Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

.
    .
    .
    .
    .
    Sziasztok dumaládások :)

Nálam a csiga event kisöpörve, a munkáskuponon kívül engem semmi sem hajt ennek a nublonosnak titulált eventnek a teljesítésére. Számomra NAGY csalódás volt úgy a felhasználandó szupertápok számában, mint a kapható ajándékok tekintetében. Szerintem borzalmasan keveset ad és ezzel szemben eszméletlen SOK szupertápot követel.
    Nálam ez semmiképpen nem lesz nyerő még a bébibumm alatt sem a többi részt kihagyom!
    Úgy gondolom, hogy ez a csiga event enyhén szólva el van túlozva. A franciáknak tetszhet de a magyarok tutti, hogy nem ugranak rá.
    Amúgy a grafikája aranyos... mármint annak, aki szereti a csigákat.
    Számomra legalább olyan gusztustalan és förtelmes, mint egy patkány, egy pók vagy egy egér...
    de háááát ízlések és pofonok nagyon különbözőek, így eltűröm és emiatt nem hagyom abba a játékot :)

Viszont a focis event újragondolva megmozgatta a fantáziámat :)
    SZÁZ %, hogy az összes növényemet és szabadidőmet is a focieventre fogom pazarolni :)

EZ KELL A MAGYARNAK!
    Hajrááá magyarok!!!,hajrááá Farmerama focievent! xD;):p:D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.7.16
    patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Én megcsinálom boom nélkül...8)....párom ma időben itthon lesz-holnap dolgozom-aztán meg Balcsi. :D

3. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Hááát én megkóstoltam több helyen is a franciáknál, mert arra gondoltam, hogy első körben rossz helyet választottam.
    Kb. olyan íze van, mint egy 2hetes pocsolyában egy helyben fekvő, mozdulatlan pontynak.

Szerintem borzalmas! bármilyen formában és fűszerekkel is kínálgatva.
    Véleményem szerint a magyarok kulináris "csápjai" semmiképpen nem a csigára vannak behangolva.Bár... lehet, hogy a véleményem =általán nem mérvadó, mert pl. én a szusit is nagyröptében kivágnám az ablakon, pedig azt is megkóstoltam párszor és több helyen is. Minden bizonnyal bennem lehet a hiba, de a gasztronómián kívüli területeken elég nagy a tolerancia bennem, széles skálán mozog az elfogadóképességem :)

No, akkor lehet, hogy összefutunk :)
    A legkisebb lyányunk nem egészen 10perce telefonált, hogy anyúúúú megyünk Széplakra!
    Jöttök ti is velünk és punktum, ellentmondást nem tűrök!
    Mit lehet erre válaszolni? NANÁ, hogy megyünk a kedvenc balatoni törzshelyünkre :)
    Nem tudom, hogy holnaptól mikor tudok jelentkezni újra, de a laptopomat magammal viszem :)

Utoljára szerkesztett: 8.7.16
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Nincs sok szupitápom, így nekem kell a bumm. De.....este megcsináltam, kész vagyok, a focis eventből is szinte mindent begyűjtöttem. Most már lógathatom a lábam, sima pajtatöltés következik. Majdnem egy hétre.:)
    Nagyon jó nyaralást kívánok.
    Szia!
    Neked olyan igazi magyar gyomrod van.:) A kagylót azt nagyon szeretem. Kint ettem Francia országban többször is.
    Szusit se ettem még, valahogy nem tudtak még eddig rávenni.
    Nagyon jó nyaralást, pihenést kívánok.

patakvera és pifepöfe kedveli ezt.
  5. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok lányok :)
    Köszi' :) megvolt :)
    Háááát... a szusival kapcsolatban... megpróbálok óvatosan fogalmazni:
    Nekem olyan volt a szusi íze, mint 1... 2hetes trágya :(
    Vagyis, büdösnek, dohosnak és halhoz(méltatlan) semmilyen ízűnek éreztem.

