Visszajelzés Drágán add a festéked - 2021. március - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Kazimir, Mar 30, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, a növénybevételi bónusz ugye hat az event növényekre is? Soha nem tudom megjegyezni

marcsi152 likes this.
  2. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Reggelre kész lettem az eventtel, de, csak most jutottam ide. Egész nap nem voltam itthon, de így már nem volt para, hogy mikor kell aratni. A ládákat kiteszem holnap. A felhőt meg aktiválom, ha egyszerre tudom a bónuszt adókkal aratni. Mind a három farmon kész vagyok , de bónusz nélkül nem lehet ezeket az eventeket megcsinálni. A felröpiket most is nagyon köszönöm kedves játékos társamnak, hálás vagyok a segítségéért.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kíváncsi vagyok , hogy a következő ilyen fajta eventben mennyire lesz drága a festék ?

4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Úgy indultam, hogy nyugiban 50 játék a cél és a felhőt elengedem!:sleepy: ............ Aztán meggondoltam magam!!:D
    100 játékkal meg van 1 piccoló!:music:Sajnos a kereket Fortuna ellenem fordította,8) így 2 növény bevételit használtam el és a 48 óra alatt komforton szupitrágyát + kk használtam!;) Mivel sok lett a fogaskerekem, így 2 kör tenyésztéssel pótoltam a röpi hiányt!!
    Holnap a piccolót és a felhőt is megszerzem!!!;):p
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Goran!
    [​IMG] hat az eventnövényre is. S mivel rekeszes, Pinkie Pie-vel meghosszabbítható a hatóideje 30%-kal.

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! főleg ha van belőle 3*2 mivel az is hatxDbocsika;)Kellemes Húsvétot:)

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Norbi!
    Igen így igaz! Jó nagyot koppant! Már majdnem keresni kezdtem ezt az új bónuszt :D:D:inlove:

8. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Jelentem késssssz vagyok!!:p8)Sok sikert mindenkinek,aki csinálja!!!:inlove:Azért húzós volt!!:p:pA 2.Piccolósom,1 Virágos dallamokat adott:D:D

Last edited: Apr 5, 2021
  9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek az eventnek, mert az előző tárgykeresős miatt szinte mindenemet lenulláztam. De tegnap a húsvéti ajándékként kapott party pörgetésből sikerült egy 100 %-os bónuszt pörgetnem, így már nem tűnt annyira reménytelennek. A felröpikért nulláztam is, meg egy kör tenyésztést is indítottam, szűkösen, de elég lett.
    A lényeg: 113 festéssel 186-os átlaggal befejeztem. Igaz, még az utolsó festésnél se tudtam, mikor miért kapom a pontokat, de egye kánya :D
    A végzetteknek gratulálok, a még küzdőknek sikeres befejezést kívánok.

10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Írtam pár mondatot. Nem SZIDTAM a BP-t, véleményt írtam a futó event-ről, és általánosságban a játékról. Sem csúnya szó, sem szidás nem volt a hsz-ben. De legyen olyan tökös az a kedves modi, aki törölt, hogy írja ide: mi a gond???????

11. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Évek óta játszom((8-9 éve),minden eventet próbálok megcsinálni.Na ez az event teljesíthetetlen kosarak,bónuszok nélkül.Pörgettem 200%-ot,éjjel felkeltem leszedni....Sokan így is feladták a játékot és a farmot mióta megszűnt a Flash Player,szerintem kár a maradék játékosoknak elvenni a kedvét.Ha ez így megy tovább,sok gazdátlan farm lesz.....Én úgy látom elanyagiasodott ez a játék is.Ha nem költesz,nem haladsz.Szerintem régen pont ezért kezdtük el a farmozást,mert mindenki egyenlő eséllyel indult.Sajnálom,hogy ebbe az irányba megyünk.....

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Egy hsz törlését a fórumszabályzat értelmében nem kell megindokolni a fórumon.

2. Teljesen mindegy ki törölte az írásodat, hiszen nem ez a lényeg.
    Az írásod OFF volt, és a BP szidásán kívül semmi másról nem szólt.
    Nemhogy itt, de még a panaszkönyvben sem fér el egy ilyen stílusú írás.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Csak annyi észrevétel, kiegészítés, hogy amióta ez a pár eszement event megjelent, minden alkalommal nálam, mikor az event alkalmával pörgetek, az első 2 pörgetés valamelyikén jön a 100%os terményes tábla. A lányom farmján is. Pl múltkor elsőre jött, most 2.ra. Azelőtt szintél elsőre. Eddig mint a fehér holló, olyan ritka volt, hogy egyszerre a 2 farmon volt hasonló bónusztábla.
    Azt gondolom nem véletlen. Amúgy sem hiszek a véletlenekben, minden okkal történik. Beállítás kérdése? Nem tudom, de nehogy azt gondolják, ez amolyan kompenzáció a sületlen eventek miatt. Csak magukat minősítenék.

