Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Vettem 1-1 csomagot..... a szigeten ugy látom, hogy csak a régiekből adott a farmon még
    kaptam egy db-t az ujból. Bizonytalan vagyok, mert fák közé tettem és most jól összekeve-
    redett a régiekkel. Deeeee azt láttam volt ott xxl-s alma is!xD

Vera....hajrááá a csillagokért! Ügyesen csinálod, már több, mint a fele meg van!

Topi....szabaddá tettem a beszélt hétvégét....megyek de azt még nem tudom, hogy mikor.
    Neked mikor lenne jó???? 17 vagy 18?????

pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Kaptál almát??? De jó Neked.xDxD Én hármasával leplezem le őket, mert nagyon kiváncsi vagyok, így jobban felfogom.;)
    A farmon még 6 db érik. Az új fából nekem is lett még, de van ami nincs, azért igazán 1 db varázsolódhatna olyan is.
    Nem tudom, mikor jó. Hát hol van az még?????? De egyik nap tuti jó lesz. Már most kéne tudnod??

pifepöfe, patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

IIIIIgen lett almafám sőt még diófám is !xDxD
    Okkk.....igazad van.....bőven ráér még!:p;)

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Képzeld, lett 2 db kerti berkenyém is. Már csak a homoktövis hiányzik, meg a baháról a csacsacsa:D:DxD

5. zsozso577

Sziasztok!
    szia

Gratula!....látod szeret a rendszer téged!
    Kiváncsi vagyok a holnap kezdődő eventre! Hopppp!!!!!!
    Ez azt jelenti, hogy délután farmot kell rendeznem!
    Délelőtt dolgom van....amikor hazaértem, elolvasom a kiirást, remélni tudom, hogy lesz!
    Utána rendezek!

6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Igen, picikét kedvemben járt a rendszer. xD
    Nálam még állatok vannak, szinte mindenhol, kiírás után asszem tereprendezés lesz.:eek: Pedig már úgy megszoktam, hogy hangos a farm. Kezdem elérni az elképzeléseim szerinti minimumot a titokállatokból. Terményes is van kint pár db. Meg persze az alapól is hozzá. Na majd meglátjuk.

7. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Szerintem én ezt az eventet lehet,hogy kihagyom....:cry:....0 CSP és a csillagaim sem nagyon gyarapodnak.>:( Azt hiszem most taktikát váltok és elkezdek a piacra termelni.:music:

pifepöfe kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szia!
    Elég pajtaürítős event lesz. A terményektől tartok kicsit. Nem állok túl jól velük. Tegnap megnéztem, 1 db bőröndöm volt.xD:cry: Na nem mind ilyen kevés.De amilyen szerencsém van, még képesek azt kérni, amiből alig van.
    De szerintem ha végig tudjuk csinálni, elég tekintélyes tp, és csp jön össze.

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Ez akkor nagyon kellemetlen ha hosszabb időre utazol el, és rengeteg cuccot kellene vinned!:p;)xD
    Törtem a fejem, hogy mit csináljak, végül is úgy döntöttem belevágok, aztán majd meglátom. Végül is valamit mindenképpen vetni kell, és az utóbbi időben amúgy is belefáradtam az ún. pajta töltögetésbe. Próbáltam szaporítani a készleteimet, de csepp a tengerben. Vagy ezt nem tudom kirakni, vagy azt, vagy amazt, és ez elvette a kedvem.:oops:
    További szép napot!:)

10. zsozso577

sziasztok!

Ma jó pörgős napom volt!:sleepy::mad::cry:
    Eventet elkezdtem és már vártam is egy jó ültetős eventet.
    Még ültetős fázisban vagyok....este fogom megnézni, hogy hol tartok.
    Ugy gondolom, hogy most folyamatosan adogatom befelé s cuccost, hogy
    ne hogy meglepés érjen.

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Jaj nagyon igyekeztem, már 7 db bőröndöm van.xD Szeretem, ha minden nálam van.:D
    Jól döntöttél, csak úgy dől a tp, csp. A pJtatöltésnek sosincs vége, mindig kiderül, hogy valami fogyóban van.:p
    Szia!
    Gőzerővel csinálom az eventet. Már kész a terményes, és az állatos fele. Azért döntöttem így, hogy esetleg a piacon jó áron tudom értékesíteni a terményeimet. Már ha marad. Nagyon sok mézet kértek, az van bőven. Igaz elkérték a fazekaim javát is.

12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Miközben a pajta folyamatosan ürül, a menü tele van porosodó ólakkal, fákkal. Már oda jutottam, hogy egész jók is vannak amiket egyszerűen képtelen vagyok kitenni. Igyekszem helyet szorítani azoknak amiknek a "termését" jó áron el lehet adni, illetve a gazdaköribe nagyobb mennyiségben kérik, de már lassan erre sem lesz hely, na meg aztán az eventek miatt idő sem.:) Nem baj ám, így szép, hogy zajlik....!
    Event nekem is megyeget. A negyedik oltárral kezdtem, az és a harmadik már kész, a másodikba és az elsőbe belekaptam.
    Pedig megfogadtam ám, hogy előbb mindent letermelek és majd utána adogatom be, de nem voltam következetes.:oops::pxD
    Remélem nem ér meglepetés, mert engem ezzel a technikával már ért. Olyan nagy hévvel adogattam be, hogy elfogyott a felröpim, pedig várni azt nem igazán szeretek.xD
    Ha jöttök igyatok egy kávét, és [​IMG] jó "dumálást"!:)

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot!!!