Említettem korábban, hogy nem biztos, hogy mérvadó a véleményem! Szerintem mindenkinek magának kéne kipróbálnia a MULTIKULTI kajákat. Nekem eddig 1ik sem jött be! és emiatt hajlamos vagyok azt gondolni, hogy bennem van a hiba. DE! vállalom!
    Viszont ellenpéldaként bevallom: A csevapot szeretem, a sopszka salátát imááádom, a céklasalátát imááádom, a kovászos uborkát is, a tojásos nokedliért is rajongok, a rántotthusi bármilyen mennyiségben jöhet, a párizsi szelet is, viszont a pacalt semmilyen körülmények között nem eszem meg, a savanyútüdőt mégúgysem, de a májat minden formájában imádom...
    Velőt is ettem már, ki is fordult a számból az első falat után.

Topikám segíts! :) Most akkor milyen gyomrom is van? Magyar avagy multikulti? :)
    Amíg nem kapok választ 2ségbe leszek esve :D:inlove:;)-.-xD
    .
    .
    .

Közben megjöttem a Balcsiról, natttyon jó volt a Balcsin, kitűnő időnk volt, sem nem rekkenő hőség, sem nem hűvös, langyos lágy szellő, árnyas fák alatt heverésztünk, pancsolgattunk, labdáztunk a vízben is, ettük az itthonról vitt rántott husikat. Előre elkészítettem sárgadinnyét megpucolva/felkockázva, edénykébe, házi meggyszörpöt is csináltam üdítőnek, belenyomtuk a kocsi-akkumulátoros hűtőládájába, és tulképpen csak fagyit meg lángost vettünk a helyszínen más nem is kellett. Így nagyon barátságos áron kihoztuk ezt a 2napot 4személyre, csak 8.000,- Ft. készpénzt költöttünk és (szerintem) az nem sok. HálaIstennek a zuhé is elkerült bennünket, 1csepp eső sem esett és a hazafelé úton is sikerült elkerülni a tömeget, úgy hogy hurrrááá volt ez a hétvége.

Viszont tegnap este jöttem rá, hogy olyan a bőröm, mint a rinocéroszé.

Ráadásul nem csak az enyém, hanem a férjemédesé is. Tegnap este, minimum 1½ kilónyi krémet kentünk 1másra, és halálra röhögtük az egész projektet, hol én, hol ő csiklandoztuk 1mást a lehető legpikánsabb helyeken...!!! de esküszöm, hogy a bőrünk/testünket érő krémezésekor:
    SEMMIlyen/másmilyen gondolat MEG SEM fordult a fejünkben!!! :) (ne röhögj, ez(részben) igaz...)
    Netuddmeg, hogy milyen jóóóóó érzés az, ha valakinek(akit leégetett a Napfia)...bekenik az összes testfelületét és közöttük is JÓÓÓÓvastagon krémmel.
    Az eredménye: tudsz 1jót aludni éjjel és nem égeti a testét a Napfia későbbi utóhatása :)

Pénteken este azért még nyomattam itthon egy finom vacsit:
    Tejfölös bableves volt és szilvásgombóc... óhóhóh :)

patakvera kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy köszönés erejéig beugrottam.....igérem....vissza fogok olvasni....

Ürlények kifejlődtek.....nem számoltam semmit.....szerintem észnélkül csináltam....
    igy lett pár db....ami visszaváltásra vár!
    Kiváncsi vagyok, hogy mit fog adni a rendszer!
    Szép napot kivánok Mindenkinek!

patakvera kedveli ezt.
  7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!!
    Sejtettem, hogy jól fog sikerülni a hét vége. Imádom a Balcsit!!!! Remélem nem fogtok lehámlani. Az szörnyűűű.
    Szerintem magyaros gyomrod van............rendesen.;)xD
    Na............ez a vacsi ebédre is jól jönne. Mindkettőt imádom.
    Ma nagyon meleg volt..........csoda, hogy bírtam.:p

Szia!
    De jó hogy jöttél.............már kezdtelek nagyon hiányolni. Én se számoltam, így 49 zöld csigám van.:eek: 14 kék. Azért én ennél jobban szoktam figyelni. Főleg, ha szupitápról van szó. A meleg elvette az eszemet biztos.

8. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sajnos az már elkezdődött... :sleepy::pxD
    DE! sebaj! Majd jövőre úgy marad az a természetes barnaság, ahogy ÉN elképzeltem! :)

patakvera kedveli ezt.
  9. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

szia
    Itt vagyok....de nem ragyogok!:(
    Én azért felszinesitettem a csiguszokat.....igy van annyi rózsaszint és sárga, hogy elég lenne még egy eventre.
    Már csak abban bizok, hogy a rendszer nagyon jól befogja váltani.:p:p
    hisz eddig is oly kegyes volt velem.xDxD
    Most tényleg esztelenül csináltam....már az elején....ahogy jött a felröpi....tettem be őket tenyészteni.
    Igy már azt hiszem, hogy az első kör után alig kellett a 2. és a 3. -ból hozzátenyészteni.

szia
    Huhhh....ennyire leégtél....bár a vizparton nagyon éget a nap.....akkor most kényezteted a bőröd.????

Pörgetett valaki????
    Én nem....még a multkorit sem hevertem ki!
    Ahogy nézem....most sem jobb a kinálat....sárgák és holmi olcsó sütik nem kellenek!
    A főnyreményekben sem láttam eddig fantáziát!...nálam a madárijesztőket adja sorozatban.....

10. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Jó Neked... velem eddig is mostohán bánt a szerencse rendszer, de kit érdekel??? :) :) :)

Igen, sikerült eléggé leégnem, a Napfia megtréfált :) de a férjem által oooollllyan nagyon jóóó,
    krémes kenegetésben részesültem, hogy az minden leégésért 10évre előre kárpótolt xD:DxD

Pörgettem én is tegnap este, kaptam is szerencsémre egy 24órás főnyeremény munkás kupont.
    Nekem ez elég is volt 1enlőre :) a többit majd ma este nyomatjuk a férjemmel.

...
    Kitaláltam egy huncut kis (kajás)játékot :)
    Mostanság várom a moderátorok válaszát arra, hogy hány darab képet is lehet 1-1 hozzászólásba benyomni?
    Attól függ, hogy mit válaszolnak az, hogy játszunk e avagy sem.
    Natttttyon jó játékot találtam ki :) :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.7.16
  11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Már válaszoltam is. Kérlek, hogy a képek méretét tartsd kicsiben, vagy használd valamely képmegosztó oldalt (oda feltöltöd, ide pedig a képre mutató direkt linket teszed be. ) Ez utóbbi lenne a legoptimálisabb.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Figyelj a dupla hozzászólásaidra.(1944 és 1945. poszt) Ez nem engedélyezett a fórum szabályzatának értelmében.
    Használd a "szerkesztés" opciót, és úgy egészítsd ki a mondandódat.

Utoljára szerkesztett: 12.7.16
  13. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Igen, köszönöm szépen a válaszodat.!

Lányok! sajna, nem lesz az általam tervezett, huncutkodós, kaja játék,
    mert nincs lehetőség a fórumban a 20 darab kép EGY hozzászólásban történő
    megjelenítéséhez avagy 20 darab kép egy hozzászólásban történő linkeléséhez...

ez van, talán majd legközelebb.

Őszintén sajnálom, mert egy olyan kajás(exceles) vidám játékot találtam ki, ami(szerintem) mindenkit megmozgatna és mosolyogva 1-2-X es re nyomatna. ÉS ez nem a fociról, hanem a főzésről szólt volna.

DE hát sajna nincs lehetőség itt a fórumban egy hozzászólásban 20 darab képet feltenni, avagy 20 darab képfeltöltéses linket betenni. Ez van.

