Visszajelzés Drágán add a festéked - 2021. március - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 30.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Látni nem látok ütemezett boom-ot, ha meg netán rendkívüli mégis lesz, akkor azt meg azért nem látom most mert rendkívüli.
    :)

.barbi1., PalMa, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első olvasatra kicsit zavaros volt nekem ez a játék, de kipróbálva kifejezetten tetszik! Kis farmokon próbáltam, ott még gyakorlom és majd utána jönnek a nagy farmok. Szerencse nem mindig mellettem állt, de a szerencse forgandó! Csak ne akkor hagyjon el, amikor a nagy farmokon "festek"! Sok növény kell azt már látom, ha a felhőt is szeretném. Szeretném, még akkor is, ha egy hónapban egyszer hoz hasznot. Igyekszem a termeléssel, hogy az első 25 játék lejátszása után már legyen választási lehetőség! Jelenleg 16 nyomásmérőt kever a malom, de csak holnap fogok a festéshez.
    Jó játékot, sikeres festegetést kívánok! :)

.barbi1., maszilva, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen. Akkor nekiállok tenyészteni a szupertáp ugyanannyiba kerül, mint a szupertrágya nem vesztek vele semmit csak a+ állatokat :)
    Bűn rosszul adja a felröppenőket 75 pannival nem tudok annyit levenni kütyüből amennyi a malomba elég és ilyen ritkán fordul elő, azt hiszem ez negatív rekord nálam..
    Soha engem még panaszkodnia felröpik miatt itt a csevegőkben nem látott és hallott senki. Remélem ezután sem fog, de ez most tényleg gázas.

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És ha komforton próbálnád a felröpi szerzést ? :inlove:

5. Szama

Szama Fórum veteránja

Szaisztok!
    Nos, most kezdtem neki mindkét farmon az eventnek. Kis farmon keményen adott 65 db felröpit két területre, ráadásul egyik területen tönkebúza, a másik területen hógolyó volt ültetve... szóval inkább nem mondok rá semmit se.
    De most jön a lényegesebb. A nagy farmom aratását egy másik gépen csináltam, ami egy gamer gép, szóval nem éppen farmerama szintű játékok futnak rajta akadás és problémák nélkül. No de, nem így a farmerama!, ami természetesen hozta a formáját, és frissítés nélkül nem lehetett megcsinálni a nagy aratást, ez mellett volt akadozás, aratás-vetés gond, területváltások közötti gondolkodás, dekorok kézzel aratását már hagyjuk is. Így azt mondanám, hogy nem feltétlenül a játékos gépében van a hiba, ha mondjuk frissítés nélkül nem tud aratni, vagy ha lassú, meg akad. Konkrétan egy gamer gépet is rendesen dolgoztatott a játék, bár azért messze nem annyira, mint a rajta lévő játékok szokták( kifezetten a memóriát, és a procit pörgeti) viszont azok nem akadoznak, nem lassúak, pláne nem kell ki-be lépegetni, hogy menjen a dolog. Később fogom még rajta tesztelni a minijátékot, mert szeretném látni, hogy hogyan megy, és jobb e a helyzet a laptopomhoz képest. Alapvetően nem láttam jelentős különbséget a gép és laptop közötti aratásban.
    De hogy ne éegyen off:
    A nagy farmon adott két terület hortenziára 129 felröpit, szóval kissé alá van méretezve ez, és akkor finoman fogalmaztam...
    Ha a felröpi mennyiséget tekintem, akkor ez az event totál felejtős... Ezért még felszaporítás közben gondolkodom azon, hogy csináljam e, pláne, hogy beáldozzak e sok extrát azért, hogy az alap 50 játékhoz meglegyen a kellő növény mennyiség.
    Mindenkinek sok sikert, kitartást, sok-sok felröpit!

