Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok lyányok! ;)
    Dágaszágom! Ne bosszantsd már fel magad... Játsszuk ezt a játékot több millióan, és ua. lesz a vélemények száma... Nem lehet mindig mindenkinek megfelelni, olyat úgysem lehet írni, kérni, ami mindenkinek jó.;) Teljesen igazatok van, de szerintem süket fülekre talál, csak hőbörgünk, és semmi reagálás. Ezt a BP felé intéztem.
    A másik oldala, nos amit Rózi írt, teljesen rendben van, jó lenne a cserét íly módon kicsit fellendíteni, de itt is vannak akiknek nem tetszik.:wuerg: Pedig ugyanazzal a logikával, (farmarannyal) próbálja pótolni amit nem tud máshogy megszerezni...(ezért nem is értettem a reagálást) Kell az ellenzék, hogy lássa a BP. vannak csatlósai...:p Édesszégem! Olyan kis édesz vagy, ne mérgelődjééééé...:inlove:

mottika71, emocy91, broza és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép napot ;)
    Nekünk készítik ;) De ez a világ a pénzről szól ;) Gondolom TE sem szeretnél egy olyan vállalkozást ahol csak mosolygó emberek nézelődnek játszanak ... de belépőt senki nem akar fizetni ... vagy csak nagyon kevesen ... De szeretnék a folyamatos intenzív fejlődésbe fektetett munkádat élvezni ...
    De ha mégis csinálnál egy ilyen vállalkozás ... Le a kalappal előtted :p

patakvera, Suesette és -Anyu- kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia. De ha nekünk készítik a játékot, akkor lehet beleszólásunk!!! Ezért írjuk le, hogy a pénzünkért vett játékot, hogy szeretnénk játszani. Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni!!!

mottika71, emocy91, broza és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Értem Én .... De ha az ÖNÖS érdekünk a játék fejlődésének akadálya ... a játék egyensúlyát veszélyezteti ...
    Akkor az Önös érdeket háttérbe kell szorítani ;)
    Ha bemész egy konfekciót árusító üzletbe ... tudod aki a széles rétegnek árusít ... Közel sem biztos , hogy találsz olyan ruhát ami TÖKÉLETESEN megfelel neked ;) Ha a tökéletességre vágysz ... a saját szabódhoz mész .. aki a saját terveződ által csak neked tervezett ruhát készíti el neked ;)

Sajnos én sem tudtam ennél szájbarágósabban elmagyarázni Neked a mondanivalóm lényegét ;)

Ui : Mosolyogva játszunk ... még sokáig ;) Vitában akkor jó részt venni ha az épülést szolgálja :music:

patakvera kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kedves Holdfény! Tényleg hatalmas gond, hogy a pénzemért szórakozni szeretnék, nem mérgelődni. Tudod NEM arról írtunk, hogy INGYEN szeretnénk játszani, hanem arról, hogy MIT szeretnénk a pénzünkért kapni. És igen! Szeretném, ha mosolygó emberek csak úgy játszanának, főleg, hogy ha az a dolgom, hogy ezt tehessék. De ismételten köszönöm, hogy bölcsességedet megosztod velünk és utat mutatsz nekünk e zűrös világban. Én bizony eddig nem örültem, ha a boltban kicsit büdös húst kaptam a pénzemért, pedig tudhatnám, hogy szegény kereskedőnek is meg kell élni valamiből...
    No, de ennyi elég is, a gond nem játék, és nem itt fogjuk megváltani a világot.

-ágianyu33-, kiscicuka, mottika71 és 3 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Kedves Galadriel ;)
    A Hentesnél valóban nem jó büdös húst venni ... De itt a játékban nem a romlott játékelemek a problémák ;) Hanem egyes játék elemek hiánya ... S mindenki maga dönti el , hogy az adott választékból mit vásárol ;) A kereskedő meg biztosan folyamatosan monitorozza az igényeket ... És a maga hasznát , üzlete jövőjét figyelembe véve hozza meg a döntéseit . Amik szerencsés esetben találkoznak a széles vásárló réteg igényeivel ....

