Visszajelzés Drágán add a festéked - 2021. március - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 30.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ez lesz a világ legjobb eventjének a nyereménye . :D

A teliholdason a kriptákra vígan jó lesz havi egyszer . :inlove:

Ott vagyunk már ? :D

nyuszicica1, (-ufo-), Ditti58 és 14 más kedveli ezt.
  2. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Az 50 játék lehozatala egyértelmű. 1 játékot kapunk, így 49*455 = 22 295 db növény + 49*10 röpi = 490 röpi (gyanúsan kevésnek tűnik) kell.
    A növény 6:30-as alapérésű, vízzel 5:12. trágyával és vízzel 4:41.

Naponta 2 vizes és 1 trágya + vizes aratás simán belefér, tehát a két terület 404 kockájáról csatnival 3 aratás * 2 terület * 606 növényhaszon = 3 636 növény /nappal lehet haladni nyugodt éjszakai alvás mellett. Az event elég hosszú 5 teljes nap + felszaporítás + még egy nap 22 órával, kb. 6.5 nap.

Éjszakára is mehet evetnövény, így meglehet a napi 4 aratás.

A 22 2925 növény napi 3 636 eredménnyel 6,3 nap alatt van meg, neccesen pont belefér az időbe. Valami kis +-t érdemes betenni (éjszakai felkelés, KK; pörgetéssel bónusz, stb).

A jobb oldal már problémásabb. Szerintem nem lesz bonyolult a játék, csak elsőre olvasva nehezen érthető.
    A kérdés, hogy mennyi pontot lehet átlagolni a minijátékkal.

Az ismertetőben megjelenő kép alapján egy játék ÖSSZpontszáma 219 volt. Volt még külön jelölve kártyalerakásra is

Ha jól értem ez nem a teljes megszerzett pont, hanem hozzájön a Kártyák utáni lerakások 165 pontja is.

Amennyiben ez az összpontszám:

Mivel a teljes event 20 950 pontot kér, ami 20 950/219=95 játékot jelent.

Kerekítve 96 játék 96*455 = 43 680 növényt igényel és 950 felröpit.

Amennyiben ez a két pontszerzési mód összeadódik:

219 összpontszám és 165 lerakás utáni bónusz lesz, így 384 pont játékonként.

Mivel a teljes event 20 950 pontot kér, ami 20 950/384=54,5 játékot jelent.

Kerekítve 55 játék 55*455 = 25 025 növényt igényel és 550 felröpit.

Az ismertetőt nehezen értelmezem, majd kiderül, hogy mennyi pontot is lehet kiszedni a játékból. A jobboldal számolása csak nagyságrandi tud lenni.

*Javítva URBANICS gazda jelzése alapján, Köszönöm Neki!

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 30.3.21
    Ditti58, Melan, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  3. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok! Nekem ez az event a nesze semmi fogd meg jól alapon jött le azt hiszem tovább nem érdemes ragozni.Mindenkinek szép napot és Boldog ünnepeket kívánok:)

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Amikor elkezdtem olvasni az elejéről az ismertetőt, nekem is bonyolultnak tűnt, a pontszámításnál végképp összezavarodtam - de a gif-nél megvilágosodtam. A jobboldali felső "nagy mikróba" kapunk egy csempét, ami 1, 2, 3, 4 vagy 5 kis csempéből áll (különböző elrendezésekben), ezt - így egyben! - kell átmozgatni a 3x4-es mezőbe a bal oldalra. Egy minijátékban 10 csempét kapunk a "nagy mikróba" és azokat tudjuk elhelyezni a másik oldalon tetszés szerint, a cél, hogy a tojást és a festékeket egymásra pakoljuk és a lehető legjobb eredményt érjük el. Ha a csempék egymásra pakolásából egy mezőn kijön 1 tojás 3 festékkel (a legjobb, ha 3 különböző színnel), akkor az eltűnik és a doboz felszabadul - ergo, újra használható további tojásfestésre. Az is előfordulhat, hogy a csempe úgy jön ki, hogy egy már dobozban lévő tojásra kerül egy másik tojás, ilyenkor sincs gond, a rendszer elveszi a plusz tojást és 10 pontot ad érte.
    A 25. játéktól felszabadul a jobb oldali alsó "nagy mikró" is, így már 2 csempéből tudunk majd választani, melyiket tesszük át a bal oldalra.

Szia Gyöngy!
    Inkább 5-tel fog szorozni, nem 500-zal, méghozzá az alap TP-t...
    Amúgy nem rossz felhő ez, de az érési idő nálam is kiütötte a biztosítékot.
    Inkább nézzük a jó oldalát, ha 31 nappal számolták volna a hónapot, lehetett volna 744 óra is az érési idő! xD

Ditti58, Melan, Éva0315 és 28 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kösz Kata a kiigazítást, ebbe mindig belekavarodok, kijavítom a hozzászólásomban is :D.
    Kérlek szépen nézd még sokáig, hátha találsz benne még pozitívumot sőt, most jut az eszembe, hogy a február még rövidebb is pár nappal szökőévekben is... :D én csak ezt találtam és gyorsan leírtam biztatásnak, hogy én hogy tekintem ezt at a felhőt..

