Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia .szigi.!
    Nagyon szép vers. Elmentettem.
    Köszönöm!
    További kellemes napot kívánok Mindenkinek!

2. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
    kisstiti, .szigi., akire33333 és 2 más kedveli ezt.
  3. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

http://hirhatar.com/elbucsuzott-az-...-a-29-eves-gyogyithatatlan-beteg-amerikai-no/

Írta : Brittany Maynard :
    "Viszontlátásra, kedves barátaim, családom, szeretteim. Eljött a nap, a halálom napja, amit én választottam magamnak, hogy emelt fővel és méltóságteljesen vehessek búcsút az élettől, hogy megszabaduljak ettől a szörnyű betegségtől, ami már oly sokat elvett tőlem, és még számtalan dologtól megfosztott volna. A világ csodálatos hely, ez az utazás volt a legfőbb tanítóm, a családom a legnagyobb támaszom. Viszontlátásra, világ." :(

akire33333 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Ő, a gyönyörű, fiatal nő, a méltósággal elfogadott halált választotta :(
    Megrendítően őszintén írt a betegségéről! Csodálatos ember volt !
    Gyújtottam ma egy gyertyát az emlékére !

Legyen neki a csillagokban örök megnyugvása !

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
    éva1953, akire33333, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. kisstiti

kisstiti Törekvő

Amióta Anya vagyok, sokkal érzékenyebb vagyok...hát potyogtak a könnyeim rendesen. Ez borzasztó, hogy valakivel, aki előtt még ott lenne az élet, az Anyaság, ilyen dolog történik. Milyen nehéz lehetett kimondani azokat a dolgokat, amiket elmondott? El sem tudom képzelni! De teljes mértékeben megértem őt, hogy így választott.

akire33333, .szigi. és szellorozsa kedveli ezt.
  6. akire33333

akire33333 Fórummogul

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) Nekem ez lesz a stratégiám holnap reggel az óra indításkor..leírom megigértem Emesének:)
    Este elültetek 775 kis földön 8 órás mákot
    Reggel 1. megeszem cukkinis..húsvéti...répáskenyér...ha fér csatni..gondolom igen.. varjú táltos beszedés
    2. ELÍNDÍTOM AZ ÓRÁT!!!:) Ezt el lehet szerintem felejteni:)
    3. Aratok
    Utánna még 1-2 óra körül és este.. 3 db aratás 8 órással 1*1-en:) ..ha nem jó így..vagy kihagytam.. akkor javítsatok légy szives...mert bizts van aki elkezdte. Köszönöm...:)

.szigi. kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi. Én is valami hasonlóban gondolkozom. Majd beszámolok. Az órát a feledatlapon kell elindítani ugye?

.szigi. és szellorozsa kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Johh rendben majd én is:)..szerintem ott kell índítani.

.szigi. kedveli ezt.
  10. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Az órát miután belépsz tudod elindítani , nem azonnal indul !
    Komfort talajon jobb , nekem mindenhol komfort volt , a maradékon 1x1 , 4 órán belül kész az feladat kettő aratásból , a második ültetés már csak 4 órás eventes , 1x1-en:D

szellorozsa kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Már mindegy...most ültettem el rendesre:)...gondoltam én is komfortra...csak ahhoz hamarabb kelett volna elültetni... hogy reggelre meglegyen..de még csak most arattam...vagy nem lett volna igaz fontos reggelre hogy meg legyen...lehetett volna dél is:eek:xD. Köszönjük hogy leírtad..hogy hogy nem indul egyből az óra?:oops:...mondjuk az nem baj..csak elinduljon:)...akkor amig nem indul nem kell aratni?..most ezt nem értem.