patakvera kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kedves Holdfény! Valaminek a hiánya, vagy rosszul, esetleg nem várt hatást kiváltó működése, az ebben a virtuális világban szerintem felér a büdösödéssel, mivel nem a játékosok elégedettségét okozza. És remélem, hogy a játék gazdája is "
    folyamatosan monitorozza az igényeket ... És a maga hasznát , üzlete jövőjét figyelembe véve hozza meg a döntéseit"
    De! Nincs nálam a bölcsek köve sőt, nem is hiszem magamról, hogy végtelen lenne a bölcsességem, így nem érzem magam feljogosítva, hogy bárkit kioktassak. Legyen szép hétvégéd neked is. :)

-ágianyu33-, mottika71, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ohh ... ha kioktatásnak tűnt akkor Bocsánat ;)
    Én ilyen vagyok8) ... nem annak szántam :(

Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

patakvera Fórum félistene

Húúú apám mibe keveredtél! xDxD Én még csak 2 éve játszom,de sokszor unom már a "6" éves bölcselkedőket! Nem rád gondoltam. Engem igenis dühít a 2 XL mamutfám-alap nélkül! Bár nem vagyok mérges arra,akinek van alapja is,de azért ennek had ne is örüljek! ;)

Mekk-mester1 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Vera:inlove: .... légy olyan szíves 8).. olvasd el azt is amit a mamut cseréről írtam .... ;) Szerintem segítene a problémádon :p:p
    Én örülnék ha bevezetnék :p

patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

Elolvastam....persze bizonyára én is bosszankodnék,ha mondjuk korlátoznák a bájitalfákat....de tudnám,hogy más gazdáknak is esélyt kell adni a játék élvezésére! Eventeket én már csak kis lelkesedéssel csinálom....szupitrágyám kevés van-fám nincs-gesztenyés felhőm nincs....ja és hétköznap sem tudok pl.4 óránként a géphez ülni,mert....nahát....dolgozom!

Mekk-mester1 kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szóval most bújt ki a szög a zsákból... Háttérbe szorítva az önös érdekem, amire pénzt költenék, és költök is nem azt kapom amit szeretnék...Ennyi a játék lényege. Nem értem ezeket a példálózásokat szabókról... Nem általános iskolásokkal beszélsz...
    És ezt a nagyfokú elhivatottságot, hogy mindenképpen a BP-nek adj igazat... És azt sem értem, hogy mindig csak a te véleményed a jó... Mindenki más, és mindenkinek egyéni véleménye van, és ha az nem tetszik leírjuk, leírom...Nem kell feltétlen reagálni rá...
    Szerintem még én, te, meg mi tartjuk el a játékot, és ha szeretnék valamit elérni a pénzemért leírom. Ennyi.
    Engem nem mozgat meg a mammut tölgyes mizéria. Rengeteg mammut-ot szedtem össze anno, nem is akarom elcserélni semmit sem akarok vele. De 2 napja 2 dologról beszélünk, írunk. Én a cserenapra írtam, itt meg már megy a személyeskedés, meg a mammut őrület. Nem értem...

-ágianyu33-, koko.54, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hm .. Vera ugye nem mondod komolyan ... hogy bájitalfa egyenértékű a mamuttal ...
    ÁÁÁÁÁÁ menten világgá megyek ...
    A korlátozás a cserelehetőség ára lenne :oops: lehetne:music:
    Komoly valós pénzben mérhető előnyt jelentenek a játékosoknak - már akinek van :p És ugyanekkora hátrányt a játék üzemeltetőjének :p A bájital hasznot hajt ... mert használatával több szupertápot tudunk elpancsolni a játékra fordított időnkben :wuerg:
    Csere ... a virág , madárijesztő stb csereképessé tételre is ráhúzható a mamut ruhája:wuerg:
    Konfekcióbolt = Nagy réteg igényeit kielégíteni kívánó üzlet ... ez jelen esetben a BP ...
    Igen a MI pénzünkből épül a játék ... addig fizetünk ameddig tudnak az elképzeléseinket megközelítő dolgot ajánlani :p
    Ha a valóság nagyon messze kerül az igényeinktől csőd lesz a vége :(
    Mamut van nálam is a raktárban ... :p mármint a nagy része a készletnek ... :p
    Részemről a csere téma lezárva ;) ez a topik nem az ötletelés miatt született :wuerg:
    Hogy mi valósul meg a jövőben nem rajtunk múlik :(

