Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Idézni úgy tudsz, ha a a hsz jobb alsó sarkában a !Válasz+-ra katt, majs írod amit akarsz, és visszagörgeted az oldalt a közetkező idézemdőig, ott is katt a válaszra, a következő idézendőnél is....stb. Ez egyáltalán nem bonyilult. :D

Ava berakás most valamiért úgy tudom macerás, de csak katt a lap tetején a nevedre, válaszd ki a megfelelő menüpontot és onnan már tudod :D
    A banneredet a legegyszerűbben úgy tudod átmásolni, ha rákatt a válasz-ra és a szerkesztő ablakban kijelölöd az egészet, másol, és átviszed nevedre katt után az aláírás szerkesztésébe, beilleszt.

-szellorozsa- és teomokus kedveli ezt.
  2. teomokus

teomokus Fórumlakó

Kedves Emese!
    Nehezen, de azért valahogy csak sikerült a mókucit elhelyezni... :) Köszönöm a meglepit, hogy elő bányásztad nekem, és a segítséged, hogy boldoguljak vele! :)
    teomokus :)

-szellorozsa- és mhanna kedveli ezt.
  3. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

Szia, azt szeretném kérni, hogy segíts berakni azMB-ét, köszönöm és jó éjszakát mindenkinek[​IMG]

teomokus és -szellorozsa- kedveli ezt.
  4. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Szia !
    Én úgy tudom , hogy csak 3 linket lehet az aláírásodba beilleszteni .

.Bagirah. és -szellorozsa- kedveli ezt.
  5. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

[​IMG]köszi az infót és szép napot kívánok!

6. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok ! :)

Még szeptemberben megígértem , hogy a szabim eltelte után előrukkolok egy új ötlettel , de mivel szinte senkit az égvilágon nem érdekelt , illetve visszaérkezésem után senki rá nem kérdezett , így el akartam vetni a dolgot .

Úgy döntöttem azért mégis csak leírom :

A játék lényege az lenne , hogy egy új farmot megnyitva , minél előbb el kell érni a 40-es szintet .
    Természetesen minden "külső" segítség nélkül . ( Különböző tp. növelő termékek fogyasztása nélkül , ha valaki az esetleges mentorától ilyen jellegű ajándékot kapna , azt nem fogyaszthatja el csak a célba érése után. )

Nevezés:

Bárki nevezhet , de elsősorban a Mutasd a birtokod topik (volt) látogatóit várnám :)
    A nevezést október 19-ig lehet megtenni , még pedig úgy , hogy a játékos hoz egy olyan képet az újdon sült farmjáról , amin látható hogy éppen akkor kezdte a játékot , és az ablak bal alsó csücskében az aktuális dátum és óra is látható legyen , attól az időponttól ketyeg az event órája .
    Amikor elérte a 40-es szintet , vagy a játékidő végét , hoz róla egy újabb képet dátummal órával :)
    November 22-én 24 óráig lesz ideje a megfelelő szint eléréséhez .

Így nézne ki a nevezési kép :[​IMG]

Jutalmazás :

Három jutalmazott lenne , természetesen az első célba érő , és további kettő résztvevő , akiket valahogyan kisorsolnánk , erre még nem találtam megoldást , lehet ötleteket hozni !!!
    A jutalmat a nevezők ajánlanák fel , valamilyen termék formájában , amit a nevezés mellé kellene feltüntetni , lehetőleg 3 egyforma dolgot .

A szabály betartása és a felajánlott ajándék postázása mindenkinek a saját becsületbeli dolga.

Szeretettel várok minden jelentkezőt !!!:D

7. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Szigi nagyon jó ez az ötlet, bár én még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az 1-3 kapjon nyereményt nem kell sorsolni! Illetve jó lenne, ha leírná majd a győztes 1-2 mondatban, hogy mit, s hogyan csinált, hogy a csibéknek elküldhessük! ;)

szellorozsa, teomokus és .szigi. kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát Cicus.... jó ötlet.... de még egy farmocska..... még agyalok. A tp-ről kapott képek pontos sorrendet állíthatnak fel, szerintem is felesleges a sorsolás. Tp egyenlőség esetén a több csp dönthetne....

9. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok !

