Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No a farmaranyfáim nem adnám :wuerg:... Vagy mégis :p Mai hangulatban nem ... mert skót vagyok 8) De ezt sokan tudják rólam:music:
    Sajnos csak a régi fórumon volt divat a továbbított ötletek listázása ... :wuerg: Jó lenne látni mi megy a kukába azonnal és mit továbbítanak :music:
    Nem kell meggebedni ... nem azt írtam , hogy nem élek az adott lehetőségek egy részével .. hanem azt ha mindenkinek korlátozás nélkül állna rendelkezésre ... Az káros lenne a játék szempontjából -.-... A bor nem káros .. csak akkor ha valaki víz helyett is azt issza 8)
    Egyébként Én csak továbbfejlesztettem az ötleted:music: ... Bár hiba volt példaként a mamutokat felhozni :wuerg: Érzékeny téma ... annak is akinek van:eek: és annak is akinek nincs o_O
    Nem aggódom a köszönet miatt :p Annyian szeretnek már most is :p néhány emberrel több már igazán nem számít :p

UI : Emlékszem egy farmfotódra mikor a farmaranyfa volt a titokfa főnyereménye ...
    Az első vásárlásban nem volt egy sem ... :eek: s láttam a farmfotódat , hogy lám csak azért csak sikerül valakinek :pmásodszorra vett fa adagban már szerencsém volt :inlove: Olyan szépen volt elrendezve a farmodon , hogy újabb vásárlásra csábultam el ... Pedig nem volt szokásom ... sőt azóta is csak egyszer veszek egy akcióban ... :wuerg:Ha nem látom a fotód ma nincs FA fám :wuerg: Úgy , hogy köszönöm :music:
    Látod kicsi a világ ...

koko.54, Mekk-mester1 és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Csupán csak leírta,hogy őt ez a téma nem érdekli,mert neki sok van....akkor ne fájjon már neki,hogy azt akinek nincs az ezen "lovagol" !:)
    Sajnos paprikakrém ügyben nem tudok segíteni....nem vagyok valami nagy szakács!:sleepy:
    Uhh semmit....o_O

koko.54 és Mekk-mester1 kedveli ezt.
  3. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok ! "Ha" ajándékozható lesz a mamutfa és a farmaranyfa az én farmomat minden szem rebbenés nélkül eláraszthatjátok.
    Köszönöm előre is(csak nehogy elfelejtsetek küldeni)nem fogok megsértődni érte.
    Ildikó-gazda és macskafarm a nevem ide várom őket !További szép napot mindenkinek !!!!:)xD

4. patakvera

xD

ballamarika44, koko.54 és Mekk-mester1 kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Drágám! Ha korlátozás nélkül küldhető lesz kapol!:pxDxDxD

6. broza

broza Fórumelemző

Kisdobos becsület szavamra tőlem is kapsz minimum 5-öt!xD De aztán csak ritkán használd, mert csődbe visszük a céget, oszt' utána téphetjük meg a ruhánkat, és szórhatjuk a hamut a fejünkre!:p

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    En csak csendes olvasgato vagyok,farmaranyfat en is szeretnek,sorban is alnek erte:D

-ágianyu33-, Galadriel és -Anyu- kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érdekes volt olvasni a vélemények ütközését.....ez egy olyan téma volt és szerintem lesz is....ami nagyon
    megosztja a gazdákat.
    Mamutfám....pár darab van....anno nem igen volt sok fám....amit beáldozhattam volna.....
    Farmaranyfám az nincs.....pedig 1 db-ra nagyon vágynék....de tudom, hogy ez csak vágy marad!

Szia

Nahhh... 0 perceztél?????.....hogy állsz az eventtel?
    Nekem már csak az arany banán hiányzik....bár lehet, az este ki is lesz pipálva!
    Sok-sok felröppenőt!

ballamarika44, Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

De jóóó neked! Én még semmit sem mertem kiváltani,mert nem biztos,hogy tudok végezni az eventtel!:sleepy:

ballamarika44 és Galadriel kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!

Na..........nem voltam másfél napig, aztán közbe lett jó sok olvasnivalóm.
    nekem van egypár mamutfám, nem sok, de azoknak nagyon örülök. Sajnos FA fát nem sikerült szereznem, pedig nagyon szerettem volna, de ez kevésnek bizonyult. Én önös érdekből játszom, mert szeretem, az összes hibájával együtt.