Melan, Éva0315, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

szia Gyöngy.
    Ha beérik akkor leveszed róla a kütyüt, amikor visszateszed azonnal aratható?? nem kezd el újra érni?

Éva0315 és bocsika67 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kata, ez érthető is, sőt 3 felreppenőért lehet cserélni a kártyát, deeee mennyi pontot kaphatunk átlagban egy játékért? Ez itt a kérdés. Mert addig nem lehet kiszámolni a növény mennyiségét.

HéricsBáró, Melan, Éva0315 és 11 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Szerintem is jó lesz ez a felhő, ha okosan tudjuk előre tervezni és irányítani a játékunkat :) Nekem a ebben az eventben a felhő lesz a célom, már alig várom :)
    Szia Kata!
    Igen, azonnal arathatóvá válik a felhő, ha újra teljes. Mert levenni egy dekort csak a beérett felhőről tudsz és feltenni is. Tehát a dekorokat csak az érett felhőn tudod mozgatni, mert olyankor tűnik el a lakat róla :)

Melan, Éva0315, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  9. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Pontosan! Az itt a nagy kérdés, hogy egy-egy játék alatt milyen átlagos pontszámmal lehet számolni?

Éva0315, -Fülemüle-70, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  10. URBANICS

URBANICS Utánpótlás-írogató

Köszi a számolást!
    Annyit megjegyeznék, hogy ha éjszakára is eventnövényt ültetünk, akkor napi 4 aratással lehet számolni, és nem is kell semmi pluszt bevetni :D
    Illetve nálam a 20950/219 = 95,6 lett, ami már barátságosabbnak tűnik;)

Éva0315, -Fülemüle-70, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  11. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Köszi!

Igazad van! Belejavítok.

Üdv: Nami.

12. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

No ezt sem tudtam, vagy csak elfelejtettem. Köszönöm. Szóval egy a százpontos mandulafa 500 pontot termel havonta egyszer? Ez nem hoz lázba. A tárgykeresősből kivettem a három picolót, az sikerélménynek jó lesz húsvétra. Virágos dallamok, kukacoskodás, és kicsobbanó öröm.

Melan, Éva0315, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó lesz a dekorokra is... ;) Pláne ha sikerül elérni;)

Melan, Éva0315, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Szia!

A 219 az a minijáték végén kapott összpontszám volt ebben az esetben. A tapasztalatom szerint olyan 150 - 250 pont között mozgott a végpontszám. Amikor egyáltalán nem figyeltem oda, hogy mit csinálok, és csak vakon dobáltam a dolgokat, akkor 132 pont jött össze (ez volt a minimum).

Melan, maszilva, -Fülemüle-70 és 23 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Vagyis úgy érzed, hogy egy kicsi odafigyeléssel és szerencsével jó átlag összpontszámot is el lehet érni, ez biztató köszönjük szépen :)

Melan, Éva0315, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Megkaptuk a választ. :D 150 ponttal számoltam, 63245 db növény kell a felhőig. :D
    No akkor hajrá.

karippa, Ditti58, Melan és 17 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Sutikem !
    Ismet egyetertek az irasoddal, sot a foltos eventet utalom , megint szerencse fog donteni ez nem jo , lehet egyebkent 72 orat akartak irni a felhore csak becsuszott egy nulla, ugy mint amikor a farmos szinteket megemeltek ahol tobb nulla is beugrott :D :D
    Elkezdem az eventet igaz en sem ertek belole egy szot sem , de majd lesz ami lesz , pingalok amennyire kedvem tartja , eleg szomoru , hogy igy kell az eventnek neki allni !
    Sok sikert mindenkinek ! :)

ghost...., Melan, Éva0315 és 14 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez a növény mennyiség rengeteg:wuerg: kevés játékosnak lesz havi érésű felhője:music:
    Bár ha valami csoda folytán jó eredményt tudunk elérni a minijátékkal... akkor talán van remény...
    kicsit odafigyelve 300 pontokat elérve... 8) akár még meg is lehet...

Melan, -Fülemüle-70, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

:D:D 300 pontot még Kazimir se ért el. :D 175-s átlag az már szerintem jó lesz, ahhoz 54.145 növény kell.

Melan, marcsi152, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Szuzy! De jó, hogy van valaki még, aki utálja a foltokat....:D :D A szerencse faktoros játékokat nagyon nem szeretem, mint a kereket sem. Mikor jó ajándék van éppen, akkor a leg vacakabbakat szedi le. Láttam itt egy kis bemutatást, bocsi, hogy nem emlékszem, ki hozta...:) Abból már némi fogalmam van, de majd élesben derül ki.Neked is sok szerencsét , sikert kívánok a játékhoz!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.