Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Pife....nálam borsóleves volt.....nagyon szeretem friss borsóból!!!!!!! Az az igazi!!!!

Ma reggel váltottam ki a 100%-s bonuszom.....tegnap rengeteg kütyüt kipakoltam és
    ma reggel sok-sok tp-t zsebeltem be!!!!:D:D:D
    Most megyek készülődök....mindjárt itt a lányom! Mai divatos szóval élve....
    Csajos napom lesz!!!!!:DxD

patakvera és vje0315 kedveli ezt.
  2. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sok és jóóó szórakozást kívánok :)
    .
    .
    .

Közben eltelt(majd) egy nap...

Sziasztok :)

Tegnap reggel kaptam a bóóótban árcsökkentett, befűszerezett, konyhakész csevapcsicsit, egy dobozban 12 darabost mindössze 399,-Ft-ért, és még ráadásul a friss, új karalábé leveleit is éppen letépte(és ki akarta dobni) a zöldséges eladó, így elkértem őket(ingyen) és töltikét készítettem belőlük vacsira.
    A csevapot előtte félkészre sütöttem olajban, és ez lett belőle.

Klikk a képre :)
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. ...http://www.kepfeltoltes.hu

Más:
    Meglepődve olvastam, hogy a franciák kirakták a stadionjukból a foci edzéseket, köztük a magyar csapatét is... ledöbbentem azon, hogy ha egy ország vállalja egy (bármilyen)EB bajnokság helyszínét, akkor hogyan is fordulhat elő ilyen malőr???
    Sumákolva nem is készítették elő a franciák az EB-t???

Eddig is utáltam a franciákat de most még jobban...
    Amikor gyalázni kellett a magyarok libatömési módszereit, akkor az egész világsajtó attól zengett, hogy a magyarok stresszt okoznak a libáknak azzal, hogy tömik őket. Muszáj volt nekik, mert nem tudták volna eladni a horribilis összegű saját libamájaikat. Most akkor mi van?
    A franciák egy ócska minőségű(és olcsón beszerzett) fű miatt nem tudják biztosítani a magyaroknak(sem) az edzés lehetőségét egy EURÓPA bajnokságon???
    Nem térek észhez...

Azért utálom a franciákat olyan nagyon, mert amikor családilag London-ba tartva náluk pihentünk meg 1 napot, akkor olyan kegyetlenül átvertek anyagilag, amit soha nem fogok nekik megbocsátani! Hatalmas hőségben kis gyerekkel kértünk a presszójukba egy almalét és 2kávét, amelyért a 10-szeresét(!!!nem vicc) kérték el tőlünk. Addig nem is tudtuk mennyibe kerülhet és azt hittük, hogy ez az ára... meg is döbbentünk rajta, hogy milyen eszméletlenül drága.
    Amikor a következő benzinkútnál tizedannyiért kaptuk meg ugyanezt... hááát bizony, akkor nem örültünk. Viszont pár óra múlva megálltunk egy hasonló presszónál ugyanúgy a benzinkúti ár 10-szereséért akarták nekünk TURISTÁKNAK eladni az üdítőjüket és a kávéjukat!
    A véleményem: ro***dt szemét banda!
    A turistákat 10-szeres áron meglopni...??? a fűre lépést meg egy EB-n letiltani???
    Eddig sem csíptem a franciákat de most még jobban utálom őket!
    Kíváncsi leszek, hogy hova is száműzik a focistákat, köztük a mieinket is, ahol
    "nem teszik tönkre" az edzéseikkel a füvüket???

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    patakvera, vje0315 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

sziasztok!