.barbi1., Kukackukac, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  6. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

teljes zűrzavar, kipróbáltam, de csak össze-vissza kattintottam... az event leírása is túl hosszú, bonyolult... felejtős event számomra

Éva0315 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Jancsika a komfor 1 felröpit ad csak hiába rakom tele pannival akkor sem ad 2X2-ről egy területről csak egy felröppenőt ad..
    A komfort csak a tp-t emeli meg, a felröpit sajnos nem ad többet. Arra a legjobb az 1X1-es vagy a 2X1-es talaj

.barbi1., Éva0315, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Őszintén megmondva, úgy terveztem, hogy lassan, letermelek 10 játéknak elegendőt, és vége is az eventnek számomra. De, olyan rég eventeztem már egy jót. De tényleg... és hiányzik nagyon. Úgyhogy, beadom a derekamat, fogjunk bele. Rég csináltam eventet, és új a mechanika. Ezért vágok bele. Nekem annyira tetszik már csak az ismertetőből a mini-játék, hogy az a bizonyos "én ezt akarom". Megszállt a kisördög, ezért végigviszem, olyan régi Wolfosan.

Az itt feltüntetett bónuszok, party pörik és minden egyéb más, amit az eventre fordítok, az több hónapos gyűjtögetésből állnak rendelkezésemre (de, vásárlásokból is adódnak). Mamutfák, ládák, egyedi ajánlatok.

Nem követendő a példám! A következő műveletek, nálam a nagyon pazarlás kategóriába esik. Egyáltalán nem fogja visszahozni ez az event azt a sok mindent, amit én erre az eventre most ráfordítok (nem is várom el egy eventtől ezt, meg túl is menne a realitáson is). DE! Amiket én most erre az eventre elköltök, 1-2 hónapon belül visszaszerzem! Minden úgy van megtervezve, hogy szórakozzak de ne is veszítsek.
    Fontos információ I.: a 90 páncél pannit ott hagytam a gombaerdőben xD, és csak 3 páncél pannim maradt a raktáramban. Ezért, a felreppenő ügyileg a tenyészterep lesz a fő segítőm most. (Itt lesz a legnagyobb pazarlás... a szupertáp miatt.)

Fontos információ II: nem vettem át a napi belépési bónuszt. A naptárból tudtam hogy event érkezik, ezért direkt nem vettem át, mivel ilyenkor mindig reménykedek, hogy olyan event érkezik, ami fog tetszeni nekem. Ezért, egy +1 növény bónusz, 8 órán keresztül adott lesz számomra.

Fontos információ III: a főfarmomon egy (+) dekor miatt, 201 hely van csak. Ezért összesen 403 1x1-el számolok.

Az információk tudatában, kezdjünk is bele.
    • Megvásároltam 1.790 Ft-ért a "nagy tojástudomány" kosarat.
    • Prémium +5 növényt jelent.
    Kezdő mennyiség
    Prémiummal
    Nagy kosárral
    10 db​
    15 db​
    360 db
    • Kb. 70 felreppenő jött a kettő terület hortenziából, 3 pannival.
    Nem volt kegyes a kerekkerék velem. Összesen 2.586 darab party pörgetéssel rendelkeztem az első aratás előtt, pörgetések után 2.100 darabbal. Még vettem hozzá 45 darabot. Összesen tehát 531 party pörgetést pörgettem el. Az eredmény:

• Aktiváltam 4 jackot is az első aratás előtt.
    • Az első aratás során, 25 növény érkezett 1x1-ről, úgy hogy kksz volt rajta. Ez 9.000 növény jelentett az első aratás során. Ültetés után, 8.597 növényem maradt. Ekkor 18 játékot lejátszottam. A 18 játék eredménye összesen 4.260 haladási pont.
    • Érkezik a második aratás: ekkor aktiváltam még 2 jackot, így 6 jack üzemel. És a napi belépési bónuszt is bearattam ekkor.
    • Összesen 30 termés / 1x1 terület.
    • Ez tehát 12.090 hozamot jelent. Marad 11.687 db + 407 db fennmaradt, összesen 12.094 db. Játékok eljátszva, marad 264 növény. A 49. játéknál járok.
    • Harmadik aratás: 12.090 hozam, játékok lekeverve (26 db). Fennmaradt 121 növény. Most, 75 játéknál tartok.
    • Negyedik: aratás: 12.090 hozam, játékok lekeverve (26 db). Fennmaradt 121 növény. Már 100 játéknál tartok.
    • Ötödik, egyben az utolsó: aratás: 12.090 hozam, játékok lekeverve (26 db). Összesen 112 játékkal zárok.
    Összesítés, hogy miből, mennyit használtam fel az eventre:
    • 2.112 szupertáp (felreppenő miatt)
    • 541 party pörgetés
    • 6 jack
    • 2.015 szupertrágya
    • 2.015 KKSZ
    • 2.689 Ft (nagy kosár + 45 party pörgetés csomag)

