Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Event letudva, felhő aktiválva.:cry:
    A rémséges láda 4 db. pókot adott.

hugi, meszimarsi, Varázslat6869 és 7 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezeket a húzásokat én sem értem és már nevetni se tudok rajta annyira szánalmas. Ha 10-t írtak volna arra is azt mondanám hogy ennyit nem fogok érte beadni, na de hogy 1-t.:cry:

meszimarsi, Gio, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  3. Ananke

Ananke Fórumelemző

Most arattam egy tábla sírkövet, 5db-t adott, az duplán is csak 10:oops: Döcögősen haladok, de már csak meg kell szerezni ennyi verejtékes munka utánxDxD

meszimarsi, Gio, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Melan

Melyik eventre gondolsz?:music: Mert ha a virágra , akkor ha jól értettem Jónást , a Bahán nem fog szállni semmi.:cry:
    Itt van az írás :inlove:

maszilva, hugi, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Kész lett végre a felhősorom. Keserves egy event volt. Most hogy befejeztem biztos jönni fognak a felröppenők csak a gaz kevés már hozzá. :D 3 titokólat, 2 farmos fát és 3 bahamás fát tudtam begyűjteni. Ha legalább egy axi lenne belőle talán megbékélnék. :D

hugi, Feca29, Varázslat6869 és 12 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Próbáljunk inkább mulatni rajta, mert azonkivűl sajnos tényleg csak a szánalmas jelző jut eszembe nekem is róla:cry:

Onnan két nulla lemaradt, mert még az egy is kevés lenne.

Mindegy, nálam a bölények mennek a piacra. Egy ólcsomagot vettem a hétvégén, onnan van egy fix bölény, a többit nem tudom, mert még ki sem tettem őket:D De akármi is jön, mennek a piacra, ők meg kenjék a hajukra az 1 db FP-t:pxD Majd 1 év múlva kiszedem onnan, mikor az állatok ára is annyi amennyi

Aloha Báró Úr,

Köszönöm az infot, én is azt raktam össze, hogy most még nem fog kelleni a bahán. Inkább általánosságban gondoltam, amikor majd kelleni fog:) Addig meg maradnak a fák a raktárban:)

hugi, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Mindent bele!!:D:D

meszimarsi, Gio, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Rakd ki őket, lehet hogy még 10 bölény döngeti a pajtád ajtaját hogy ki szeretne jönni. xD;)
    Én meg addig nem figyeltem hogy elfogyott az eventes növény és nem tudok kotyvasztani, még egy kört berakok és utána már pajtatöltés holnapig. A denevérektől meg érzékeny búcsút veszek.:)

9. edina242

edina242 Fórummogul

Nekem lett 3 titkosból egy axolotltavacska. Igaz a tápjához nincsen hozzávalóm még sajnos :( De szerintem nem küzdök tovább az eventtel. Még 35 hiányzik. Gratula azoknak akik végeztek!

hugi, ursa11, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  10. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Nehezen, de kész lett az event, mert meg akartam csinálni! Felhő aktiválva, de csak reggel "aratom le"! Ajándékokat is szépen kaptam: titokólak, fák, urnák, csokrok, csatnik és 5 AB! Lett axo nevű állatkám három, vizípacim, pandám, de nem sorolom tovább.
    Nem keltem fel éjszaka aratni, eddig se tettem soha, majd pont a denik miatt tettem volna!?
    Lenne egy kérdésem: a cseri és almafák a köv. eventhez kell? Köszönöm!
    Mindenkinek gratulálok a felhőhöz, s szorítok azoknak akik még etetik azokat a "szép" kis állatkákat!

Beus85, taga1, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Vegyél a piacon tápot.

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én is utáltam sokáig, aztán egy ilyen hosszabb event alatt valahogy megszerettem. Akkor fogsz rákapni, ha kiváltod az éréscsökkentő felhőt ;)Jók a kütyük, majd elcserélheted őket jó áron:D, ha nem lesz meg a felhősor. 2 napja még én sem voltam benne biztos, hogy kész leszek, de már pluszba is 17-18 kebabot kevertem. Most már nem kapkodok, azt termelem, ami kevés, vagy kellhet. és...

...GRATULÁLOK!:inlove:Ügyes vagy!

13. kukori80

Holnap lesz eventkiírás, onnan mindent megtudunk.

14. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nekem is még 42 etetés hiányzik..nem lesz felhő...nem baj...hát itt 0 percezni nem lehet..Páncél pannit sem lehet kirakni..de attól ha a többi kertben van panni...Teliholdason van hatása ?

meszimarsi, kutyaszálló és Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. A Panninak csak ott van hatása amelyik területre kirakod.

16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

és ollé:p:p:p:p
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    hát nehéz szülés voltxD, háromgyerek után mit mondjak elég hosszú vajúdás volt8)8)8)8)
    a felhőcske adott 4 sötét janit:D

ulmo12, szellorozsa, hugi és 10 más kedveli ezt.
  17. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    kérlek ne add fel! Soha ne mond, hogy soha:) Tisztes Magyar Gazda az utolsó kapavágásig küzd:)

szellorozsa, hugi, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  18. edina242

edina242 Fórummogul

Nemsokára aratom a 8 órás növényt, holnap reggel tudok még egyszer aratni, mert nem leszek itthon napközben, ma meg már tuti nem éjszakázok emiatt. De köszi azért a biztatást, aranyos vagy :)

szellorozsa, alpha58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Mindenkinek!
    Kész vagyok és kikészültem.
    Nem volt net délután, na mondom ha ez egy napig fog tartani, akkor a felhőnek annyi. Nem tudom mik lettek a titkosakból, de nem is gondolok rá, hogy valami igazán ütős legyen. Elgondolkodtam én is azon, hogy érdemes-e egy darab farmpengőcskéért, csinálni a egyik gazdakörit. Igazán nem értem a BPt, azt gondolják, hogy egy FP-ért, vagy 5 db szupertápért érdemes küzdeni? Viszont azt mindenképpen meg kell említenem, hogy a grafikusok egyre szebb dolgokat hoznak létre, öröm lenne ha nem csak a grafikusok lennének ilyen jók. Na mindegy, van választási lehetőség:)

kovacstne, szellorozsa, hugi és 7 más kedveli ezt.
  20. kukori80

A 35 nem sok de nem is kevés. Lefekvés előtt nem tudsz bevetni sz.trágyával 1-2 kört 2x1-s területen?

kovacstne, szellorozsa, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.