Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én is pont így gondoltam, hogy azért az ólak megszerzéséig el lehet jutni, különösebb erőfeszítés nélkül, de a felhő már kemény dió.
    Ott is esik az eső?

zsozso577 és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Ne haragudj-nem tudhattam...:sleepy: Nekem párom nem szereti....:(....na de ez az egyetlen "titkom" előtte! Jó ember ő-nagyon imádom!:inlove:

zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma lakás-eventem lesz.....közben ha elülök kiváncsiságból kiszámolom, hogy a neonig mennyi alapállat szükséges....
    ha az embernek nincs sztp-je.
    Szia
    iíigen esik az eső.....szépen , csendesen.
    Körutat mára nem tervezek....igy marad a lakás és a számolás!
    Kitettem pár tyukólat és ha beérnek a növények még fogok kitenni.
    A megmaradt kis területnyi növényre pedig elszórom a trágyát.
    Szia
    Neeeemmm kell titkolózni....valahogy el kell érni, hogy elfogadja....ez egy játék és téged megnyugtat.....
    és hogy a párod az első nálad.....a játék csak sokad rendü!:oops:;)xD:cry:

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Dehogy haragszom. Már 14 éve tart ez az állapot. Nem mai keletű. Biztos ő is imád, és akkor néha elnézi, hogy játszol.
    Szia!
    Én Gárdonyban voltam délelött. Most jön az itthoni munka. Van lista, hogy lehet egész jól összehozni ezt az eventet. Nem is hiányzik hozzá sok állatom. Persze lehet variálni, kinek mije van. Remélem lesz bumm, anélkül nem szeretnék tenyészteni. Habár tényleg nem kell sok.
    Egész éjjel esett. Unokám meg boldogan pocsolyázik.xD

patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

szia
    De jóóó elfoglaltsága van az uncsidnak....és ha már a kicsi is benne lesz!
    Nahhhhh....akkor moshat a lányod!xDxD

Több listám van már nekem is......mivel nem csak itt szeretném csinálni.
    A többin persze a neon-ól a cél.....itt még meglátom!
    Holnap Baby boom is lesz!....egy rövidke!.....lásd hivatalos!
    Nagyon lassan haladok a lakással.....fáj a fejem és szédelgek!....
    igy közben le - le kell ülni!:oops::cry:
    Tettem ki egy csomó tyukólat.....most megint eszembe jutott az az event....amit csak
    én tenyésztettem....ti megvettétek.....a tyukokat!xDxD Most jól jött megint csak
    az a rengeteg ól!xDxD Néha azért hasznát veszem!

patakvera kedveli ezt.
  6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Jaaaj.....el tudom képzelni, így is rengeteg a mosnivaló, hát még akkor, ha ketten pocsolyáznak.xD
    Vérnyomásod?? Lehet, leesett? Ez az idő okozhatja. Elvégre valamire rá kell fogni.;)
    De jó, megnézem, mikor lesz az a malacfarknyi bumm.
    Na én multkor vettem pár tyúkólat. Mát nem is tudom mihez kellett. Akkor gondoltam Rád. Mi azt az eventet jól ellustálkodtuk.8)
    Ne dolgozd agyon magad.

patakvera kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!
    Szia
    ÁÁÁÁÁÁ.... vigyáztam magamra.....csak modjával.
    Most értem haza....kör letudva.....az idő nagyon szuper!
    Ez az én időm!
    Várom a 14 órát....aztán ha fent is ugy akarják.....elkezdem a tenyésztést.
    Itt kezdem....de pár kisebben is szeretnék neon-ólakat összeszedni!
    Kész tervem van!

patakvera kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon párás az idő, nincs olyan meleg, de izzadok. :eek:
    Persze erdőben sokkal kellemesebb.
    Reggel nem tudtam aratni, most sikerült. Piacon voltam, hazaértem,első utam a farmra vezetett. Ja......és nem vagyok függőőőőxDxD
    Szóval Neked kész terved van. Szuper. Nekem csak kb. tervem van, még változhat. Csak a nagy farmomon csinálom, a másikon alig van állat.

patakvera kedveli ezt.
  9. zsozso577

Igen....van tervem.....de természetesen az ujratervezés az mindig ott lebeg!;)

Nemmmmm..... nem vagyunk függők!:p Van amit a farm elé helyezünk!???? Nemm????
    Ma reggel nem keltem korán.....akkor olvastam, hogy volt valami gubanc reggel.
    Igy ma még nem mérgelődtem!xD:cry:

patakvera kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Kész vagyok!!!! Csak egy kevés nyuszit kellett tenyésztenem, a többi megvolt, sok alapállatot is beadtam. Majd újra felgyűlik, az a legkissebb munka. Nagyon tetszenek az új ólak.
    Most kicsit kakukkozok még.........vagy 10 percig........aztán mára befejeztem.
    Szép álmokat!!

patakvera kedveli ezt.
  11. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Itt nálunk tegnap estétől folyamatosan esik az eső.....az nem is zavar....de a szürkeség az igen! Ugy látszik
    a felhők letáboroztak felettük!
    szia
    Gyorsan végeztem az eventtel....sőt több kis farmon is megszereztem a neonokat.....jó lesz az még!
    Alapállatokbol tettem ki a piacra....sok-sok cs-m lett!
    Este rendezgettem a farmomat....de megint csak nem a látványra mentem....hanem ami kellene!
    Igy nem is tetszik.....Nahhh mindegy! Következő eventig igy marad!
    Mit csinálsz ma?

patakvera kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!