Ládák nyitási eredményei
    Az első bónuszládából:

Az első felszereléses ládából:

A második, kettő darab felszereléses ládából:

A 2 bónuszládából:

A 2 piccoloból:

Event sikeresen teljesítve.

Felhősor beüzemelve.

Összegezve: imádom ezt a mini-játékot! :inlove::inlove::inlove:
    A nagy kedvencem lett! :inlove:

Sok sikert kívánok mindenkinek!:inlove:

-vadocka70-, .barbi1., PalMa és 41 más kedveli ezt.
  9. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Ajjaj! Csak holnap tudod befejezni majd az eventet?
    Na ez nagy mínusz! Szedd már össze magad, húzzál bele!
    Wolf már be is fejezte!
    :D;)

-vadocka70-, PalMa, inanna11 és 24 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Elolvastam sok hozzászólást , és kezdem megérteni :D:D

Ki kell rakni üres tojásokat ide

Utána meg figyelni alul a 4 szín részt , és azt kell beszínesíteni 4 féle képpen .

Már csak azt nem tudom , hogy oldjam meg egyszerre 12 tojással . :D

De már megvan a matrica , innen már könnyebb lesz . :D:inlove:

Majd később megtárgyaljuk , megyek festegetni . :D

nyuszicica1, .barbi1., PalMa és 6 más kedveli ezt.
  11. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Imádom ezt a játékot! Csak ne kellene ennyi hozzávaló.........

Fuhur, csio70, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Na , 22 év alatt meg is térűl a party . :D A felhő bónuszát még mire használtad ? :p

nyuszicica1, .barbi1., Szaby200342 és 3 más kedveli ezt.
  13. Lilla047

Lilla047 Fórum-zöldfülű

Lejátszottam 3 minijátékot, de azt se tudom, mit csináltam. Pedig nekifutottam a leírásnak háromszor is, de így se értem pontosan. Talán az 50-re rájövök a lényegre.

.barbi1., inanna11, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. szilvakati

szilvakati Haladó

Én megnéztem beírtam a megadott kodot a válasz nem található ilyen kód ma nagyon nem jön össze csak csalódások érnek

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Gyönyörködök az ikonján, nekem nagyon tetszik.:D

.barbi1., maszilva, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Látom és köszönöm a bíztatást Wolfinak gratulálok, ügyes szerencsés és főleg gyors volt :)
    Az én állásom nem ilyen kedvező én még csak a felénél vagyok kb.. Igaz ennyit nem is akarok beleölni extrákból, főleg PP-ből :D, de megyek utána törtelenül, ha a felröpik szelleme engedixD:cry:xD

.barbi1., PalMa, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  17. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Az 50 lejátszott játék után lehet játszani tovább a felhőért, ha még addig nem szereztük meg?
    Mert ha nem akkor el sem kezdeném, mert felelsleges.

18. HéricsBáró

Szerintem fordítva kellett volna , 4 óránként érik be és 720 óráig hat . :D

nyuszicica1, jutka190226, gkittus és 12 más kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Próbáld újra valamit biztos elnéztél.

Nagyii58 kedveli ezt.
  20. Cirmosné

Cirmosné Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Néhány éve ritkán írok. Annyira, hogy legalább 8 éve idén először asszem a unitire váltás problémái között tettem ilyet. Miközben felidézném 2012-es soraim egyikét:
    Ha szerencsejátékot akarnék játszani, lemennék a lottózóba.
    Azóta sem mentem. Itt sem fogom ilyesmivel agyonütni értékes időmet. Jó eventet!

Fatther, vm68, máriamargit és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.