Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Szép estét mindenkinek.

A mai nap is eltelt, a titok ólaim megmutatták magukat, hogy mik lettek.
    Sajnosa sok termény megtermelése gép nélkül idő igényes,a munka és a család mellett.
    A várt örömet nem hozta meg. Lett róka juk, sasfészek, meg medve barlang.
    A masik farmon a két titkot kisem ültettem még.Várt öröm elmaradt.
    További szép esté Marika

-szellorozsa- és Puli-tanya kedveli ezt.
  2. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok !

Újra ITTHON :p
    Vége a szabadságnak [​IMG]

Kezdődik hétfőtől megint a munka :([​IMG]

------------------------------------------
    Most látom , hogy valaki belepiszkított az aláírásomba !!!:wuerg:

Gondolom ki lehetett !!!>:([​IMG]

-szellorozsa-, -Anyu-, Puli-tanya és 3 más kedveli ezt.
  3. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

ballamarika44 Járnitanuló
    Offline Új
    Szép estét mindenkinek.
    A csillagok repültek.
    Szigi a pihenes jól sikerült-e?
    Ídő jó volt, a táj szép volt-e ?
    Mindenkinek szép álmokat. Marika

*magyar * *német* *Szavazólista*

Köszi a kérdésed ! Igen jó volt a szabi , és az időjárásra sem panaszkodhatom , másfél nap kivételével minden nap tudtunk strandolni :)[​IMG]

-szellorozsa-, -Anyu-, Puli-tanya és 3 más kedveli ezt.
  4. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Már nagyon hiányoztatok!!! - Nem is tudom mit írjak, egyszerűen, csak annyira jó hallani ismét benneteket! :)
    Hát...., minden úgy megváltozott itt, hogy szinte eltévedtem... - minden eltűnt...:(
    Na nem nyafogok annyit, elmegyek végre aludni. :sleepy: És, ha felébredtem, jövök. :)
    teomokus:)

-Anyu-, Puli-tanya, mhanna és még 1 ember kedveli ezt.
  5. mhanna

mhanna Utánpótlás-írogató

Kedves Mindenki,
    átjöttem ide, nehogy E_mese megdorgáljon ;):D. Egy kérdésem lenne, hogyan tudnám az aláírás alá, olyan szépen elhelyezni a Magyar, Német, Szavazólistát?
    Kedves Teomokus üdvözöllek Téged, hogy vagy? - én is egy kicsit eltévedtem , de végül is megtaláltam amit kerestem;)
    Sikerült időközben a bannert is betenni o_O, így kedves Szigi már jobb lett a hozzászólásom xD. Hogy telt a szabadság?
    Kívánok egy szép napot Mindenkinek, mhanna

.Bagirah., Picurii, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Beírod a kiválasztott szövegrészt, kijelölöd és [​IMG] a pirossal jelölt jel alá beilleszted a linket.

Puli-tanya, mhanna és .szigi. kedveli ezt.
  7. mhanna

Kedves Laboviti,
    nagyon szépen köszönöm :D:),
    köszönettel, mhanna

.Bagirah., Puli-tanya, .szigi. és 2 más kedveli ezt.
  8. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

[​IMG] Sziasztok, mindenkinek szép napot, sikeres eventet kívánok

9. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Üdvözöljük a régen látott és olvasott barátainkat.Örülünk , hogy az új forumban is megtaláltatok bennünket. Reméljük hogy most már gyakrabban jöttök. El mesélitek , hogy merre jártatok.
    Mi egy kicsit megfogyatkoztunk, vannak akik ritkábban jönnek, de itt vannak.
    Száp álmokat mindenkinek. Marika

Puli-tanya, mhanna és .szigi. kedveli ezt.
  10. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Szevasztok :D Valaki ,valami,valamit? Szigi mizújs? :D

Puli-tanya kedveli ezt.
  11. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Én valahogy mindig éjszaka érek ide... , bár ma voltam többször is itt, de láttam, hogy senki nincs, így ropogtattam egy kis mogyorót, [​IMG]
    és már mentem is dolgozni!!! - Ma nagyon szorgalmas voltam a farmon.:)
    Jó pihenést mindenkinek! teomokus [​IMG] :)

-Anyu-, Puli-tanya, mhanna és még 1 ember kedveli ezt.
  12. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Szia Dávid 8)

Hogy mizújs ? Hát várom a jövő heti kakukkos eventet , és nagyon bízom benne , hogy valami jó kis terményes rózsaólat lehet majd szerezni és nem egy rózsa tyúkóllal szúrják ki a szemünket :p

Jónás:
    "Üdvözletem Kedves Barátaim!

