Visszajelzés Dinnyedili eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Így van ahogy GA-Bi-O írja. A (parti pörgetés 1) virágos felhősor NEM ad +1 magot. 10%-kal gyorsabban érnek be a virágok és 10 % több a TP normál farmon, és +30-% kal több a TP a bahamán. Ezen kívűl +10%-kal több a TP az event növényekre is. A Party Pörgetés 2 felhősor ad +1 termést de az a zöldségekre van hatással :) Virágokra NINCS felhősor +1 db terméssel!

Utoljára szerkesztett: 14.6.17
    majoranna65, marcsi152, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok, szép reggelt!
    Nálam a dinnye automaták a menüben vannak, mire ideadnák azt a 2 magot már rég lejárt a szavatosságuk xD szval a menüben azt látom, hogy 7 óránként adnak 200 tp-t.
    1-8 kivégezve, napsugár és darázs szaporodik, kb 40 perc múlva mehetnek 1x1 re.

Van, de nem + 1 virág, olyan nincs, az a felhő 30% os tp bónuszt ad a virágokra mindkét helyen, 10% tp bónuszt event növénynél és 10% -al gyorsítja a virágok érési idejét szintén mindkét farmon ( baha és sima)

A + 1 növényt a madárijesztős felhő adja mindkét farm zöldségeire.

Egyébként van még ilyen, a zabkenyér, ami + 25% termést ad a búzára, azaz + 1 db-t, és a tavaszi kitűző: + 1 növény a napraforgóra :)

marcsi152, Beus85, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! a dinnye automatákat nem lehet semmivel sem gyorsítani? mire adnak + magot, addigra rég összejön ami kell.

4. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Én már bediliztem, azt sem tudom hol áll a dinnyém - de Fortuna rámmosolygott Tapsi Hapsitól kaptam 48 órás gépet - azonnal induló, de

6. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia, nem tudom mennyi területet szabaditottál fel a dinnyékre. Ha mind az ötöt akkor 4 területen menjen az ami a gazdaköribe épp kell, az ötödiken pedig az új szaporítások :) Mielőtt beültetsz egy földet nézd meg a gazdakörit melyik dinnye kell és mennyi belőle, s szépen igy egyenként dinnyénként- földenként és nem keveredsz bele :)

marcsi152, taga1, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  7. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia Mindenki! Egyetlen mozdulattal végeztem az eventtel :mad: kitöröltem az összes szaporításra vetett gazdaköri szerzeményt!!!!:cry: Ne kapkodjatok , mert így jártok.... nagyon szomorú vagyok...7 éve játszom, ez nagyon dühítő ostobaság tőlem >:( pont ilyenkor amikor nem lehet pótolni a veszteséget !!:cry:

majoranna65, Gio, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Uhhh, te szegény :( Benne voltak már a kikapáltakban a gazdakörikből kiszedett magok is? Anyám borogass o_O Na akkor most vehetsz kosarat, mert mem lehet befejezni :( Hacsak nem szeded ki az automatákat. De az automatával sajnos ki kell várni a 6-7 órát és adnak 2 db magot:(

majoranna65, marcsi152, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ha csak az alap dinnyéket törülted ki, azokból még kaphatsz 5-5 magot szerintem, viszont, ha a többit akkor már nem, de ha már kiváltottad az 1-4 feladatba az autómatákat, akkor tedd ki, igaz bakker 8 óra múlva kapsz tőlük 2-2 magot:wuerg: Sajnálom, de szurkolok, hátha sikerül :)

majoranna65, marcsi152, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kiváltott automaták mentő övek lehetnek számodra!

marcsi152, ursa11, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. revaa

revaa Fórumgróf

Igazatok van, én tévedtem.. Bocsi érte!:oops:
    155 sornál aratáskor már csak végighúzom a csúszkát, nem olvasom végig, mit is kaptam xD

