Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Újra vagyok itt is! Műtét letudva! Sikerült...8) Most még kicsit kellemetlen sokáig nyitva tartani a szemem,de napról napra jobb lesz! :) Lilluskám ma 11 éves! Készülök a bulira! :music:

pifepöfepuff kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    meddig kell betegállományban lenni?
    Lányodnak boldog szülinapot kívánok.
    Hogy tetszik neki a suli, a sok új tanárral?

pifepöfepuff és patakvera kedveli ezt.
  3. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

4. patakvera

Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek!
    Köszönöm-átadom!;) Suli kicsit nyöszörgősen tetszik....:sleepy:....megegyeztünk,hogy nem kell neki tanulószobásnak lenni,ha itthon rendesen tanul. Kicsit szétszórt aranyom...:music:...Holnaptól megyek vissza én is melózni,de egy darabig csak 8 órában.
    Gratulálok!:D

pifepöfepuff kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratula a vizilovakhoz!.....akkor hajjráá a gazdaköri....kell az a fa.....ott a végén!

Vera....Mi baj volt a szemeddel? Nem korai még visszamenned dolgozni?
    Tudod......nooooo emelés!!!!!!!!

pifepöfepuff és patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

A dioptriát műtötték le róla (-5.5 ) Vigyázok rá,de már nem annyira veszélyes. A fejrázást kell kerülni-futás meg hasonló. Emelni sem fogok egy darabig-biztos ami biztos!

pifepöfepuff és zsozso577 kedveli ezt.
  7. ocsimarifarm

Sziasztok csajok köszi a gratulációt ez nektek ;)
    A rendelés a lajhárra meg volt adva :eek: de nem jött meg a BP-l.
    A vizi ló mikor kiugrót táncra perdültem [​IMG] [​IMG]

pifepöfepuff, patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

Vera....csak óvatosan! Mütét utáni fajdalom van?

Ocsi.....Jajjjjj......a virág!!!!!!......a kedvencem!!!!!! Szinte érzem az illatát!
    Elhiszem, hogy örültél a vizipacinak.....szerintem mindannyian majd nem táncoltunk!
    Deee láttam én ott egy pink ólat is???? Azt is most kaptad?

Eventtel hogy haladtok?
    Nálam a kezdés elég bénára sikeredett.xDxDxD...de már sinen vagyok!:cry:
    Holnapig várok.....felröpi ügyben és lehet 0-ni fogok. Sokat kér és nem vagyok megelégedve
    a mennyiségével.

patakvera és pifepöfepuff kedveli ezt.
  9. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szia ;) igen az is lett ritkaság ilyen dolog :eek: csak egy flamingó volt a régebbi :)
    Az event arra én is kiváncsi leszek 8) ha sokat kérnek nem adok be semmit :p

10. zsozso577

Sziasztok!
    Szia

Én azért szeretném végig vinni az eventet....kell az a felhő!
    Egyes dolgokból egész jól áll a pajtám.....novényekből szinte a lista végéről kért eddig....majd utána
    visszatermelem....szeretem, ha van tartalék.

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szerintem is nagyon sok felröpi kell......reménykedek!!!!
    Mit jelent, hogy bénára sikeredett?? Azt hogy csináltad? Még nem adtam be semmit, talán holnap. majd még meglátom, meg hogy meddig bírom beadás nélkül.o_O
    Szia!
    Micsoda mázlista vagy. Rózsaszín ól.......nekem olyan még sose jutott, de ahogy olvasgatok, víziló szinte mindenkinek ment. Hurrá!!!

12. ocsimarifarm

Még én se adtam be semmit, várok még vele a kövek lassan szaporodik:mad: de bedobok hosszú érést neki ;)
    Nekem még rozsaszin tenyészet állatom se nem volt :p nem hogy ól . Az öcsi1-n nem voltam ilyen szerencsés :(
    10 dr ól farmonként
    Eddig nyomom az eventet majd :)

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia!
    A rózsa ugyan annyi felröpit adott nálam, mint a gyékény. Este felesbe vetettem. Ma mindenhová gyékényt fogok vetni, mert ezek szerint teljesen mindegy.
    Van egy arany birkám, kaptam egyszer tenyésztésben. Úgy meglepődtem, 3-at ugrott, csak néztem, hirtelen azt se tudtam, milyen állatot kaptam.xD Azóta dédelgetem.
    Első épületet felépítettem, a másodiknak majdnem a felénél tartok.Felröpi hiány lépett fel. :eek:

14. zsozso577

Sziasztok!

Az eventnek kb. a felénél tartok! Igy még mindig tartogatom a gesztenyés felhősorom.

Topi....teljesen elrugaszkodtam az eddigi módszeremtől....teljesen össze-vissza csinálom!
    Ahová kevesebbet kér....azt adom be....igy egy kicsit becsapom magam.xDxD
    A gaz talán ma kész lesz....estére rozsát ültetek.....vagy hagymát....az időmtől függ!

15. zsozso577

szia
    Igaz....nem engem kérdeztél....de válaszolok.....és Topi ha jön biztosan Ő is fog!

Abban igazad van, hogy pajtaüritős-event.... én nem indulok a TOP-n.....igy
    összeszedem magam és megcsinálom!....kell a felhő! és a másik hogy a titkosok is a gyengéim....
    még akkor is ....ha néha nagyon....de nagyon kibabrál velem!

16. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szia egy arany birka volt nekem is :eek: de inkább pijac volt belőle :D cs-é kelet.
    Helló egy mosolyt kérek :D [​IMG] a dumaláda tagságért :) [​IMG]
    Csajok ;) bulizás [​IMG] a holnapi sziget kifosztásra
    [​IMG] +++ [​IMG]

patakvera kedveli ezt.
  17. zsozso577

Igen-igen mosolyogva adjuk be a cuccokat!xD
    Szerintem volt már durvább is....amikor tenyészállatokat kellett beadni.....nahhhh....azon rendesen kiakadtam!

patakvera kedveli ezt.
  18. ocsimarifarm

Szia én nekem még ijenbe nem volt részem :eek: három év után újra játék!!!!!
    De utána olvasás volt az arhivba :eek: inkáb tenyészteni bébi bumonra ;) cs-jé.

patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Felénél tartok én is, kivételesen egy épületet építek, azt be is fejezem. Nem rohangálok 2 építkezés között, még valamit elbaltázok......kimarad egy kis cement, vagy valami.........aztán még a végén összedől.
    Nem ismerek Rád!!! Mi van , hogy rohangálsz össze vissza az építkezések között?? Pesten voltam, így 1 aratás kimaradt, de szerintem holnapra kész leszek én is a gazzal.
    Szia!
    Tudod én nem hajtok a top 1000-re, nem is nagyon érdekel, apránként, eventenként is ki tudom üríteni a pajtát. Ahogy Zsozsónak, úgy nekem is kell a felhő, és a kitehetők.
    Szia!
    megnézem néha a piaci árát a kis aranyoskámnak, de még nem adtam el. De aztán ki tudja.......hirtelen rám jön az eladhatnék...xD
    Oké, bulizzunk, a szigetért!!!!:pxD

patakvera kedveli ezt.
  20. ocsimarifarm

OK-é a csapat kész egy szóra [​IMG] A :D DJ ő is [​IMG]
    kész de várok a !!! esti váltásra [​IMG] zárni a termet ;)

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.