Szia!
    Én is visszafelé kezdtem, már csak az első oltár második fele van hátra, de várnom kell a növényekre. asszem a papiruszból túltermeltem magam. Mindig ez van, ha nem termelem le először az összeset, és elkezdem beadogatni. Na mindegy, annyira nem szeretek számolgatni, így jártam. Liliom kell még, de az se túl sok.
    Én se tudom, mikor mit rakjak ki. Van ami mindig kell /paletta, strucctojás/ azok állandóan kint vannak. A többi változik. De folyton többet akarok kitenni, mint amennyi hely van. Én 0-áztam egy kicsit, úgyhogy felröpivel nincs gondom.

14. zsozso577

Sziasztok!

szia
    Az elején 0-tam....igy felröpivel nem volt gondom....de sok-sok számolással lassan kész
    leszek.....Ez is ki lesz pipálva.
    Köszönöm a kávét.....finom volt!
    Szia
    Nem sokára kivégzem az eventet. Készen lettem volna már reggel....de este nem akartam
    papiruszt ültetni....igy most lassan beérik......akkor felhőt beüzemelem!
    Igy teszek pontot az event végére!
    Még mindig nem értem magam utol a megrázkodtatástól és az utána következő munkátol.
    De csak kiheverem!

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem tudom hová írtam reggel, de nincs itt. Na mindegy, ezen már nem izgatom magam. Megérik a vizililiomom, és kész leszek az eventtel. még 10 perc.:)
    Szörnyű, hogy ez ellen nem tudnak semmit tenni. Biztos vagyok benne, hogy kihevered. Ha nem is holnapra.

16. zsozso577

szia
    Neked eltünt a hsz....nálam meg csak gyüjtötte.....nem győztem törölni!xDxD
    Hajjjjáááá .....kész leszel mindjárt!
    Graun és olivkán gyüröm még. Kiváncsi vagyok, hogy kész leszek-e....nagyon
    sok felröpi hiányzik még.....több, mint 300 db.

Tudod mindig vannak leleményes, okos emberek....akik nem a megérdemelt munkával
    gyarapodnak, hanem ezzel a modszerrel. ....mostmár én is okosabb leszek.:cry::oops:
    Persze, hogy kiheverem......xDxD:cry:és nem hagyom magam!

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Jaaj...úgy már én is jártam. Csak néztem, mi ez a sok szöveg. Én is csak töröltem.xD
    Túdom, sajnos mindenhol vannak ilyen galád emberek.
    Ne is hagyd magad.
    Esik az eső. Oda van a mára tervezett kerti parti.:cry::cry: Garázs parti lesz belőle.:p Azért is megtartjuk. Nehogy már az időjárás befolyásoljon minket.
    Event letudva. Jól megnövelte csp készletemet. Tp-t is persze.:)

18. zsozso577

szia
    Ohhhh....csak ideértem! Azt gondoltam, hogy csak holnap érek ide.
    Nahhhhh....milyen volt a garázs-party???? Mit főztetek?

Event letudva nálad is...nálam is itt....és ebben a pillanatban graun is meg lett a felröpi!
    Igy ott is kész lettem! Olivkán még gyüröm....de már barátságos 40 db kell.
    Most egy kicsit bosszankodok.....2 órakor ültettem rózsát....ugy gondoltam azt még este
    tudom aratni....most benéztem és a főfarm és a szédült.....ÜRES!
    Nem elég, hogy szorit az idő....de még a rendszer is játszik velem!xD:p

19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Délelött elállt az eső, mondtam neki, hogy ma már nem eshet, és hallgatott rám.xD Így rendesen tudtunk tárcsán sütni husit, répát, gombát krumplit.. Kint ettünk, csak fél hét felé vonultunk be, mert már hűvösek az esték. Szóval nagyon jól sikerült.
    Nagyon ügyi vagy, amit terveztél, az kész.
    Na így már én is jártam, hogy nem volt ott amit ültettem. Valamelyik nap meg elfelejtettem az új területet. Mentem, és üres volt. De gondolkoztam, én nem ültettem semmit. Na...........gondoltam,legalább ennyivel kevesebb munkám van.o_O
    Holnap hódtenyésztés. Na nincs túl sok szpt , így csak annyit csinálok, amennyi nagyon kell.

20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Halihó!!!

Event nálam nem sikerült-a csillag gyűjtés teljesen lemerít! 180db megvan!!! Remélem a tenyésztéssel sikerül a maradékot is megszereznem!!! Megyek előveszem a melegebb takarókat!!! Brrr....hűvös már az éjszaka!!:sleepy:

pifepöfe kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.