Visszajelzés Divatos tollazat eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tudtam, hogy lesz valami számomra nehéz az eventben. Spórolhatok a papagájjal.. :D ;)
    Látod, hogy kellenek azok a banánfaló csomagok. :D

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Több, mint 80 ezer papagájtollam van, ennyi talán még belefér akkor is, ha nem éri meg beadni. Amúgy a csincsilla nem is itt van, hanem a másik eventben...

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen az oké csak a végeredményt nézem hogy mit miért..;):p
    Nem az a lényeg mert beadni én is be tudom, de ha a toll többet ér piaci vagy pajtaértékben mint amit kapok az nem nagyon éri meg...:music:
    Az elején végigszaladok kb 1000 gallyal a kezdőmagért aztán szerintem elengedem...;):pxDBár a sz-táp ,party -pöri ,-sztrágya is jó lehet?:music:;)

Last edited: Sep 5, 2019
    Kuzdern, Sanyat and almáspite48 like this.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Divatos tollazat" event élő, online!

Kérjük, figyelmesen egy kilépést majd visszatérést követően tájékozódjatok, indítsátok a teljesítést!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szerintem ezt ertekeld ujra:pxDxDxD

Pannikkal aratva gyekeny-sisakbab, 5 teruleten adott kokemeny 322 db gallyato_O Meg az eventgaz felszaporitashoz se tudtam kivaltani az osszeset:D:D

Valaki szoljon mar a kozpontban, hogy tegnap este a takaritono megint a billentyuzeteket takaritotta, es valamelyik tervezo bekapcsolva felejtette a gepetxDxDxD

Ja es az event besorolast ilyen felropi beallitasok mellett inkabb at kellene valtoztatni a "kozepes/nehez"-rol "kozel lehetetlen"-re.:music:

Hu mi lesz itt szegeny modik:sleepy:

Last edited: Sep 5, 2019
  6. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

Elég gyatrán adja a gallyakat... 19 órás növényre (42 2x2 kocka) és 20x fára összesen 24 db-ot kaptam :oops:

Gio likes this.
  7. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok.Gyékényre,saguarora 42pannival 310 röpi részemről befejezve az event,ez több mint nevetséges:wuerg:0percezni nem fogok
    annyit nem ér(gondolom erre megy ki a játék)aki mégis csinálja sok sikert hozzá!

8. DevilMókus

Igen épp most tervezem újra:oops:;)xDxDA +55% (3 felhő+ narancslé) lett Saguaroval és macskagyökérrel 206 gally.
    Emiatt nincs túl nagy jelentősége a támogatónak, 1 körrel több kk-at kapnak. ;):p
    A 500-450 kukoricatápra és gyümölcsbotra jó vagyok, ha hiányzik ( szerintem nem fog) akkor este mehet egy kis 0 perc.xD

Fatther, Imi*, Gio and
  9. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Fölösleges 0 percezni, hogy csak minden második kockából adjon, azaz 1 felröpire 2 szupertrágya azért egy kicsit sok, nem???

GA-BI-O-Farm and DevilMókus like this.
  10. Nolwe

Nolwe Junior szaki

Én nefelejcsre 0 perceztem egy kicsit, 1-1-ben adta a gallyakat komforton.

Gio likes this.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

A masik ket felropi meg rendben is van, bar az aranyokkal valamit ott is osszekutyult a takaritono. Gyomolcsbotbol kell tobb tehat teljesen logikus modon abbol kapunk kevesebbet:pxDxD

Semmilyen nulla percezes nem kell ide, jol lathato hogy a beallitasokkal valamit nagyon melle lottek.

Vagy allitanak rajta valamit nagyon gyorsan es akkor azert nem kell nullperc, ha meg minden igy marad, akkor meg azert nem kell, mert ilyen jutalmakba meg szupertragyat is beledobni senkinek sem erdemes.

12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

0 perc gallyra nem jó, a hagyma fullra adta a röpiket, most 30 körülkaptam gallyból
    2. kör után be is fejeztem

Döbi65, imi010 and DevilMókus like this.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Látom nem csak nekem adta gyéren a gallyat ami összesen 297 db, 10 pannival.
    De tegnap pont nem szedtem le a fát a szigeten és 125 db gally jött. egy terület 20 órás fa.
    Szóval most megy ki egy terület xxl meg egy sima és majd kiderül mire haladok vele.

14. DevilMókus

Szia! Ezt a támogatóit én elengedtem nincs jelentősége szerintem:music:Gallyra nem megyekxDxDxD
    A fő event két röpije lényeges , de szerintem az lejön a 9200 gazzal ami az esti 5 malomtermékhez kell:music:

15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ez sem tartott ki sokáig :)
    Sikeres befejezést mindenkinek!

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Melan
    Nálam gyékény+papagájtollfa, 20 Pannival adott 350 db gallyat.:)
    A fákért jobban adja a gallyat az már biztos... Így a szigeten maradnak is a tollfák, a farmot meg szétbontottam a papagájos gaznak.
    Ez a gazdaköri nem ad semmi olyat aminek később megérezném a hiányát de ettől függetlenül az utolsó percig küzdeni fogok.
    További szép napot kívánok mindenkinek!

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Imi,

Hat ugy nez ki a fak lesznek a nyerok, nekem akkor kapora jon mert vissza rendeztem a bahat fakra, meg azelott hogy tudtam volna:)

Nagyon torni nem fogom magam, majd jon amennyi akkor, aztan szemezgetek a gazdakoribol. A "tamogato" funkcionak mar ugyis mindegy, mert az eventgazt mar felszaporitottam:p

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csalódás a gally. Ha nincs raktárház, akkor lehet alig lenne 100 felett. Sokkal többet vártam.

Persze gondolhattam volna, hogy nem adják ingyen az enövényt. :D kis naiv lélek vagyok még mindig...

Nem is értem. Holnap, vagy holnapután az a 10-20-30 valamennyi enövény minek is? Az lett volna jó, ha a gally első aratásra jön jobban.
    Na mind1, szaporítani kell. Nem úsztam meg.

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kész az event :D:inlove:

20. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Bocsánat,bocsánat,bocsánat:inlove:...leghamarabb Én is beszélni tanultam meg , kicsit később olvasni!xD
    Ezek utánxDxDxD.......csendben maradtam!xDxDxD

Kuzdern and Döbi65 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.