Visszajelzés Dinnyedili eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Na, én is haladgatok, bár látom, már valaki be is fejezte..... Én reggel, mikor melóból hazaértem, vettem magamon annyi erőt, hogy learassak, beszereztem a következő magokat, és még indulás előtt a felszaporítottakat újra elültetem. Aztán reggel megint learatok, mikor hazaesem, és holnap végre lesz egy szabad délutánom is, és egyel több kört tudok majd learatni... nem anyut kell nyaggatni vele. :) Két automatát beszereztem, de nem tervezek túl nagy erőt pazarolni a megszerzésükre. Inkább csak célirányosan haladok, kitehetők, és felhősor. Más nem is kell.

genka53, Ribiszke, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  2. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is így jártam, hiába a rutinosak számításai és el is kezdtem írni, de rohanás most az életem, és kicsit kapkodva nem minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna. :D Holnapra azért igyekszem összeszedni magamxD

Judabeli, Sali~*.*, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Sziasztok! Már napsugárnál és darázsnál tartok, de bejött a félrekatt... fekete kereket ültettem. Ezek után a jól bevált módszer: kedvencek sora törölve és csak a még ültetendő dinnyék vannak ott.

szekulagábor, osztrak12, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Igen, igen, igen! Számológép, toll, papír:oops: kell hozzá, de nekem tetszik.
    Rengeteg idő van! Biztos végzel. Nálam az vált be, hogyaz elején 1x megszámoltam, pontosan hány kockán ültetek és azt mindig 4 felé osztottam és párhuzamosan ültettem a 4 félét.Most is pont ugyanannyi érik a darázsból és a napsugárból. Kell számolgatni kicsit, de megéri, alig van túltermelésem. Ügyesen!;):D

osztrak12, Sali~*.*, kapál6 és 6 más kedveli ezt.
  5. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Nagyon ügyes vagy Te is és mindenki akinek már kész a felhősora! Hogyan vetitek a magot? Végig 2*2 vagy már 1*1? Nekem az Első négy feladat kész teljesen most aratáskor fogom a 8/5 elkezdeni. Ha tudtok írjatok tanácsot!4 területen termelek, az erdőn szaporítom a magokat, ill ott vannak az automaták.

Sali~*.*, Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia nos a dinnyékből nem tudok lekvárt főzni:D
    de a cseresznye még várat magára mert dolgozom éjjel még 2-őt :sleepy:
    szép napot neked:inlove:

mingo826, genka53, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  7. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Ezt akár én is írhattam volna. Ugyanígy jártam.

Sali~*.* és Ribiszke kedveli ezt.
  8. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Szerintem nem lehet elrontani... számolni, és tervezni....
    Egy pillanatnyi figyelmetlenségből vannak a csúszások...
    Most még nem vészes, de később zavaróvá válhat ennél az aránylag hosszabb érésű növénynél...
    Az a fontos, hogy eljussak a legutolsóhoz....
    Az még messze van, jelenleg a második generáció 1x1-ben cseperedik, sokasodik.
    Este aratás, és lehet, hogy éjjel még ültetek, de az is lehet, hogy el fog nyomni a buzgóság...
    Ez a vihar előtti nagy meleg teljesen levesz, elgyengít.
    A kiskertekkel is kellene törődnöm, de oly fáradt vagyok, hogy ülve alszom....
    Amúgy még van idő, hiszen jószerivel egy napja kezdtünk....
    Szerintem, ha belehúzok, a kicsikkel is fogok tudni végezni, bár kedvem nem sok van most a gép előtt lenni...
    A kedvenceket soha nem alkalmaztam, de most jó ötletnek tűnik, hogy az ültetendőeket oda helyezzük a sokaságból.... Kevesebb lesz a figyelmetlen kattintások esélye... (de ha már nem kell, azonnal törölni, mert akkor már ugyanolyan zavaró, mint a sokaságban lévő)...
    Mindenkinek jó játékot!

