Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Na én ezt még így nem is számoltam ki, de mindjárt megteszem. Na ............meg is számoltam...........100 db kell. A gaz az kész.
    Nagyon borzongatós lett a város. Az a zöld folyó............tavaly is ilyen volt, csak már elfelejtettem.
    Itt ma gyönyörű idő van, remélem ott is, és akkor tudsz menni a kőrutadra. Megvársz???

patakvera kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Vááártalak!!!!!
    Biiztosan a nagy forgalom miatt....nem értél ide!!!!!
    Én sem emlékszem, hogy milyen volt a tavalyi város.....de nagyon sötét.....nem szeretem!
    Amióta elkezdtem beadogatni...azóta a cukorfalatka a vezérfonal!......nálam bevált!

patakvera kedveli ezt.
  3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Nagy dugóba kerültem.:music:xD Bocsi.Remélem azért nem vártál rám túl sokat.
    Sötét, igaz, nekem is meresztgetni kell a szememet.
    Ezt a vezérfonalat nem értem...........kifejtenéd bővebben?? Tudod........gyengébbek kedvéért.o_O Kiraktam a kapott titokólat. Még másfél óra. Ugye ez szarvas lesz!!!!!?????? Naaaagyon akarom.

4. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ.... nem vártam sokáig! Nem jöttél időre....vártam egy kicsit....aztán elindultam.
    Gondoltam....ha esetleg megérkezel....rám csörögsz!xDxD Remélem kikeveredtél a dugóból!

IIIIgen szarvasod lesz!!!!!;);) Meg van már????

Vezérfonal....hogy ne termeljem tul magam....a cukorfalatkákat figyeltem.....10 vagy 20 db.-t készitettem
    egyszerre....ettől kevesebbet nem!.....és ezt irtam.....itt van előttem a cetli.
    Kell 100 cukorfalat...ahhoz kell 5000 gaz és 400 felröpi.....szóval....valahogy igy!!!!! csináltam.
    Most arattam este....és 5 db felröpi hiányzik....az utsó 10 cukorfalathoz!!!!.......:cry::cry::oops:

5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    :cry::cry::cry::cry:tatulak lett. Na az se rossz, de................
    ja...........kezdem érteni. Nekem még több hiányzik, 88 %-os vagyok. Szerintem a reggeli aratásnál már tuti meglesz a kellő mennyiségű felröpi.
    Ma nem megyek sehová, csak itt helyben gyalog. A temetőbe megyek majd ki, meg egy kis munka is lesz, ha telefonálnak. Remélem telefonálnak.!!!! Beterveztem 1 db ablak megpucolását. Jaaaj nagyon nincs kedvem, de már annyit tologattam, hogy lassan nem látok ki.

6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szép estét bocs mesze tájakon vagyok
    :D itthon ;)
    őszi maradékok ;) és plusz esti Dévai hangulat :D

zsozso577 kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

Jól jött ez a rémséges....igy készen lettek a kitehetők a felhőre.
    Látod!!!!.....Ocsi....mégis használtam szupert a szentjanikhoz!!!!xDxD
    Nem a több ól megépitése mellett döntöttem!

Topi!!!...történt valami az ablakmosásnál???? Azóta nem látlak?

Eventet befejeztétek?

patakvera kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon tetszik ez a szökőkút!!!!
    Event kész, még szombaton befejeztem. Nem használtam szupitápot, így nincs is meg a felhősorom. Hááát..........majd a következőnél. Nem kell sokat várni, ahogy néztem a naptárt.
    Mi???? Ablakmosás??? ÁÁááá...............elhalasztva.o_O Néha kiakadok magamon..........de tényleg.:wuerg:xD

9. zsozso577

Sziasztok!
    Szia
    Szóval napoltad megint.....seeee baj.....lesz még jóóó idő !!!!!!deeee lehet már azóta meg is csináltad!!!!xDxD
    A ma kezdődő eventtel bajban leszek....elkezdem az biztos.....de kevés időm lesz.....igy rizikós a befejezése!!!!
    Természetesen nem adom fel.....napközben lesz hosszu ültetve...délután pedig az event-gaz.

10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Szia!
    Ma volt a nagy nap..........délelött megpucoltam. Huh.........azt hittem, már sose veszem rá magam.
    Jó hosszú érése van az eventgaznak. Ehhez képest elég sok kell. Nem is úgy ismerlek, mit aki feladná, csak úgy. Most nem kell sok felröpi, de úgy is adja.........spórolósan.:eek:
    Megyek, megszabadítom magam egy kis pénztől........van pár csekkem. Mire visszaérek, arathatok újra.

11. ocsimarifarm

Sziasztok nekem is a szekfű csak 17 -t ( minden parcéllán pani van )volt a max :mad:a mullt héten 45-l 65-ig adót :)
    A fizetés az minden holnapba sajna muszáj :eek: fizetni ;)

12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    most van 92 kutyasípom. Végül is a negyede megvan. Csipkebogyó, és tönkölybúza volt. A szigeten meg 1magvú tök.
    Na ez a baj........hogy minden hónapban.:eek::wuerg::cry:

13. ocsimarifarm

Ja kezdetnek jó :D csak fütyülni kel rajta :mad: mig össze gyűlnek a szomszéd kutyusok:) nekem 86-t db van jelenleg ;)

14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

És mikor már az összes kutya vonyít, a szomszédok meg megőrülnek, akkor lesz kész az event.xD

patakvera kedveli ezt.
  15. ocsimarifarm

A kutyák csilapitva :D most káposztát esznek és reggelre rozsát;)

patakvera kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!

Kész vagyok, már mindent kiásattam a kutyussal, nálam már csönd van.xD

patakvera kedveli ezt.
  17. ocsimarifarm

Már nálam is:D panasz jött a szomszédból :cry: mi vizilovat és szarvast tartok :D
    Na csak ezért a két ólért meg érte csinálni az eventet :);)

patakvera, zsozso577 és ballamarika44 kedveli ezt.
  18. zsozso577

Sziasztok!
    Lassan ideértem....nagyon el voltam havazva!!!!!!

Ocsi....gratula....nagyon jó óljaid lettek!!!!

Én tegnap este végeztem az eventtel....a farmon nem változtattam semmit....igy nagyon
    nehézkes volt.....deeee a lényeg, hogy kész lett!
    Titkosok még az polcon....mindig elfelejtem!
    A fás-ürgével nagyon megjártam.....megszivatott rendesen!!! mérgemben megfogadtam, hogy
    többet nem veszek zsákbamacskát!!!!

patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Húúúú szabad kicsit irigykednem a szarvasra?? De azért gratulálok.
    Már kezdtem aggódni, hogy merre jársz...........talán a kutyus nagyon bevitt a sűrübe??
    Nekem most nagyon bejött a fás-ürge. A 2 új fa is meglett, meg 2 régebbi is, ami még hiányzott. Voltak persze meglévő fák is a nyeremények között, de összességében még a felét se költöttem, mint egy titokfa csomagra.
    A bahára most raktam ki a titkosakat, a többi már raktáron. Nem volt extra közöttük.

patakvera kedveli ezt.
  20. zsozso577

szia

Neeeemmmm a kutyusokkal volt baj....de sok dolgom volt....este pedig már fáradt voltam a forumhoz!
    Örültem....ha a farmokat bejártam!
    Végül nekem is meg lett a 2 uj fa.....deeee milyen áron!!!....... a barkócafa elárasztott.....
    Azt hiszem többe került, mint a titkosoknál! Az össz. vagyonom elment!....
    Én is most raktam ki a titkosokat és a macskákat!.... legyen hangos a farm!

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.