Visszajelzés Denevéres éj - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én az első eventél nem is tudtam, hogy event :music:van... :oops: De nagyon csodálkoztam, hogy nem tudtam tovább ültetni a növény....:wuerg: Szóval sok sikert;)

2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

9 ól, 4 fa és 8 órás növény 24 db + 5 varázsfából. Ez így nem lesz könnyű. Visszaolvasva, úgy látom, meg kell dolgoznunk a felhőért. Akkor mindent bele, sok sikert kívánok, akik belevágnak. 1 területről ennyi röpit összeszedni, nem kis feladat. Csak pozitívan.

3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

3300 szupitrágya csak 44-be számolom mi is az .

4. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

szuper event lesz,vártam nagyon,éhgyomorra adott 4 felröpit:wuerg:

5. -Holdfeny-.

Kulcs a lábtörlő alatt...:music: Mivel én alszom éjszaka...8) Így jöhetsz hozzám is:p

6. tappancs

tappancs Fórum mestere

Kétszer is megszámoltam: 26 szósz! Hogy ebből hogy és mikor lesz 750? De nem sírunk! Kapálunk! :p

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ne keseredj el ha nem fog végig sikerülni, még a nagy farmoknak is meg fog gyűlni a baja ezzel az eventtel. Csak kitartás és sok sikert. Apró lépésekkel, de fogsz haladni.

8. -Holdfeny-.

Még jó, hogy lehet venni:p

9. Beus85

Beus85 Aktív író

Első aratásra 8 órás növénnyel 24 szószt kaptam. Majd meglátjuk mire jutok, bár ma sikerült aktiválnom a legendámat, amim volt beadtam a gazdaköribe, hogy meglegyen végre (a kupám 22-es szinten). Kíváncsi leszek így meddig jutok.

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    16 db felröppenő jött, sajnos nem a leghosszabb érésű növény volt ültetve:eek: valahogy mindig elfelejtem v lemaradok az utolsó vetésselxD sebaj, valahogy csak meglesz az a 750 isxD nagyon nem szép ez az eventnövény:D

Sok sikert mindenkinek! :)

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mostmár pontosan látszik, hogy erre számítottak a nagy csomag felröppenővel.

14 felröppenőt kaptam. Fák, 5 ól, 8 órás növény volt kint. Ebből Pannik nélkül nem lesz meg a 750 felröppenő.
    A szomszédokat kérem, hogy felröppenőt küldjenek.

12. kovacsniki84

Lehet jobban jársz most a 300-as felröppenő csomaggal ha már vásárláson gondolkodsz úgysem fogja adni 1 az 1 be
    300 felröppenő 200 fa
    450 szupitrágya 120 fa

13. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    10 db szósz lett, nagyon kevés :sleepy:

14. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

27 felröpi izzó penészkére és fákra, meg 5 ól szentjanira, nem sok, eddig örültünk ennek az eventnek, remélem nem jön a derűre-ború, farmer pukkasztó lenne, ha nem hozná a várakozást.

15. agi967

agi967 Fórum biztosa

19 szósz reppent, 6 órás növény várt aratásra, 4 ól és néhány fa. Hááááát.....remélem túrbóznak rajta kicsit. Ez így igen karcsú.

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Megbeszéltük, de valami kaját is készíts ki mert kell a kalória. xD
    Nekem erről rögtön egy nagy kupac trágya jutott eszembe. :) Tényleg randa. :)

17. -Holdfeny-.

ÁÁÁ csak zőőődeket beszélek;)
    Mivel nem kell semmit ültetnem eventgazon kívül, így nem aggódok....:music:
    Jön aminek jönnie kell;)

18. kovacsniki84

Majd jön Báró s a fákkal kap 80 felröppenőt :inlove:

Jónak indult de szenvedés lesz, panasz még több a felhő meg aki megszerezi értékelni fogja.

Last edited: Mar 15, 2017
  19. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

29-es legendával 11-11 db felröpi két farmomon is 6 órás növényekre, nagy területen + 5 ól + kb. 10db fa. Nem túl biztató.

20. -Holdfeny-.

Télapó lennél?:music: Éjszaka jössz és még hamizni is szeretnél? xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.