Fatther, Fätum and .hangyóca. like this.
  14. HéricsBáró

Kiraktam 5 db piccolót : 2 tundértermálforrás , 1 levéltánc , 1 ingrid tanítványa , 1 végtelen kincskeresése .

15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Te nagyon szerencsés vagy.;)
    Én éppen az ellenkezőjét tapasztalom. :cry:Most kb 150 pörgetés után jött egy 200%.
    Az előző eventnél közel 200 pörgetés ment el mire lett egy 100%.
    Ezek nélkül pedig szinte lehetetlen befejezni az ilyen típusú játékot.
    No de hátha majd ezután.:D

16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Számolgattam, mennyi kell még az 50 játékhoz és véletlenül megnyomtam a trágyadomb ládáját. El is szált az összes, majdnem 7000, ami adott több mint 30 ezret. csak sajnos a 2000 feletti el is szált a szélben:wuerg::mad::oops:

17. HéricsBáró

Számolgattam , és arra jutottam , hogy 2 leváltáncot ér a felhő , ami 2 db 1x1 területnyi .
    Szóval spórólhatunk így egy 2x1 földet .

nyuszicica1 likes this.
  18. swarek

swarek Törzsjátékos

Szia!
    Gondoltam, hogy az egaz termelés kárára kipróbálom ezt a fás dolgot. Egy terület XXL-es fákra adott összesen kb 40 db felröpit!
    Szóval, azt tudom mondani, hogy vagy te elnézted a számokat, vagy rosszul mutatta a rendszer ( erre nagyobb az esély), de kb kizárt dolog, hogy két területről adjon 179 db-ot, mert egy területről nem ad többbet 40 db-nál. Semmivel nem adja jobban, mint a többi, kivéve a tenyésztést, ami gondolom most célja a BP-nek, nem véletlen a sok csomag, amit lehet venni, köztük a tenyésztéses is.
    Arra is nagy esélyt látok viszont, hogy mivel már befejezted az eventet, így egyből jól adják a felröpit. Nekem ez mindig így van eventeknél, szóval nem lepődnék meg a dolgon, ha ez lenne a valóság. ******

Last edited by moderator: Apr 6, 2021
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Sajnos azt kell mondjam, hogy az XXL fák sosem adták jól a felröppenőket. Nem javasolják ezt régi játékosok, hiszen a tapasztalat ezt mutatja. Nálam pld. a titok fák sem adják jól a felröppenőket. Az alapfák azok amik jól adják a felröppenőket, pld. 20 órás mandula, vagy cukorjuhar. Ezeket viszont érdemes kitenni event kezdésre, mert a tapasztalatok alapján jobban adják mint a 20 óra alatti érésidős növények.

Kuzdern, Fatther and -ágianyu33- like this.
  20. Katniss67

Katniss67 Fórum-zöldfülű

720 óra felhőre ez egyszerűen röhej.
    Mostanában nagyon látszik a készítőknek a pénz éhsége, én két játékkal játszom, ezekre Kb. egy évvel ezelőtt, éves szinten elköltöttem, egy fél havi fizetésem. Prémium gazda, szezon pont, heti szezon, felhő csomagok, stb, stb,. A játék program beállításaival is babráltak valamit, én hetente egyszer bontom ki a ládákat, és akkor állok neki pörgetni, az alapból lemegy 200-300, a partyból is rányomok egy 100-körül. Régebben ilyenkor kijött legalább 1-2, 6 órás plussz 1-es, 24 órás 100%-os, ritkán a 12 órás 200%-os, de legalább jött valami, mostanában semmi vagy néha egy, ilyenkor a hajam is hullik amikor megkapom FŐ NYEREMÉNYKÉNT a 238-dik XXL-es diófát, 158 cukor juhar, 148 fenyőfát, stb, stb. Nem ma kezdtem a játékot, hogy meddig folytatom az már kérdéses. Fő terület 229-as szint Baha 598. Az hogy az évek során belenyomtam közel 1 millió Ft-ot ez bosszant. Ezt a játékot is simán be lehetne fejezni, csak vegyél hozzá gyorsítót kacsakatát stb. Kölcs rá havi 30-40 ezret évi 3-400 ezret. Miért havi egyszeri bónuszért????????
    Gratulálok.

Thread Status:
Not open for further replies.