Huhhh....megint eltelt egy nap.....olyan gyorsan mennek egymás után!!!! Hihetetlen!!!!!
    Meddig tervezitek a békás-feladatot megcsinálni?
    Én addig amig a békám engedi! Most egy kicsit elszámoltam magam....a régiekhez....
    olyan 500 állat elég volt.....nahhhh most biztos nem lesz elég.....Igy jártam!!!!!
    Nagyon magasra tették a mércét.....Én igy még kedden várnék egy Boom.-t!!!
    Tudom álmodik a nyomor!!!!

patakvera kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Szia!
    Még sose vettem a boltban.............sőt nem is láttam csevepcsicsit. Néha csinálok, és grillen megcsináljuk. Van bolgár ismerősünk, elmondta, hogyan kell a masszát csinálni. De ez a karalábéleveles változat is ó ötlet.
    Szia!
    Hogy sikerült a csajos nap??
    Végignéztem a békás event kiírást. Lehet, hogy meg se tudom csinálni, nem leszek itthon, pont mikor a bumm szokott lenni. Pedig kint vannak a békáim, hogy sokasodjanak. Szépen megy felfelé az áruk a piacon. Sok-sok brekus kellene. Most úgy érze, a se..e alatt vagyok.:cry:

patakvera kedveli ezt.
  5. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Engem mostanában nagyon zavar, hogy minden nap máshol jelenik meg minden :(
    Tegnap és tegnapelőtt is MÁSHOL voltak az állatok, többek között a béka is! Volt, hogy 1-et, volt, hogy 2-tőt kellett lapozni de mára már annyira de annyira összekutyulták a programozók a sorrendet, hogy a bugyim kezd tele lenni a trehány munkájukkal!
    Nem beszélve arról, hogy a komfort talaj vetését/vizezését/trágyázását is elszúrták! Nem ugyanoda esik az alsó sorokban a kézi vetési/vizezési/trágyázási kép, ahova eddig(ahova a többi) és ez problémát is okoz a kézi vetésekkor!!!
    Jó lenne ha a minőségre is gondolnának a fejlesztők/programozók és nem csak a mennyiségre!

Ma reggel 7-kor ki volt írva a gyógyszertárunkba, hogy technikai okok miatt zárva tart.

Tartoztam az ördögnek egy úttal és ki kellett várnom a DunaPlázában a gyógyszertár 9órai nyitását. Onnan jöttem most, úgy hogy 16.000,-Ft-tal könnyebb a pénztárcám. Az asztma gyógyszer, a vérnyomáscsökkentő és egy Lopedium ennyibe fájt sajna. Vigasztal viszont, hogy az asztma gyógyszerből(aminek a leghúzósabb az ára) már csak ez az uccsó', jövő héten kell visszamennem kontrollra és azután(elvileg) nem kell már szipuznom belőle.

Én már amióta megjelent a pletyisben, hogy béka lesz, azóta a főfarmon csak brekuszt tenyésztek. El is adtam már belőle jócskán, amikor 12.000,-ért lehetett eladni és így is maradt 362 darabom. Most is tele a főfarm vele. Egy egységet változtattam meg és az a raktárház volt. Egyet kiváltottam de nagyon fura érzéseim vannak vele kapcsolatban... túlmenően azon, hogy jó drága volt, ami nagyon nem tetszik benne az az, hogy 18:45 óra az érésideje a benne elhelyezett állatoknak... EZ NAGYON HOSSZÚ!!!
    Vagyis 1 nap csak egyszer aratható a raktárház!
    Így már nem biztos, hogy nekem megéri az, hogy helyet foglal... tudom! valamit valamiért...
    Még elgondolkodom azon, hogy megéri e? Ki kell számolnom a benne lévő állatok érésidejeit és pajtaárait. Nem vagyok biztos benne(most még) hogy érdemes e helyet foglaltatni vele.
    Utána kell számolnom. majd referálok :)

Pedig létezik konyhakész(és nem is rossz ízesítésű) csevapcsicsi :)
    Mondjuk én csak akkor veszem, ha eksönös, de nagyon megéri az árát, mert JÓ íze van.
    Szerencsés vagyok csevap ügyben, mert a legkisebb lányunk kapcsán a nászasszonyom eredeti bolgár
    a Csolakov család tagja, és ennek kapcsán sok-sok tanácsot kapok tőle, amit meg is szoktam fogadni.
    Szerintem a népek között a legeslegjobb/legpozitívabb kommunikáció a konyhákban történik :)
    Akárki akármit is mond: egy együtt elfogyasztott JÓÓÓÓízű vacsora/ebéd minden problémát megold!:)

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    patakvera, zsozso577 és vje0315 kedveli ezt.
  6. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Pife elolvastalak, de most csak annyit írok, hogy szép hétvégét Neked, és mindenkinek. Majd vasárnap estefelé jövök.

patakvera kedveli ezt.
  7. zsozso577

Szia
    Érezzétek jól magatokat!
    .
    .
    .
    Itt már szombat van.....