Party pörgetés felhősor 1 (2015. január)

• Érésidő: 48:00 óra
    • Kategória: Ültetési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 30% TP bónusz virágok esetében 24 órán át
      • 30% Bahamarama TP bónusz virágok esetében 24 órán át
      • 10% TP bónusz eventnövények esetében 24 órán át
      • 10%-kal rövidebb érésidő virágokra 24 órán át
      • 10%-kal rövidebb érésidő Bahamarama virágokra 24 órán át
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Betöltővirág, Éneklő tulipán, Boldog liliom, Diszkórózsa, Vigyori csillagfürt)
    Party pörgetés felhősor 2. (2015. október)

• Lezárási idő: 48 óra
    • Kategória: Ültetési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 8.000 Bahamarama TP
      • Bahamarama TP bónusz: 30%, zöldségek esetében 24 órára
      • TP bónusz: 30%, zöldségek esetében 24 órára
      • Termés bónusz: +1 termés, Bahamarama zöldségek esetében 24 órára
      • Termés bónusz: +1 termés, zöldségek esetében 24 órára
    • Tematikus felhősor : csak az eventen nyerhető dekorációs elemek helyezhetők rá (Madárijesztő kapitány, Ugráló madárijesztő, Mágikus Madárijesztő, Pattogó madárijesztő, Ijesztő madárijesztő)

majoranna65, Gio, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  12. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Isten éltessen sokáig! :D

Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Boldog Szülinapot! :)

Ribiszke, Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    A kosárban csak a 4 alapmag van amit a rendszer is kiegészít bizonyos időközönként, ha már továbblépett nem túl nagy segítség számára.
    Szia:)
    Sajnálom, hogy így jártál. Ha az automatákkal sem tudod befejezni és mindenképpen szeretnéd folytatni az eventet, végső megoldásként még farmaranyért is továbbléphetsz, bár ez nagyon nem olcsó mulatság..

HéricsBáró, Gio, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  15. Judabeli

Judabeli Törekvő

Szia! Köszi a biztatást.
    Hát nem taroltam mindent, maradtak kint: 5 mamutfa, 3 raktárház, 1 gőte, 2 medve, pink macska,szélen fák, bahán is pár állat és fa. Most pillanatnyilag mindenhol valamilyen dinnye van, de azt hiszem ha beérnek, akkor csak egy területre fogok koncentrálni, amíg meglesznek az elültetendő magok, utána pedig megnyomom 1x1-ben, talán így is be tudom időben fejezni. Közben meg nyugodtan kiszámolom, hogy miből mennyi kell még pontosan, és akkor lehet pótolni a maradékot. Nem jó így össze-vissza ültetni, mert lehet, hogy valamiből több lesz, míg másból meg kevesebb.

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gábor!
    A +1 db-os terménybónusz beteszi saját magát azonnal a kipörgetést követően az ezüst rekeszbe, így szerencsésen nem foglal el helyet más,
    fontos bónusz elől. :)
    [​IMG] :D

Gio, GA-BI-O-Farm, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Elvileg nem lehet. Bááár, ott a Húsvéti 2015 felhősor, aminek a bónusza 5%-kal gyorabb termés bónuszt adó dísztárgyaknál. Nem tudom most megnézni, hogy hatással van az a dinnye automatára, mert le van zárva a felhősorom. Ki kell próbálni, hátha...Szerintem a dinnye automata bónuszt adó dísztárgy, ugyan úgy mint a borsó automata.

-Fülemüle-70, genka53 és revaa kedveli ezt.
  18. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Szia Leho69!
    Arany rekesz? Azt eszik, vagy isszák? Megköszönném, ha elárulnád hol tudok ennek utánanézni.
    Közben rájöttem. Ezek szerint ha arany rekeszbe kerül a +1, akkor a gyémánt rekeszbe még mehet a csatni, nem?

19. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Köszi!

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

marcsi152, ursa11, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.