Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Jó volt, csak rövid. De hát nekem ennyi jutott, evvel kell megelégednem.
    Itt most már vagy 2 órája ömlik az eső.:(
    Most olvastam a kiírást az eventről. Na...........ennyi répám, és salátám nincs. De egy -két óra alatt lehet pótolni, csak itt kell ülnöm.:eek: Számoltam............1 óra elég lesz.
    Majdnem mindent le kell szedni, ahogy érnek az állatkáim, én is rakom őket vissza a polcra. A fákat azért nem fogom megbolygatni. Már jól legyökereztek.xD
    Szia!
    Üdvözöllek újra itt. Egy picit én is hiányoztam, de az tényleg csak 1 hét volt.
    Ilyen nasit én is tudnék enni.
    Az eső nem csak nálatok esik.

patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia

Tudod....mit szoktak mondani???? Jóból is megárt a sok!!!!!!xDxD

Nekem van annyi salim és répám.....
    A kicsiken gondolkodom, hogy 1-1 kütyüért csináljam-e????
    Azokon akkor termelni kell!!!!
    Én azt hiszem csak pár fát fogok kint hagyni.....mert az event után egyébként is szántó lesz kint.
    Ha majd visszaérek otthonról / ez már szeptember/ akkor tervezek ujra.

Pife.....üdv ujra köztünk!

3. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Lenne 1kérdésem: nálatok is NÉMET nyelven jelentkezik a bejelentkezéskor a Farmerama? Vagy csak nálam? Nálam napok óta német nyelvű honlap jelentkezik a bejelentkezésemkor és a jobboldalon a választható nyelvek között KELL!!!!!!!!!!!! minden reggel magyarra váltanom.

Másoknál is jelentkezett ez a PROBLÉMA??? vagy csak én kaptam ebből a csemegéből?
    Nálatok is NÉMETÜL jelentkezik reggelente a Farmerama???

Utoljára szerkesztett: 22.8.16
    patakvera kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Nálam csak 10ezer van mindkettőből. De délután pótolom a hiányosságot. Persze többet kell termelnem, hogy maradjon is.
    Már elkezdtem leszedni az állatokat, délután már szinte mind kész, és akkor nekiállok salátázni. Húúúú..........nem nagy öröm.
    Nálam teljesen rendben van minden. Ez a német úgy látszik csak Neked........grátisz.xD

pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  5. zsozso577

szia

Nálam is van olyan farm.....ahol bejelentkezéskor valamilyen idegen nyelv van!
    Eddig német volt.....de ma valamilyen más!!!!!.....nem is néztem automatikusan váltottam magyarra.
    Amikor először tapasztaltam.....nem tudtam, hogy hol is vagyok!!!!!
    Tehát hiba nem nálad van!!!!!

Topi....én csak este tudok termelgetni....addig nincs helyem!

6. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szióka!
    Sok a munka a gyárban-szerencsére!:) Rengeteg túlórám is lesz ebben a hónapban! Ez is szerencsére,mert kislányom 5.osztályba megy és hát ez anyagilag lenulláz!:sleepy:
    Szia Pife! Nálam a telefonon néha angol,de itt a gépen mindig magyar!:)

pifepöfe kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy hiba miatt a játék elérési útvonalát regionálisan kell/kellene/ajánlatos kezdeményezni.(A hiba elhárításán már dolgoznak)

http://www.farmerama.hu/

Így a magyar nyelvű megjelenés garantált.

pifepöfe kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Szia!
    Sikerült kicsit termelgetni este? Habár ha volt annyi répa, sali, akkor annyira nem is fontos. Majd föltermeled event után, mikor ráérsz.
    Tegnap reggeltől estig esett az eső. A kocsim ablaktörlője meg leállt. Bementem a boltba, kijöttem, indítom, és ......semmi.:eek: Elgurultam még a posta elé, ott is kapcsolgattam........semmi. Elgurultam a szerelőhöz, ami nagy élmény, ha szakad az eső, és nincs ablaktörlő. Mondom neki, mi a problémám. Beült, beindította a kocsit, és lám......megy az ablaktörlő.o_O Na biztos megbabonázta.xD
    Szia!
    Na azt elhiszem...........az ingyenes oktatás elég sokba kerül. Nagy változás lesz az 5. osztály. Csomó új tanár, mindet megismerni........kiismerni.:eek:

9. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Szia

Igen pár kört termeltem......ahogy szedtem le az ólakat.....ugy azt ültettem.
    Mind kettőből van bőven.....piacoltam is egy kicsit.....de a kicsiken is termeltem......igy ezt sem hagytam ki.
    Estére igen csak belekavarodtam......remélni tudom, hogy be is ültettem őket.....bár a kicsiken komfort van kint.

Jól meg makacsolta magát az autód......de főőőő, hogy nem is kellett javitani.

10. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

Igen-igen. Mindjárt 30-án szülői az új ofővel...kíváncsi vagyok rá. Ő lesz a német tanár is. Izgulok én is!:wuerg:

pifepöfe kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha ocsimarifarm

Szegény teve :oops:

Ettől az ütéstől kétpúpú lesz az 100 % :Do_O:wuerg::cry:

13. zsozso577

sziasztok!

Beugrottam....a jelenlétit aláirni......ma megint zsufolt napom lesz.....igy sietek aratni!

Az eventtel haladok.....ma a 3 órás gazt kivégzem....remélem!

Ti hogy haladtok?

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot!!!

