Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

....és ha azt mondom neked , hogy bőregér , holló és pók ?
    Arról nem is beszélve , hogy esetleg még 1-2 tenyésztett állatot is belekevernek ?[​IMG]

2. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Hát akkor lesz nehéz munkák,bár nekem mind 3 állat meg van és sok van belőlük ,de ha tenyészteni kell háátt akkor Piac.. vagy Farmos más Tenyész állatokat kér pl: Kisbéri kincsem 8DB .. hátha valami jó, de ahogy nézem a német fórumot ( nekem a Google chrom magyarra forditja :pprobála..) elég jó sok nyeremény lesz ITT

ottani Jós írta :
    ~ Pythia ~moderátorCsapat Farmerama DE

:

A minap néztem az én labda a hold fényes

, én geglotzt az, a szeme volt kirívó.

A labda az egyik végén, amely azt mondja

, és választott egy utat, ahol csak tudott mutatni nekem sok.

Még ha az út kivilágított volt

én nem tudom, mit akarnak mutatni nekem - ott.

Akár mentem át egy varázslatot iskola?

De amikor ott csak menni?

Bármi lebegett körülöttem
    , és játszott szörnyen
    , de nem tudom, hogy mit játszott, és ahol ??

The Ball befejezte az utazást
    , és a szoba csendes volt
    , de a dobozban volt, közben mi

uralkodik itt átok? Hogyan vehetem fel?
    ott egy varázslatot, amit én nem?

3. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Ó köszönöm Szigi! Hát meghoztad újfent a macskasztikus hangulatom

.szigi. és **jeje** kedveli ezt.
  4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Peti,persze,hogy csatlakozhatsz. :)
    -
    Dávid,ezen a fordításon olyat nevettem! Fantasztikus ez a Gugli fordító!!! xD
    -
    Ám én erről az eventről még nem olvastam.Azonban a szamárfeladatos felhősort imádom! Nagyon szépek a kitehetők! :)

5. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Én is gratulálok Szigi az aranyszamárhoz! :)
    Nekem most nem volt ilyen nagy ugrás, viszont rengeteg csp-őt kerestem! :)
    Nekem is nagyon tetszenek a szamaras felhősoros kitehetők, mind meglett még pénteken! Gyorsan készen voltam vele én is, szeretem ha valamivel így lehet haladni! :)
    A halloweenos eventet én is nagyon várom. Most kell vásárolni akkor a rémes állatokból, mert ha kijön az ismertető és kiderül miket kérnek, akkor biztos felmegy majd az áruk!

**jeje** és .szigi. kedveli ezt.
  6. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Most én is dicsekszem ITT apámnak segítettem (topi45) a Szamár tenyésztésnél és így lett egy ARANY Szamarunk :D 15 millió csp jól jönn :D És mindenkinek gratulálok :D Én a pandáknál meg egy Bébi pandát kaptam :p :D

7. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Köszönöm Jeje :) Visszatérőként meglepett az event, de a tenyésztésben így is tudtam ezt-azt összekapni, bár most nem volt látványos átalakulás. Viszont tudtam csinálni egy piros nyúlkarámot, aminek borzasztóan örülök :inlove:

**jeje** és .szigi. kedveli ezt.
  8. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Köszi a híreket Dávid !

Én is onnan szoktam tájékozódni , csak nekem nem kell fordító hozzá :D
    (Jónás is onnan meríti a tudását )

Azóta vannak újabb hírek is , pl. az új tojásról amit vagy meglehet majd vásárolni , vagy a Hallowenes eventben lesz megszerezhető .
    Egyenlőre még bizonytalan az is , hogy vagy 12 órás arany rekeszt fog adni naponta 1x , vagy 10 óránként 20%-os tp -t 20 percig .

