Visszajelzés Dinnyedili eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A fekete kerekből kell majd 640 a magokért és 1095 összesen a feladatba. Attól függ hogy hol tartasz a beadásban. Éjszakára is ültetheted ha nem kell más.

Fätum, meszimarsi, gabianyus és 3 más kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Így talán fog az agyad.:p:p

genka53, meszimarsi, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam is annyi lesz pár perc múlva a fekete és sárga kerekből és kockákból, de én éjjelre beteszem őket 4 területen külön-külön komfortba, így reggelre meg is lesz. Holnap meg már csak a darázs és a napsugár dinnyékkel kell vacakolni:)

Fätum, genka53, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Kamionos párom egy két szokását már sikerült átvennem xD
    Tolatás profin tükörből, és olykor nagyobb ívben kanyarodás, orral egy kapubejáróra fordulva xD
    Bezzeg mikor a Volvoba felmásztam... 540 ló dübörgött alattam... hát.. nem mertem megmozdulni sem.. xD xD
    Párom mondja, nyomd meg a gázt..
    Én elég érdekesen: Persze.. ha ez a dög megindul, letarolja a fél utcát xD xD
    De végülis megtapostam, hát az érzés.. leírhatatlan.. :inlove::inlove:

Dobálva nem szeressem xD megnyugodtam, hogy előbb megeszed, minthogy hozzámvágd :oops::wuerg:xD
    Az első fekete kerek magom megvan már, már 7 van belőle, most megy a második kör, 1 nagy kockán, az összes többin a másik 4 dinnye figyel 1x1-en xD
    Éjszakázás nekem is garantált szerintem xD aztán majd az álommanókon múlik. xD

Fätum, meszimarsi, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nekem az jutott eszembe, hogy ha valaki már eljut a továbbfejlesztett dinnyékig és ott baltázza el és véletlenül beadja a gazdakörbe az összeset...Akkor is ad a rendszer azokból is 5 óránként 5 magot? Vagy akkor onnantól konkrétan teljesíthetetlenné válik az event? Mert az ismertető csak azt írja, hogy azokból nem kapunk automatikusan kezdőmennyiséget (ami logikus is, mert gazdakörből kell kinyerni). De ha valaki behajítja a gazdakörbe véletlenül? Akkor azért visszapótolja a rendszer?

Amúgy én nem vagyok érintett ebben, tényleg, csak az ismertetőt újraolvasva felmerült bennem.

hóóvirág, majoranna65, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  6. revaa

revaa Fórumgróf

Szerintem erre vannak az automaták.. azok adják ha jól emlékszem 7-8 óránként 2 db-ot

Fätum, genka53, jambrikildiko és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Nem fog kapni magot, tehát nagyon figyelni kell hogy ne adja be senki mert akkor huss az eventnek.

majoranna65, Fätum, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Jogos, teljesen kimentek a fejemből. Mondjuk még 8 óránként 2 maggal is kínkeserves lehet, úgyhogy remélem, senki nem jár így.

Fätum, genka53, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  9. revaa

revaa Fórumgróf

Az első 8 óra a gáz csak, míg nincs mag.
    Ahogy megvan az első 2 lehet felszaporítani.. mire letelik az újabb 8 óra, a következő 2 mag már csak ajándék xD

Fätum, meszimarsi, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Köszike nektek :) Végül így is úgy is vetettem, következő körnél abból meglesz az összes 1095 db (egy picivel több). A sárga kerek kicsit le van maradva, mert én eleve az 5. szinttől minden feladatra gyúrok, mert a gyémánt adja a kitehetőket, a végén meg ugye a felhőt. Bár csinálhattam volna tényleg úgy, hogy a magig ott is és szaporítom :) Na majd a következő körnél, de így már a fekete kereket többé nem kell ültetni :)

Fätum, genka53, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kukori80

Aki az automatákból felszaporítja annak sok sikert, addig le fog járni az event.

hóóvirág, majoranna65, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  12. revaa

revaa Fórumgróf

Egyetértek.. nagyon sok idő kiesik az automatára várakozással, és a felszaporítással.
    Tehát, óvatosan a beadásokkal! xD

hóóvirág, majoranna65, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  13. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

dehogy huss :D
    a BP mindenre gondolt, ha szegény gazda figyelmetlen és bead mindent, fizessen érte ha beakarja fejezni az eventet:oops:

ursa11, kovacstne, hóóvirág és 12 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Hogy az aaa, ez nem is jutott eszembe. :D Akkor mindenre van megoldás.:D

ursa11, megirn, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Ugye ugye? :D
    ők gondolnak a sakkmatt-ra isxDxD

ursa11, megirn, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Kitudja mi lesz még az elkövetkezendő hetekben.
    Látod, úgy néz ki a fásvonatot is előkotorták a fűtőházból!(gang)
    A *** szedik elő amit a *** anno kivontak forgalomból.
    Bocsi!Jogos!
    Javítás:
    Az új tulajok szedik elő amit a régiek anno kivontak a forgalomból!

A nemzeti hovátartozás kérdése nem vezet célra ... például a magyar nemzetiség hangoztatása is fájó tud lenni, ha nem a megfelelő körítésben olvassuk! Nemrégiben volt ilyen szituáció ..../mamarygen

Utoljára szerkesztett: 13.6.17
    genka53, revaa, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  17. BBke

BBke Fórumlakó

Azért még egy menekülő útvonal van ilyenkor, csomagot lehet venni.

ursa11, meszimarsi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Igen, már megvilágosodtam. Ebből is látszik hogy hányszor szoktam csomagot venni hogy ez eszembe se jutott. xD

ursa11, genka53, revaa és 8 más kedveli ezt.
  19. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Az mondjuk ciki, ha nem váltod ki az automatákat és beadod az összes magasabb szintű magodat. Az első szintű dinnyéket pótolja ugyan a rendszer 5 óránként 5 maggal, de kezdheted elölről a felszaporítást. :wuerg:

Fätum, genka53, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Igen, ezért kell figyelni hogy ne adjál be mindent. Egyébként azt hiszem úgy van a beadásnál hogy 10 magot visszatart és csak még egy megerősítésre rakja be azt is.Tehát elméletileg 10 magot meg lehet menteni.

Fätum, genka53, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.