.szigi. kedveli ezt.
  12. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Előbb edd meg a tp növelőket : cukis almás , répás kenyérrel és vagy tavaszi vagy húsvéti + racsatni a +2-re .
    utána pörgetés , nekem az egyik farmon + 20% jött ! utána indítod a 24 órás tp gyűjtést . Elindítod a baglyokat és társaikat , és csak ezek után aratás !

szellorozsa kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Sziasztok..Jó reggelt:) A startolás megtörtént...rakéta elindítvaxD. Nekem sajnos nem volt szerencsém a pörgetéssel...de az első körben 23200 Tp meg lett...mivel nekem csak 2 varju és táltos van csak. Úgy hogy 3 aratással meg lesz remélem :oops:...mivel a táltos csak 10 óra mulva..varju 12 óra mulva lesz aktiválható..húsvéti leki sem tart ki. Egy fennakadásom volt:)...mikor mindent megettem stb. akkor a rekeszbe mindenáron beakartam tenni a Pinkie pi sütit..mire rájöttem azt a sütödébe kell:cry:.
    De most látom az ezüst rekeszbe még van hely...akkor a varjuk helyett beteszek majd 2 répáskenyeret.. Igaz most is betehettem volna??
    Emese remélem neked is sikeres lesz az indítás:) Köszönöm a tanácsokat.

.szigi. kedveli ezt.
  14. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Én már készen vagyok a 60.000 tp-s részével. Én 1*1-es területen dolgoztam, rózsalekvár, csatni, cukkinis almatorta, pinkie pie sütije, meg a tojások. Tegnap délután kezdtem, és ma reggel arattam az utolsó adagot. Mivel tegnap egy kicsit elcsúsztam az aratással, így amikor elkezdtem, akkor mentem rackóhoz, hátha ad ő is tp bónuszt. Nem azt kaptam, de meglett így is. :) Szóval azt se felejtsétek el. Tegnap még 2x arattam a 3 órásat estig, aztán éjszakára a 8 órásat ültettem, bőven meglettem, mert reggel más csak 15000 tp kellett. Ugyanúgy kiváltottam a tojásos bónuszokat és Rackónál is napi ajándékot megint, és úgy arattam. Féltem tőle, azt hittem, sokkal nehezebb lesz teljesíteni, de nem volt vészes. Drukkolok mindenkinek! ;)

.szigi. kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok itt is!
    Nekem az első aratásommal 17.000 tp lett. Répás-almás, húsvéti, cukkinis, répás kenyér, tojások, + táltos.
    3 földön 1x1-en a 8 órás mákkal... Most hunyor aratok még ma vagy 3x biztos...
    Tényleg! Ha ezeket a növényeket learatjuk, és csak a tp-jük számít, a növény maga megmarad a további eventhez?!

Utoljára szerkesztett: 8.11.14
    szellorozsa és .szigi. kedveli ezt.
  16. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Igen , megmarad :)

-Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Sziasztok:) hát az kéne még hogy ne maradjon meg:)..nekem is meg volt a második aratásom..43400 TP-van így összesen...úgy hogy harmadikra meg lesz:) Nem értem Éva1953 -nak miért nem lesz meg.. mit nem csinált jól...szerintem a tojásokat.. varjukat nem vette figyelembe:(

.szigi. kedveli ezt.
  18. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Valószínű hogy azok hiányoznak , de nem mindenki ad ki pénzt tojásokra .
    Meg szerintem nem az első aratás előtt indította az órát , ha nem már az ültetésnél , mert azért szerintem tojások nélkül is össze kell neki jönnie 24 óra alatt .

kisstiti és -szellorozsa- kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Hozzám olyan kegyes volt a rendszer...hogy amikor beléptem a 3-ik aratásra most este ..az a kép fogadott hogy mik a nyereményeim..5 titokfa ..ügynökképző..stb minden ami jár...és még nem volt learatva:)..hiányzott 16600 TP. Ezek szerint megelőlegezték hogy már beért a termény...aratás nem fontos:)))..az a lényeg meg van:)...szárnybontogató kitéve.

kisstiti és .szigi. kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A történtekről itt olvashatsz részletesen:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/96021/

szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.