Fullra kész lett az event....nem is gondoltam, hogy eddig el fogok jutni....
    sőt még piacolni is tudok!

Hétfőn én is elutazok....ugy gondolom, hogy szerdán jövök vissza....de....
    lehet, hogy csütörtök lesz.

Szép és tartalmas hétvégét kivánok Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 18.6.16
    pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  8. patakvera

patakvera Fórum félistene

Helló Mindenkinek!

Köszönöm,hogy hiányoztam a csevegésből...;). Sajnos nagyon sok volt a munkám+a nyaralások miatt sokat kell túlóráznom! 8)
    Ja és most jöttünk mi is haza a nyaralásból. xD Keszthelyen voltunk 3 napot-aztán meg egy kicsit Balatonalmádiban és még egy kicsit Csopakon is.;)
    Hajrá Magyarország!!!:inlove::inlove::inlove:

zsozso577 és pifepöfe kedveli ezt.
  9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Megjöttem a rövid,de tartalmas hosszú hétvégémről. Szombaton szuper idő volt, de vasárnap már nem lehetett ezt elmondani. De nem volt nagy baj, így is jól éreztük magunkat.
    Zsozso érezd jól magad Te is.

Vera jó sok helyen voltatok. Keszthely a szívem csücske. Nagyon szeretem.

Pife ma lesz a napja, hogy a friss sajtot megcsinálom. Majd beszámolok, hogy sikerült.

10. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Na, megjöttem, bocsi, hogy nem jelentkeztem de egy váratlan meghívás eltérített innen. A barátunk péntek este felhívott, hogy nincs e kedvünk kimenni hozzájuk hétvégére Veresegyházára, mert ő unatkozik a nejével együtt és kéne kis kerti segítség is, mert elszaporodtak a vakondok a telkükön. Végül is... miért ne?
    Úgy hogy ezért nem jöttem, csak a laptopon békáztam reggel meg este. Faágakat ritkítottunk, gazoltunk, vakond riasztóként sörösüvegeket nyomtunk(
    fejjel lefele) a földbe vagy 50 darabot szana-széjjel a telken, locsoltunk ezerrel a kútból és minden olyan melót végeztünk, amit a pesti(városi) lakosok nemigen szoktak. Jóóóó volt, nagyon jót melóztunk, jókat sörözgettünk, gulyást és paprikás krumplit is főztünk, jól el is fáradtunk, a Nap is megkapta mindkettőnket, pedig folyamatosan árnyékban voltunk, de éjszaka hatalmasakat aludtunk.
    Ma nagyon izomlázam van de kit érdekel??? Megérte! :)
    Imádom az ilyen "adhoch" programokat, világ életemben hasonlóakat terveztem és nagyon tudom élvezni őket. Kivéve a férjem és a barátja programon kívüli "pukiversenyét"... ne tudjátok meg, hogy mikre képesek a pasik! Egyik a másikat túllicitálva próbálták legyőzni 1mást! Felnőtt férfiakról van szó! Hülyegyerekek!
    Még jó, hogy a szabadban versenyeztek és nem zárt térben, így nem kellett nekünk csajoknak a gázálarc. A barátnőmmel folyamatosan korholtuk őket de nagy ívben lecarták..., ők csak és kizárólag a versenyszellemmel törődtek boldogan, mint 1kisgyerek! Ki tud nagyobbat és hosszabb ideig pukizni?

