Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most értem haza....és várom az eventet....kiváncsi vagyok!!!!...rá...!!!
    Reggel leszedtem a fél farmot....igy el tudom kezdeni a gazokat szaporitani....
    aztán folyamatos leszedek ...utána farm-profil váltás lesz.

patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  2. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
    patakvera kedveli ezt.
  3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Tegnap délelőtt óta nem tudtam feljönni, elveszett a fórum, így azt se tudtam, hogy ma kezdőddik az event. Na de sebaj, 3 órakor már rájöttem. Nem vagyok lemaradva, asszem.
    Zsozso nem tudom hogy nyitották ki, de ahogy hallottam, valami spéci szerszámmal.
    Pife kicsit nem figyelsz a kezedre, aztán mik történnek....xD

4. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    No, háááát igen1... adtam is körmösöket magamnak ne félj :)
    Egymás mellett van a hozzászólások alján a szerkesztés és a törlés szöveg.
    Sikerült mellé klikkelnem és a szerkesztés helyett(ezek szerint) lazán és meggondolatlanul rányomtam a törlésre. Van ez így, néha a figyelmetlenség helyrehozhatatlan hibákkal/áldozatokkal jár és most még nem is tudom, hogy miként fogom ezt túlélni/feldolgozni? Magam alatt vagyok, össze vagyok roppanva és padlót is fogtam emiatt.
    Egész, hátralévő életemen át kísérteni fog ez a bakfitty!!! mellényúlásom :D;)xD

Miután ez a dumaláda topik, így leírom a játékosi véleményemet a tegnapi 14:00 órai (enyhén szólva katasztrofális)
    dupla event kezdéssel kapcsolatban.

No, háááát igen2… a fórum valóban elérhetetlen volt és PONT akkor kezdődött az elérhetetlensége, amikor a legnagyobb szükségünk lett volna rá nekünk játékosoknak, hogy megnézhessük a FÓRUMBAN, hogy miért is nem látszik a takarítós event indulása sehol?
    Mivel a felreppenőket az előzetes ismertető alapján a teliholdas/rémséges területen lévő aratások alkalmával kapjuk!!!
    Így abszolút jogosan aratott MINDENKI 14:00 óra után, mikor is a fejlesztők felszabadították/ELINDÍTOTTÁK a teliholdas területet. Mivel a játék készítői és fejlesztői tették függetlenné az event felröppenőjét úgy a farmterületektől, mint a takarítási eventtől, ezért nekik kellett volna szakmailag gondoskodniuk arról is, hogy azok a felreppenők, meg is jelenjenek a teliholdas terület learatása(14:00) után!!!
    Ez a probléma/jelenség szerintem nem képezheti vita tárgyát!
    A tegnapi napon 14:00 után learatott teliholdas területnek, kutyakötelessége lett volna felreppenőket adnia, függetlenül attól, hogy elkezdődött e avagy sem a (másik) takarítási event.
    Lehet itt magyarázkodni, lehet itt mindenféle elméleteket gyártani a lényeg, hogy miért is NEM működött a dupla event! Ezért igen is kárpótlás jár azoknak a játékosoknak, akik megbíztak a játék készítőiben! Tisztában vagyok azzal, hogy nem oszt nem szoroz 10-20 darab felreppenő hiánya egy 6-7 napos eventnél, de azt nagyon utálom és megbocsájthatatlan bűnnek tartom, amikor nem ismeri(k) el valaki(k), hogy hibázott(tak)!
    Üzenem mindenkinek, aki még nem tudja:
    A BIZALOM nagyon fontos minden ember életében és csak 1szer lehet elveszíteni!!!
    Sok mindenben van második esély... de bizalom ügyben, nincs második esély...
    Szerintem a Farmerama fejlesztői csapata egyértelműen hibázott ennek a két eventnek az előre beharangozott
    és egy időben tervezett/történő nem egészen hibamentes és kiforrott indításakor!
    .
    .
    Tegnap ezt készítettem vacsira:
    Rakott krumpli tejfölösen, reszelt zsályás sajttal, cékla salátával és rostos ananász itallal :)

.

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
    patakvera és ördög0 kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen mindegy, hogyan ragozod: 2 külön event kezdődött el. Az egyik ad felreppenőt a másik pedig nem. Tehát ne mossuk össze a kettőt. A Teliholdas elindult 14 órakor, de ez nem felreppenős event! A Takarítás 14:20-kor. Ez az amiben van felreppenő. Tehát teljesen téves az az elképzelés, hogy mindegy melyik kezdődött előbb, akkor is kapni kellett volna a felröpiket. Ezek tények és nem elméletek. Annyira egyszerű: ha nincs bent a játékban az event és a részei akkor milyen felreppenőt is kellett volna kapni 14 órakor? Semmilyet.

6. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Kedves East17!
    Semmi gond, Neked ez a véleményed, nekem pedig az, amit a feletted lévő hozzászólásomban leírtam, ugyanarról a jelenségről. Nincs itt semmi probléma, másképpen látjuk ugyanazt az eseményt...
    Ettől még nem ment el a játékkedvem :) További jó játékot kívánok :)

patakvera kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

Az előző témához annyit szeretnék mondani....ill. irni, hogy engem nagyon megzavart
    ez a két event egyszerre kezdése.....mert én is azt gondoltam, mint te ...Pife!
    Deee én vártam a kezdéssel, mert nem tudtam eldönteni, hogy elkezdődött vagy sem!!!
    A Forumot nem lehetett elérni.....később aztán rendben lett minden...én is kitisztultam!

Topi....akkor te ebből kimaradtál....akkor már rendben müködött.

Egyébként elég jól be van állitva a felröppennő megjelenése....legalábbis nálam!
    Az event tetszik....csak azt nem tudom, hogy az utsó két szobát ki fogom-e takaritani!
    Kedvemtől fog függeni!

pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Reméltem is, hogy nem megy el a játékkedved.!!!
    Szia!
    Kimaradtam szerencsére, 3-kor már mindkét event működött, sőt, bevallom őszintén, eszembe se jutott, hogy most 2 event van.
    Nekem még 3 szellemcsapdát kell gyártanom. Ha nem takarítom ki az utolsó ablakot az egyik dupla nyereményért, akkor kettőt. Majd meglátom, mennyire fáradok el a sok takarításban.o_OxD

9. patakvera

patakvera Fórum félistene

Na igen! Én is mindig ezt mondom Lillusnak-ha lesz pénzünk.... 8)....azért lehet nem azonnal,de mindig igyekszem,hogy legyen zsozso!;) Mi ma megyünk nadrágot venni!!:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: Már tudom,hogy balhé lesz a vége! :sleepy: Lánykám nagyon nem szeret ruhát próbálgatni....

zsozso577, ballaagi46 és pifepöfe kedveli ezt.
  10. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Pedig most éppen rezgett a léc... :D
    Reggel learattam az uccsó’ körnek gondolt eventnövényemet és jött a meglepi: nem viccelek! 27 azaz huszonhét darab eventnövény hiányzott még a kész-hez!!! Tegnap este minden területet KacsaKatáztam is, volt RACS is és... mégse...

No, ez a méreg, nem a cián! -.-:music::sleepy:xD
    .
    .
    .

Szerencsés anyuka vagy, az enyémeket nem lehetne elrángatni a próbafülke mellől:)
    .
    .
    .

Lányok!
    Elkövettem egy nagyon jó dolgot.
    Klikk ide---> https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-nagytakarítás-csevegő.13716/page-36#post-457410
    Olvassátok el figyelmesen, hátha kedvet kaptok idén a TOP1000-re történő benevezéshez,
    még van idő... :D:pxD

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
    zsozso577, vje0315 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Mi is mindig igyekeztünk, ne csak üres ígéretek legyenek. De olyan aranyos volt, hogy mindig így kezdte a mondatot, ha szeretett volna valamit.
    Rémálmaim közé tartozott a ruhavásárlás. Ha az első boltban nem volt megfelelő, max még egy bolt szóba jöhetett, aztán irány haza, ruha nélkül.:eek:
    Szia!
    Nekem egyszer 3 db hiányzott, és ez még elégé a játék elején volt, eventnek vége lett, és nem volt időm azt a nyamvadt 3 db-ot letermelni. Te még jól jártál, hisz idő mint a tenger.xD
    Nagyon rendes vagy, hogy így közkinccsé tetted ezt a táblázatot. Meg fogom nézni, hogy állok, már csak kíváncsiságból is.

12. patakvera

Na akkor megérted az aggodalmaimat! Pedig azt hittem egy lánnyal könnyen megy majd,de....8)

zsozso577 és pifepöfe kedveli ezt.
  13. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Óóó, drága Verocskám, csillagom!
    Nekem 3lány jutott ebben az életben de mégis boldog vagyok,
    semmi pénzért nem adnám sem őket sem az élményeket, amelyek velük járnak :D:inlove::music::inlove:xD

.
    .
    .
    No, ma reggel megkaptam a magamét. A reggeli kávézáskor a férjem kilökte magából, hogy napok óta gondolkodik egy számítástechnikai, szakmai problémán és nem halad egyről a kettőre vele. Figyelmesen hallgattam, végiggondoltam és én is kilöktem magamból a megoldást a problémájára. Megállt félúton a kávéivással...
    azt mondta: te figyelj! ha nem lennél, akkor téged ki kéne találni!!!
    Egy pillanat alatt megoldódott a problémája.
    Nekem meg eszembe jutott egy régi sláger: ha nem lennél, ki kéne találni...
    Amúgy meg fogalmam sincs, hogy honnan ugrott be ez a sláger, mert ennyire öreg még nem vagyok :)

.

