Dumaláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: .szigi., témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok [​IMG]

Mert hogy a szabály az szabály [​IMG] Témáktól nem szabad eltérni, úgyhogy itt lehet tovább dumálni , hozzatok képeket , vicceket , szívesen látunk mindenkit[​IMG]

De jelzem a moderálási szabályok itt is érvényesek [​IMG]

Én egy szép virágot hozok minden erre tévedő számára , mert ügye "aki a virágot szereti , rossz ember nem lehet "

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!!!

szia

Nincs még katicám! Mostanában nagyon megszenvedek a rendszerrek.....bár eddig sem volt felhőtlen a
    kapcsolatunk!!!!!!
    Huhhhh....ez a tyúkól....!!!!!! olyan, mint anno az Almafa volt, még a csapból is csak az folyt!!!!!!
    Én már azért bosszankodom.....és szörnyü terveken agyalok!!!!!!!

Egyébként nem nagyon nem volt szerencsés összetenni a gőzöst a titkos-óllal!
    Ejjjjj a profit!!!!!.....profit!!!!!!!!

Egyelőre még nem változott a terv....hétvégén megyek......azt még nem tudom, hogy melyik nap.....nagyon
    huzzznám az időt......a kedd az jóóóó!!!!! Vagy igy....vagy ugy!!!!! Ne csinálj akkora progit!

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Katicátlan maradtál??? Ugye neeem!!!!!
    Biztos arra gondoltak, hogy ez is ól, az is ól, legyenek egyszerre. Menyétem az nem lett, 6 ólat vettem............már ha jól számoltam. o_O Csomagot már jó ideje nem vagyok hajlandó venni.
    Keddet kineveztem szabadnapnak, remélem senki se köp a levesembe. Nem engedem.
    Miféle szörnyű terveken agyalsz?? Meg ne próbáld!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wuerg:

4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Halihóó!

Nekem lett 3 katicám-amint cserélhető adom a katicátlannak!:D

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Topi....neeeeemmm lett katicám! Tegnap este kiváncsiságból FA-ért kinyitogattam!
    Tyúkól a viszont rengeteg lett!
    Menyét.....?????.....arról is álmodok!
    Tudod!!!!! Álmodj "királylyány"!!!!!!!
    Szia
    Előre is köszönöm a felajánlásodat.

Ritkán vagy nálunk????!!!
    Szemed, hogy van?

6. patakvera

Sok a dolgom így év végén...köszönöm -a szemem javulgat. Még mindig nem az igazi,de jobb... remélem az új évet már könnytelenül kezdem!:)

7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Auuu Te szegény...........katicátlan maradtál. Csak 1 tyúkólat kaptam, igaz nem sokat próbálkoztam, megelégedtem 1 katicával.
    Menyét, szarvas nálam is csak álom. maajd egyszer..............o_O
    Ez a december valahogy mindenkinél zsúfolt. :p
    Sírd ki magad még ebben az évben, aztán a következőben már csak rossz emlék legyen a szemműtét utáni sírdogálás.

8. patakvera

Szarvast amint cserélhető küldök....menyét az nekem sem lett,de lettek rózsaóljaim..:)

9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Köszi a felajánlást. Rózsa óljaim se lettek. :cry: Mostoha gyerek vagyok, úgy néz ki.
    Eventet csinálod?? Nagyon úgy néz ki, hogy 0-áznom kell. De még várok, hátha összejön a sok felröpi.

10. patakvera

Elkezdtem igen,de már annyira nem izgatnak az eventek.....az utóbbi időben szinte egyel sem végeztem...kivéve tenyésztős! Arra várok most is! Neked sok felröpit kívánok!

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

na annyira én sem izgulok, csak mérsékelten.o_O Köszi! Még hiányzik 200 db. csak meglesz 0-ázás nélkül.
    Tenyésztőset sose várom, az az igazság, hogy mindig kevésnek ítélem a szupitáp készletemet. Pedig a malom kever, igaz lassan.

12. patakvera

Nekem a felröpik sosincsenek meg....:(....minden 3. tenyésztősnél veszek tápot...ennyi belefér.

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!

Idéztem magamat, csak néztem, mit keres itt az én szövegem..........rájöttem, hogy rossz helyen nyomtam a gombot.xDTöröltem.o_O
    Éjszakára hagymát ültettem, az nálam mindig jól adja a felröpiket. Már csak 80 db hiányzik. Az már bőven meglesz, 0-ázás nélkül is.
    Majd egyszer lehet, én is veszek tápot.

14. patakvera

Nekem nincs gesztenyés felhőm....ez a nullázás dolog meg még mindig magas...o_O

15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sajna a gesztenyés felhő nélkül nem lehet 0-ázni. Ki kell nemesíteni olyan növényt, ami 25 % szupertápot ad, enni egy karácsonyi sütit, meg fehér ártatlanságot, és így együtt ezekkel komfort talajba ültetve, szupitápozva elveted, és már arathatod is. Szuper, nagyon szoktam élvezni. Csak hát a szupertáp az fogy. De megéri.

16. patakvera

Cserenapkor elkezdtem vadászni a gesztenyés felhő kitehetőire.....ha jól emlékszem már csak a gesztenyegazda hiányzik.

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, mindenkinek áldott és békés karácsonyt kívánok!

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretnék mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni. :)
    [​IMG] [​IMG]

19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok.

20. Margia5

Margia5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.