Nesze neked versenyszellem... idióta pasik!!! :)

Tegnap este, tele élményekkel, és nagyon jó hangulatban tértünk haza.
    Jól esett ez a váratlan és előre nem tervezett hétvégi program.
    Nagyon jól éreztük magunkat :) majd jövök még az élményekkel :)

Várom... kíváncsi vagyok az eredményekre és FŐLEG az ízek harmómiáira...
    Mit teszel bele a FRISS sajtba? Mivel ízesíted majd?
    Kíváncsian várom, mert a férjem nagyon szereti a sajtkülönlegességeket, és emiatt mindig szeretnék tanulni,
    mert 39évi házasság után is szeretem Őt és Neki akarnék kedvezni minden ÚJ sajtrecepttel :)
    Nemsokára 40 éves házasok leszünk a férjemmel...
    Szerintetek mit kéne kitalálnom ennek kapcsán?
    Érdekelne a véleményetek.

Ti mit tennétek mai fiatalok és öregek?
    Mit találnátok ki ünnepségként a szüleitek(apukátok és anyukátok) eszméletlenül ritka...

40. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓJÁRA?

Nagyon érdekelne...

Utoljára szerkesztett: 20.6.16
    vje0315, patakvera és topipogi kedveli ezt.
  11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Jót derültem....a versenyen.Na ja.............ez is lehet verseny.:eek:
    Nem nagyon tudok javaslatot tenni a házassági évfordulóra. valamennyire ismerni kell az illetőt /illetőket/ na meg a pénztárca tartalmát is. Nekem a lányaim a kerek szülinapomra éttermes ebédet szerveztek, tudják, hogy nem szeretek nagyobb ajándékot kapni, mert ha nem tudom viszonozni, akkor kényelmetlenül érzem magam.
    A sajt most hűl, még nem tudom, milyen. Fokhagymát nyomtam bele, és a kertből szedett snidlinget vágtam jó apróra, azt kevertem bele.

zsozso577, pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  12. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Topikám...
    A lányaink nekem is a KEREK évfordulóra kitalálták az éttermi ebédet, hatalmas nagy tortával...
    DE! most nem erről lenne szó, hanem egy sokkal-sokkal-sokkal ritkább

40. házassági évfordulóról...

TE mit tennél? Szerinted mivel lehetne egy asszony részéről ÚGY...
    mellbevágóan és igazán meglepni egy férjet a 40.házassági évfordulóján?

No, (mondjuk)azért egy csodaszép, fiatal lyány hastáncával nem lepném meg...
    pedig az bizti’ hatalmas sikert aratna nála :) EZ az 5let KIZÁRVA!!!
    Anyuci marad... gyönyörű, jó testű kis fiatal csajok... helyből és páros lábbal kirúgva!!! :)
    Ötlet ezeken kívül van még? :)

zsozso577 és patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

Nekem a Balaton a mindenem. Júliusban is megyünk-akkor Csopakra. Jövőre pedig visszamegyünk a Keszthelyi és a Balatonalmádi hotelbe is. Nagyon bejött mindkettő! :music:
    Kettecskén egy romantikus hétvége??

14. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

No, ez jó 5let... meggondolandó :)
    Mondjuk Orthof-ban egy gyertyafényes vacsora... utána egy séta és még utána egy hümm-hümm :)
    Jóvanna... még meggondolom, az ötlet jó :)

DE! most nem a mi évfordulónkról van szó, a miénk most még nem aktuális :)

Utoljára szerkesztett: 20.6.16
  15. patakvera

Az ötlet akkor sem olyan rossz,ha nem rólatok van szó....;)

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Hááát..........tudod az én férjem nagy horgász volt, valami horgászparadicsomba vittem volna. Kiugrott volna még a gatyájából is örömében.

