E-mail cím megerősítése - ajándék (2013.02.13.)

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 8.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv Farmerek!
  • Miről is szól az e-mail megerősítés?
  Megkérünk minden játékost, aki eddig még nem erősítette meg az e-mail címét, hogy tegye ezt meg most. Ezentúl egy kis jutalom is jár a megerősítésért.
  • Miért fontos, hogy legyen egy megerősített e-mail címe minden játékosnak?
  A legfontosabb indok a biztonság. Ha elfelejted a jelszavad, csak a megerősített címedre kérhetsz újat. Emellett minden adatváltoztatáshoz (név, jelszó) szükséged lesz erre a címre. Így senki nem változtathatja meg a belépési adataidat az engedélyed nélkül.

  Ezek mellett a Farmerama hírlevelére is csak a megerősítés után iratkozhatsz fel.

  • Hogyan is fog működni ez a rendszer?
  A meglévő felületet tovább fejlesztettük, így egy új kinézetű oldal fog megjelenni azoknál, akik még nem érvényesítették a címüket, amennyiben a felhasználói fiók beállításai menübe lépnek.

  [​IMG]

  A jelszó mezőben a játékban használatos jelszót kell megadni, nem az email fiókotok jelszavát!

  Hogy könnyebben megtalálhassátok ezt a felületet, az érintettek számára egy új értesítést is létrehozunk, amit a hírek oldalon érhettek el. Innen közvetlenül eljuthattok a felhasználói fiók beállításai menübe.

  https://sharedimages.bpsecure.com/C...835364d362511b7287.png?proj=CMTool_FileUpload
  Amint megadtátok a szükséges adatokat, egy felugró ablak fogja megerősíteni a folyamatot, ahol olvashatjátok még egyszer az e-mail címeteket, ahová a megerősítő levélkiküldésre került.

  Ezután látogassátok meg az e-mail fiókotokat, ahová rövid időn belül meg kell érkeznie a megerősítő e-mailnek. Ha netán nem érkezne meg, érdemes a spam mappában is körülnézni. Egyes szolgáltatóknál hosszabb időbe is beletelhet, mire odaér a levél. Emellett az is lehet probléma, ha korábban letiltottátok a bigpointtól érkező leveleket erre a címre, ebben az esetben a supporton tudtok segítséget kérni. Ha megérkezett a levél, nincs más teendőtök, mint a levélben található megerősítő linkre kattintanotok.

  Ha ezzel megvagytok, a játékba való visszatérés után egy felugró ablak értesít a sikeres megerősítésről és a jutalmatokról.

  https://sharedimages.bpsecure.com/C...d40b7c2510511b7288.png?proj=CMTool_FileUpload


  A Farmerama csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 28.2.17
 2. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv Farmerek!

  A kitehető elemek tulajdonságai: 175 TP 8 óránként.

  Bundás bocs:


  [​IMG]

  Büdi bölény:

  [​IMG]

  Félénk farkas:

  [​IMG]

  Hiú hiúz:

  [​IMG]  A Farmerama csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 28.2.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.