Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alpha58

alpha58 Rutinos

101 denevér már jól lakott. Most már biztos, hogy meglesz a felhő. Van még 48 óra.:)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 48 denit kellene megetetnem .... :music:

3. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

nagyon kevés felköpi jön nem tudom hogy betudom e fejezni

_Cygnus_, vje0315 and Gio like this.
  4. Judabeli

Judabeli Törekvő

Érdekesség...
    Egy terület 1x1-es vámpírpari adott 1 db. szószt, míg ugyanezen területről a rémtök aratása után semmit nem adott.
    Ja igen, és az 1 db-ot nem duplázta meg. Figyeltem a pajtát. Biztosan azért, mert 1x1 az csak 1.:D:p

_Cygnus_, vje0315, Gio and 1 other person like this.
  5. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Lemaradtam valamiről? Mi az a duplázás? Jól jönne valami friss információ vagy segitség, mert csak 55 etetésnél tartok. Félő, nem lesz ebből felhő.
    Köszönöm a segitséget!!!

_Cygnus_ and Gio like this.
  6. Cuca

Cuca Fórum-zöldfülű

Ez volt a csúcs!!! Alkonyi árnyvirág aratva 1x1-es területen ( 8 fát nem aratva) 11 db felröppenőt adott, ez duplázva 22. Más farm simán adja a 24-25 db-t. Kénytelen leszek szupertrágyát nagy földön használni, hogy az eddigi munkám ne vesszen kárba. Sajna ez az event nagyon félre sikerült. Sikerélmény a játékban szinte nulla.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam a nagyon keveset duplázza xDxDxD.... de komótosan haladok.... :music:
    Ha muszáj... veszek némi felreppenőt... mert kell a felhő :music:

8. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Én még most járok 75-nél. Szupertrágyázás nélkül nem leszek kész. A 8 órás is csak 20-at adott.

9. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Alkonyi árnyvirág 1x1-es területen arattam 19 (38) felröppenőt kaptam. Olvasva a fórumot elég jó arány. 90 etetésem van, de biztos, ami biztos 1-2 kör szupertrágyát kiszórok. Cél: a felhő!!!

10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Pénteken 13:36-kor Nildia Board Administrator írt egy közleményt az alábbi linken:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/denevéres-éj.14886/#post-668318

Könnyítésként idemásolom a teljes szöveget :

Jelzéseiteket továbbítva a központ felé, az a döntés született, hogy az event felröppenőjének megjelenési esélyét megnövelik a játék készítői.
    A változtatás néhány perccel ezelőtt megtörtént, reméljük, így már nagyobb eséllyel kevergethetjük a kebabokat a denevéreknek!

Technikailag úgy fog kinézni a megnövelt mennyiség, hogy a felröppenő mennyiség duplája kerül jóváírásra a pajtában.
    Tehát amit láttok, nem lesz egyenlő azzal, ami jóváírásra kerül.A felröppenő mennyiségét ezért a Pajtában, vagy az event felületen kövessétek nyomon!

_Cygnus_ and agika48 like this.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Csak érdekességképpen: az 1,15-s növény 1 felrepit adott és a 2 órás is. Nem erről volt szó. xD Gratulálok a végzős diákoknak. :)

12. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Tiszta szégyen.. a 2 órás vérpáfrányra egy darab röpit sem adott >:(
    ... hogy van ez?

13. Cuca

Cuca Fórum-zöldfülű

44db 2x2 terület event növény aratása szupertrágyával 6 db felröppenőt adott. Úgy látszik "fekete" listás vagyok! Ehhez nincs mit hozzáfűzni, majd más is elmondja!

_Cygnus_, Varázslat6869 and vje0315 like this.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

1 hónapja regisztrált kis farmon, rácsos bűzcsápot arattam az előbb. 44 db 2x2-es terület, a maradékon 1x2-es és 1x1-es terület ami maximálisan kifér föld. Legenda értelemszerűen nincs, de még kupa sincs. Adott 8 felröppenőt:D. Na, erre varrjál gombot;)xD.

15. Cuca

Cuca Fórum-zöldfülű

A duplázás előtt nekem több felröppenőm jött, mint most!

_Cygnus_, vje0315 and Evita-55 like this.
  16. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Denevérjeim a paszuly ágán pihennek.
    Kaptam 9 titok ólat,lett belőle 2Axolit:inlove::p
    1Tigri,Hangyász,Flamingó
    Narancs:Makita,Teve,Panda és Kókuszkoppasztó
    Mindenkinek hasonló szerencsét kívánok

Last edited: Mar 19, 2017
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Olvasom a fórumot, de nincs mindig időm minden lukat visszaolvasni. Azt írták közlemény, ott kerestem. A megjelenést nem szoktam figyelni, a malomban nézem az indításnál. Nálam akkor sem látszik, pedig tegnap pár óra kihagyás kivételével, folyamatosan csinálom. :sleepy: Persze aludni is szoktamxD

18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam sem tombolnak a röpik, még 250 db hiányzik, lehet hogy elúszik a felhőm:oops:

19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Teljes terület horrorka 12 felröppenőt adott, (24 került a pajtába).
    Mivel a felröppenők száma leginkább a szerencsétől függ, mindenkinek sok szerencsét a sikeres eventbefejezéshez!

20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Nálam sem müködik a rövid érésidejű növény, az event és a két 8 órás adja csak a röpiket. A 8 órásból nálam az árnyvirág működik a legjobban. 45 denit kell még megetetnem.

Thread Status:
Not open for further replies.