A friss sajt isteni lett, a recept elmentve.
    Nálam semmi baj a játékkal, fórummal, jön rendesen.
    Szia!
    Jól teszitek, menjetek csak. Keszthelyen még ráadásul rengeteg néznivaló is akad.
    Lánykád bizonyítványa milyen lett? Vagy még nem kapták meg? Én már nem vagyok annyira jól tájékozott, nincsenek iskolás gyerekeim.

zsozso577, pifepöfe és patakvera kedveli ezt.
  17. patakvera

Pénteken lesz az évzáró,de azért az eredményeket már tudom. ;) Nagyon büszke vagyok rá-szinte minden 4-est 5-ösre hozott év végére! Kivéve a matek-az 4-es maradt,de megmondom őszintén nem izgatom magam rajta....na jó piszkálgatom egy icipicit,de nem stresszelem vele! Szeptembertől indul az 5. osztály! Annyira hamar megnőtt!:sleepy::inlove:

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Ilyenek ezek a gyerekek...........nőnek, mint a bolond gomba.xD Ne is piszkáld sokat, a matek nem egy egyszrű tantárgy. Habár ha érti az ember, akkor csak a szabályokat kell megtanulni, más gond nincs vele. Logika kell hozzá.

19. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok pletyisek :)

Nem voltam 2napja és ez nem volt véletlen. Aggódtam a leleteim miatt és az sem volt véletlen.
    Tegnap kellett visszamennem a tüdőgyogyóra kontrollra az egy hónap alatt lezajlott, mindenféle allergiás, meg vérvételes meg a fene tudja még, hogy milyen leleteimmel(már külön dossziéban gyűjtöm őket) és sajna nem a legjobb eredményre jutott a tüdőfődokinéni. Asztma ez a javából, úgy hogy nem csak, hogy nem kell többet a drága gyógyszert szipuznom, hanem rögtön fel is írt 3 havi(!!!) adagot belőle, így minimum 30.000,-Ft. önállóan kiugrik a pénztárcámból(már mint ha marad benne annyi)…
    Kissé elkenődtem, és tegnap nem is nagyon volt kedvem játszani sem :(
    Most éppen önpszichózissal gyógyítgatom magamat, 1enlőre nem sok sikerrel de próbálkozom. Lécci’ küldjetek pár szeneslapát pozitív energiát ti is, veletek együtt talán leküzdöm ezt az ideiglenes depimet.
    Egy kis öröm az ürömben: említettem korábban, hogy általában szerencsés vagyok a kerekkerék forgatásban. A kerekkerék angyala tudhatott előre valamit, mert ezt kaptam 20-án tőle, gondolom azért, hogy 21-én ne kenődjek el olyan nagyon a tüdőgyogyón.
    A fenekem a Földhöz vertem lássátok ti is, hogy miért, és miket nyertem 1etlen napon:

Klikk a képre:... :)
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    .
    Amúgy a békaprojekt-tel több, mint 20milliót tarháltam össze eladásból/piacozásból, de az uccsót nem teljesítettem. Inkább eladtam a békákat időnként 80.000,-/darab csp-ért :) Eszméletlen sokat adtam el azokból a békákból, amiket 2területen, 88darabjával már 1hónapja tenyésztettem.
    NATTTTTYON megérte előre gondolkodnom :)
    A nyereségből kiváltottam 3 azaz HÁROM terület Bahama kincses sziget fejlesztést és az eddigi 5.800 BTP helyett ma már 29.600 BTP-t aratok minden reggel a Bahamán.
    Nem rossz :)
    Viszont ezzel lett a Kincses szigeten rengeteg ÜRES helyem, amire nem tudok bahamaTP-s dekort kirakni, mert NINCS annyi a dekorok között és ez kissé lelombozott...
    NINCS annyi BTP-t adó dekor AMENNYI KELLENE!!!
    , amennyit még el tudnék helyezni a Kincses szigeten, pedig 94-es szinten vagyok...kevés a (bahama pontot adó!!!) bahára is kihelyezhető dekortárgy és azok, amik (jelenleg megvásárolhatóak) kihelyezhetőek, roppant kevés baha TP-adnak. Szerintem ezen változtatniuk kéne a fejlesztőknek. Ugyan is olyan dekorok ADNÁNAK baha TP-ket, amelyeket a felhőkből kéne lebontani, már pedig arra nem vagyok hajlandó!!!!
    Eszméletlen nagy munkával és erősen megküzdöttem a Farmerama eventjeiben azért, hogy megszerezhessem a baha felhősorokat!
    Kivárok!!! :)