,
    Szia!
    A felhő megvan, egyenlőre csak gyűjtöm a rávalót a többire. De még nagyon kevés, ahhoz, hogy mindent ki tudjak váltani, amiket szeretnék. De még van egy kis idő, remélem jön több felröpi is.
    Szia!
    Sajnos nem tudom a választ, félrevezetni meg nem szeretnélek a találgatásommal.

ballamarika44, Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Igen, volt egy kis vihar a biliben, cserélhetőség kontra cserélhetőség + korlátozás. ;) xD De már ismét süt a nap.
    Paprikakrémet kicsit meghőkezeltem a sütőben fejreállított üvegben, aztán próba cseresznye. Annyival finomabb vajjal, mint olajjal, hogy megpróbálom.
    Kész vagyok a felhősorral, gyűjtögetek még egy kis érmét, aztán meglátom mire jó. A titkokhoz soha nincs szerencsém, azokat valószínűleg ki sem veszem

ballamarika44 kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Majd számolj be, hogy sikerült, tartós lett-e.
    Nekem is ritkán van szerencsém, de kelllll az a titokos!!!!!!xD Mert ugyebár sose lehet tunni!

patakvera és Galadriel kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Azé" beraktam a hűtőbe őket. Olyan sokáig nem kell elállniuk :) Szerintem 1-2 hét alatt el fog fogyni, ahogy a siserehadat ismerem. :)

14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok
    Olvasni gyakran visszajárok ide,de irni nem szoktam.
    Az eventhez csak annyit,hogy a titkok sajnos semmit nem adnak, ha tehénistáló. rodeóranch, medvebarlang és kacsacsőr, A fák is ilyenek Tamarinda, cédrát XL és XXL, maté Xl, pitomba. mongasztán. inkább mást vettem volna .
    Sajnos Mamutfám az összesen három van, a szupit adó az nagyon jó lenne mert most már
    Rackó is csak ritkán ad,és a pörgetésen is sporolnak, mert 5 db van egyhétre,és csak egyvalamit kapunk. Mi nyugdijasok nem tudunk költeni a játékra, csak ingyen szeretnénk jól érezni magunkat,
    és társaságban érezzük magunkat. Van kihez beszélni,vagy írni.Van plusz feledat a mindenapitaposó malom mellett. Jó lenne ha a játék játék maradna és nem a zsebre menne.
    A cser nap is ugy élvezetes ha minden cserélhető lenne, hagy cseréljen gazdát, ha már kint van.
    Mamutot én is szeretnék kapni.
    A hibákért elnézést kérek,egy ujjal bökdösök,és a betüket keresem.

Marika

Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

Kedves Marika!

Nyugodtan írj máskor is! Én még nem raktam ki a titkosakat-legutóbb lett rózsa pandám és piros majmom! Remélem most is szerencsés leszek majd! Persze nekem is voltak kevésbé szerencsés titkosaim...

Galadriel kedveli ezt.
  16. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Sziasztok.
    Sajnos a szerencse énnálam nem vert tanyát.
    ezen a kis farmomon is olyan lett mint a ballamarikán.
    Lúd kutya, medve és jégmadár. fák citrancs, mangosztán, cédrát XL. cédrát, amherstia lett .
    Többtitkot nem váltok ki.
    Marika.

Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  17. patakvera

:) Nézd a jó oldalát! cserenapkor ezeknek lehet valaki nagyon fog örülni! Holnap írom én is,hogy mi lett nálam!

Galadriel kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Remélem....az eventet sikerrel befejezte Mindenki!.....Kiváltottam mindent amit szerettem volna....
    plussz kütyüre nem hajtottam.....igy is sokat kellett dolgozni.

A titkosokról csak annyit.....nálam sem jellemző, hogy jókat ad....deeee legalább esélyt adok
    magamnak a nyerésre!.....és a bontogatás a gyengém.....xDxD gyerekként hajt a kiváncsiság!!!!:p;)xD

A kicsi farmokon most hajrázok a titkosokért....ugy nézem, hogy sikerrel fogok járni.
    Most a bontogatást ki fogom élvezni.....aztán mi lesz az eredmény.....az titok!

patakvera, ballamarika44 és Galadriel kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Engem se kéneztettek el a titkosak. Lett narancs medve, kacsacsőr, narancs kaptár, és piros kecskeól. A fák szinte olyanok, mint amit Marika Te írtál. Na nem baj, elférnek a polcon. Persze nekem is megvan a dilim, sose rakom be őket szűzen, kaptak enni,majd holnap mennek a helyükre. A fákat is kint hagytam, 1 aratás kell nekik. xD
    Alapjaiban kész vagyok az eventtel, még reggel megnézem,mennyi felöpi lesz, azt azért elénekeltetem a tepsibe valóval.:pxD még van gaz is hozzá.

patakvera és Galadriel kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Csak kiszedtem a titkokat. Igazatok van, az esélyt meg kell adni, de nincsenek vérmes reményeim. Az első szigetes titokólnál örültem. Adott rózsa pandát, piros majmot, titkokat is. Jó, adott kígyót meg papagájt is de nem bosszantottak, mert adott jót is. A 2. szigetes titokólnál már semmi jót nem kaptam, kizárólag kígyó-papagáj-sárga akármi. Nem is veszek többet, pedig én is szerettem bontogatni, de amikor biztos, hogy vackot kapok, akkor minek.
    Na jó, megyek az MB-be csillagozni. :)

patakvera, ballamarika44 és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.