Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Sziasztok :)
    Mesélek nektek valamit, amit muszáj tudnotok :)

Képzeld el ma éjjel 01:27-kor egy nagyhangú vidám "kicsitsemszomjas" társaság ébresztett fel, akik a(földszinti) ablakunk alatt viccelődtek/hangoskodtak/énekeltek... olyan nagyon részeg torokhangon, amitől még a kómás betegek is felülnének.

Felkeltem az ágyamból és éppen rájuk akartam szólni, hogy aludni szeretnénk menjenek be a lakásukba, és ott folytassák a bulit, ha lehet, de megelőzött egy nem tudom melyik felettünk lakó álmos férfi hang, hogy

KUSSLEGYENMÁR MI DOLGOZUNK REGGEL NEM ÚGY MINT TI !!!

és... erre a vidám, alkoholos fűtöttségű társaság visszapofázott neki, hogy akkor aludj vissza te paraszt, és ne üvöltözz nekünk!!! Na, jól nézünk ki, hogy ilyen világ vár ránk a jövőben?
    Mi egy aránylag csendes, nyugodt helyen lakunk és egyáltalán nem jellemző az ilyen magaviselet/reagálás mifelénk, viszont az elmúlt időszakban eléggé gyorsan mentek-jöttek különféle lakásbérlők. Arra gondoltam, hogy esetleg egy natúr diáktársaság ünnepelte meg, hogy sikerült jó áron albérlethez jutniuk és ezért enyhén szólva elengedték magukat azok pihenésének a kárára, akik bérbőlésfizetésből tudnak csak megélni és sajnos MINDEN NAP(reggel) dolgozniuk KELL menniük.
    Ma reggel tudtam meg, hogy valóban ez volt!!! DIÁKOK randalíroztak tökrészegen az éjjel a hőség miatt nyitvatartott ablakunk alatt(is)
    .
    .
    .
    Egy kis ideig csend volt..........
    Utána viszont elindult a pokol! A felettünk lakó lakótársak emeleti szinten összefogtak!
    és bizony legalább 100liter (de sejtésem szerint minimum 300liter) hideg vízzel egyszerre leöntötték a felettünk lakó szomszédaink a hangoskodó és randalírozó részeg társaságot. Magam csak a hallgatója voltam az egész incidensnek, csak a hideg víz csattanását/paccsanását hallottam az ablakunk alatt, de én is hasonlóra készültem!!!

Nem viccelek de ezt tettem hajnalban mikor ez a részeg társaság, teljes hangerővel üvöltözött az ablakunk alatt: előkaptam a (mindenre alkalmas, öntöttvasból készült állati nehéz) WOK-omat és elhatároztam ha ezek nem tűnnek el az ablakunk alól, éjjel 1:50-kor, akkor meg fognak ismerkedni Wok-om súlyával és a lendített súlypontjával is…
    és (hidd el) rendesen van neki és oda is csaptam volna vele, amilyen pipa voltam!

hát, ennyi :)

Az üzenet nem a játékbeli társakat célozza, ezért töröltem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.16
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Pife az ilyen éjszakai hangoskodás elég zavaró tud lenni, de a wokot ne dobd ki, még lecsuknak testi sértésért.

Eventtel haladok, úgy érzem, hogy egész jól. Remélem jól érzem.

Nehezen bírom ezt a párás meleget. Nem is a meleggel, inkább a páratartalommal vannak gondjaim.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Pife....aznap hirdették ki a ponthatárokat....biztosan ezért hangoskodtak a fiatalok...örömükben vagy bánatukban.
    Topi....azt hiszem ma kész leszek a gazzal.....felröpire kell majd rámennem hétvégén.
    Nem hiszem, hogy nullázni fogok...hagyom a szpt-t....másra!
    Minden nap megyek.....mit megyek vánszorgok....és csurog rólam a viz.
    Itt ma éjszaka is esett az eső...jelenleg elviselhető a levegő......lesz ez rosszabb is.!

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Hú de ügyi vagy.........nekem még kell jócskán gaz. Na meg a felröpi is. 3 ellenfelet már legyőztem. Az utolsó 2-re kell még a gaz is.
    Itt úgy beborult, és olyan sötét van, esik az eső, hogy mondtam lányomnak, újra itt az éjszaka, menjünk aludni. Folyamatosan dörög az ég.

5. zsozso577

szia
    Nahhhh....akkor majd csak egyformán haladunk.....de én már a 4.be is adtam cuccost....azt hittem, igy gyorsabban
    haladok!xD...mit mondjak????......Tévedtem! Oda kell még 7 db xxl-s üzemanyag!
    Ma estére már hosszut fogok ültetni....remélem...vasárnap be tudom fejezni.....
    Még kisebb farmon elkezdtem ,egy kicsit késve az eventet....kiváncsi vagyok, hogy meddig jutok.
    A gazdakörből vettem ki munkásokat és igy ott is van! Az egyiken nagyon gyér a felröpi....de nem is cél a felhő!
    Kiváncsi vagyok a cserenapra? Mit lehet majd cserélni?

