Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia
    Próbálok vigyázni, de látod.......nem mindig sikerül. Reménykedek, hogy ma semmi hasonló nem történik. Most kicserélem a kabátomban a cipzárat. Míg kibontom, fél nap. :wuerg: Ráadásul még béna is vagyok, a bekötözött ujjammal.:eek:
    Még nem döntöttem el, hogy veszek-e csomagot. Ez nálam olyan hirtelen döntés, és akkor veszek. Már ha van rá FA.
    Köszönöm, Neked is jó hét végét.

Galadriel és patakvera kedveli ezt.
  2. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szép jó estét ! A vásár meg volt :D 4x -30+++1!!! gondolom nem [​IMG]
    lesz csalódás :D ++++ [​IMG]

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Na????? Volt csalódás öcsi??

patakvera kedveli ezt.
  4. ocsimarifarm

Sziasztok eredmény hirdetés :D Lett minden :) + egy kékakác ,durián és rolinija és kesu, buzogányfa 2 dr :D de vártam egy bonvilit is de nem jött :(
    A többi az a szokásos :cry:
    Az Öcsi1-n ott is vegyesen minden :D még vetem 10 dr-t ;) lesz ami lesz :D
    A pluszokat szét osztom a farmok közt :)

patakvera kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Öcsi....nem volt rossz az eresztés nálad. Gratula!!!!

Én is vettem. A szigeten a durian hamar megadta magát....de a lila akácért megszenvedtem!
    Deeee már ott lapul a farmon! Pont a lila akác akart kifogni rajtam!.....amikor olyan szép!
    Lett xxl almám és körtém is.....de akadt a régebbi ujakból is....összességében nem lett rossz!!!!!

patakvera kedveli ezt.
  6. ocsi1

ocsi1 Haladó

Az utolsó 10 dr [​IMG] 2 dr a többi szemét :cry:

patakvera kedveli ezt.
  7. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Vettem én is csomagot. A farmon így lett 3 lilaakác a bahán pedig 2 új.:D
    Végre teliholdas! Már nagyon vártam!:D

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Lila akácom csak 1 db lett, de duriánból 2.
    Mégiscsak le kellett szednem az állataimat, már gőzerővel termelem az eventgazt, na meg a többi horrorosat. Van mit termelni, sok minden hiányzik a gazdakörikből.
    2 napra enyém a 2 unokám, még szerencse, hogy azért hagynak vetni, aratni.xD

patakvera kedveli ezt.
  9. ocsimarifarm

Nálam is ez folyik ;) reggel oviba vitel és 16-r vissza hozni :D ez a nagy szülök dolga .

A területek közti szaladgálás [​IMG] ki készitet :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.10.16
    patakvera kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!! Szép napot!!

Egyszerre megyünk az oviba, csak nem egy helyre. xD Ráadásul kénytelen vagyok kocsival menni, mert a kisebbik nem tud ennyit gyalogolni, a gyereküléses biciklivel meg béna vagyok, nem vállalok egy nagy esést.
    Bontsd le a szögesdrótot, meglátod egyszerűbben átjutsz a másik területre.xD

patakvera kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Remélem.....Mindenki sikeresen leszállitta.....ill. beszállitotta az oviba az uncsikat!!!!!
    Igy most arathattok.....ültethettek!
    Ki????.......hogy áll az eventtel!

Csinálom...csinálom....!!!!!
    Megint elkezdtem a beadogatást.....igy nagyon nagy az eltévelyedés veszélye!!!!!
    Hiába van utvonal.....nincsenek ott a szobaszámok....itt milndig máshová kopogok!!!!!!
    A felhő már meg van....a második kitehetőért küzdök....lassan az is kész.....
    nahhhh megyek is aratni!!!!!

patakvera kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Igen, igen, már el is hoztam, a kertben is voltunk kicsit, most jöttünk be.
    Hát Te nagyon ügyes vagy. A felhő a végén vano_O. Menetelek, szép lassan, már 2 kitehető megvan, közeledek a felhőhöz. Nincs szobaszám, be kéne adni újításnak.:music: Én is mindig nézem, merre is kéne menni, hogy a legcélravezetőbb.
    Közben sikerült a világító gomba gazdakörit is az alsó polcra tennem. Elkezdtem a szentjanisat is, kell az a sötétlő szentjani. Egyet összetákoltam, meg 2 boszialmát is.

patakvera kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Szia

Én is tákoltam sötétlő sztj-t....azt hiszem kettőt....és 3 db fát....azóta már a feladatból is szedtem ki.....
    deeee nincs kint mind....majd az utsó nap kipakolom.
    Ezzel az összetett eventtel jól kibabráltak velünk! Nálam a kisebb érés idejüek....alig adnak nagy nem
    is adnak elemet......igy muszáj a 8 órásat ültetni....az sem remekel.....de nem megyek a falnak,
    ha egy plusz kitehető és a matrica nem lesz meg.....lehet csak a matrica fog elmaradni....jóóó lenne....
    ha fulos lenne az event!!!! Kiderül!!!!

patakvera kedveli ezt.
  14. ocsimarifarm

Én még bele se fogtam a le adással 211 elemel :eek: bezzeg napok óta nyomom 8 órás termékkel:mad:
    Ne ideges kegy nem vagy egyedül :D a 8-c órás ad 6,11 elemig néha 15-t:mad: +++ hozzá Demoni bokréta 20% és a felhősor 10%

patakvera kedveli ezt.
  15. zsozso577

szia
    Nálam a 8 órás sem ad....10 db-t.....mindig alatta van.....nahhhh most kézzel arattam.....igy lett 12 db...
    A 2 órások.... vagy 1 db-l kiszurják a szemem....vagy még azt sem adja!
    Deeeee nem adom fel....türelmesen ültetek tovább!...még éjszaka is!!!!!! én is használok...minden jót hozzá!

patakvera kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Hááát nálam is nagyon kevés a felröpi...na de én már megszoktam,hogy mostanában nem tudok eventet befejezni!-.-:sleepy:

zsozso577 kedveli ezt.
  17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!
    Ahogy olvasom, nem vagytok megelégedve a felröpivel. A felhőm kész, beüzemelve, és kiváltottam a party pörgetésen, és a matricán kívül mindent, amihez szellemcsapda kell. Viszont most elfogyott a szellemelem.
    Viszont nagyon mérges vagyok. Megcsináltam a szentjános gazdakörit a sötétlő szentjani miatt, hogy 2 db legyen. Ki van pipálva, de sehol sincs. Melyik polcra rakták???? Jó lenne, ha nem kéne a supportnak írnom.

patakvera kedveli ezt.
  18. zsozso577

Szia
    Véletlenül nem a rémséges szentjanit váltottad ki.....ui...az van a második feladatnál....
    A sötétlő a 4.-nél van.
    Én is kerestem...amikor kiváltottam.....és utána néztem meg jobban!
    A Rémséges viszont a farmos menüben van és azt nem lehet a rémségesre kitenni!
    Jól ki van ez találva!!!!

patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jaaaaj.............észre se vettem. De jó, hogy legalább Te észreveszed a dolgokat. Kösziiii!!!!

patakvera kedveli ezt.
  20. zsozso577

Szivesen.....tudod....máskor is!!!!
    Te is nagyon jól haladsz az eventtel....ha már csak a két szellemcsapda hiányzik.
    Én is hasonlóan fullra szeretném csinálni.....de lehet a matricát nem fogom tudni beragasztani.....
    Nem adom fel....nagyon szorgalmasan ültetem a rémséges gazokat.....remélem nem fog ki rajtam!!!!

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.