Egyenlőre még sehol sem írtak arról hogy állatok is kellenek hozzá , én csak feltételeztem ennek a lehetőségét is :)

**jeje** és kisstiti kedveli ezt.
  9. kisstiti

kisstiti Törekvő

Persze, nem lehet kizárni! :) És márpedig miért ne lehetne? Az állandó gazdaköribe is kell pár állatka. ÉS mostanában az eventekhez is kértek állatokat, ha ezeket nézzük, akkor esélyes, hogy kelleni fog. Persze minden csak akkor lesz biztos, ha kiírják az ismertetőt. De felkészülni azért nem árt! :p

**jeje** és szellorozsa kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) gratulálok Dávid az aranyszamaratokhoz:)...Kisstiti neked a sok pengőhöz:)...de jó neked hogy már van kamillád..irigyellek kicsit:)...tavaly én is vettem pár pókot ezt-azt..de úgy emlékszem nem kelett állat...de most ki tudja:eek:...nekem is tetszett ez az event nagyon.:)
    ****Mivel már két jelöltet kihúztam és egy harmadikat is gondolatban...akkor kettő marad, vagy Rózsám...vagy Évám. :) De lehet,hogy mégis Mókuskám...Nem tudooom...:D
    De megyek pihizni,mert fáradt vagyok mán...:sleepy:
    Jó éjt mindenkinek! :) ***** Jeje kikérem magamnak ezt a fórumnevet:)xDxDxD..kiderült már?:)

-Anyu-, kisstiti és **jeje** kedveli ezt.
  11. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép délutánt!

Peti,milyen farmnévvel voltál korábban,ha szabad kérdezni? :)
    Csak mert megvagy barátlistámon is,de nem emlékszem így a nevedre... :)
    -
    Rózsám,igen kiderült a Győzőke kiléte! xD
    De nem merem elárulni...Egy titkos hódolóm! :inlove:xD

-Anyu- és -szellorozsa- kedveli ezt.
  12. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

.......de Jeje baba!!!!!:inlove: Kiskorúakkal ne kezd !!!:D:p

-Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  13. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Volt pár party pörgetésem az eventekből megszerezhetően, gondoltam, pörgetek párat. És végre rám is rám mosolygott a szerencse, kipörgettem egy pink strucc tsz-t! :) Örülök nagyon! :)

14. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia:) Máázlista vagy:) gratulálok...én csak akkor pörgetek partit..ha látom van ez az újfajta betöltő virág..de az elég ritkán van:(...lehet most már én is próbálkozom mással..hátha lesz 4 supertáp:sleepy:

-Anyu-, .szigi. és kisstiti kedveli ezt.
  15. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Az a töklámpás nekem nagyon tetszik, biztos ki fogom váltani!
    Muszáj megosztanom Veletek valamit! Engem mostanában nagy meglepetések érnek itt, ebben a pillanatban fedeztem fel a menümben egy Páncél Pannit! :D

16. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Lehet akkor kaptad , amikor vásároltál valamit ?:D

szellorozsa, -Anyu- és kisstiti kedveli ezt.
  17. kisstiti

kisstiti Törekvő

Valószínű, csak még sosem kaptam. Ezért nagyon váratlanul ért, nem számítottam rá, hogy ott kukucskál! :D

szellorozsa és -Anyu- kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Drága Esztim! Kutakodj még 1 kicsit, hátha találsz még valamit ott, a menüben...:eek:xD
    Nekem is van ilyen... Cserenapkor majd megvesztem a párizsi kávézóért, kaptam is tőletek, meg cseréltem is, erre bemegyek a menübe, és ott figyel 3 darab...xD De ugyanez volt a csokifoltos tehénkével... Láttam, hogy cserélik a lufiban, mondom de jó! Ezt elcsípem, erre a felhősoron már rég ott csücsült...o_O Többet kellene leltároznom, mi az ami van nekem...
    Van 1 bánatom. Ez a táltos! :sleepy:Úgy megszeretném szerezni, de csak kártyával adják... Az átutalás meg nem ér oda... Miért nem lehet FA-ért megvenni???? :cry:Sok játékos megvenné pedig...

szellorozsa és kisstiti kedveli ezt.
  19. kisstiti

kisstiti Törekvő

Szia Anyuszi! Rendben majd körbe nézek még, hátha ráakadok valamire! :D
    A tojás miatt ne keseregj, több, mint egy hétig meg lehet vásárolni! A hétfő úgyis hamar itt van, akkor is meg tudod venni bőven, mert 31-éig tart az akció! :)

szellorozsa és -Anyu- kedveli ezt.
  20. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Hehe... ezt nem hiszem el , sok-sok Panni megfordult már nálam az utóbbi években , de vásárlásért még soha nem azt kaptam !!!
    ...és most nekem is ott lapított egy a menűben :D:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.