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Hazaértem............be kellett mennem Csepelre. Nem volt kedvem, szakadó esőben. De ha menni kell, hát menni kell.
    A negyedik felénél tartok, de elfogyott a gaz, várnom kell az érésig.
    Nem csinálom máshol, örülök, hogy ezzel haladok.
    Azokat a dolgokat, ami nekem hiányzik, biztos még nem lehet cserélni.....sajnos.:cry:

7. zsozso577

szia
    Igen....ha menni kell....akkor menni kell!!!!!!! Első a melóóóóó!!!!!
    A hirekben láttam, hgy nagyon nagy eső volt.....itt nálunk eddig csak áztató esővolt!
    Ugy vélem.....azt hiszem, hgy este befejezem az eventet....itt a nagyon....a két kicsin még küzdök tovább.
    Szerintem....te is jóóó helyzetben vagy?!!!!
    Mostanság nagyon rossz hangulatom van.....egyrészét belátom.....de másrészt....nem tetszek magamnak!!!
    Kint voltam a körutamon és a felét végig könnyeztem.....megjegyzem....egyedül voltam!
    Ez a nagy meleg teszi?????

patakvera kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Ez a meló most majdnem veszteséges volt, de hát............mit tudok csinálni?? Előre nem lehetett tudni. Na mindegy, ne is vesztegessünk rá több szót.
    Szerencsére az a szörnyű nagy eső elkerült minket.
    Eventem kész, felhő beüzemelve. Nem akartam elindítani, csak reggel, mikor több a tp, azt növelje, de a kezem sajna gyorsabb volt az eszemnél.:eek::pxD Na...........majd legközelebb.
    Én ammondó vagyok, hogy nem a meleg teszi.. Nem vagy túl sokat egyedül?? Az se jóóó.
    Ma nem vagyok a topon.......biztos a meleg miatt. Még nem rendeztem vissza a farmot. Nincs kedvem.:( Viszont.........körülnéztem, miket lehet csereberélni, és egy európai borzomat feláldoztam egy vidráért.És már van vidrám!!! Maradt még 2 db borzom. Majd ennyivel beérem.

patakvera kedveli ezt.
  9. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok dumalakok :D bulizás nincsen ;) [​IMG] ;)

patakvera kedveli ezt.
  10. zsozso577

szia
    Igen....van ugy, hogy nem ugy alakulnak a dolgok....ahogy elterveztük!
    Az" egyedül voltam."...ugy értettem, hogy a körutam alatt....voltam egyedül....
    Gratula a befejzéshez! Nulláztál???? ......vagy ilyen jól adta a felröpit.???
    Este én is végzek.....10 kanna kell még......de nem nulláztam.....most inkább hagytam a szpt.t
    Én is beáldoztam egy borzot....egy piros létrakészitőre.....lassan már el kellene kezdeni a gyártását.
    Te is jó cserét csináltál.
    HIányzik még valamid?
    szia
    Lárom....hoztál táncoló ősöket.....hangos is tőlük a topk!!!xDxD

patakvera kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Ja........az nem baj, egyedül sokszor jobb egy körutat megcsinálni, a saját tempódba mész, nem kell alkalmazkodni.
    Nulláztam, aztán ma még váram felröpit. Hol tartanék, ha nem nulláztam volna?,
    A szigetről hiányzik a hangyász. Majd egyszer az is meglesz. Te cseréd is jó. .A létrákkal még én se tartok sehol se. Sőőt!! Képzeld még a hódoknak is kell egy kis fát gyártani, valahogy az elmaradt.
    Szia!
    Húúú nagyon ropják!

patakvera kedveli ezt.
  12. zsozso577

Most még a Tüzcsapot gyüröm....lassan be is fejezem.....utána a régieket szeretném egy kicsit feltermelni....
    nahhhh nem sokra....de jóóó ha van raktáron....aztán jöhet a létra...teljes gőzzel.
    Szerintem, ha nem nulláztál volna...akkor is kész lettél volna....graun event másnapján kezdtem el....
    és ma kész lett a 4......az utsó is csak meg lesz.
    Igen....itt meg befejeztem!...a felhőt majd valamikor holnap aktiválom....lehet csak délután lesz....amikor
    hazaérek.....ma még szándékomban áll....kütyüket kitteni.....és akkor!!!!

patakvera kedveli ezt.
  13. ocsimarifarm

Sziasztok hát a rokonuk se semmi :D[​IMG] :)
    Egy borzot én is kergetek de sajnos nincs szeremcsém hozzá xD adnék kétt vidra olat is érte ;)

patakvera kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Most raktam ki a tűzcsapokat, meg kutyát, avval se tartok sehol.
    Na és a kaméleonokat is a ragasztóval együtt kitettem, azzal is haladjak. Szóval van mit csinálnom.
    Nem tudom, de nem is nagyon izgat, lehet, hogy meglett volna 0-ázás nélkül. De így nem izgultam, az is valami.

Szia!
    na........ez meg egyedül ropja...............de nagyon.

patakvera kedveli ezt.
  15. ocsimarifarm

Szia ment visza a levél érdekel [​IMG] ;) A jó tánchoz jó DJ:) kell :D
    Az event befejezve :D

Utoljára szerkesztett: 30.7.16
    patakvera kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Levél érkezett!!
    Remélem nem egy vad mindenre elszánt DJ. A tuc-tuc /nem/zenét nehezen viselem.xDxD

patakvera kedveli ezt.
  17. ocsi1

ocsi1 Haladó

OK-é minden a sok levél olvasva :D mentem pihizni ;) szép álmokat :)

patakvera kedveli ezt.
  18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép jó reggelt mindenkinek!!
    Pajtát töltök..........kitehetnék már az augusztusi naptárt, így nem tudok felkészülni a rám váró feladatokra.
    Tegnap egy rakás pénzt költöttem a macsekomra..............de hát akinek állata van, annak felelőssége is.
    Ma is nagyon meleg van, Megyek Gárdonyba............kis munka, de aztán a Velencei tó hűs habjait fogom élvezni. Biztos nagyon sokan lesznek...........sajna nem nagyon bírom a nagy tömeget.
    Délután jövök, addig is mindenki pihizzen.

19. ocsimarifarm

Szia jó pihizést és pancsizást :D Itt van amit keresel ;)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-kalendárium-augusztus.14178/

Hello nekem jó odúm van és haverok is vannak :D megy a buli [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 31.7.16
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.