Igen , az 1-3 lenne a reális jutalmazás , de azért van szükség a sorsolásra , mert így biztosan végig vinné minden résztvevő a farmját az utolsó napig az esetleges nyereményért . Így adott lenne minden résztvevő számára a nyerési lehetőség , olyan lenne mint egy vígaszdíj :)

szellorozsa, teomokus és sidere kedveli ezt.
  10. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Ügyes, rendszer szintű gondolkodás! :)
    Kicsit korábban bele is vágtam volna... kicsivel korábban ;)
    Hugicám jóvoltából, tegnap lettem nagynéni!!!!!! 53 cm, 3200 g! Petra :)
    Nem akarok új farmot, mert nem tudnám sorsára hagyni. Időm sajnos nem lenne rá :(
    Szurkolói tábort erősíteném termékek felajánlásával a három díjazottnak!! Szigi? ;)

11. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Gratulálok Nagynénike !!!!:p
    Ha lesz elegendő jelentkező , akkor szívesen látunk mint szurkoló !!!!;)

12. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...Szigi...jó lenne valami verseny már, ebben igazad van...de pl. én nem bírnák részt venni rajta, munka blaa..blaa,...vagyis maradok én is szurkolónak....na meg küldöm az ajándékot.... [​IMG]

szellorozsa, jófarmerlány és .szigi. kedveli ezt.
  13. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Nagyon sajnálom Erika :(
    Ha nem lesz legalább 8-10 jelentkező akkor nem is lesz érdemes belevágni ........

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szerintem ha csak határidőt adsz meg és nem elérendő szintet, és a pindurkán elért tp rangsor adná a sorrendet, az korrektebb lenne. Én nagyon utálom, ha valami sorsolással dől el.

Na szóval BEFEJEZTEM. Nem titkolódzok soha többet. Ólakat már régen nem veszek, fákat is csak keveset. Most, egy kicsit jobban szórtam az aranyat, de minek. Kb. 50 fát vettem, és egyetlen új fát nem kaptam.

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
    feketeleon2012 és jófarmerlány kedveli ezt.
  15. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Én az aktuális fákat mindig egy körrel később kapom , vagyis a kövi titoknapon :D

szellorozsa, jófarmerlány és mhanna kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia:) Nekem eszembe volt hogy ígérted visszatérted után egy játékos versenyt::)..csak úgy voltam vele várok..lehet nem érsz rá közölni..de már épp írni akartam mikor lesz:D. Én is gondolkodom rajta mint Emese. Kár hogy nem jutott eszedbe hamarabb 3-4 hete lett új kis farmom..mentorom is van:) Küldöm neki a csibepontokat:)...szóval én nemigen akarok új kis farmot:(...de persze én is szurkolok és ajánlok..és sok sikert mindenkinek ha elindul...bocsánat ha nem indulok.

feketeleon2012 és .szigi. kedveli ezt.
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Édes sziszmorgóm! Olyan kis ügyike vagyol, hogy okos buksiddal kitanátál nekünk ilyen kis versengést.
    Szóval leírom, hogy én már hiányoltam a versenykiírásod, és erre Rózika tanú...:eek::D
    Nagyon jó az ötlet, csak
    az a baj, hogy valami olyasmi versenyt kellene kitalálni, amit az adott farmon tudunk csinálni, mert ahogy olvastam, nem mindenki tud, vagy akar új farmot indítani. Pedig olyan jó, hogy akarod, hogy visszatérjen a régi idők szépsége, amikor sokan jöttünk, és mindig volt valami ok az örömre... Kis okos buksi cica kitalálsz valami más versenyt nekünk? Ahol mindenki részt vesz,és időben, energiában, farmban belefér.:)

feketeleon2012, szellorozsa és .szigi. kedveli ezt.
  18. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Hááááát ......nem is tudom,azt már látom hogy ehhez nem fűlik senkinek a foga[​IMG]

majd gondolkodom még akkóóóóó[​IMG]

Alszom rá egyet-kettőt[​IMG]

kriszbabu57, sidere, mhanna és 3 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

20. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Figyeljetek a sárkányszósz keverési idejére !!!
    2 óra 15 perc darabjának az elkészítése , nem szabad a végére hagyni , mert 40 darab fog kelleni :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.