Utoljára szerkesztett: 4.3.16
    zsozso577, patakvera és vje0315 kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok!

Gratula az eventvégzőkkel....én is csatlakozom....este kivégeztem.
    18 titkosom gyült össze...azokat most kitettem....rózsa disznóól és jégmadár...
    ami szót érdemel...
    Ki fog venni titkosólat?

15. patakvera

Boldogság az biztos!!! Csak a vásárlási cécó az nem egyszerű vele....8) Bár lehet majd 1-2 év múlva ezt én is élménynek gondolom....;)

Háát a férjed meg jól választott na!:D

pifepöfe és zsozso577 kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Kitakarítottam magam, mindennel végeztem. 2600 eventgazzal többet termeltem. Nem tudom, ez hogy történt...........hová figyeltem vajon.:pxD:D
    Ma azigazi takarításra koncentrálok. Nem túl lelkesen.:music:

Zsozso nem veszek ólakat. 5 FA van összesen a láda alján, és most nem veszek. Kevés a pénze a BP-nek, azért van ennyi új állat, egyre sűrűbben jönnek. Most megmakacsoltam magam, már multkor se vettem. Majd csak lesznek ilyen állataim is egyszer.

Pife ez tényleg régi sláger, lehet, nekem eszembe se jutott volna. Jó, hogy így tudtok egymásnak segíteni munka ügyileg. Nekem autószerelő volt a férjem, abban nem voltam Neki nagy segítség. Ő se segített nekem varrni.xD

Vera gondolom megkönnyebbültél, hogy egész simán lezajlott a vásárlás. Lányokkal se olyan egyszerű. Vagy azért mert nagyon szertnek vásárolni, vagy azért, mert nem.:eek: Én se nagyon szeretek vásárolni menni, főleg, ha kell. Csak úgy ha meglátok valamit, és hirtelen beleszeretek, és megveszem. De ilyen ritkán van.

patakvera, pifepöfe és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Lányos Anyukák ne gondoljátok, hogy fiuknak jobb vásárolni! Ők se jobbak a Deákné vásznánál!
    Nekem nagy nyomott hagyott a lányom....cipő vásárlása....
    Bementünk egy!!!!! boltba ...ott talált egy jót....de még nem kell! Erre végig pásztáztatta
    velem M. fő-utcájának az összes cipő boltját....az utsóban közölte, hogy az elsőnél
    jobbat nem talált....menjünk vissza!
    Én nem egy nyugodt természet vagyok:pxD....mondtam neki....én már ugyan vissza nem
    megyek....nem érzem a lábam....megyek a buszhoz és irány....haza!

Szia.
    Topi....én is igy szeretek vásárolni!xDxD Már megtapasztalhattad!
    Vettem ólakat....lett az ujakból 1-1.... szerettem volna hattyút is....az elkerül!:(

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Szegény lány.............ottmaradt cipő nélkül???o_O
    Igen-igen, tapasztaltam.;) Pénteken voltunk az Ikeában........imádom, habár nagyon ritkán megyek. Kis uncsikám nagyon élvezte, senki nem szólt rá, azt hitte hogy óriás játszótérre vittük.xD
    Tegnap befejeztem a bajuszbravúrt, és a tiszta boszorkányságot. haladok a gazdakörikkel, de a tenyésztősök lehet örökre megmaradnak.:eek::pxD Most a kutyaelképzőt gyűröm nagyon, de nem valószínű hogy be tudom fejezni. Nem baj, majd legközelebb.

19. zsozso577

szia
    Azt a cipőt nem vettük meg....de maradt mezitláb!xD..gondoskodott róla!:p
    Rám egyszer Dia hozta a szivbajt....ugy eltünt a rengetegben...kerestük-kerestük....
    Ő meg bujócskázott velünk! Nahhhh.....amikor megkerült nem dicsértem meg!!!!:oops::)
    Én a rémséges gazdaköriket most befejeztem......egy kis pihenőt tartok....aztán szétnézek,
    hogy mivel folytassam...ahhoz mit kell kitennem!...de még nem rendeztem vissza a farmot....
    a növényeket termelem vissza! Nagyon megcsappant....egy-kettő!

20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    A szédültre visszaraktam az állatokat. A többi helyen föld van, meg a fák, amihez nem szoktam nyúlni, csak ha nagyon vészhelyzet van.o_O
    vettem 2 db ólat.:p Ennyi, többet nem veszek. Kíváncsi leszek, fogok-e morogni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.