Szia!
    Itt is esett, estére derült ki egy kicsit. Ezek szerint a körutadat nem tetted meg. Vagy az eső nem rettent el?
    Tegnap egész nap dolgoztam, nyomtam, mint Zinger a varrógépet.xDxD Fél tízre lettem kész.
    Kissé ki voltam, mint a liba. Ma is, holnap is munka, de már nem kell ennyire hajtanom.
    Első ránézésre megijedtünk ettől az eventtől, de könnyen vettük az akadályokat.
    Nekem se tetszik a farmom, csak állat van a főfarmon, és a szédültön, a tölgynél csak fa, viszont a Bahát átrendeztem, most tetszik.

patakvera kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!
    Szia

Mit csinálsz ilyen lelkesedéssel?

Én igazábol nem tartottam ettől az eventtől.....tudtam, hogy összeszedem valahogy.....és végig csinálom....
    habár először az ol volt a cél!
    Tetszett , hogy ránk volt bizva a döntés, hogy miből mennyit adunk be.....volt választási lehetőségünk!
    Sok-sok alapállatot használtam el én is....most azokat gyártom vissza!
    A bahán is állatok vannak.....kitettem az anakondát is és csodálkoztam, hogy miért nem lehet
    elinditani....lassan csak ráébredtem, hogy elfogyott a táp!xDxD:cry:Igy most oda is termelhetek!
    Nem riasztott el. az időjárás....voltam kint! Ma is készülök

patakvera kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Lelkesen, az túlzás, de a pénz beszél.......... Fidres-fodros szoknyákat varrok, uszályos, fiuk fogják viselni.xD Színpadon..
    Az ólakig én is tudtam,. hogy simán meglesz, csak a felhő volt kérdéses. Nem álltam neki számolni, de meglett.
    Nekem is kint van az anakonda. 3 tápja volt, most keverek neki. Pont a nyúl, meg a tyúk, amiből épp jó adagot lefogyasztottam.
    Te egy hős vagy. Én nem hiszem, hogy esőbe elmennlk az erdőbe.Szoktál mással is találkozni, vagy egyedül vagy?
    Estefelé tenyésztek még. Elkezdtem a kakukkot, és félig üres a felhősor. Azt fogom csinálni. Persze most se lesz kész, de legalább előrébb leszek.

patakvera kedveli ezt.
  15. zsozso577

szia
    Ohhhhh.....de jól kitalálták!!!!xDxD Tüll is van hozzá????xDxDPink???xDxD
    Vannak kint mások is.....olyankor meg is nyugszom egy kicsit! Nem csak én vagyok
    olyan elvakult....hogy esőben esernyővel lofrál!xD:cry:
    Nahhhh....ha esik az eső és az erős széllel párosul....akkor ha ki megyek.....
    ott döntök!:oops::oops: Van....ugy itt nagyon fuj a szél....kint meg alig!
    Én még nem döntöttem el, hogy fogok-e tenyészteni! Nincs kedevem pakolászni!
    Holnap délelőtt nem leszek....este meg majd meglátom....mi lesz!
    Vettem volna akciósan FA-t....de nem hiszem, hogy 2 óra előtt hazaérek!
    Mit mondjak!!!!...Igy jártam!:oops::sleepy:

patakvera kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Neeeem!! Nem tüllös.xD Még nem is pink. Kétféle zöld, meg drapp. Fodor van rajta bőven.
    Egy kapucnis anorák nem lenne jobb??
    Pakolni nekem sincs kedvem. Elnapoltam a mai tenyésztést, majd holnap. Na nem a pakolás miatt.
    Siessél, hátha mégis hazaérsz.
    Szép álmokat!!

patakvera kedveli ezt.
  17. patakvera

Szép napot Mindenkinek!

Egy kisebb nyaraláson voltunk. Tegnap értünk haza-hulla fáradt voltam. Na azért,hogy nyugodt legyek a neon ólakat és a felhőt is begyűjtöttem mielőtt elmentünk. Ma a kisebb farmokon fogok próbálkozni.
    Most mosok 1000-rel... a szállásunk gyalázatos volt és olyan büdös-dohos szaga lett mindennek...>:(...még azt is mosom,ami tiszta a szag miatt!:sleepy:o_O

zsozso577 kedveli ezt.
  18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Én is most reggel az egyik kisfarmon megcsináltam a neon ólakat.
    Nem volt túl jó időtök a nyaralásra. Legalábbis vízpartira. De városnézésre tökéletes. Egyszer már mi is voltunk ilyen dohos helyen. Legszívesebben még a bőröndöt is kimostam volna.o_O

patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

Tegnap sütött a nap-hihetetlen de le is égtem....8) Kislányomat pedig 30 percenkét kellett kikönyörögnöm a Balatonból,hogy ne fagyjon széjjel-a víz elég hideg lett-de nagyon élvezte. Megyek és rakom is be a következő adagot. Szerencsére sporttáskát vittünk a 2 nap miatt-már megnéztem és bele tudom préselni a mosógépembe!:D

zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

sziasztok

Topi....elmaradt a vásárlás.....egyébként sem lettem volna itthon 16 után érkeztem haza....nagyon fáradtan.
    Te mit csinálsz.....egyedül a nagy csenben?????
    A varráson kivül?
    Vera.....jól kifogtátok azt a szállást? Legalább olcsó volt???

A farmot még mindig az állatok uralják......tegnap kedvem sem volt pakolni....igy elmaradt a tenyésztést.
    Nahhhhh....ma sem fogok ugy döntöttem.....most is megyek dolgomra.!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.