patakvera kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szerintem mindenkinek volt esélye mamutfát szerezni anno. Én szétvonatoztam az agyamat értük, és nagyon zokon venném, ha most utólag változtatnának a feltételeken, hiszen az sem volt korlátozva, hogy mennyit szerezhessek, mennyi pénzt tapsolhassak el a vonatozásra. De annak örülnék, ha küldhetnék ennek annak, pl. egy-két arra érdemes csibémnek. Szerintem a cserélhetőség nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy több farmert használhassa. Pont azért írtunk, hogy jó lenne minél kevesebb dologot nemcserélhetővé tenni. És igen. A pénzemért jól akarom magam érezni, és nekem tetsző dolgokat megvásárolni, és nem szeretem, ha ilyen-olyan korlátozások lépnek - utólag - életbe.

Szerintetek ha vajjal csinálom a paprikakrémet, akkor meddig áll el?

Gio, -ágianyu33-, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  15. patakvera

Na leírtad a lényeget! Téged ezért nem érdekel a mamut,mert rengeteg van belőle....xD
    Nem egyenértékű-nem azért írtam....félreértettél. ;)
    Én később kezdtem a játékot-nem az elején. Így nem volt lehetőségem szerezni! Nem is bosszantana a dolog ha a szuperszomszéd nem adott volna 2db-ot....XL-t,hogy alapot meg sehol sem tudok szerezni hozzá.:sleepy:

Mekk-mester1 és Galadriel kedveli ezt.
  16. broza

broza Fórumelemző

Kedves Holdfény! Nem akartam beleszólni a témába, de most már egy-két szösszenetet így a téma lezárása után engedj meg! Én az ötletes topikban leírtam egy ötletemet a cserével kapcsolatban! Szó se volt kizárólag mamutokról, egyszerűen csak gondoltam egy merészet, oszt' annyi. Te kezdtél el lovagolni a mamutokon, és bár folyamatosan az önös érdek háttérbe szorításáról írsz, valszeg' nálad mégis ebből indult ki az egész. Mert miért is? Mert Neked nincs sok? Ne haragudj, de kezdem azt érezni, az irigység szól belőled! Mint már feljebb írtam, nekem van annyi, hogy teli tudom pakolni a három területet, de meg is dolgoztam érte, ráadásul a tonnaszámra vásárolt titokfákat dobáltam be érte a gőzösbe! Miért is örülnék annak, ha lekorlátoznák ötre? Vagy szégyelljem magam, mert az önös érdek vezérel? Na ne vicceljünk már....ez csak egy játék, nem a való világ! Nálam az önös érdekről való lemondás ott kezdődik, hogy a gyerekem javára lemondok bármiről....inkább neki veszek meg egy ruhát, mint magamnak, inkább neki adom a finom falatokat, mint magamnak, stb! De folytassuk a mamutokkal.....azt is írod, hogy a raktárban vannak a mamutjaid.....ezek szerint háttérbe szorítod az önös érdeket, nem teszed ki őket, hanem inkább megveszed a szuperkakát? Hm......és ha mondjuk le is korlátoznák a mamutokat, szerinted nem lenne sok játékos, akinél már betelne a pohár, és abbahagyná a játékot emiatt? Az mekkora kiesés lenne a játéknak? De folytassuk.....nálam eventmentes időben mindig csak a mamutok vannak kint. Igen, saját önös érdekemből vezérelve termelem, hogy ne kelljen megvennem katát, meg a szupertrágyát. DE....eközben semmit nem tudok termelni, minden eventhez a piacra kell menjek, de mivel a CSP nem terem bokorban, ezért tenyésztésekkor tonnaszámra veszem a szupertápot (szomszédaim a megmondhatói), és a tenyészeteket mindig eladom. Kvázi nálam legalábbis amit a BP elveszt a vámon, azt bőven behozza a réven! És biztos, hogy még jó néhányan ezt csináljuk! És még lehetne folytatni a sort....14 arany fám van.....hűűűű, de tönkre teszem vele a játékot! Mert az az önös érdek vezérelt, hogy elpörgettem rájuk vagy 15 ezer aranyat....ki lehet számolni, hogy hány évnyi játék alatt fog az nekem megtérülni.
    Nos, a témát innentől én is lezártnak tekintem, de azért hagyjuk már a játékkal kapcsolatban folyamatosan az önös érdekek emlegetését, és a példálózásokat! Ismétlem, ez egy játék, ahova mindenki kizárólag azért jön, hogy jól érezze magát....a javaslatom is ezért született, mert arra is biztos lenne fizetőképes kereslet! A nagy ideológiákat meg hagyjuk a való életre!