Viszont, lehet, hogy én nem vagyok egészen képben...
    Tudniillik én úgy próbálom ki azt, hogy MILYEN TP-t ad 1-1 dekorelem, hogy kiteszem a Kincses szigetre és visszaellenőrzöm, vagy is megnézem, hogy a KIRAKOTT dekor BANÁNOS TP-t ad e avagy nem banánost. Ugyan is a Farmeraman annyideannyideannyi producer váltotta már 1mást évente(néha pár havonta is) hogy képtelenség volt követni, nekünk RÉGI játékosoknak, hogy melyik producer, milyen dekorokat is tett bahamaTP-sre? Mostanság ugyan furcsa néven nevezik, hogy trópusi TP de szerintem az ugyanaz, mint a bahama TP.
    Van egy csomó üres helyem a Kincses szigeten!!!

Ne tudd meg, hogy én 32 éves voltam(2gyerekkel), amikor egy alkalmazott matematikusi állásban lévő férfi kollégám, mikor megtudta, hogy érettségizni fogok pár nap múlva matekból... egész 1szerűen a férjem jelenlétében letámadott!!!
    Nyelni-köpni nem tudtam, amikor megjelent mellettem, leült a székem mellé és akár akartam, akár nem!!! ŐŐŐŐ mindenképpen segíteni akart...!!!
    AZT akarta, hogy matekből jelesre érettségizzek!!!
    Utólag, most már tudom, és ÖRÖK ÉLETEMBEN HÁLÁS LESZEK NEKI ezért!!!
    Miatta tudtam matekból leérettségizni!!! Miatta kezdtem el IMÁÁÁDNI a matekot!!!
    Miatta lettem(ÉN a született kereskedő) később programozó!!!
    Ti még nem láttatok egy olyan matekbuzi kockafejet, aki mindenkit el akar bűvölni, és sikerül is neki.

A KovácsLaci 1ilyen kockafejű volt, de a mai napig is imááádom :)
    DE! akkoriban még ezt nem is sejtettem. Egyszerűen letámadott a munkahelyünkön.
    Megrémültem... és este a férjemnek beszámoltam erről a "letámadásról" és még jobban meglepődtem a férjem reakcióján:
    Figyelj kicsim! ha azt mondja a KovácsLaci! akkor fogadd meg a tanácsait és nagyon figyelj minden mondatára!!! A KovácsLaci JÓÓÓT akar neked és minden idegszáladdal figyelj rá! Ha ezt teszed, akkor sikeresen le fogsz érettségizni! Addig azt hittem, hogy mindenki ellenem van... mert rettenetesen nem tudtam azonosulni a matekkal!!!!
    Ma már TUDOM, hogy neki(k) köszönhetem életem első, hatalmas, NAGY, matekos sikereit :)

Utoljára szerkesztett: 22.6.16
  20. patakvera

Nagyon sokat várnak tőlük...:sleepy: Igazából Lillus inkább a nyelvet nyomja nagyon jól-remélem felsőbe is normális német tanárt kap majd! Ofő tanácsára beírattam angolra is! Lassan elkezdem írni a listát-szinte mindenből új kell majd neki. 8)
    Jobbulást és egy szenes kocsi pozitív energiát neked! ;)
    Sajnos az a baj a mai oktatással,hogy nem hagynak elég időt a gyerekeknek! Lillus már 3.-ban olyat tanult,ami anno 6.-as anyag volt....-.- Igazából sok szülő sajnos rákényszerül,hogy miután a gyerek hazaesik a napiból 4 óra után fáradtan még 1-2 órát otthon is nyaggatni kell a tanulással...Én ezt nem teszem-lehet ezért 4-es a matekja "csak"! Hagyom önállóan beosztani az idejét-persze ha nagyon elkanászodna és 2-3-as jegyekkel térne haza azért elcsípném a gramancát!xD A 4 év alatt megtapasztaltam,hogy őt inkább a nyelv és a történelem jobban fogja érdekelni-annak ellenére,hogy édesanyám és én is matekzsenik voltunk!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.