9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Így jár az, akinek a munkahelyén nem lehet játszani, mégis megpróbál suttyomban egy aratást-vetést... Learattam az 1x1-en lévő növényállományt csatni nélkül, csak néztem, hogy miért nincs meg az a mennyiség, amit kiszámoltam, és egy cetlire írva vittem magammal, hogy tudjam, melyikből mennyit kell még vetnem. Hát nem annyit. Marad a reggel és az este farmmunkára :sleepy:

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Hajtok ám keményen!!! 58% a jelenlegi állás, majd lesz valami ebből.Kicsit idegesítő ez a sokfajta dinnye, de volt ennél már rosszabb isxD
    Sárgadinnyéből lehet lekvárt főzni Katalinjani!!!!!!!!! Mindegy szögletes vagy kerek!!!xDxDSőt pálinkát is!!!!!!!!!xDxD

szekulagábor, genka53, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:) jó eventezést mindenkinek:)
    A pörgetési eredményeid és szerencséd szinte megszólalásig hasonló, mint az enyém:). Kb ilyen gondolatokkal jöttem be ide most én is, mint amit megosztottál velünk. Remélem már csak egy környi akármilyen dinnye és végzek az eventtel. Lenne dolgom a +100-as gazdakörikkel bőven, de úgy repülnek ki a farmra a dekorok és a fák, mint a huzat. Dinnyét, ültetős eventet nem szeretnék látni egy darabig. xD:cry:xD8)
    Áruld el meddig tekernéd? Tekerném én is, de még egy órám van hátra az eventből:):);)
    Én még nem láttam dinnyelekvárt, de mostanában nem is vágyom rá, hogy lássak:)xDxDxD
    Mindenkinek sok sok kerek, szögletes, gömbölyű, sárga, zöld, fekete dinnyéket kívánok:) Személy szerint a görögdinnyét jobban szeretem ezeknél, de ez most nem hiszem, hogy bármit is számítana, vagy bárkit is érdekelne, de jól esett leírni.:music::D:D

kovacstne, Sali~*.*, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  12. 19oroszlan45

19oroszlan45 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Az az igazság, hogy mire megszerzem a magot osztogató automatát, már nem is kell tőle a mag, felszaporítom az ezüst és arany sorokból a 3 szem magot, csak a helyet foglalja. Idő van, biztos kész leszek a végére, sok az üres járat, hosszú az érés, babra munka az biztos.

13. kapál6

kapál6 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Tudtok nekem infót adni,hogy ajándékozható lesz -e a dinnyevarázslat úgy mint a maja maszk?
    Köszönöm előre is a választ.Jó gazolást mindenkinek!

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Hát ez az event biztosan nem a kedvenceim közé tartozik, ennyi növény különböző érési idővel. De gondolom azért találták igy ki hogy a királynős eventnél össze szedett szuperdolgokat elhasználjuk.:cry:

repashock, Sali~*.*, vazulneni8 és 3 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én sajnáltam volna veszni hagyni a 200% termésbónusz nagy részét. Meg is lett az eredménye:
    [​IMG] + [​IMG]
    Már pakolom is vissza a dekorokat...:D

ViriTündi, majoranna65, alpha58 és 18 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ügyes vagy gratulálok :) Még egy órácska és én is kész leszek. Jóóó lesz, majdnem egy hétig lehet pajtát töltögetni :D Ennek én nagyon örülök :):D:inlove: Tudom folytatni a röfis gazdakörit. Annyi szagos müge és százszorszép kell bele, hogy borzasztó. De legalább már a 4/4 -nél járok. Egyszer csak kész lesz már az is -.-

ViriTündi, brozsa, majoranna65 és 10 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem küldhető ez a termék=dinnyevarázslat a napi ajándékozás keretében.

alpha58, genka53, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia! ird ki miből mennyi kell még név szerint aztán számold ki kockára és úgy vesd el.

alpha58, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. szhe

szhe Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap este nekem is sikerült kipörgetnem egy 100% termésbónuszt :D ez jelentősen hozzájárul az event mielőbbi befejezéséhez. Így holnap már csak a sárkánydinnye termesztésével kell foglalkoznom ;)

brozsa, alpha58, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Én is így jártam, van amiből közel 500-al többet ültettem. Nálam is irány a kedvencek sora, gyorsan levettem a feleslegeseket. :)

alpha58, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.