Talán majd legközelebb :)

patakvera kedveli ezt.
  14. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Na...........Te aztán nem apróztad el ezt a tenyésztést. Nagyban csináltad rendesen.:D:D
    2x pörgettem, mert volt közte olyan, ami tetszett, de persze nem arra ment a fránya nyíl. Ami jött köv. pörgetés, abból meg semmi se kellett. Tele van sárga óllal. Régen persze annak is örültem volna, de most már azokból van bőven.
    Szia!
    ici-picit árulj el légyszi abból, amit kitaláltál. ne hagyd, hogy itt maradjak lukas oldallal. Hogy fogok kinézni????:(:music:xD

15. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Megpróbálom, eszembe jutott valami jelentkezek majd :)
    .
    .
    .

Sziasztok lányok!
    Nem lesznek a következő hozzászólásaimban emóciós jelek(szmájli,zokogás,nevetés stb.), mert az is KÉP-nek számít a fórumban és spórolnom kell a képbeillesztések darabszámával.
    Most, hogy az elmúlt időszakban ilyen jókat hülyültünk ízlik/nemízlik ez vagy az a kaja, támadt egy vidám 5letem.
    Derítsétek ki mindnél több családtagotokról, ismerőseitekről, batátaitokról, hogy ki és mit is szeret avagy nem szeret.

Lesz 1táblázat, töltsd le majd magadnak és jelölgesd be X-ekkel, hogy ki mit is válaszolgat rá.
    Érdemes megtudni, kipróbálni és tulképpen ingyen van miért is ne játsszunk egyet?

Az 5letet az adta, hogy egy régi kollégámmal összefutottunk egy bóóótban és beszélgettünk egy jót. Summasummárum kilökött magából egy olyan dumát, amitől én egyáltalán nem sértődtem meg, de elgondolkodtatott. Szerinte én nem voltam képes(anno’) egy olyan excel táblázatot összehozni, amelyben több ismeretlen is van és a végén ezt tudtam volna is összesíteni. NO! Innen volt az 5let, hogy kipróbáljam a mai tudásomat és ezért is találtam ki ezt a kis játéknak nevezett excel táblázatot.
    Jóóóóó nagy munkám fexik benne de szerintem összejött.

Nem is annyira az excel táblázat okozott gondot, hanem a képek mennyisége.
    Egy besózott fenekű, mindig/minden újra nyitott nő vagyok, és soxor le is pipáltam a férfiakat. De! ez a kis bugyuta játék nem erről szól, hanem arról, hogy képes e valaki minden követ megmozgatni azért, hogy kipróbálja magát, feszegesse a határait és vajon bejön e neki?
    Szerintem nekem bejött és egy olyan kis játékocskát találtam ki, amelyik még(talán) szórakoztat is.
    Remélem, hogy összejön a végére. Nagyon kíváncsi lennék/vagyok arra, hogy mennyire is tetszett ez az ötlet nektek?

Most sajna' mennem kell a bóóótba vacsinak valót venni de majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    patakvera és zsozso577 kedveli ezt.
  16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép napot !!

Szia!
    Talán túléljük, ha kihagyod a smiley jeleket.;)xDxD:D
    Haladsz vele? Alakul a táblázat???
    Nálunk ma milánói lesz, aminek persze köze sincs az igazi milánóihoz, csak így hívjuk.8)
    Na és gyömbéres rebarbaralekvárt is készítek,már vár lecukrozva a fazékban.

17. zsozso577

Sziasztok!

Pife....hogy te mindig ötletelsz valami! Gratula!
    Én csak be és kikapcsolom a gépet!.....ha megmutatnak valamit....azt megcsináltam és tudtam alkalmazni....
    de már csak a játék és kapcsolás maradt!

szia
    Ne is mondddd a sárga ólakat és persze az almafát!xDxD Nálam még mindig sláger!
    Deeee.....most a szigetes titkossal volt egy kicsi szerencsém.....hangyász lett az egyik!
    1 már volt....de azzal nagyon lassan haladtam a gazdakörivel!

Itt nálunk tegnaptól már hüs levegő van......nekem ez nagyon jóóóó!
    Igy most a szobában megejtem a saját eventemet.....a kirakat-eventet!

18. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

A táblázat már kész van, és műxik is, kipróbáltam JÓL műxik, viszont a képeket időbe telik feltölteni a képfeltöltőre, még egy kis türelmet kérek szépen.
    .
    .
    .

Voltam a DunaPlázai CBA-ban és be is vásároltam :)
    .
    .
    DEMOSTAZTÁN megint történt velem egy olyan esemény, amitől kiakadtam :(

Már kezdem azt hinni, hogy arra születtem, hogy vonzzam a bajt! :( :( :(
    A következő esemény történt velem nem egészen ½ órája.

Bementem 2016.07.13-án reggeli 09:05-perckor a DunaPláza földszintjén lévő szerencsejáték boltba. Kértem
    4darab 500,-Ft-os kaparós sorsjegyet, amit meg is kaptam... és vártam... mármint arra, hogy kapjak a vásárlásomról vagy blokkot vagy nyugtát, hogy ITT vettem a kaparós sorsjegyeimet. Miután nem álltam odébb a sorból, így a 150kilós eszméletlen dagadt eladó pasi megkérdezte, hogy mire várok még?
    Mondtam, hogy a blokkra.
    A válasza az volt, hogy minek nekem a blokk, mikor a kezemben van a vásárolt termék???
    Meg lehet nézni a kamerafelvételeken az eseményt!!!

Ja, mondtam, hogy bocs' és kivonultam a szerencsejáték üzletből mindenféle bizonylat nélkül.
    Valószínűleg a hidegfront miatti érzékenységem miatt voltam ennyire elfogadó, mert ha jó passzban kap el ez a 150kilós dagadt állat pasi, akkor meg nem úszta volna, hogy kihívjam rá a NAV-ot.

Most még megvárom a férjemet ennek a szerintem TÖRVÉNYTELEN incidensnek az elbírálásához,
    de azért most felfordult a gyomrom :(

Hogyan lehetséges az, hogy egy vállalkozás így reagál az ügyfelekre, akik blokkot kérnek?
    Hol van ilyenkor a NAV???
    Hogyan lehetséges egy ilyen reagálás az egyik legnagyobb szerencsejáték vállalkozástól?
    Egész egyszerűen le vagyok döbbenve :( magyar állampolgárként!!!

Ilyenkor megfordul abban a szőkenő agyamban az, hogy biztos, hogy Magyarországon vagyok???
    Biztos, hogy az általunk választott kormányunk bennünket képvisel???
    Elnézést, hogy ilyenekkel terhellek benneteket, de nekem ez a szerencsejátékos vásárlásom egy hatalmas nagy SOKK és csalódás volt :(

Megyek is megemészteni a velem történteket :(

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    patakvera kedveli ezt.
  19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Kicsit irigykedhetek?? Még nincs hangyászom.:cry:
    Itt még nagyon meleg van, uncsikám avval nyúz, mikor megyünk a medencébe. Neki is melege van.:)
    Na azt a fajta eventet nekem is csinálnom kéne, de miután nincs időhöz kötve, így ..........nem is tudom miért...........mindig elmarad. Még kilátokxDxD:D
    Nem sürgetni akarlak.......dehogyis.;)
    Ez érdekes, hogy nem adtak blokkot.......navosnak kéne lenned............akkor jól megszívta volna.

Kész a lekvárom.....takarók között csucsukál.

20. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    ...de jó neked, én még csak a jövő hétre tervezem, még nagyon keménynek találom a barackokat, sok cukor kell hozzá, várok még egy kicsit a lekvárfőzéssel.

Nagyon rossz az internet kapcsolatom, de ahogy olvasom az UPCfórumán országosan betojt a szolgáltató kapcsolattartása. Akadozik, lefagy, meg-meg szakad, nagyon instabil az egész hálózat. Amúgy kész lennék a kis kajás játékkal, megpróbálom feltenni, remélem hogy sikerül.

Nálatok is ilyen rossz a helyzet? írjatok lécci' ha tudtok :)

Utoljára szerkesztett: 14.7.16
    patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.