 20-at ad, x 2 ) a 36 sztrágyáért. Aztán vissza az 1x1-re, hogy a mennyiség is meg legyen a növényből.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen a válaszod!
    Tudom , hogy nem help topic, de gondoltam mégis csak teliholdas téma, azért írtam ide, elnézést érte.

Last edited: Mar 19, 2017
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Még az elején adtam ilyenre a fejem a felröppenő mennyiség láttán,vegyesen 1x1-n és 2x2-n,statisztikát a felröpikről nem vezettem!
    Szerencsére volt miből!;)

8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Jó reggelt! :)
    Már csak 6 denim éhezik :) nagyon úgy fest a többiek még repetázhatnak ha éhesek :D

9. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm mindenkinek aki szurkolt, és Nektek, hogy az iránymutatásotokkal eljutottam idáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. MisissGrész

MisissGrész Utánpótlás-írogató

Ti aztán tudjátok a szuper trágyát pocsékolni.Én víz+ trágya, és ennyi, ma estével kész az event. Igaz kellett hozzá némi éjszakai aratás, és kis kitartás, nem síránkozás! :D

11. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sok-sok zokni után végre kaptam egymásután kétszer 1-1 Ab-t. Ez is valami. Ki a kicsit nem becsüli....:mad::mad::mad:

12. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nekem már csak két denevért kell megetetnem a következő aratáskor és akkor ennek vége is, bár azt hiszem ha marad még cucc addig fogok etetni, amig lehet, és hátha néhány titkokóllal gazdagabb lehetek. (álmodik a nyomor..)

azért az jobb lett volna ha nem azonnal aktíválódnak a munkások hanem el lehet tenni későbbre amikor igazán kell.....

Last edited by moderator: Mar 19, 2017
  13. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Aratásonként max 14 15 röpi nem lesz meg a felhősor de legalább a kitehetők igen! Próbálok a tanácsotok alapján variálni de valahogy nem ad többet! Gratulálok aki kész sok sikert a kűzdőknek!

14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Amilyen kilátástalan volt az event elején a felröppenők összegyűjtése, olyan lazán sikerült befejeznem a mai nappal. A penészke ültetése rengeteget segített. Mostantól a gazdakörikre termelgetek, s megetetem a denevérekkel, ami még csurran-cseppen. Sok sikert mindenkinek és szép napot !

15. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem is az arató-vetőm este 9 körül lejárt volna, így etetéskor beadott egy 3 órás arató vetőt ami éjszaka üres járatban ment :-( Nem értem miért nem bónuszba adják, hogy mindenki akkor használja fel amikor akarja? Szomorú! A Kevés felröpiről meg nem is beszélek!

16. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Nem rosszak a kitehetők magukban sem, de a felhősorral lenne értelme, hogy egyben legyenek, meg esetleg későbbi eventeknél is hatással lehet!

17. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nálam az alkonyi árnyvirág jött be, ma reggel is 60 db röpivel lettem gazdagabb. Maradok ennél és reménykedem, hogy sikerül befejezni, mivel még 50 db denit kell megetetnem. Grat aki kész, sok sikert aki még velem együtt küzd.

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Napsütéses vasárnapot!108/125 a jelenlegi állás, de nemsokára eventgazt aratok megint, legutóbb 6 kebabot tudtam csinálni a röpikből, amit adott. Este még az agyvelre is jött 12 db(6 megduplázva, ami szerintem 2,5 órás alap érésidővel egész jó) Eventnövénybl ez az utolsó adag, már így is bven 2000 felett lesz aratás után, annyi röpi a világon nincs, amivel mind be tudnám keverni, inkább az említett fatermésekből, növényekből, állatból tárazok be;), amik a jövő hónapban kellhetnek. A maradék 100 körüli röpi már bármiből bejön szerintem, bár jó lenne ma végezni, holnaptól kevés időm lesz.

19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Na, ahogy a másik topicban is...Sziasztok! Én következetesen ki szoktam hagyni a teliholdas eventeket, de olyan cukik voltak a szomszédaim, hogy küldték a felröppenőket, gondoltam, akkor már nem leszek hálátlan és belefogok...

Nekem még az egész területes (1x1) izzó penészkére is 17 felröppenőt adott a rendszer. Szerintem ez lesz az első olyan event hosszú évek után, amibe belefogtam, de nem lesz meg...Még mindig hiányzik 73 etetés, tehát 438 felröppenő :( Siralmas.

Lehet inkább ki kellett volna használnom, hogy ilyen sokáig nyitva van ez a temetős rész, aztán csukott szemmel termelhettem volna a gazdakörikbe, amiket amúgy sosem fogok befejezni, lévén, hogy gyűlölöm a teliholdas bizb..szt.

<Sóhajt>

Viszont, Leho, a szakdoga-védés jól sikerült ;)

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    83 etetésnél tartok. Eddig én is csak az első két kört szupertrágyáztam. Azért a Bp ne várja el még ha teliholdas is az event hogy ne aludjuk ki magunkat. Még szerencse hogy nem hét közbe tették be az egész eventet. Azért fullos legendával ilyenkorra már végezni szoktam. Eddig egy db titokólat kaptam. :D Tp, btp, csp jön garmadával. :D Ez már nem az a játék amivel elkezdtem játszani.

Thread Status:
Not open for further replies.