Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szia én lassan veszem :) sok ez nekem ennyi kihagyás után :eek: két hét alatt négy event :eek:

patakvera kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Jó kis vihar volt nálunk éjjel. Szerencsére nem az a mindent elmosós. Úgyhogy a kertben ma se kell locsolnom.:)
    Szia!
    Ki kell hagyni, ami nem tetszik annyira. Általában minden héten van egy "nagy" event, a kicsiket már nem is veszem eventnek, csak jönnek. Habár csak a szám jár, én még nem hagytam ki egyet sem, csak amikor nyaraltam.

patakvera kedveli ezt.
  3. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

4. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok ! Kellemes napot :D esső nélkül;) nálunk is esik. Igy csendesen kukkolok8)

patakvera kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Hahó.........mindenki nyaral???????

patakvera kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Topi.....itt vagyok és remélem el is tudom küldeni..rendetlenkedik a játék!
    Várom az event-kiirást.....de lehet ki fogom hagyni....sok dolgom lesz megint hétvégén....
    Igy nem is utaztam haza.....majd hónap végén megyek.

patakvera kedveli ezt.
  7. zsozso577

szia
    Ez nagyon tilos!

Olvastátok az event.kirást!
    Első olvasatra....nálam sötétség honol.....főleg az event-gazokat nem fogtam fel!:cry:xD
    Ezt holnap látnom kell....
    Nahhhh....meg az event utsó 4 napja elég necces lesz.....:cry:

Idézet tartalma törlésre került!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.8.16
    patakvera kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nah...........én is elolvastam az event kiírást. Úgy érzem, teljesen feleslegesen, hisz nem nagyon értem.:wuerg: Na de majd holnap okosabbak leszünk.......vagy nem!;):pxD
    Még azt se tudom, hogy most el kéne költeni Valdemárnál szerzett zsetonjaimat, vagy átvihető az új fajta Valdemárra? Azt értem, ha valaki akar valamit, az vegye ki, de aki nagyon nem akar semmit, az elherdálja a zsetonjait, vagy viheti tovább.

patakvera kedveli ezt.
  9. zsozso577

Szia

Én nem herdálom el a zsetonokat.....legfeljebb eltünik xDxD az éterben.
    Logikusan .....szerintem, megmaradhat....érdemes lesz utána olvasni.....vagy valamelyik segély-topikban
    megkérdezni.
    Körutamon voltam....nagyon jóóóó volt.....némi fény kigyulladt az agyamban.....az eventtel kapcsolatbanxD
    Tehát van négy állatka.....azoknak van 8 szintje. /4x8/....a szinteknek van 12 alszintje.
    Egy 12-s szintnek fele event-gaz....másik fele a pajtából/állat, növény, virág és fatermést!/!
    Nahhhh.....ezt még nem látom át!!!!xDxD megint belekeveredtem!xDxD

patakvera kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én se akarom csak úgy elherdálni őket. persze tudnám használni a dolgokat, amire beváltanám, de annyira nem szükséges, tehát maradnak.
    Elkezdődött az event, amit lehetett, beadtam. Kezd fény gyúlni az agyamban.o_OxD
    Szembesültem avval, hogy a szédültön nem lehet az eventgazokat ültetni. Pedig olvastam, de átsiklottam az információ fölött. Ott nekem állatkák vannak, így legalább nem kell leszednem őket.

patakvera kedveli ezt.
  11. zsozso577

szia
    Én még egyelőre csak termelgetek.....még nem látom át....nincs tervem....ha csak azt termelem....amit kér...
    akkor sosem érek a végére.....Nahhhhh.....majd meglátom, felszaporitás után....
    Egyelőre az 5 órást hagyom....a többivel foglalkozom....

patakvera kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia
    na az átlátás még messze van.xD
    termelgetek, majd aztán meglátom, meddig jutok estig, mennyi lesz a leghossazbb érésüből, hogy éjszakára azt vessek. Nincsenek pozitív érzéseim evvel az eventtel kapcsolatban. Szerintem rengeteget kér, de remélem tévedek

patakvera kedveli ezt.
  13. zsozso577

Neeeemmm tévedsz!!!!
    Tegnap azért bizonytalanodtam el....amikor irtam, hogy megvilágosodtam a séta alatt!

patakvera kedveli ezt.
  14. ocsi1

ocsi1 Haladó

Sziasztok csajszik :D [​IMG] jó termelést én is eszt csinálom :mad::cry: [​IMG] :)
    ha a zseton elvész :eek: [​IMG] egye fene:)

Utoljára szerkesztett: 3.8.16
    patakvera kedveli ezt.
  15. zsozso577

szia
    Nahhhh.....akkor hajráááá neked is!
    Te milyen növényeket kaptál?
    Nálam eddig a Flittermák és a Mézeskalács a sláger!

Topi???... te milyen növényeket kaptál?

patakvera kedveli ezt.
  16. ocsi1

ocsi1 Haladó

patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

patakvera kedveli ezt.
  18. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Lesz itt keveredés :eek: a hinta kis bébikel [​IMG]

patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szia!
    Húúúú ez szuper...........xD Varázsló vagy?? Neked már oda is lehet ültetni??
    Szia!
    Amit a pajtából beadtam, az komló, orchidea, az eventgazokból minden félét kérnek, ezeknek a kölyköknek, minden kell . De most még csak termelek, had legyenek jó éhesek, akkor talán nem válogatnak annyira. Na és jól elaludtam reggel, úgyhogy felborult az előre kigondolt ültetési tervem.:mad:

patakvera kedveli ezt.
  20. zsozso577

Szia
    Milyen ültetési rended van???
    Nálam az van ültetve...amit kér....igy mindig friss áru van beadva.
    A felhő az kész lesz....a többi kérdőjel!.....nem szeretem ezt a bizonytalanságot!
    Brrrrr!!!!!

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.