-ágianyu33-, koko.54, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát ez bosszantó, valóban.
    Már biztos kaptál volna, ha cserélhető lenne, mindenféle egyéb korlátozás bevezetése nélkül. -Anyu- pont a cserélhetőség mellett szól.... szóval nem értelek.... Az rajtad nem segítene, ha ő nem használhatná a sajátjait.

Rózikám! Mindent elmondtál. ;)

Na megyek, nem mi fogjuk megoldani ezt a gondot. Nem adtatok választ a paprikakrémemre....

18. -Holdfeny-.

Kedves Broza ;)
    A Mamutjaim harmada van kinn a farmomon ... Hogy miért ? Mert elég ... No mindegy ...
    Szívesen cserélném - vagy inkább ajándékoznám őket :music:... S egyetlen egy újabbért nem állnék sorba:wuerg:
    Pont így vagyok a tiltólistás egyebekkel is ... :p
    Nem veszek szuperkakát ... - bár a legutóbb vennem kellett akció nélkül :p Ki is voltam akadva :wuerg:
    Gratulálok az aranyfáidhoz ;) Nálam is vannak :p Még nem hozták vissza azt amennyit rájuk kötöttem ... de hosszútávon jó befektetések voltak ;)
    Ha elolvastad a Mamut/ és egyéb tiltó listás dolgokra ráhúzható / csere ötletem ... És nem csak a korlátozást láttad volna benne akkor látnád oda is kellene fizetőképes kereslet ;) Hiszen MI is megfizettük a mamutok árát annó ... :music:

koko.54, Mekk-mester1 és patakvera kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

????? Ha neked lenne sok, te mit írnál? De én nem érek rá ezekre a dolgokra, cserenapra írtam, és azzal akarom befejezni is. Rózi teljesen reálisan látja a dolgokat, itt a lényeg, és a lényegtelenség találkozik. Rózim írta a lényeget...

20. broza

broza Fórumelemző

Nos Holdfény, nem "vitatkozásiból", de itt gebedjek meg, ha értelek! Vannak kint mamutjaid? Nocsak, győzött az önző önös érdek? Vannak kint farmaranyfáid? Itt is győzött az a fránya érdek? Ha azt tennéd, amiről másoknak prédikálsz, akkor szépen betennéd az összes fát a menübe, és szépen megvásárolnál mindent valós pénzért, ami kell! Mert ugyebár ez szolgálja a játék érdekeit, a végén még csődbe megy aztán! Az írásaidból tipikusan a "bort iszik és vizet prédikál" szösszenet jut eszembe! Egyébként én sem állnék egyetlen mamutfáért sem sorba, ugyanis annyi van, hogy ki sem tudom mindet tenni. Vannak itt páran, akik igazolni tudnak, hogy soha nem voltam irigy....képeld, én is sokat elajándékoznék, akár még egy igencsak drága csereengedéllyel is. Sőt, amilyen lüke vagyok, még a farmarany fát sem sajnálnám egyesektől! No de mindegy is, meddő vita, semmi értelme....Te is mást gondolsz, meg én is! Hót' unalmas lenne a világ, ha nem így volna! A lényegen pedig nem változtat, én is ötleteltem egyet, Te is....aztán valszeg' szépen mindkettő megy a kukába! Ha pedig a Te ötleted mégis megvalósulna, akkor biztos lesznek páran, akik megköszönik Neked!xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.