Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. waryaris

waryaris Utánpótlás-írogató

Nem-nem,irány az ágy :) holnap munka :(

2. waryaris

_Cygnus_, Gio and feki13 like this.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Több is veszett Mohácsnál:).
    Jó éjt mindenkinek!

Tarts ki! Néha az egyetlen kiút, ha végigcsináljuk a dolgot.

4. cskati01

cskati01 Törekvő

Annyira mohók, hogy nem gondolkodnak.

_Cygnus_ and Baby72 like this.
  5. waryaris

3 nagyon kedves,szorgalmas 1000 éves szomszédom (3 családtag) hagyta abba,mert megunták. 100-as,98-as és 94-es szinten voltak.

§Böbe13§, kovacstne and _Cygnus_ like this.
  6. agika48

agika48 Törekvő

Igen!!!! Nekem is két szomszédom elköszönt - mert ez már nem szórakoztató!!! Sajnos igaz is, most lehetett venni aranyat és elkölteni az áhitott állat reményébe, ami csak remény......

7. cskati01

cskati01 Törekvő

Az a baj, hogy a német játékosokhoz van mérve ez a játék, nekünk ez drága. most még az állandó olcsóbb farmmunkásokat is elvették tőlünk.

8. agika48

agika48 Törekvő

Reménytelen, hogy teljesedjen az event... még csak a fele van meg és holnaptól munkanap!!!

9. Oroszlán

Oroszlán Fórum-zöldfülű

Bob Gass
    Pew DiePie
    Riddler
    A megfejtés Babynak :)

Baby72 likes this.
  10. Baby72

Keress bagolyban egyeztetés miatt;):).

Oroszlán likes this.
  11. Belange333

Belange333 Junior szaki

Én is azt vettem észre,hogy kevesebbet ad jóval,mint duplázás előtt!Mézes madzagot húztak el előttünk! Nem hiszem,hogy meg lesz a felhőm,pedig aki többet dolgozik mint én,annak se éjjele,se nappala nincs!

12. Oroszlán

Oroszlán Fórum-zöldfülű

Megtörtént :)

Baby72 likes this.
  13. Baby72

Ne add még fel. Mennyi hiányzik az etetésből?

Gio, §Böbe13§, Melan and 1 other person like this.
  14. Oroszlán

Oroszlán Fórum-zöldfülű

Szia!
    Egyetértek Veled. Szerintem is sokkal kevesebb felröpi jön :( 79 etetésnél járok,esélytelen,hogy befejezzem....ráadásul sok szuper trágyát is elpocsékoltam,mégis ennyire futotta:cry:xD

Gio, §Böbe13§ and _Cygnus_ like this.
  15. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nagyon el vagyok keseredve a felröpik miatt. A kiírásnál megörültem, hogy végre van felhő, de így jó, ha a kitehetők meglesznek. :(

16. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!

Emberek!!NE adjátok fel ilyen könnyen!
    Ahogy olvasgatok látom hogy kb. minden második ember fél attól hogy nem tudja befejezni.. pedig de, sikerülni fog!
    Véleményem szerint, aki komolyan vette az eventet, és nem a gazdaköribe meg Jack boltjába termelt, (ráéréstől független, hiszen tudom hogy vannak akik dolgoznak, és sokaknak nem adatik meg a farmozási lehetőség a melóhelyen)- olyan 70 denevér etetésénél járniuk kell.
    Ez azt jelenti hogy durván 50 etetés maradt másfél napra. 50 etetés=300 röpi.
    Egyetlen egy általatok kiválasztott 8 órás növényre kell fókuszálni.
    Bekapni "egy" démoni bokrétát, illetve szorgosan locsolni. Se sz.trágya nem szükségeltetik, se semmi egyéb.
    Akármelyik 8 órásat vesszük minimum 25 röppenő jön aratásonként..de ez tényleg a "legalja" szóval számoljunk 35-el ;)
    Locsolással és a bokrétával 6 óra az érési idő, amit napi 3x könnyedén, a melósoknak pedig 2x tudniuk kell aratni.
    Ha minden igaz még legalább 4 (de inkább 5 alkalmunk lesz aratni) Reggel-Délután-Este-Reggel-(és ültetési időtől függően az event befejezése előtt 1-2 órával)
    Szóval..aratásonként 35 felröppenő (ez ugye duplázva 70)
    4 aratás x 70 = 280
    5 aratás x 70 = 350
    Azok akik 5x tudnak aratni azoknak simán megvan! Akik pedig 4x , ők tudnak segítséget kérni a szomszédoktól, vagy akár itt fórumon és lehetőségük van napi 20 röppenő fogadására (2napx20röpi=40) Így pedig 280+40 = 320

