Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Hogy állsz mosással? Száradnak a cuccok? Azért remélem van időd kipihenni a nyaralás , és utómunkálatai fáradalmait.:wuerg:
    Szia!
    Gondoltam is rád, mikor megláttam a kiírást. Elintézted, ne maradj le a vásárlásról.xD
    Nagyon jól elvagyok itt nagy magányomban. Senki se zavar, még mindig varrok. Ma estig kész kell lennem.Délután jönnek haza, vége lesz a nagy nyugalomnak. Na ezt nem panaszképp írom, de azért jól esett ez a pár nap.
    Nálam is mindenhol az állatok vannak, de néztem a pajtát, mos tmár lassan növényeket is kéne ültetni, kezdenek fogyni. Én annyit tenyésztettem, hogy a kakukkos felhősorra már csak az iszapfürdőzés hiányzik. De az majd....majd. Most jön a tenyésztős event, kell oda is szupitáp.
    Megcsináltam a henryn is a neonólakat.

patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Hooolll tartasz? Kész van már a fidres-fodros ruci????? Gyerekek otthon vannak?

Iiigen elintéztem...illetékes helyen szóltam, hogy várjanak a mini-eventtel!xDxD
    Milyen beszéd az, hogy akkorra hirdetik...amikor nem vagyok itthon....és
    most az egyszer venni szerettem volna!xDxD
    Tyukokat kellene kitenni.....de majd a héten egy napot kinézek magamnak!

Jóóó munkát!

patakvera kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szia!

Köszönöm kérdésed-a ruhákkal végeztem. Most megyek éjjelre dolgozni....:cry:...reggel még lehet bekukkantok,de aztán csak 3 nap múlva jövök újra. Vigyázzatok magatokra!:)

olivabogyo70 kedveli ezt.
  4. Retkes2015

Retkes2015 Fórum-zöldfülű

Sziasztok hol tudnám elérni a friss ajándékkódokat ! :)

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Már kétszer is megkérdezted két különböző topikban, és válaszoltam is, kérlek keresd vissza őket.

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szia Zsozso!
    annyira el vagyok havazva, hogy észre sem vettem a beírásodat, azt hittem, az enyém az utolsó. Van elég csillagod?? Én már végigböngésztem a gazdaköriket, és épphogy össze tudtam szedni a hiányzó darabokat.

zsozso577 és patakvera kedveli ezt.
  7. patakvera

Sziasztok!

Én még a hírek előtt kiváltottam az élő legendát....>:(....így most csak 50 csillagom maradt! :wuerg:

olivabogyo70 és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

szia
    Neeeemmm én irtam.....aztán jött a zsufolt hétvége......most meg kirakat és lakás-eventem van.
    Most pihenek,...ettem, mert megint csak szédelegtem.
    Tervezem a nagyfalut.....talizhatunk majd megint, ha gondolod.....ugyanott!xD;)
    Várom a szeptemberi a kiirást....ahhoz igazitom.
    Igen van bőven csillagom....tegnap este pár kisebben voltam csillagvadászaton.
    Most ugy látom, hogy ahol van baha ott lesz esőerdő is.

szia
    Nekem is volt olyan kisfarmom, ahol alig volt 100 db....aztán tegnap este elkezdtem vadászni és
    sikerült összehozni.....hátha tudsz te is gazdaköriket megcsinálni és sikerül.
    Haaaa.... most nem sikerül akkor az lesz a célod, hogy minél hamarabb összehozd.

olivabogyo70 és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

Az az igazság,hogy szinte mindent kiváltottam a tölgyön.Ami gazdakörim maradt-tenyészállat utolsó és bahás növények. Most ezerrel gyártom a mangós-narancsost és az árából vásárolom meg a gazdakörbe hiányzókat. Szóval elleszek egy darabig....:D:D

zsozso577 és pormacska1 kedveli ezt.
  10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Haj rá csak nehogy kihulljon az összes:D.

zsozso577 és patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

Igyekszem kérem. Kell az új sziget!!!!:wuerg:

zsozso577 és pormacska1 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Nahhh....már akkor kész terved van rá! Haaajjjrrrááá!
    Láttad az uj titokfás-gazdakörit?
    Nem kér nagyon sokat....de nagyon az uj fák vannak benne!

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Na??? Hogy állsz? gyűlnek a csillagok? De tul.képen nagy tragédia nem történik, ha később szerzed meg.
    Szia!
    Bevetettem magam az őserdőbe. Vadállattal nem találkoztam, így ültettem, meg körberaktam fákkal.
    Megnéztem, most hogy írtad,megkerestem. Ez egyenlőre nem az én gazdakörim. Jó pár új fa hiányzik még nekem.
    Lesz FA akció.!!

14. zsozso577

Sziasztok!

szia
    Egy pillanatra beszaladtam és készülök megyek dolgomra.
    Én is gyorsan kiváltottam az esőerdőt és fásitottam.....egyelőre.
    Majd kialakul , hogy mi lesz benne.....később.
    Én sem fogok nekiállni a gazdakörinek , egyelőre csk nézegetni fogom.
    Igen....este itthon leszek és tudom venni FA-t.....csak igy tudok titkosokat venni.
    Te fogsz venni?

Vera!......hogy állsz a csillagokkal?
    Pormacs.....neked van már esőerdőd?

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Te fásítottál. Az is jó. Én körberatkam fákkal, aztán most a sok föld csak úgy ontja a növényeket.
    Még nem tudom, de asszem fogok venni titkosat. Még csak rágódok rajta.

16. patakvera

Igen láttam.:wuerg: Estére igyekszem még begyűjteni pár csillagot....8) Fákon még gondolkodom....:p....majd meglátom mennyit kell fizetnem a könyv-és füzetcsomagolásért.:sleepy:
    Igyekszem...8) Majd meglesz előbb vagy utóbb.....o_O..bár én az előbbre hajtok!:p

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Jön egy event, és simán be lehet zsebelni egy csomó csillagot. Elcsábultam, vettem csemetecsomagot. Reggelre a felét megtudom,majd holnap jön a másik fele.

patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Vettem én is fákat....:wuerg:...szépen adott XXL-t. A farmon csak 1 új jött pluszba,de a bahán még 2db!!!:music:Csillaggyűjtés 1000-rel...Most a strucctojást nyomatom!o_O

19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    A szigetem 1 majomkenyér jött, az még nekem nem volt, és sok xxl-es. A farmon eddig semmi új, de még érik a fele, most raktam ki.
    Hajrá...........sok csillag hiányzik??

pormacska1 és patakvera kedveli ezt.
  20. patakvera

150-ig könnyen eljutottam,de a maradékért termelnem kell- strucctojás -lovaglóóra -lápipóc...stb. Venni nem nagyon tudok,mert kong a kasszám is....de igyekszem. Remélem a jövő héten már nekem is lesz őserdőm!:)

pormacska1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.