Szia!
    Emlékszem.........habár már régen volt..........a lányaim kicsit nehezen vették az ötödikes akadályokat, de aztán csak megszokták a sok új tanárt. Németet most kezdi lánykád??
    Szia!
    Nekem nem lesz zsúfolt a napom, de nagyobbik unokámnak kiszuedik az orrmanduláját, és ma be kell menni vizsgálatokra akórházba, így a kicsi az enyém. Remélem hagy aratni.
    A 6 órás gaz fele megvan, és a 3 órás szerintem holnapra meglesz. Egész jól jönnek a felröpik is............csak el ne kiabáljam.

15. zsozso577

Szia

Most 0-tam pár kört, mert kellett a hagyma.
    Ugy veszem észre, hogy a 3 órás nehezen adja a felröpit....de mit is várok tőle.....de hol van még a vége???!!!!
    Pár kicsin is ringbe szálltam.....egy-egy kütyüért.....azokon nem is néztem a felröpit.....ráérek még izgulni.

Szegény unokád!......sajánlom, hogy korházba kell mennie.....még akkor is ha.....rutin mütétnek számit!
    Anyukája is ott lehet????......majd vele??????

A kicsit....vond be az aratásba!!!!xDxD Ugyan mit csinálna????

16. patakvera

Szia!

Nem most kezdi. Nagyon jó belőle,de én azt gondolom sok múlik a tanáron-ezért vagyok annyira "kíváncsi" az új tanárnénire. A többit nagyjából ismerem! Sőt! Lesz aki még anno az én osztálytársam volt!:D
    Ma én is igyekszem termelni...:music:Kicsi unoka mennyire kicsi? Lehet még beszáll segíteni..xD

pifepöfe kedveli ezt.
  17. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Ez egy érdekes eseményt juttatott az eszembe. Gyermekként a bátyámnak és az öcsémnek is kivetette az anyukám a manduláját és valamiért(ki tudja miért?) az enyémet nem. Szenvedtem is emiatt felnőtt koromig. Minden évben tüszős mandula gyulladással hetekig nem járhattam suliba, és emiatt egy Vegacilin nevű tabletta tömkelegét nyomták le a torkomon az orvosok, amivel késleltették azt a skarlátot, amit később AKKORIS megkaptam. Anyukám egy 2*-szeres okleveles csecsemő és gyermekgondozó, nagyon elismert szakember volt a pályáján. A mai napig sem értem, hogy miért nem vetette ki az én mandulámat annak idején, ami utána kegyetlenül soxor okozott súlyos egészségügyi problémákat az életemben. Mikor idős asszonyként megkérdeztem tőle, egész 1szerűen nem tudott magyarázatot adni rá. Nem állítanám, hogy ez az oka de a mai napig nagyon kemény felső-légúti problémákkal küzdök!!!
    Kiújuló orrpolipom van, amit időnként le kell kapartatni(iszonyatos!!!), meg kell műttetni. A klímás helyiségekben kb. 1/2 óra múlva nem tudok megmaradni, elkap egy olyan légszomj, amitől nem tudok szabadulni és jó néhányszor elájultam/összeestem mielőtt elértem volna a szabad levegős kijáratot.

Szerintem el kell vinni a kisgyermekeket 1emberszerető orvoshoz
    és ha úgy ítéli meg a doki, hogy ki kéne venni a gyermek manduláját...
    akkor KIVELE! szülők és ne is gondolkozzatok semmin!

Ő az orvos és tutti, hogy NEKI van igaza!!!

Más téma:képzeljétek, hogy a dinnyeszezon alatt rettenetesen sok(k) dinnyebefőttet készítettem. A dinnyebefőttet ma nem sok család asszonyai ismerik. A családunkban, általában a rántott husihoz tálaljuk a savanyúság helyett a dinnyebefőttet és retttttttenetesen passzol hozzá. A menütányér tartalma:
    Rántott hús, krumplipüré és hozzá dinnyebefőtt! Isteni a 3íz együtt!
    Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! :)

A görögdinnye befőttet így állítom elő: a görögdinnye vastag(zöld) héját levagdosom és kidobom. Viszont a világos zöld(belső) héját megtartom. Ezt a ZÖLD/BELSŐ héját a görögdinnyének felkockázom. Felteszem főni annyi cukros vízbe, hogy ellepje. Jóóóóóóóóóóóóó sokáig főzöm, hogy puha legyen.

Eszméletlen jóóóóóóóóó köret lesz a rántott husidhoz a dinnyebefőtt :)

A legfinomabb, a rántott husi mellé köretnek, a krumpipüré és a dinnyebefőtt !!! :)
    Kóstold meg 1szer, együtt őket... soha többet nem fogod elfelejteni :)

Utoljára szerkesztett: 24.8.16
    patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Nekem még meg van a mandulám...semmi bajom sem volt vele sohasem. Én azt mondom,amíg nincs vele baj meg kell tartani-valamiért a természet "odarakta"! Persze akinek vannak próblémái miatta az vetesse ki!
    Dinnyebefőtt?? Még soha sem hallottam róla...de mivel a dinnyét imádom biztosan nagyon fini lehet!

19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A kicsi fiamnak sok gondja volt fiatal korában a garatmanduláival. (Betöltötte a 36.i-k évét.) A középiskolában elsőben kötelező volt az úszás. Minden uszodai "látogatás" után begyulladt. Máskor is sokszor. Én elleneztem a mandula kivételét, mert a természet annak idején nem véletlenül találta ki. Jelzőőr. A csemetém elvégezte a műegyetemet és utána kivetette a manduláit. Ma már bánja. Nem vagyunk egyformák. :p

20. patakvera

Egyetértünk! Hogy haladsz az eventtel Tihamér?

pifepöfe kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.