Szóval hajrá emberek, NE adjátok fel :)

17. RoLaNDoSZoViCS

RoLaNDoSZoViCS Utánpótlás-írogató

35 felröppenő???? erős túlzás nekem eddig 30 db volt ami 60 db-nak felel meg....
    Sokszor még az 25 db-ot sem értem el pedig 8 órás növény volt bent tp növelővel spékelve...

§Böbe13§ and bindi5454 like this.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt :) Jelentem tegnap este kivégeztem az eventet. :D A 4-6 órás rémgazok szépen adták a felröppenőket, estére össze is jött ami kellett. Nem tudom Ti mit tapasztaltatok, de nálam érdekes volt látni, hogy az event növény adta a leggyatrábban a felröppenőket. Konkrétan: a harapós orchidea két aratással (a két aratás érés ideje vízzel és trágyával 3:00 óra) 19 felröppenőt míg az event növény 17 felröppenőt adott. Mind egy. Túl vagyok rajta és az a lényeg, hogy (nagy megkönnyebbülésemre) kész vagyok az eventtel.

Most fakultatív termelés következik. Van jó néhány befejezetlen gazdakörim úgy, hogy azokra termelek. Mindegyik félig van kész, vagy nagyon kicsi kell a befejezéshez. Remélem a nagy részét sikerül kivégeznem.

Mindenkinek jó borzongást, az eventhez pedig sok sikert kívánok. Senki ne adja fel, mert teljesíthető, csak meg kell találni azokat a növényeket amik a legjobban hozzák az adott farmon a felröppenőket. Szóval hajrá!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Gio, alpha58, pikom and
  19. bonita333

bonita333 Rutinos

Amikor elkezdtem a játékot, zöldfülüként sokszor "irigykedve" néztem be a fórumokra, böngésztem a hozzászólásokat. Szinte csupa pozitív megnyilvánulást láttam. Nem győztem olvasni, "nekem ez lett..., nekem az lett..., én már kész is vagyok....., pillanatok alatt lezavartam... " stb. Már-már dicsekvésnek tűnt, de most jöttem rá, hogy az volt az igazi játék, mert az JÁTÉK volt! Most, még a fóromok böngészéséhez sincs kedvem, mert csupán a panaszáradat mögül bukik elő időnként egy "....én már lezavartam" pozitív bejegyzés! Kár... kár.... nagy kár!
    Nekem még 25 denevért kell megetetnem, de már nem érdekel....! Eddig vért izzadva is, de megcsináltam minden eventet, de elment a kedvem :(
    Mindenkinek szép napot, jó munkát, hisz kezdődik a munkás hét :) Aki még küzd az eventtel sok sikert, aki befejezte, mélységes elismerésem :)
    Ja! És soha többé semmiféle titkolódzás!

20. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Szép Reggelt Mindenkinek!

Kész az event. :) Ma és holnap szabin vagyok így tudok egy kis pluszt termelni a gazdaköribe, legalább az is halad egy kicsit.

A szabim oka, hogy vár az ablak ;). Megyek is mert így nem lesznek tiszták.:D

Mindenkinek kitartást kívánok az eventhez és persze egy nagy adag szerencsét. Ahogy a férjem szokta mondani, " A kínaiak egész évi termése hulljon a fejetekre."

Thread Status:
Not open for further replies.