Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

12 óránként nézd meg mit ad. Miért lenne vétek?
    Denevéres éj felhősor

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 9.000 BTP
      • 9.000 TP
      • 1 db Rémes dolgok ládája
    Szia!
    Akkor én fel fogok háborodni.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lehet hogy teszt alatt még hatnak rá a dolgok de élesben meg nézünk mint Pista bácsi a lovára.:)
    Majd iszok rá egy sárga kókuszkoktélt, hátha az is hat az eventes növényre. ;) Mit lehet itt már tudni. :)

3. erőleves

erőleves Fórum-zöldfülű

Hát szerintem már kitalálhatnának olyan felhősort, vagy kitehetőt ami szupertápot ad, mert annak sokan örülnének, az eventet elkezdem aztán meglátjuk, a ládákba igazán tehetnének szupertápot akkor lenne értelme./Sokkal jobb lenne mint a kaki/

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én leszedek minden fát.

Csak ennyi bajod legyen az életben, hogy egy nappal később szerzel meg egy virtuális dolgot.:D

A matricát tehetnék mindig az event végére, hogy akinek örömet okoz megszerezhesse, de akinek nem fontos, az ne kelljen feleslegesen a gépnél üljön egy játék szempontjából is haszontalan valami miatt.

Sosem tudom én sem, hogy mivel van beültetve a teliholdas terület. Volt már olyan, hogy a legrövidebb növényt nem tudtam learatni a kert bezárása előtt.:cry:

Remélem, hogy élesben is hatni fognak a termékek. Majd meglesem, másoknál hat-e.xD
    Egy fórumon sem találtam rá utalást, viszont a malom keverési ideje fórumonként változó: 4 és fél perc, 5 perc, 6 perc. Miért nem működnek egyformán még a tesztfarmok sem?

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Igen van polipfa, de a régi prémium tagság automata faaratása a teliholdas területen nem volt engedélyezve. Feltehetően az újban is tiltva lesz! Hogy ez mennyire előnyös vagy hátrányos, mindenki döntse el vérmérséklete szerint.

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jesszus . :eek:Most jut eszembe .o_O Vámpírparadicsom vár majd rám :D:wuerg:xD:cry: Amikor utoljára volt , még éppen belefért volna egy aratás , elültettem , de valahogy elfelejtettem :p:cry:

7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Legalább rögtön kiderül érdemes e később ültetnixD
    ...
    Egy kis segítséget kérnék:
    Kitehető nem használható a teliholdas területen. A váza ikon is inaktiv ott teljesen? Kupa se helyezhető ki? Mert akkor a kezdők, akiknek nincs legendája eléggé meg lesz lőve:)

Last edited: Mar 14, 2017
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem lehet semmit használni csak szupertrágyával lehet gyorsítani. Volt már ilyen event.

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

300-as csomagban is lehet felröppenőt venni.

10. Leho69

Akinek nincs kiváltva a legendája folyamatosan meg van lőve. Hogy eléggé vagy sem, azt mindenki döntse el igényei szerint.
    A váza ikon szürke. Semmit nem tudsz kitenni a teliholdasra ami nem rémterméket ad. A váza ikon annyira szürke, hogy a váza alól egy csatnit sem bírsz megenni, pedig a csatni hat a teliholdasra, de még a bokrétát is csak a pajtából érheted el azon a területen.

11. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Legenda a teliholdasra hat egyáltalán ?
    Jó kis event lesz ez, várom már a holnapot :)

12. Leho69

A legenda mindenhol hat. Azért vezették be, hogy ne kelljen cipelni a kupákat, és hasson a bahára is.
    Sajnos a varázsfára nem hat, így az sosem tud két felröppenőt adni.

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Csatlakozom. xD Bár először az ütött szöget a fejembe, hogy miért pont kebabbal kell etetni a denevéreket? Utána kezdett az agyam zselésedni, hogyan lett a zseléfülből zseléfülke? És mi lett a kebabbal? Majd megérkezett az ejtőernyős tantusz. ;)
    Ui: Az "Alvászavar" kitehető naggyon ott van. Brrrr. xD

14. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Áttanulmányoztam az event leírását és beleolvastam a hozzászólásokba is. Nekem ez az event tetszik, ezt most jónak tartom és csinálni fogom teljes bedobással. Jók az ajándékok, szeretem amikor tudom, hogy mik lehetnek, de mégis meglepi, hogy mi bukkan majd ki a ládából. A felhősor jó és bizakodó vagyok a felröpikkel kapcsolatban is.
    Élvezetes játékot kívánok minden eventező Gazdának! :)

15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető és a hsz-k elolvasva.
    Tetszik az event, remélem a felröpik jól fognak jönni.
    Jó játékot és sok felröpit mindenkinek. :)

16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Épp most tekertem ki egy 100% termésbónuszt, épp jó lesz a holnapi induláshoz.
    Remélem szerencsém lesz a felröpikkel is.Azt hiszem ilyen nem is történt velem a 7 év alatt.Kicsit kárpótol a legutóbbi titokólakból kapott sárga pálcikahegyezőkért.
    Mindenkinek jó játékot!

17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nahát, micsoda nosztalgikus hangulat, ilyen is rég volt. Mindenki derűs várakozással tekint az eventre. Bevallom, elolvasva az ismertető, felmerült, hogy némi szupi trágya áldozatot is megérhet, az utóbbi időben úgy is csak gyűjtögettem. Melléküzemágba töltögethetem a pajtát is. Még a CSP is jól jön, vásárolgattam a boom után, ilyenkor elég jó az áruk,majd tenyésztek, vagy eladom, csak nem rúgják ki a pajta oldalát a következőig. Ja, és kipörgettem egy piros tyúkólat, majd ők lesznek a pajtafelügyelők. Nem valószínű, hogy valaha is porondon lesz, persze semmi sem lehetetlen.
    Kívánom,hogy tartson ki a jókedvünk, mert az sok felröpit is jelent!

18. dettiapa

dettiapa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem van még egy kis elmaradásom a teliholdas területen, ráhajtok az ezüstláng füstölőre. Remélem, a szentjanik jól fogják adni a felröpit.
    És dicsekszem kicsit: 100-as lettem! :inlove::inlove::inlove:

19. Leho69

Ez nem dicsekvés. Mástól nem tudhatjuk meg csak tőled. Gratula.

20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, nagy gratula, innen már úgy fogsz suhanni szinteken át( hogy stílusos legyek), mint Drakula a temető felett.;):D

"Most mindent letarolok,
    pajtába berakok minden állatot,
    hogy mire Drakula gróf megébred,
    nem talál csak földi férget,
    azzal ő nem lakik jól, de nem érdekel,
    mert láttára a tehén és kecske nem tejel.
    Teleültetem a földeket növénnyel,
    remélem szellemek nem táncolnak rajta éjjel,
    majd átterelem őket a Teliholdas pagonyba,
    ott ijesztgethetik egymást halomba,
    én meg őrlöm a kebabot a malomba,
    nem kell hozzá csak zseléfülgomba.
    Bocsássátok meg ezt a kis verset nekem
    remélem mindenkinek sikerül eme event" :)

Thread Status:
Not open for further replies.