Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    De jó........örülök, ha ráakadok valakire, aki szintén nem szereti a lecsót.:p;)Mi az, hogy lusta voltál??? Ejnye, ejnye.xD
    Majd még az időpontot írd meg, elfelejtettem hánykor.............tudom reggel, korán. Még a tyúkok is alszanak, mikor elindulsz.
    Igenis...........telcsit nem hagyom itthon............remélem.xD
    Én szedegettem egyedül, de ha besegít, biztos kevesebb AB meg miegyéb lett volna.
    2 elött 9 perccel leszedtem a még megérett állatokat, és az utolsó 8-at is eljátszottam. 300 szupitápot szedtem össze. Na megg a többi sem elhanyagolható.

zsozso577, pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Dumások!

Ez az Event nagyon jóóó volt! Végre elértem a 90.szintet!!!!:music: Nem tudtam jönni,csak aratni/vetni,mert jelmezt készítek. o_O:sleepy::cry::inlove:-.-:) kb. ilyen hangulatban...ma pedig irány éjjelre dolgozni.
    Pöfike hol a vadas receptem???:)

pifepöfe és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Vera....milyen jelmezt készitesz? Jelmezbálba mégy a pároddal?;)
    12 órakor érkezik az event-kiirást....állitolag bonyolult lesz és sok-sok
    felröpi kell.....3 féle is! Hajunkat fogjuk tépni!
    Topi....hogy fogok tudni????...elutazni????:cry::cry:
    Pedig megyek....akár kopaszon is!!!!xD

pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

xDxD Na nem...én nem bírom a bálokat! Illetve én bírnám,de párom....8). Az "Édesek és mostohák" című Julia Roberts filmből a nyúl a kalapban jelmezt próbáltam másolni-több/kevesebb sikerrel. A nagyja kész-a nyuszi-a cilinderrel még bajlódom...:cry:
    Ez az event lehet nekem kimarad! Nagyon sűrű a program...:oops::sleepy:

zsozso577 és pifepöfe kedveli ezt.
  5. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Mire utazol, már szinte vége az eventnek. Nagyon oda kell majd figyelni. Szegény malom.......jól meg kell dolgoztatni.
    Szia!
    Gratula a szintlépéshez.
    Kicsi lányodnak lesz a jelmez?? Biztos jó lesz, ne idegesítsd magad.

zsozso577, patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  6. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Kicsit eltűntem, besegítek a férjemnek a vállalkozásba, ellenőriznem kell az adatokat, nehogy hiba maradjon benne. A szemem már jojózik a sok képernyő bámulástól. Remélem 1szer majd csak a végére jutok.
    A Karneváli event csúcs volt, sok ilyen kéne :inlove::)xD

Tegnap ezt készítettem vacsira:
    Fűszeres húsgolyócskák, pirított hagymás reszelt krumpli, csemege uborka és sajt chips
    :)
    sajt chips: a sütőt bemelegíted, tepsire sütőpapírra reszelt sajtot szórsz, majd 8-10 erc alatt megpirítod.
    Amikor kihűlt, akkor megkeményedik, törhető lesz. Isteni az íze a sült pirított sajt chips-nek.

.
    A Valentin napi eventhez egy kis segítség :)
    Klikk ide---> https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valentin-csevegő.13627/page-16#post-441423

Utoljára szerkesztett: 17.3.16
    zsozso577 kedveli ezt.
  7. patakvera

Köszönöm. Igen kicsi lánykámnak lesz....

pifepöfe és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

szia
    Ohhhh.....hogy te milyen ügyes vagy!.....Köszi.......én is számoltam este!
    A végén jót derültem magamon! ....de aztán leesett és sikerült.
    Itt a nagyon szeretném végig megcsinálni.
    A kicsiken a szerelmetes levelet fogom elküldeni a cicusnak.

patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  9. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szia!
    Köszi a táblázatot. Kimásoltam, most beírtam a felröpiket.........szuper, működik még nálam is. Tudod én nem vagyok egy számítógép zseni. Ilyen sajtcsipszet én is csináltam már, tényleg nagyon finom.
    Szia!
    Ahogy ismerlek, végig fogod csinálni, egy percig sem aggódom. Asszem egy kicsit 0 percezek.
    Szia!
    Kihagyod az eventet?? lemaradsz egy csomó izgalomról. De hát vannak azért ennél fontosabb dolgok is. Várjuk a beszámolót, hogy sikerült a farsang.

zsozso577, patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  11. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Na végre megjöttem...