A feladatok egy kakukktenyésztés kapcsán nagyjából ismertek, meglepetés nem nagyon érhet minket.
    A jutalmakat elnézve nem nagyon változtattak azokon sem: kitehető tárgyak, apróságok, egy piros műhelyes ólfejlesztés, és egy rózsaszín állatos ólfejlesztést sikerült ismét belegyömöszölniük a kínálatba"

:cry::(:sleepy:

Szia Mókuci :)

Örülök , hogy újra fórumozol .
    Remélem az egészséged rendbe jött , és nem megint kórházból telózol?!:(

Utoljára szerkesztett: 21.9.14
  13. htezs

htezs Aktív író

mhanna, Puli-tanya, sidere és 2 más kedveli ezt.
  14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Tegnap óta vagyok ismét,megint a szememmel nyüglődtem ,aztán meg nem volt szemüvegem 1 hétig.
    Az eventet a barátnőm csinálta ,remélem mindenki megkapta az ajit. Hajnalba szoktam csillagozni ,(bár nem mindig jelzem)amíg kávézom
    végére is érek.Köszöntöm az újakat és a visszatérőket.Nem igazán szeretem ezt az új fórumot mert nekem hiányzik a csík
    jó volt látni kik vannak éppen itt.Titkok ólja piros tehén ,malac és medve lett ,fa 2 xxl szivar a dobozból 2 őrbódé hát nem ájultam el
    egyiktől se .Ezt a szivarfát kivonhatnák már a forgalomból a keréken is állandóan a vendégem,unom már. Szigi olvastam hogy szupi volt a nyaralás,ez jó hír,az már kevésbé ,hogy a druszám nem akart jönni(de hál isten nem tartotta be a szavát)hát kifog nekem segíteni anyuszikám?????Köszönöm ,hogy elnyerte tetszéseteket az új képem,Szellőrózsa szépséges lett a tiéd is,meg mindenkié.
    Röviden ennyi a történetem.(Ildikó)

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    -szellorozsa-, mhanna, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  15. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Gratulálok! Légyszi' áruld el, hogy milyen imát mormoltál előtte, hátha nekem is használ ;)
    Én a közvetlenül előtte lévőt szoktam kipörgetni :(

-szellorozsa-, Puli-tanya és .szigi. kedveli ezt.
  16. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Ildikó jobbulást!

Mókuska:Örülök, hogy ismét hallunk rólad!

Szigi: Már nem kívánok jó pihenést, viszont örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! ;)

Az új fórum olyan amilyen! Mindig nehéz a váltás, s félünk az ismeretlentől, de vissza már nem lehet semmit se csinálni! A keresője szerencsére jobb, mint a réginek, így könnyebben megtalálom amit keresek éppen! S végre nekünk is van naptárunk, úgy irgyeltem a németektől! ;)

Puli-tanya és .szigi. kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nem is szoktam dorgálni...:oops:De látom a kedves Laboviti segített neked. Ha valami kell, csak nyugodtan írd meg. Ide néha elfelejtek bekukkantani, mióta nem látom a csíkon, hogy van-e itt valaki.
    Pusszancs! elővadásztam a bannered Mókuci. Az MB-ben is várunk ááááám! :p;)
    AZTA! Gratula! Én még nem is láttam egyiket sem.:oops:

18. htezs

htezs Aktív író

köszönöm...nekem ez volt az első kék virágocska ami láttam ,,kb 150 pörgetésből eddig 3-4 szer láttam betöltös virágot ... :-(
    sidere: ez csak véletlen volt szerintem hogy kipörgettem ,mert nem láttam eddig hogy adta volna pörgethetőbe...
    bár csak az imán múlanna akkor imádkoznék mindennap órákat :)

-szellorozsa- és -Anyu- kedveli ezt.
  19. mhanna

Kedves E_mese ,
    csak vicceltem :D:D, tudom, hogy nem szoktál xDxD, elnézést kérek érte . :cry:
    Olyan régen nem voltam, hogy elfelejtettem majdnem mindent, de sikerült megoldani ....banner:wuerg:, ava:wuerg:.....szövego_O:sleepy:.....szóval ha valami kérdés lesz : jövők;) és köszönöm szépen :D:D.
    Szép estét kívánok, mhanna

20. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Mindenkinek szép estét kívánok!!!
    Hát, szóval az van, hogy sokatokat idéznélek szívesen, de nem tudom, hogy hogyan kell... - Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!
    Drága Emese! Én annyira örülök, és nagyon, nagyon, nagyon köszönöm, hogy a mókuskát előszedted nekem!!!! - De nem tudom hogyan kell átvarázsolni a te írásodból az enyémbe.... :oops:
    Ja, és ígérem, hogy lassan megérkezek már az MB-be is!!!!!:)

Jó éjszakát:) mindenkinek!

-szellorozsa-, -Anyu- és mhanna kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.