Gratulálok !!! :D;)xD
    Márismáris itt van ni: ;)
    Vadas szószos marhafelsál nálunk: veszünk marhafelsált leszedjük a hártyákat róla, kb. ujjnyi szeletekre vágjuk és gyengén kiklopfoljuk. A szeleteket bekenjük mustárral, borsozzuk, sózzuk, beszórjuk egy kis kakukkfűvel és egy éjszakán keresztül a hűtőben érleljük letakarva. Másnap elővesszük a fagyasztóból a korábbi húslevesből megmaradt -és egy kis lével eltett- zöldségeket, kiolvasztjuk és felfőzzük. Ízesítjük babérlevéllel, egy kis gyömbérrel, mustárral, fehérborssal, cukorral és egy kevés citromlevet is adhatunk hozzá. Összefőzzük úgy 10-15 percig, félretesszük kis ideig meghűlni, kivesszük a babérleveleket majd egy pohár tejföllel, némi burgonya pehellyel, turmixgéppel össze turmixoljuk. Visszatesszük a gázra, és rottyanásig felfőzzük a vadas szószunkat.
    Egy mélyebb serpenyőben felforrósítunk zsiradékot és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük fehéredésig, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, belemorzsolunk egy (hús)leveskockát és fedő alatt puhára pároljuk.
    Frissen kifőzött spagettivel tálaljuk a vadas marhánkat. Remélem ízlett :D:pxD

.

.

12. Mona

Mona Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mi ez a nagy csend errefelé? Tessék beirogatni, szeretek itt olvasgatni!

patakvera kedveli ezt.
  13. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Tudod Zsozsó... irigyellek ám!
    Utaznék én is veled, mint azt egész életemben tettem, ugyanis én egy örök csavargó vagyok, ilyennek születtem. Állandóan be van sózva a fenekem, örökké mennék, mennék és mennék a nagyvilágba. Pár éve még mentünk is, vittem a családomat is a rosszba(?), de ma már sajna nem tehetem, korai, csontritkulásos törések miatt tele van vasakkal mindkét lábam, és ma már legfeljebb a közértig ha mehetek mankó/járókeret nélkül, vagy jobb esetben a piacig.
    Lélekben azért veled leszek és elkísérlek utadon :);)xD

Nagy utazás... :D:music::inlove:xD

.

Utoljára szerkesztett: 8.3.16
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nem valami vidám, amit írtál, pláne, hogy ilyen menős vagy. Kocsival azért tudtok menni,ha van rá lehetőségetek, de egy városnézés így már sajna nem fér bele. Ez a fa nagyon szépen ki van faragva.
    Eventtel hogy haladsz?

15. zsozso577

Sziasztok!

szia
    Jujjj....Pife ez szomoru! Nem is tudok mit mondani .....
    Teljesen más kép jött le rólad.....egy vidám és mozgékony ember!
    Ezt teszi a virtuális világ!
    Szia
    TE????.... hogy haladsz az eventtel?
    Én nagyon jól állok...szerintem!
    86 felröpi kell még a pandához és kivégeztem az eventet!!!!
    Hétvégén még termelek.....és bezsebelem az ajikat.

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Még rengeteg vers felröpim hiányzik.:cry: Eventgaz is hibádzik. Te tényleg jó állsz ezek szerint. Simán tudsz utazni, nem lesz gondod............de hát én ebben biztos is voltam.
    Nagyon szomorú idő van. Esik az eső.........és csak esik............esik...........esik.:cry::cry:
    A kecském van kész egyenlőre.

17. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    No, azért nem kell ám félteni engem, nem olyan fából faragtak, aki megül az ülepén 1helyen ;)
    Van egy nagy Mazdánk oszt’ azzal azért most is becsavarogjuk a fél világot, csak éppen a város(ok)ban történő órákig csavargás az nem megy… Szoktam én olyant előadni, hogy szombaton elgondolom, hogy vasárnap elhúzunk Dobogókőre és ott sütjük meg a grillhusinkat nem itthon. Mindent összecsomagolok, aztán irány kishazánk valamelyik eldugott, csendes kis szeglete. Alapvetően optimista az életfelfogásom, ritkán lehet padlóra küldeni, azt is csak ha a gyerekekkel van valami.
    Ha bármelyik beteg vagy elesett, akkor csomagolunk és futás hozzá,
    viszem a húslevest cérnatésztával meg a kedvenc kajáját, minyá’ szebb a világ neki :inlove:
    Szerencsések vagyunk, mert a 3lányunk annyira összetartó, hogy mindig segítenek egymásnak is ha valamelyik bajban van. Tavaly költözött a kicsi másik lakásba, és nem maradt pénze Horvátországba menni, de a másik kettő ragaszkodott hozzá és akkor is elvitték, kifizették az útját, együtt buliztak egy jót. Olyan jó érzés ilyenkor nekünk az apjukkal, melengeti a szívünket, hogy ha gond van a családban, akkor jönnek/mennek ide is oda is.

Az event nálam az utolsókat rúgja, már keverem a vörösnek a tápot a másik kettő kész. A vörös is 1óra múlva megvan utána már csak az eladásosokat keverem a malomba. Reggel még 3.000,- csp körüli volt az ára a piacon, most már
    9-10ezer között is azonnal elfogy. A felröppenős eventet mindig úgy kezdem, hogy a szaporítás alatt a felröppenők felét
    0 perces hagymával összekalapálom, mert a hagyma mindig kell a répás csatniba, abból sosem elég. Így nemigen kell várnom a felröpikre ha legyártottam az event növényeket, megvan az is. Most elhasználtam egy régebbi 48órás kupont, és 1x1-en csatnival nyomattam és ma 15órára kész is lett mindenem. A kecskétől összetarháltam 3 db 1órás és 4 db 3órás kupont az is jól fog jönni ha reggelente lusta vagyon nagyaratni kézzel :p
    Amúgy meg az 1-es képregényt szoktam végighajtani reggel a gazdakörben, és annak a végén szokott adni munkásokat
    3 órára, 5 esetből 3-szor ad munkásokat. Aznap amikor nem ad, akkor csak másnap érdemes vele újra aznap már nem fog adni, ilyenkor bevetem a kis kuponokat az a vésztartalék. Azért nem mind1, hogy 5 területet kézzel 1óráig vagy géppel 10 perc alatt aratom le/vetem be/etetem be...
    a lustaság fél egészség :)
    Tegnap ezt készítettem vacsira:
    Zsályasajtos/tejfölös tészta és mogyorós nápolyi :)

.

zsozso577 és patakvera kedveli ezt.
  18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Csak így tovább........fő az optimizmus. Én is az vagyok, nem sokszor voltam a békusz sejhaja alatt. Én is szeretek menni, csak már egyedül vagyok, így nehéz. Barátnőimmel szoktam egyeztetni, de csak néha van rá lehetőségünk. De az mindig öröm, és nagyon jól szokott sikerülni. Nagyon szuper lányaid vannak, nekem csak 2 lányom van, de ők is össze tudnak tartani, ha kell.
    Ezt a zsályasajtot ott vetted a közeletekben, amiről múltkor írtál?
    Nálunk sült csirkecomb volt bulgurral.
    Evenet gyűröm, a kecske kész, most etetem a pandát, a macsek holnapra marad.

zsozso577, pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

Köszönöm!!! A receptet is! Hónap elején próba....remélem finom lesz!

Sziasztok Lányok-Fiúk!

Nagy örömömet megosztom veletek: Lillus 3. lett a a farsangi bálon!!! Nagy volt az öröm-még sosem nyertünk farsangon!! Nagyon jó érzést volt látni az örömét a Drágámnak! Éjjelből jöttem haza úgy készült a kalap-szerintem ha több időm lett volna....na de mindegy! Szerencsére a helyezés Kicsikémet nem érdekli-csak az a lényeg: "Nyertem Anya!!! Köszönöm!"
    Ennél szebbet nem is kaphattam volna!!!

zsozso577, HéricsBáró és pifepöfe kedveli ezt.
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon rendes kislány, nem feledkezett meg arról, hogy mennyit dolgoztál azért, hogy Neki sikere legyen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.